DI > Ekonomi

Monday, 17 December, 08:37

DI - 22 sep 17 kl. 16:26

USA-börser: Läkemedelsbolag rasar 86 procent på misslyckad studie



Amerikanska börser öppnade något lägre men rörde sig mot oförändrat i den inledande handeln på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Läkemedelsbolag, rasar86 procent på , misslyckad, studie
DI - 30 aug 17 kl. 18:30

USA-börser: Läkemedelsbolag i topp

Börserna i New York steg på onsdagen med flera läkemedelsbolag bland vinnarna. Klockan 17.50 var det breda indexet S&P 500 0,2 procent högre.

DI - 25 jul 17 kl. 22:44

USA-börser: Läkemedelsbolag backade på plusbörs

Börserna i USA steg på bred front under tisdagen sedan ett antal bolag redovisat siffror för kvartalet och priset på olja stigit. Dow Jones stängde upp 0,5 procent till nivån 21.613.

DI - 28 jun 18 kl. 16:38

USA-börser: Apoteksjätte rasar i öppningen efter rapport

USA-börserna öppnade svagt nedåt under torsdagen. Ökad oro för utvecklingen mellan USA och Kina har fått investerare att agera försiktigt när årets andra kvartal närmar sig sitt slut. Oljebolag och hälsovårdssindustrin är de sektorer i USA som tynger indexen mest.

DI - 11 maj 16 kl. 15:07

USA-börser: Macy's rasar i förhandeln

Kurserna på Wall Street väntas öppna med dragning nedåt på onsdagen, efter tisdagens starka rörelser som resulterade i den bästa dagsutvecklingen på två månader. Staples och Office Depot rasar i förhandeln efter att fusionen mellan bolagen blåsts av..

DI - 11 nov 16 kl. 16:33

USA-börser: JC Penney rasar

Efter de senaste dagarnas köpiver startade USA-börserna fredagen med modesta vinsthemtagningar i främst konjunkturkänsliga sektorer..

DI - 13 sep 18 kl. 16:40

USA-börser: Livsmedelsjätten rasar efter rapportfloppen

De ledande börserna på Wall Street klättrade på bred front i den tidiga torsdagshandeln. Humöret förbättrades av att USA bjudit in Kina till förnyade handelssamtal innan nästa omgång tullar träder i kraft. .

DI - 03 jun 13 kl. 21:02

USA-börser: Läkemedelsbolag i topp

De ledande amerikanska indexen utvecklades oregelbundet på måndagen. ISM-data och Fed-chefen Dennis Lockhart hamnade i fokus..

DI - 23 feb 15 kl. 22:16

USA-börser: Läkemedelsbolag rusade på köp

De ledande amerikanska aktieindexen inledde veckan med stängningar kring nollstrecket. En rad förvärv gav stora rörelser i enskilda aktier, medan fallande oljepriser tyngde energisektorn..

DI - 06 nov 17 kl. 22:15

USA-börser: Telekombolag rasade på misslyckad fusion

New York-börserna avlutade måndagens handel med försiktiga uppgångar. Fokus låg på fusionsnyheter inom telekom-, halvledar- och mediabolag..

DI - 20 mar 14 kl. 14:11

USA-börser: 3d-aktie rasar i förhandeln

New York-börserna väntas sjunka något under torsdagens inledande handel. På onsdagens vände de ledande indexen på Wall Street ned efter Federal Reserve räntebesked, där styrräntan tycks komma att höjas tidigare än väntat. Det har även gett avtryck på börserna i Asien och Europa som visat breda nedgångar under dagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Följ måndagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardag klockan 08.45..

DI - 15 minuter sedan

Medfield tecknar samarbetsavtal om studie i Storbritannien

Spotlight-listade medicinteknikbolaget Medfield Diagnostics har tecknat samarbetsavtal med Air Ambulance Kent, Surray and Sussex, i Storbritannien för att genomföra ett forskningsprojekt. .

DI - 15 minuter sedan

"Den bästa siffran på väldigt länge"

H&M:s försäljning steg med 6 procent i det fjärde kvartalet. Det var en efterlängtad positiv indikator för aktieägarna.  ”Det här är den bästa siffran på väldigt länge”, säger Di:s analytiker Ulf Petersson.

DI - 15 minuter sedan

Multiq tecknar avtal med dansk närbutikskedja

Multiq har tecknat ett femårsavtal med Danmarks största närbutikskedja NærKØB. Det uppger företaget i ett pressmeddelande utan att ange några finansiella detaljer. .

DI - 15 minuter sedan

Episurf Medical får FDA-godkännande för att inleda studie

Episurf Medical har fått godkännande från amerikanska FDA på sin IDE-ansökan ("Investigational Device Exemption") om att få initiera en klinisk studie av knäimplantatet Episealer. .

DI - 15 minuter sedan

Ovzon tecknar avtal med SSL

Ovzon, som erbjuder bredbandstjänst via satellit, har tecknat avtal med SSL, ett företag ägt av Maxar Technology, för tillverkning av bolagets första geostationära satellit. .

DI - 15 minuter sedan

Oasmias styrelse kritiserar storägarens agerande

Oasmias styrelse och ledning kommer nu med kommentar kring fredagens besked att Per Arwidssons och Arwidsro Investment, PA, begär en extra bolagsstämma för val av ny styrelse..

DI - 15 minuter sedan

H&D Wireless tar order från Keolis

H&D Wireless har fått en order från bussbolaget Keolis med ett värde på 1,2 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Tele2 säkrar miljardlån med Nordiska investeringsbanken

Tele2 har säkrat ett lån på två miljarder kronor med Nordiska investeringsbanken för att finansiera sammanslagningen med Com Hem. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Ovzon tecknar tillverkningskontrakt för satellit - första steget mot en global tjänst

Ovzon har nu tecknat avtal med SSL, ett företag ägt av Maxar Technology, en ledande tillverkare av innovativa satellit- och rymdsystemlösningar, för tillverkning av bolagets första geostationära satellit. Den totala investeringen för satelliten (Ovzon-3) inklusive tillverkning, uppskjutning, finansiering och försäkring uppskattas till 1,5 miljarder SEK..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.