Sydsvenskan > Opinion

Monday, 19 March, 02:23

Sydsvenskan - 22 sep 17 kl. 19:00

Våldtäktsåtalad tvingade flickvän säga att hon är hora inför mobilkameraFlera kränkande filmer ingår i åtalet, bland annat där kvinnan luras att dricka toavatten..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

915 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldtäktsåtalad, tvingade, flickvän, sägaatt hon är , horainför , mobilkamera
Nya Wermlands Tidningen - 08 jan 13 kl. 15:41

Våldtäktsåtalad dömd ? trots utredningsmissar

Förhör som dröjde flera veckor och en brottsplatsundersökning som skedde först efter att lägenheten städats. Men trots flera påtagliga brister i polisutredningen fälls den våldtäktsåtalade 57-åringen..

Skånskan - 04 feb 17 kl. 14:00

Specialhund fann spår efter våldtäktsåtalad

HÖRBY Under polisutredningen av gruppvåldtäkten tog kriminalteknikerna hjälp av en specialtränad hund. I lägenheten där sexbrottet ska ha ägt rum nosade hunden fram spermarester från den 18-åring som åtalats.
Mannen förnekar våldtäkten och hävdar att det finns en annan förklaring till att fynden gjorts på den misstänkta brottsplatsen.

Kristianstadsbladet - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk


En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in.Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 14 kl. 12:35

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in. Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

BT - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, som är åtalad för bland annat våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton i fjol, lider inte av någon allvarlig psykisk störning. Det visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in. Mannen misstänks ha våldtagit kvinnan i hennes hem i Skaraborg.

Skånskan - 11 feb 17 kl. 14:00

Försvarare tror att våldtäktsåtalad frias

HÖRBY/LUND Försvararen till den 18-åring som stått åtalad för en gruppvåldtäkt tror att hans klient har goda chanser att frias.
Advokat Anders Elison tror även att det finns en möjlighet att 18-åringen släpps ur häktet redan under nästa vecka. ERWP.

Nyan - 08 jan 16 kl. 05:54

Tingsrätten friade våldtäktsåtalad man

Hade den yngre mannen sexuellt umgänge med den äldre mannen av fri vilja eller var det våldtäkt?

Enligt tingsrätten handlade det inte om våldtäkt och därför förkastades åtalet.
Huvudförhandlingen hölls i mitten av december i tingsrätten.

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 15 kl. 08:06

Våldtäktsåtalad NFL-spelare avstängd

NFL-laget Indianapolis stänger av sin försvarare i amerikansk fotboll, Josh McNary, som åtalats för våldtäkt. Därmed får han inte spela i söndagens match mot New England där segraren blir klar för Superbowl. McNary står åtalad för våldtäkt, frihetsberövande och misshandel av en 29-årig kvinna i december i fjol..

Expressen - 13 sep 17 kl. 16:13

Hanif Bali om våldtäkts- hoten mot flickvännen

M-riksdagsledamoten Hanif Bali berättar i kvällens direktsändning av "Bara Politik" i Expressen TV om sommarens våldtäktshot mot flickvännen.  – Det var första gången jag blev orolig för en anhörig, säger han inför tv-debatten mot tidigare S-riksdagsledamoten Veronica Palm. .

NT - 18 mar 14 kl. 12:33

Våldtäktsåtalad inte sjuk

En 23-årig man, åtalad bland annat för våldtäkt mot en 92-årig kvinna på julafton, lider inte av någon allvarlig psykisk störning, visar intyget från den rättspsykiatriska undersökningen som Skaraborgs tingsrätt begärt in.(TT).

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Di: Allra planerar miljardstämning mot staten

Pensionsfondbolaget Allra har planer på att stämma Pensionsmyndigheten på 1,9 miljarder kronor, uppger Dagens industri som har tagit del av ett brev från Allras advokat. Brevet ska ha skickats till myndigheten i fredags. Där hävdar ombudet att staten ge.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Djurgården bröt derbysvit – slog ut AIK

Först försenades matchstarten av bengalrök – sedan blåste Djurgården bort sitt AIK-färgade derbyspöke. Tino Kadewere och Kerim Mrabti satte målen i 2–0-segern i Svenska cupen-semifinalen på Friends arena. Efter sex och ett halvt år, och tolv allsvenska.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Palestinier sköts ihjäl efter knivdåd

Palestinier som knivhögg en israelisk säkerhetsvakt i Jerusalem har skjutits till döds..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Svenskar vill inte vara kontantfria

Det är inte bara Riksbanken som oroas av ett kontantfritt samhälle..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Fint pris till författaren Torgny Karnstedt

Författaren Torgny Karnstedt i Båstad, har fått Örjan Lindberger-priset på 100 000 kronor..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Sverigedemokraternas valplattform klubbad

SD:s valkonferens antog partiets valplattform utan hetare diskussioner. Ombuden sade dock nej till att ha med en utredning om en nordisk valutaunion. Som väntat godkände valkonferensen partistyrelsens förslag till valplattform utan större förändringar..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Sverige fyra efter Samuelssons supersträcka

De svenska skidskytteherrarna slutade fyra bakom segrande Norge..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Frimärken för 17 miljoner såldes i Malmö

I helgen har en internationell frimärkesauktion hållits i Malmö, organiserad av auktionshuset Postiljonen. Totalt såldes frimärken för 17 miljoner kronor. De mest eftertraktade objekten var två finländska brev som såldes för runt en miljon kronor styck..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Studenter och anställda "tvingade" att rösta

Från fristående ryska valobservatörer och från Putins politiska motståndare kommer rapporter om regelbrott. Bland annat ska arbetsgivare ha krävt av sina anställda att de röstar i det ryska presidentvalet. Enligt Kreml fortgår valet i enlighet med rådan.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Nye BoIS-basen: "Ekonomisk kris som vi kommer att lösa"

Landskrona BoIS nye ordförande om ett ännu sämre ekonomiskt läge än väntat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.