DI > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:27

DI - 22 sep 17 kl. 15:04

Anställda på Pensionsmyndigheten vill stoppa BodströmNu riktas tunga avgångskrav mot Thomas Bodström som landshövding i Stockholm – redan innan han har tillträtt. Det avslöjar Di TV.   Avgångskraven riktas i ett brev till civilminister Ardalan Shekarabi från 54 anställda på Pensionsmyndigheten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pensionsmyndigheten, Bodström, Thomas Bodström, Stockholm, Di TV, Ardalan Shekarabi

Dela artikeln

921 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställda, Pensionsmyndighetenvill , stoppa, Bodström
Dagens PS - 05 okt 17 kl. 10:47

V vill stoppa Bodström som landshövding

”Regeringen måste dra tillbaka det här”, säger V-ledaren. Jonas Sjöstedt gjorde uttalandet i Expressen TV, ”Bara Politik, på onsdagskvällen. I ett internt dokument, som tidningen tagit del av, skriver Vänsterpartiet: ”Så länge brottsutredning pågår är det orimligt att anse Bodström vara aktuell för sådana uppdrag”.

DI - 22 sep 17 kl. 14:52

Anställda på pensionsmyndigheten: Låt inte Bodström bli landshövding

Nu riktas tunga avgångskrav mot Thomas Bodström som landshövding i Stockholm – redan innan han har tillträtt. Det avslöjar DiTV.   Avgångskraven riktas i ett brev till civilminister Ardalan Shekarabi från 54 anställda på pensionsmyndigheten..

YLE - 14 dec 13 kl. 09:19

Anställda vid Vasa stad opponerar sig mor bonusstop

Tio anställda vid byggnadstillsynen vid Vasa stad vill häva beslutet om bonusstop för anställda. Det skriver lördagens Vasabladet. De anställda anser att allmänna sektionen gjorde fel när det beslöt att bonusar inte betalas ut i år eftersom stadens ekonomi är kärv.

YLE - 15 dec 13 kl. 08:24

Anställda vid Vasa stad opponerar sig mot bonusstopp

Tio anställda vid byggnadstillsynen vid Vasa stad vill häva beslutet om bonusstopp för anställda. Det skriver lördagens Vasabladet. De anställda anser att allmänna sektionen gjorde fel när det beslöt att bonusar inte betalas ut i år eftersom stadens ekonomi är kärv.

E24 - 10 mar 16 kl. 18:30

Pensionsmyndighetens anställda hängs ut

Pensionsmyndigheten kan vara utsatt för en medveten kampanj med syfte att störa verksamheten, skriver DN. Enskilda anställda hängs ut och trakasseras på myndighetens Facebooksida och mängder med frågor och krav kommer in till press- och kundtjänst..

Barometern - 16 jun 14 kl. 13:43

Kustpilens anställda tas ut i strejk

Tågkonflikten har gått in på sin tredje vecka utan att parterna, servicefacket Seko och arbetsgivarorganisationen Almega, kommit varandra närmare. Natten till tisdagen utökas strejken från de ombordanställda på Öresundstågen och Snälltåget till Kustpilen i Östergötland. Därefter hotar konflikten att på midsommarafton stoppa all pendeltågstrafik i Stockholm samt Krösatågen i Småland.

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 02:10

Anställda fick inte utlovad lön


Callcenterföretaget i Kalmar utlovade i platsannonsen fast lön och en resa till Las Vegas för bästa säljare. Men det hände att anställda inte ens fick ut hälften av lönen och någon resa har inte varit aktuell, skriver Barometern som kontaktats av flera anställda.Företaget har flera gånger annonserat i platsbanken och under olika namn.

BT - 26 aug 13 kl. 02:13

Anställda fick inte utlovad lön

Callcenterföretaget i Kalmar utlovade i platsannonsen fast lön och en resa till Las Vegas för bästa säljare. Men det hände att anställda inte ens fick ut hälften av lönen och någon resa har inte varit aktuell, skriver Barometern som kontaktats av flera anställda. Företaget har flera gånger annonserat i platsbanken och under olika namn.

ÖstersundsPosten - 19 maj 17 kl. 08:06

JO-kritik mot flera kommuner som velat stoppa anställda från att prata med medier

Vid minst två tillfällen har Justitieombudsmannen kritiserat kommuner, där chefer utryckt att de inte vill att anställda ska prata med medier, åtminstone inte i negativa ordalag. I Härjedalens kommun har personalavdelningen skickat ut information om att anställda inte får prata med medier på arbetstid..

Länstidningen i Jämtland - 19 maj 17 kl. 08:06

JO-kritik mot flera kommuner som velat stoppa anställda från att prata med medier

Vid minst två tillfällen har Justitieombudsmannen kritiserat kommuner, där chefer utryckt att de inte vill att anställda ska prata med medier, åtminstone inte i negativa ordalag. I Härjedalens kommun har personalavdelningen skickat ut information om att anställda inte får prata med medier på arbetstid..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export steg preliminärt 6,9 procent

Sydkoreas export steg preliminärt med 6,9 procent under de första 20 dagarna i oktober jämfört med samma period året före. Importen ökade med 3,1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pristillväxten på bostäder sjönk i Kina

Priserna på nya bostäder steg i 44 av Kinas 70 största städer i september jämfört föregående månad. Priserna sjönk i 18 städer. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DI - 1 timme sedan

Italienska regioner röstade för mer självstyre

Två rika regioner i norra Italien har röstat för ett ökat självstyre gentemot regeringen i Rom. En fjärdedel av Italiens befolkning bor i områdena..

DI - 1 timme sedan

Glädjeskutt på Tokyobörsen efter Shinzo Abes valseger

HONGKONG. Tokyobörsen tog glädjeskutt efter att premiärminister Shinzo Abe vunnit söndagens rysarval. Nu väntas landets ekonomiska stimulanspaket intensifieras..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 23 oktober

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Wihlborgs (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Corem Property (kl 8.

DI - 7 timmar sedan

Krönika: Kinesisk orgie i brylkräm

Att vara chef är stressande. Men att vara ledare för ett helt land – med ekonomiska problem, växande sjukvårdsköer och terrorattacker – borde vara nog för att göra vem som helst gråhårig. Men inte i Kina..

DI - 8 timmar sedan

Litet teknikbolag lockar tunga namn

Den planerade noteringen ställdes in. I stället startar industriföretaget Flexenclosure om med nytt kapital. Nye ordföranden Lars Thunell är en av flera kända näringslivsprofiler som ser stor potential i det lilla teknikbolaget..

DI - 9 timmar sedan

Ulf Petersson: Positiv kursreaktion att vänta på Securitasrapport

Säkerhetsbolaget Securitas niomånadersrapport var inte lika händelserik som sättet den presenterades på efter att bolaget tvingats snabbrapportera resultatsiffrorna sedan att en hög medarbetare i fredags kväll blivit bestulen på bland annat arbetsmaterial som berörde rapporten. Stölden gjorde att Securitas skickade ut rapporten på söndagskvällen i stället för som tänkt nästkommande fredag..

DI - 10 timmar sedan

Resultatet något lägre än väntat för Securitas

Securitas tidigarelagda rapport visar att koncernen förbättrar försäljningen och rörelseresultatet. Lönsamheten sjunker dock något..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.