Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 21 October, 16:06

Liknande nyheter

Taggar: Våldtäktsåtalad, tvingade, flickvän, sägaatt hon är , horainför , mobilkamera
Nya Wermlands Tidningen - 08 jan 13 kl. 15:41

Våldtäktsåtalad dömd ? trots utredningsmissar

Förhör som dröjde flera veckor och en brottsplatsundersökning som skedde först efter att lägenheten städats. Men trots flera påtagliga brister i polisutredningen fälls den våldtäktsåtalade 57-åringen..

Skånskan - 04 feb 17 kl. 14:00

Specialhund fann spår efter våldtäktsåtalad

HÖRBY Under polisutredningen av gruppvåldtäkten tog kriminalteknikerna hjälp av en specialtränad hund. I lägenheten där sexbrottet ska ha ägt rum nosade hunden fram spermarester från den 18-åring som åtalats.
Mannen förnekar våldtäkten och hävdar att det finns en annan förklaring till att fynden gjorts på den misstänkta brottsplatsen.

Kristianstadsbladet - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk


En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in.Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 14 kl. 12:35

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in. Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

BT - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in. Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

Skånskan - 11 feb 17 kl. 14:00

Försvarare tror att våldtäktsåtalad frias

HÖRBY/LUND Försvararen till den 18-åring som stått åtalad för en gruppvåldtäkt tror att hans klient har goda chanser att frias.
Advokat Anders Elison tror även att det finns en möjlighet att 18-åringen släpps ur häktet redan under nästa vecka. ERWP.

Nyan - 08 jan 16 kl. 05:54

Tingsrätten friade våldtäktsåtalad man

Hade den yngre mannen sexuellt umgänge med den äldre mannen av fri vilja eller var det våldtäkt?

Enligt tingsrätten handlade det inte om våldtäkt och därför förkastades åtalet.
Huvudförhandlingen hölls i mitten av december i tingsrätten.

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 15 kl. 08:06

Våldtäktsåtalad NFL-spelare avstängd

NFL-laget Indianapolis stänger av sin försvarare i amerikansk fotboll, Josh McNary, som åtalats för våldtäkt. Därmed får han inte spela i söndagens match mot New England där segraren blir klar för Superbowl. McNary står åtalad för våldtäkt, frihetsberövande och misshandel av en 29-årig kvinna i december i fjol..

Expressen - 13 sep 17 kl. 16:13

Hanif Bali om våldtäkts- hoten mot flickvännen

M-riksdagsledamoten Hanif Bali berättar i kvällens direktsändning av "Bara Politik" i Expressen TV om sommarens våldtäktshot mot flickvännen.  – Det var första gången jag blev orolig för en anhörig, säger han inför tv-debatten mot tidigare S-riksdagsledamoten Veronica Palm. .

NT - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, åtalad bland annat för våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton, lider inte av någon allvarlig psykisk störning, visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in.(TT).

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Trafikolycka vid Västkustvägen

En personbil har kört av Västkustvägen i Malmö..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Banrekord av Lewis Hamilton

VM-ledaren Lewis Hamilton kan säkra titeln i Austin, Texas. På de två inledande formel 1-träningarna i fredags visade Mercedes-föraren varför han är favorit. Britten slog banrekordet och var över halvsekunden snabbare än Sebastian Vettel, som är det end.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Mästarmöte slutar i pyspunka

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kropp hittad i ett dike i Göteborg

Polisen uppger att en död människa har hittats i stadsdelen Hjällbo i nordöstra Göteborg. Kroppen hittades i ett dike vid Lärjeån. – Det var en förbipasserade som såg kroppen och larmade polisen vid tiotiden.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Undersköterska åtalas för dataintrång

En undersköterska i 30-årsåldern åtalas för dataintrång, skriver VLT. Kvinnans arbetsgivare, en vårdinrättning i Västerås, kontrollerade sökningar som gjorts i patientjournalerna under 2016 och upptäckte brottet. Under ett års tid hade undersköterskan.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Polisen jagar knivman i München

En man som attackerat förbipasserande med kniv jagas just nu i München, skriver den tyska storstadens polis på Twitter. Insatsen fokuseras runt Rosenheimerplatz i stadens centrum. Polisen uppmanar folk att hålla sig borta.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Norra Italien kan bli självständigare

Nu röstar norra Italien om ökat självstyre. Ett ja väntas gynna Lega Nord och ge det invandringskritiska partiet vind i seglen inför italienska region- och parlamentsval nästa år. Söndagens omröstning gäller större autonomi för de två norra regionerna L.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Abrupta kast från kaotisk gatukamp till landskap

Thomas Millroth ser bilder som erbjuder visioner i tider av hot..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Ska stenåldern diktera villkoren?

Ann Lingebrandt hör en uppgörelse med vår nutida livsstil på Drottninghögs bibliotek..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Häcktalangen om satsningen: ”Du måste bli vuxen snabbare”

Att som ung flytta hemifrån och satsa på idrotten ställer tuffa krav..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.