DN > Ekonomi

Monday, 17 December, 09:12

DN - 22 sep 17 kl. 17:28

Reuters: Ekholm ute ur leken – Ingves kan få fortsatt mandatKarolina Ekholm är en av favoriterna till att ta över jobbet som riksbankschef efter Stefan Ingves. Men enligt källor till nyhetsbyrån Reuters har oppositionen vägrat att nominera henne – vilket kan innebära att Stefan Ingves sitter kvar ytterligare en period..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ekholm, Stefan Ingves, Reuters

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reuters, Ekholm, uteur , leken, Ingveskan , fortsatt , mandat
Magazin24 - 21 jan 13 kl. 20:12

Ekholm ute i semin

Matilda Ekholm spelade Spanish Open i helgen och åkte ur i semifinalen. Köpingsbon och bordtennisspelaren Matilda Ekholm var i helgen och spelade Spanish Open. Hon tog sig till semifinal men där tog det stopp mot 21:a rankade kinesen Jiang Huajun.

Nyheter 24 - 09 okt 11 kl. 15:22

Helena Ekholm: "Jag är väldigt revanschsugen"


I fjol missade hon andraplatsen med en ynka poäng. Nu är Helena Ekholm ute efter revansch. I slutet av februari drar en ny skidskyttesäsong igång när stjärnorna samlas i Östersunds för att göra upp om de allra första världscupspoängen.

Skånskan - 08 sep 16 kl. 04:00

Leken får inte byggas bort

Det ska byggas 700 000 bo­städer de nä­rmaste tio åren. Det är inte långt från 1960- och 1970-talens mil­jon­pro­gram.
Bo­stads­bristen är akut, till stor del på grund av den snabba be­folk­nings­ök­ningen i Sve­ri­ge.

Sydsvenskan - 18 mar 11 kl. 18:31

Hoppet inte ute för Ekholm

En liten strimma hopp om att vinna världscupen finns kvar.
Men lördagens jaktstart i Holmenkollen handlar för Helena Ekholm mer om att stoppa ett ras. ?

DI - 16 apr 14 kl. 22:20

Frankrike ute ur leken

Danmark har avlossat startskottet i kampen om landets nya stridsflygplan. Krigsmaterielkoncernen Saab med Jas Gripen E är med i striden, medan franska stridsflygplanet Dassault Rafale är ute ur leken, rapporterar amerikanska flygbranschtidningen Aviation Week..

Expressen - 29 jun 15 kl. 16:47

Sunnervik: "De är ute ur leken för all framtid"

TV-kartan ritas om på nytt. När kommersiella krafter greppar sitt tag om idrotten räcker inte SVT:s plånbok till längre. De är ute ur leken – sannolikt för all framtid.

Barometern - 22 maj 14 kl. 22:23

Ekholm hjälte i drama

Han var nära att bli syndabock - i stället klev han fram som matchhjälte. Backen Mattias Ekholm sköt segermålet, 3-2, i rysarkvartsfinalen mot Vitryssland i VM - bara 57 sekunder efter att ha orsakat straff. Nu väntar Ryssland i semifinal.

Expressen - 05 mar 11 kl. 14:50

Ekholm tappade medaljen ute i spåret

Helena Ekholm sköt mästerligt - men åkningen gick för långsamt. Därför missade svenskan pallen i skidskytte-VM. - Det var frukantsvärt jobbigt att åka i dag, säger Ekholm i SVT..

YLE - 20 okt 15 kl. 14:25

Malin Ekholm: Jag vet varför de inte berättar om näthat

Jag upplever inte att tonåringar är ovilliga att berätta, snarare ovana. Sociala medier verkar inte höra till ämnen man diskuterar hemma. Jag kan se hur det har blivit så.

Posh24 - 02 jan 14 kl. 18:01

Miley Cyrus dissar Beyonces karriär: "Hon har varit ute så länge!"

Miley Cyrus hävdar att Beyonce håller på att förlora karriär efter att hon blev mamma och anser att hon själv är precis det unga, fräscha blod som musikindustrin behöver just nu. Under en intervju med Love Magazine dissar "Wrecking Ball"-sångerskan Beyonces karriär genom att säga att hon "har varit ute ur leken" sedan hon fick barn.

“Beyonce har varit en stor inspirationskälla för mig, men hon har varit ute så länge”, säger Miley och fortsätter: " Nu när Beyonce växer in i moderskapet och allt skit som det gör med ens kropp, så kommer det att skapa ett vakuum för fräscha, unga ansikten och ingen fyller det tomrummet lika bra som jag gör det nu, eller hur?

Fler nyheter från DN

DN - I förrgår: 08:17

Så blir utsläppen med olika drivmedel – bensin värsta alternativet

Det är betydande skillnader i utsläpp av växthusgaser mellan olika drivmedel. Bensin är sämsta valet. Diesel är betydligt bättre, särskilt den helt förnybara dieseln HVO100.

DN - I förrgår: 08:25

”Alla biodrivmedel ger ökade utsläpp”

Det är bra att skillnaderna mellan bensin och diesel lyfts fram. Men tillgången till hållbara råvaror för biodrivmedel är mycket begränsad, säger miljöforskaren Stefan Wirsenius på Chalmers..

DN - I förrgår: 08:27

Allt fler biltillverkare godkänner förnybar och fossilfri diesel

Allt fler biltillverkare godkänner HVO100 som bränsle. Det började med PSA-gruppen. Nissan följde efter och nyligen har Volvo Cars öppnat dörren för taxi att tanka HVO100.

DN - I förrgår: 19:39

Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg: M/KD-budgeten drabbar de arbetssökande

Nästa år väntar omfattande nedskärningar på Arbetsförmedlingen. Moderaternas och Kristdemokraternas budget för 2019 tvingar myndigheten att kapa 4 500 anställda. Och året efter försöka återanställa 2 000 av dem.

DN - 13 dec 18 kl. 22:40

SJ-lösenord läckta – samtliga användare tvingas byta

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

DN - 13 dec 18 kl. 22:59

Åklagare i Lundin Petroelum-målet skickade hemlighetsstämplad namnlista – av misstag

Lundin Petroleums vd Alex Schneiter och ordförande Ian Lundin är sedan 2016 delgivna misstanke om medhjälp till grovt folkrättsbrott i Sudan.  Under utredningen hemlighetsstämplade åklagare Henrik Attorps en namnlista på målsäganden i målet för att de inte skulle utsättas för påtryckningar.  Nu rapporterar Expressen att åklagare av misstag skickat listan med alla namnen till Lundin Petroleum.

DN - 13 dec 18 kl. 15:20

Katrine Marçal: Theresa May behöver få till ett julmirakel för att lösa Irlandsgränsen

Det politiska kaoset i Storbritannien kan kokas ned till gränsen mellan Nordirland och Irland. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.