Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 19 February, 09:35

Nerikes Allehanda - 23 sep 17 kl. 04:45

Biljetten till Afghanistan är bokad: NA följde Jan Noori till hans sista möte med MigrationsverketJan Noori ska utvisas. Han får inte längre stanna i Sverige. Flygbiljetten till Afghanistan är bokad.
– De har bestämt sig. Allt är redan klart, säger Jan.
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Afghanistan, Jan Noori, Migrationsverket, Noori, Sverige, Jan, Inga-Lill Blomberg

Dela artikeln

163 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biljettentill , Afghanistanär , bokadNA , följde, Jan, Noori, till hans sista möte med Migrationsverket
YLE - 03 maj 17 kl. 04:15

Mohammad avvisades till Afghanistan: “Alla här föraktar mig för att jag inte lyckades”

Hittills har 16 personer med afghanskt ursprung tvångsdeporterats från Finland till Afghanistan, de senaste i april i år. Men landet saknar möjlighet att ta emot flyktingarna. Utan kontakter till bostad eller arbete blir det en svår tillvaro, speciellt i det krigsdrabbade och oroliga landet.

BT - 14 nov 13 kl. 11:05

Stoppa utvisningarna till Afghanistan

Afghaner som sökt skydd i Sverige utvisas med tvång trots att säkerhetsläget förvärras, påtalar Flyktinggruppernas riksråd. Polisen hämtar nu in ungdomar och andra afghaner för att genomföra ännu en gruppdeportation. Många experter befarar att den interna konflikten kommer att intensifieras i Afghanistan då de utländska trupperna lämnar landet 2014.

Kristianstadsbladet - 30 sep 12 kl. 07:32

Dödlig attack mot Nato i Afghanistan


En Natosoldat och en civil entreprenör har dödats av någon som tycks arbeta för Nato i Afghanistan. Men att det skulle vara en insiderattack bekräftar vare sig Nato eller den internationella styrkan Isaf.En afghansk militär skadades också vid angreppet i landets östra del, sade en talesman för Isaf på söndagen.

YLE - 07 apr 17 kl. 11:12

Vasamusikern Erik Sjöholm följde kärleken till Madrid

Erik Sjöholm hade ett minst sagt händelserikt 2016. Förutom att han släppte sin första skiva och musikvideo lärde han sig också ett nytt språk, ett nytt instrument och flyttade till en myllrande storstad. Sist men absolut inte minst träffade han kärleken.

Expressen - 25 aug 17 kl. 16:37

Advokatens kritik mot Migrationsverket: "Erkänn att det är krig i Afghanistan"

Inte alla från Afghanistan får asyl i Sverige.Men enligt advokaten Emilie Hillert skulle alla ha rätt till det – om Migrationsverket följde sina rapporter.– När Migrationsverket inte tillämpar den lag som finns eller när tillämpningen inte gäller alla så blir jag rädd, säger hon.

SR - 15 feb 18 kl. 10:06

Mordmisstänkta mannen följde med till Migrationsverket

19-åriga Marzieh från Afghanistan mördades i Sverige, och det är hennes tjugo år äldre make som misstänks för mordet.Men myndigheterna missade hur utsatt hon var och förstod inte att maken existerade, trots att han följde med Marzieh till Migrationsverket..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Han fullföljde grundskolan på rekordtid

Den 5 augusti 2010 fick Sveg tre nya invånare, en av dem var Jawad Mohammadi från Afghanistan. Veckan efter inflyttningen började Jawad grundskolan, två år senare var han klar..

Expressen - 24 apr 18 kl. 16:48

KvP:s reporter och fotograf får prestigefullt hedersomnämnande

Förra våren gjorde Kvällspostens reporter Federico Moreno och fotograf Jens Christian ett reportage om tre afghanska killar. Reportaget ingick i Expressens längre artikelserie om ensamkommande från Afghanistan och följde tre öden – från Afghanistan till att en hittades död på kyrkogården, en satt häktad för mord och en gick under jorden.Nu har reportaget fått ett hedersomnämnande av Röda Korsets Journalistpris..

YLE - 13 nov 16 kl. 11:01

En billig resa på nätet kan stå dig dyrt

När du har problem med bokningen är det ofta svårt att få kontakt med kundservicen på nätresebyråer. Det berättar många personer som har tagit kontakt med Svenska Yle. Det börjar med ett tips av en resenär..

Nyheter 24 - 03 okt 13 kl. 11:58

Mobbades hela skoltiden men får nu sin revansch ? föreläser för mobbarna"En modig och stark tjej"

HUDDIKSVALL. Marwa Karim,17,  har varit mobbad sedan första klass i grundskolan. Hon minns tillbaka vid ett speciellt tillfälle när eleverna skulle bli tilldelade faddrar.

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:56

Netto får återkalla lamphållare – kan ge elchock

Det handlar om en lampa med inbyggd sensor som butikskedjan Netto måste återkalla..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: Man i 65-årsåldern omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man i 65-årsåldern omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Idol-Chris resa – från byn Hägernäs till Globen: "Han älskade att bada – det är ju så nära till sjön"

Från att spela piano för släkten på julafton till att fylla Globen på bästa sändningstid. NA har besökt den lilla byn Hägernäs utanför Lindesberg, där Idol-vinnaren Chris Kläfford växte upp. Hör fa....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:30

Så lyser du upp i vintermörkret

Att lägga belysning på sin husfasad kan vara fint, inte minst så här i juletid. Micael Johansson är ljusdesigner och har en rad tips till dig som vill lysa upp huset, tillfälligt eller mer varakti....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:10

Bekräftat: En person omkom i våldsamma krocken

Bilen körde i hög fart av vägen och in i ett träd. Krocken var våldsam och bilen blev kraftigt demolerad. På fredagsmorgonen bekräftar polisen att en man omkom i torsdagskvällens olycka på riksväg 51 söder om Sköllersta..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 08:00

TV: Ukulelegänget i Fjugesta släpper en skiva

12 låtar på en cd finns numera att lyssna på om man vill ha musik som gör en på gott humör. Det är både sång och ukulele som gäller för gänget som träffas varje vecka. Under snart sex år har Ukul....

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:36

Kritik från kommunen angående Trafikverkets hantering av planer för riksväg 51

Även Kumla kommun kritiserar nu hur Trafikverket skött processen kring den planerade ombyggnationen av riksväg 51..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 07:38

Här är byggnaderna som kan vinna Örebro kommuns Byggnadspris

Ett parkeringshus, ett studentboende, ett vårdboende och ett 30-talshus. Här är de nominerade byggnaderna till kommunens Byggnadspris. Nästa torsdag presenteras en vinnare..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:50

Mats Nilsson vill ta över Open Art: "Jag tycker inte det blev så bra den här gången"

Tidigare konsthallschefen Mats Nilsson vill ta över Open Art. Han är beredd att tillsammans med två andra personer bilda ett bolag och driva konstprojektet istället för kommunen. – Jag känner oro inför framtiden, säger han och listar i en skrivelse upp problemen med Open Art som det fungerar i dag..

Nerikes Allehanda - 15 dec 17 kl. 06:30

Lärare aktiv på rasistisk sajt - okej så länge han delar skolans värdegrund på skoltid

Läraren på ett fristående gymnasium i Örebro är aktiv på sajten Nordisk alternativhöger. Han är dessutom styrelseledamot. Han medverkar i en pod där det uttrycks rasistiska, homofoba och kvinnoförnedrande åsikter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.