DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 07:19

DI - 22 sep 17 kl. 16:26

USA-börser: Läkemedelsbolag rasar 86 procent på misslyckad studieAmerikanska börser öppnade något lägre men rörde sig mot oförändrat i den inledande handeln på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Läkemedelsbolag, rasar86 procent på , misslyckad, studie
DI - 30 aug 17 kl. 18:30

USA-börser: Läkemedelsbolag i topp

Börserna i New York steg på onsdagen med flera läkemedelsbolag bland vinnarna. Klockan 17.50 var det breda indexet S&P 500 0,2 procent högre.

DI - 25 jul 17 kl. 22:44

USA-börser: Läkemedelsbolag backade på plusbörs

Börserna i USA steg på bred front under tisdagen sedan ett antal bolag redovisat siffror för kvartalet och priset på olja stigit. Dow Jones stängde upp 0,5 procent till nivån 21.613.

DI - 28 jun 18 kl. 16:38

USA-börser: Apoteksjätte rasar i öppningen efter rapport

USA-börserna öppnade svagt nedåt under torsdagen. Ökad oro för utvecklingen mellan USA och Kina har fått investerare att agera försiktigt när årets andra kvartal närmar sig sitt slut. Oljebolag och hälsovårdssindustrin är de sektorer i USA som tynger indexen mest.

DI - 11 maj 16 kl. 15:07

USA-börser: Macy's rasar i förhandeln

Kurserna på Wall Street väntas öppna med dragning nedåt på onsdagen, efter tisdagens starka rörelser som resulterade i den bästa dagsutvecklingen på två månader. Staples och Office Depot rasar i förhandeln efter att fusionen mellan bolagen blåsts av..

DI - 11 nov 16 kl. 16:33

USA-börser: JC Penney rasar

Efter de senaste dagarnas köpiver startade USA-börserna fredagen med modesta vinsthemtagningar i främst konjunkturkänsliga sektorer..

DI - 13 sep 18 kl. 16:40

USA-börser: Livsmedelsjätten rasar efter rapportfloppen

De ledande börserna på Wall Street klättrade på bred front i den tidiga torsdagshandeln. Humöret förbättrades av att USA bjudit in Kina till förnyade handelssamtal innan nästa omgång tullar träder i kraft. .

DI - 03 jun 13 kl. 21:02

USA-börser: Läkemedelsbolag i topp

De ledande amerikanska indexen utvecklades oregelbundet på måndagen. ISM-data och Fed-chefen Dennis Lockhart hamnade i fokus..

DI - 23 feb 15 kl. 22:16

USA-börser: Läkemedelsbolag rusade på köp

De ledande amerikanska aktieindexen inledde veckan med stängningar kring nollstrecket. En rad förvärv gav stora rörelser i enskilda aktier, medan fallande oljepriser tyngde energisektorn..

DI - 06 nov 17 kl. 22:15

USA-börser: Telekombolag rasade på misslyckad fusion

New York-börserna avlutade måndagens handel med försiktiga uppgångar. Fokus låg på fusionsnyheter inom telekom-, halvledar- och mediabolag..

DI - 20 mar 14 kl. 14:11

USA-börser: 3d-aktie rasar i förhandeln

New York-börserna väntas sjunka något under torsdagens inledande handel. På onsdagens vände de ledande indexen på Wall Street ned efter Federal Reserve räntebesked, där styrräntan tycks komma att höjas tidigare än väntat. Det har även gett avtryck på börserna i Asien och Europa som visat breda nedgångar under dagen..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Börsbjässarna och energijätten storsatsar på elbilsladdning

Vattenfall siktar på att på allvar starta sin storoffensiv på laddinfrastruktur för elbilar även i Sverige. Nästa steg tas efter att statens kraftbolag vann striden om avtal om laddutbyggnad runt om i landet med flera av börsens stora fastighetsbolag. .

DI - 9 timmar sedan

Dj-stjärnorna öppnar krog med nyttiga förtecken

Dj-stjärnorna Sebastian Ingrosso och Alesso samarbetar igen. Men denna gång handlar det inte om musik, utan en restaurang där man sjunger grönkålens lov..

DI - 9 timmar sedan

USA-börser: Oregelbundet veckoslut – nytt rekord för Dow Jones

Det blev ett spretigt avslut på börsveckan i New York. Dow Jones industriindex nådde en ny rekordnivå, liksom på torsdagen, medan tekniktunga Nasdaq tappade mark..

DI - 10 timmar sedan

Rapport: Storbolagen dåliga på att identifiera klimatrisker

Svenska storbolag är bra på att mäta hur de själva påverkar klimatet, sämre på att identifiera de risker som klimatförändringarna utsätter bolaget för. Det slår Folksam fast i sin senaste stämmorapport..

DI - 10 timmar sedan

Makroekonomen: Sveriges stjärnglans falnar

Sverige gick till val med en vrålstark konjunktur i ryggen, och ett regn av miljardlöften till väljarna. Men SCB:s färska statistik avslöjar en hel del luft i Sveriges tidigare BNP-siffror. Revideringarna kapar omkring 10 miljarder från reformutrymmet för nästa finansminister..

DI - 11 timmar sedan

Världens kvinnliga utrikesministrar möts i Kanada

Just nu möts världens kvinnliga utrikesministrar i Kanada. Målet? Att öka kvinnors inflytande.

DI - 11 timmar sedan

Tusk: Brittiskt brexitförslag steg i rätt riktning

EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk skriver i ett uttalande med anledning av Theresa Mays utspel om brexitförhandlingarna att premiärministerns önskan om den så kallade Chequers-överenskommelsen är ett steg framåt..

DI - 11 timmar sedan

Debatt: Kvinnor lönediskrimineras inte

DEBATT. I valrörelsen lovade Centern att lägga 6,4 miljarder kronor på att göra lönerna mer jämställda. Den huvudsakliga orsaken till skillnader i lön mellan könen handlar om att män och kvinnor väljer olika, skriver författaren David Eberhard..

DI - 12 timmar sedan

Trump ifrågasätter anklagelse om sexövergrepp

Donald Trump ifrågasätter nu trovärdigheten hos Christine Blasey Ford, kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp 1982..

DI - 12 timmar sedan

Ax:son Johnson: Alliansen bör ta makten med SD:s stöd

Alliansen måste bryta beröringsskräcken mot SD och vara beredda att ta makten och regera med Sverigedemokraternas stöd. Det kräver nu flera av landets tyngsta näringslivsprofiler, däribland Antonia Ax:son Johnson. ”Det viktigaste är att Sverige får en alliansregering, och då måste man vara pragmatisk”, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.