Sydsvenskan > Opinion

Saturday, 16 December, 13:57

Sydsvenskan - 22 sep 17 kl. 19:00

Våldtäktsåtalad tvingade flickvän säga att hon är hora inför mobilkameraFlera kränkande filmer ingår i åtalet, bland annat där kvinnan luras att dricka toavatten..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

915 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldtäktsåtalad, tvingade, flickvän, sägaatt hon är , horainför , mobilkamera
Nya Wermlands Tidningen - 08 jan 13 kl. 15:41

Våldtäktsåtalad dömd ? trots utredningsmissar

Förhör som dröjde flera veckor och en brottsplatsundersökning som skedde först efter att lägenheten städats. Men trots flera påtagliga brister i polisutredningen fälls den våldtäktsåtalade 57-åringen..

Skånskan - 04 feb 17 kl. 14:00

Specialhund fann spår efter våldtäktsåtalad

HÖRBY Under polisutredningen av gruppvåldtäkten tog kriminalteknikerna hjälp av en specialtränad hund. I lägenheten där sexbrottet ska ha ägt rum nosade hunden fram spermarester från den 18-åring som åtalats.
Mannen förnekar våldtäkten och hävdar att det finns en annan förklaring till att fynden gjorts på den misstänkta brottsplatsen.

Kristianstadsbladet - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk


En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in.Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 14 kl. 12:35

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in. Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

BT - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in. Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

Skånskan - 11 feb 17 kl. 14:00

Försvarare tror att våldtäktsåtalad frias

HÖRBY/LUND Försvararen till den 18-åring som stått åtalad för en gruppvåldtäkt tror att hans klient har goda chanser att frias.
Advokat Anders Elison tror även att det finns en möjlighet att 18-åringen släpps ur häktet redan under nästa vecka. ERWP.

Nyan - 08 jan 16 kl. 05:54

Tingsrätten friade våldtäktsåtalad man

Hade den yngre mannen sexuellt umgänge med den äldre mannen av fri vilja eller var det våldtäkt?

Enligt tingsrätten handlade det inte om våldtäkt och därför förkastades åtalet.
Huvudförhandlingen hölls i mitten av december i tingsrätten.

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 15 kl. 08:06

Våldtäktsåtalad NFL-spelare avstängd

NFL-laget Indianapolis stänger av sin försvarare i amerikansk fotboll, Josh McNary, som åtalats för våldtäkt. Därmed får han inte spela i söndagens match mot New England där segraren blir klar för Superbowl. McNary står åtalad för våldtäkt, frihetsberövande och misshandel av en 29-årig kvinna i december i fjol..

Expressen - 13 sep 17 kl. 16:13

Hanif Bali om våldtäkts- hoten mot flickvännen

M-riksdagsledamoten Hanif Bali berättar i kvällens direktsändning av "Bara Politik" i Expressen TV om sommarens våldtäktshot mot flickvännen.  – Det var första gången jag blev orolig för en anhörig, säger han inför tv-debatten mot tidigare S-riksdagsledamoten Veronica Palm. .

NT - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, åtalad bland annat för våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton, lider inte av någon allvarlig psykisk störning, visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in.(TT).

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Önskelistor i drivor på Stortorget

Sista helgen för den som vill lämna sina önskningar till Tomtemor och Tomtefar..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

MSO åker på exklusiv Europaturné med världsbaryton: ”Som att Zlatan spelar med MFF”

Ska besöka några av Europas främsta konserthus tillsammans med Bryn Terfel..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sjöström vann försöket

Efter tre silver är Sarah Sjöström på guldjakt i kortbane-EM. Svenska simstjärnan strök sig från 200 meter fritt för att koncentrera sig på favoritdistansen 100 meter fjäril. Där tryckte hon på rejält och vann försöket på 56,05 och är vidare till semif.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Julie Delpy rasar mot ojämlikheten i filmbranschen

Hon skulle hyllas för sina filmer – men Julie Delpy har svårt att glädjas. Finansieringen av hennes nya film ligger i spillror. – Det kommer att ta decennier innan filmvärlden behandlar kvinnor och män på samma sätt, säger regissören.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svensk junior imponerade i EM

Södertäljesimmaren Björn Seeliger imponerade när han vann sitt försöksheat på 100 meter fritt i kortbane-EM i Köpenhamn. Den 17-årige junioren satte nytt personbästa med 48,67..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Våldtäkt i Stockholm – taxi larmade polisen

En kvinna har blivit utsatt för våldtäkt på Södermalm i Stockholm. En man följde efter henne och tog tag i henne bakifrån samtidigt som han försökte slita av hennes byxor och förde in sin hand mot kvinnans underliv. – Hon har inte sett mycket av honom.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Japanska anställda kan få lön i bitcoin

Ett japanskt företag ska börja erbjuda sina anställda att få ut en del av lönen i bitcoin. GMO Internet tros vara ett av de första större företagen att betala ut löner i kryptovalutan. Upp till motsvarande 100 000 yen (drygt 7 500 kronor) per person och.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Sex gripna efter polisjakt i Gävle

Polisen i Gävle har gripit sex personer men är förtegen om omständigheterna, skriver Aftonbladet. – Det var två misstänkta bilar. Den ena, en lastbil, ville inte stanna utan körde ifrån polisen.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Blodig man hittad i Jönköping

En blodig man som misshandlats har hittats utomhus i centrala Jönköping av en polispatrull. Mannen fördes med ambulans till sjukhus. – Vi har inte kunnat prata med den skadade mannen.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Nya samtal om Venezuelas framtid

Venezuelas regering och landets opposition möttes under fredagen i Dominikanska republiken. Samtalen hölls med syfte att överbrygga stora oenigheter om hur den svåra politiska och ekonomiska krisen i Venezuela ska kunna få ett slut. Efter åtta timmars.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.