DI > Ekonomi

Thursday, 23 November, 01:19

DI - 22 sep 17 kl. 16:26

USA-börser: Läkemedelsbolag rasar 86 procent på misslyckad studieAmerikanska börser öppnade något lägre men rörde sig mot oförändrat i den inledande handeln på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Läkemedelsbolag, rasar86 procent på , misslyckad, studie
DI - 30 aug 17 kl. 18:30

USA-börser: Läkemedelsbolag i topp

Börserna i New York steg på onsdagen med flera läkemedelsbolag bland vinnarna. Klockan 17.50 var det breda indexet S&P 500 0,2 procent högre.

DI - 25 jul 17 kl. 22:44

USA-börser: Läkemedelsbolag backade på plusbörs

Börserna i USA steg på bred front under tisdagen sedan ett antal bolag redovisat siffror för kvartalet och priset på olja stigit. Dow Jones stängde upp 0,5 procent till nivån 21.613.

DI - 11 maj 16 kl. 15:07

USA-börser: Macy's rasar i förhandeln

Kurserna på Wall Street väntas öppna med dragning nedåt på onsdagen, efter tisdagens starka rörelser som resulterade i den bästa dagsutvecklingen på två månader. Staples och Office Depot rasar i förhandeln efter att fusionen mellan bolagen blåsts av..

DI - 11 nov 16 kl. 16:33

USA-börser: JC Penney rasar

Efter de senaste dagarnas köpiver startade USA-börserna fredagen med modesta vinsthemtagningar i främst konjunkturkänsliga sektorer..

DI - 03 jun 13 kl. 21:02

USA-börser: Läkemedelsbolag i topp

De ledande amerikanska indexen utvecklades oregelbundet på måndagen. ISM-data och Fed-chefen Dennis Lockhart hamnade i fokus..

DI - 23 feb 15 kl. 22:16

USA-börser: Läkemedelsbolag rusade på köp

De ledande amerikanska aktieindexen inledde veckan med stängningar kring nollstrecket. En rad förvärv gav stora rörelser i enskilda aktier, medan fallande oljepriser tyngde energisektorn..

DI - 06 nov 17 kl. 22:15

USA-börser: Telekombolag rasade på misslyckad fusion

New York-börserna avlutade måndagens handel med försiktiga uppgångar. Fokus låg på fusionsnyheter inom telekom-, halvledar- och mediabolag..

DI - 20 mar 14 kl. 14:11

USA-börser: 3d-aktie rasar i förhandeln

New York-börserna väntas sjunka något under torsdagens inledande handel. På onsdagens vände de ledande indexen på Wall Street ned efter Federal Reserve räntebesked, där styrräntan tycks komma att höjas tidigare än väntat. Det har även gett avtryck på börserna i Asien och Europa som visat breda nedgångar under dagen..

DI - 13 maj 14 kl. 16:33

USA-börser: Skönhetsbolaget rasar

Wall Street handlas till mindre förändringar i den tidiga handeln på tisdagen. Inför öppningen presenterades siffror över detaljhandeln i april som visade på en i det närmaste oförändrad utveckling för månaden..

DI - 10 maj 16 kl. 16:33

USA-börser: Solar City rasar på rapportmiss

Konjunkturkänsliga aktier gav bränsle till de amerikanska börserna, som startade tisdagshandeln i positivt territorium..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Blackrock ser begränsad uppsida för oljepriset

Den senaste tiden har oljepriserna stärkts på förväntningar om ett förlängt produktionsavtal från Opec nästa vecka. Blackrock ser nu begränsat utrymme uppåt vid en förlängning, och räknar med en mer måttlig styrka i priset på kort sikt..

DI - 2 timmar sedan

Cervenka: Nio enhörningar du ska hålla koll på

Investerare öser kapital över nystartade företag inom AI. Följande nio bolag värderas till 1 miljard dollar eller mer, enligt analysföretaget CB Insights. .

DI - 2 timmar sedan

It-jättarna slåss för att vinna AI-kampen

Fantasilöner, dyra förvärv och hundratals miljarder i forskningsinvesteringar. Artificiell intelligens jämförs med internets genombrott och big tech-bolagen rustar för att hinna först i guldruschen. Och redan nu använder du tekniken varje dag..

DI - 2 timmar sedan

Jeff Bezos: AI innebär en ”ny guld­ålder”

PALO ALTO. Artificiell intelligens är näringslivets hetaste modeord. Men den stora frågan är kanske inte om robotar kommer att ta makten över mänskligheten utan vilka människor som får makten över maskinerna.

DI - 2 timmar sedan

Vd-byte fick HP på fall

Indexförändringarna var relativt begränsade i handeln på USA-börserna på onsdagen, inför Thanksgiving-högtiden..

DI - 2 timmar sedan

Brummer & Partners finansierar KTH:s nya forskningslabb

Kungliga Tekniska högskolan öppnar ett nytt forskningslabb. Fokus ligger på matematik för komplexa data, en av grundstenarna inom AI. Bakom står Brummer & Partners som går in med 15,5 miljoner kronor..

DI - 3 timmar sedan

Oljemiljardär kräver hårdare klimatlagar: "Reglera oss"

”Politiker, företag och vi som privatpersoner måste vakna. Snart är det för sent”, säger Mika Anttonen. Han är oljemiljardären som nobbar börsen och ser kampen mot klimatförändringarna som sitt viktigaste mål.

DI - 3 timmar sedan

Nya avslöjanden om Östlings skatteupplägg

Leif Östling avgick som ordförande för Svenskt Näringsliv sedan han konfronterats med nya uppgifter om utländska skatteupplägg, rapporterar SVT. Att han inte tagit ut vinst från sitt Maltabolag, och därför inte ska ha behövt betala svensk skatt som han påstått, är en sanning med modifikation..

DI - 3 timmar sedan

C-tjänsteman får sparken efter sexanklagelser

En man som arbetar som politisk tjänsteman i riksdagen för Centerpartiet får sparken, rapporterar Expressen. Han anklagas för vad som beskrivs som ett oacceptabelt agerande av sexuell karaktär mot en tidigare partikollega..

DI - 3 timmar sedan

Broadcom överväger att sockra budet på Qualcomm

Broadcom överväger att höja sitt bud på Qualcomm genom att erbjuda fler aktier. Det uppger Reuters, enligt tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.