DI > Ekonomi

Saturday, 20 January, 23:48

DI - 22 sep 17 kl. 15:04

Anställda på Pensionsmyndigheten vill stoppa BodströmNu riktas tunga avgångskrav mot Thomas Bodström som landshövding i Stockholm – redan innan han har tillträtt. Det avslöjar Di TV.   Avgångskraven riktas i ett brev till civilminister Ardalan Shekarabi från 54 anställda på Pensionsmyndigheten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pensionsmyndigheten, Bodström, Thomas Bodström, Stockholm, Di TV, Ardalan Shekarabi

Dela artikeln

959 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställda, Pensionsmyndighetenvill , stoppa, Bodström
Dagens PS - 05 okt 17 kl. 10:47

V vill stoppa Bodström som landshövding

”Regeringen måste dra tillbaka det här”, säger V-ledaren. Jonas Sjöstedt gjorde uttalandet i Expressen TV, ”Bara Politik, på onsdagskvällen. I ett internt dokument, som tidningen tagit del av, skriver Vänsterpartiet: ”Så länge brottsutredning pågår är det orimligt att anse Bodström vara aktuell för sådana uppdrag”.

DI - 22 sep 17 kl. 14:52

Anställda på pensionsmyndigheten: Låt inte Bodström bli landshövding

Nu riktas tunga avgångskrav mot Thomas Bodström som landshövding i Stockholm – redan innan han har tillträtt. Det avslöjar DiTV.   Avgångskraven riktas i ett brev till civilminister Ardalan Shekarabi från 54 anställda på pensionsmyndigheten..

Västerbottens Folkblad - 12 timmar sedan

Ska anställda börja bocka och buga igen?

Peter Jeppson och Karina Folkesson (Svenskt Näringsliv) anser att det blir en ”reformering” av anställningstryggheten om LAS försämras. Jag undrar hur de tänker? Problemet är alltså inte LAS Tror de verkligen att tryggheten ökar om anställningsskyddet blir sämre, eller är det så enkelt att Svenskt Näringsliv vill ha en återgång till den tid då anställda […].

SVT - 16 timmar sedan

FN-anställda: Om du anmäler är din karriär över

Sexuella trakasserier och våldtäkter sopas under mattan i en av världens mäktigaste organisationer. Tystnadskulturen inom FN är utbredd menar anställda..

YLE - 14 dec 13 kl. 09:19

Anställda vid Vasa stad opponerar sig mor bonusstop

Tio anställda vid byggnadstillsynen vid Vasa stad vill häva beslutet om bonusstop för anställda. Det skriver lördagens Vasabladet. De anställda anser att allmänna sektionen gjorde fel när det beslöt att bonusar inte betalas ut i år eftersom stadens ekonomi är kärv.

YLE - 15 dec 13 kl. 08:24

Anställda vid Vasa stad opponerar sig mot bonusstopp

Tio anställda vid byggnadstillsynen vid Vasa stad vill häva beslutet om bonusstopp för anställda. Det skriver lördagens Vasabladet. De anställda anser att allmänna sektionen gjorde fel när det beslöt att bonusar inte betalas ut i år eftersom stadens ekonomi är kärv.

Barometern - 16 jun 14 kl. 13:43

Kustpilens anställda tas ut i strejk

Tågkonflikten har gått in på sin tredje vecka utan att parterna, servicefacket Seko och arbetsgivarorganisationen Almega, kommit varandra närmare. Natten till tisdagen utökas strejken från de ombordanställda på Öresundstågen och Snälltåget till Kustpilen i Östergötland. Därefter hotar konflikten att på midsommarafton stoppa all pendeltågstrafik i Stockholm samt Krösatågen i Småland.

E24 - 10 mar 16 kl. 18:30

Pensionsmyndighetens anställda hängs ut

Pensionsmyndigheten kan vara utsatt för en medveten kampanj med syfte att störa verksamheten, skriver DN. Enskilda anställda hängs ut och trakasseras på myndighetens Facebooksida och mängder med frågor och krav kommer in till press- och kundtjänst..

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 02:10

Anställda fick inte utlovad lön


Callcenterföretaget i Kalmar utlovade i platsannonsen fast lön och en resa till Las Vegas för bästa säljare. Men det hände att anställda inte ens fick ut hälften av lönen och någon resa har inte varit aktuell, skriver Barometern som kontaktats av flera anställda.Företaget har flera gånger annonserat i platsbanken och under olika namn.

BT - 26 aug 13 kl. 02:13

Anställda fick inte utlovad lön

Callcenterföretaget i Kalmar utlovade i platsannonsen fast lön och en resa till Las Vegas för bästa säljare. Men det hände att anställda inte ens fick ut hälften av lönen och någon resa har inte varit aktuell, skriver Barometern som kontaktats av flera anställda. Företaget har flera gånger annonserat i platsbanken och under olika namn.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tusentals kvinnor i nya protester mot Trump

Tusentals människor har samlats runt om i USA för den andra kvinnomarschen i protest mot president Donald Trump. Demonstrationer i Washington, New York, Los Angeles och omkring 250 andra städer har som syfte att få in fler feminister i mellanårsvalet. "Vi kommer att göra våra röster hörda vid omröstningarna i höst", säger en av arrangörerna, Emily Patton, i Washington..

DI - 2 timmar sedan

Hennes sittjeans utmanar modevärlden

Louise Linderoths examenskollektion från Textilhögskolan i Borås gav eko över hela världen och blev hyllad av Vogue. Nu backas hon av jeansmärket Dr Denims nystartade fond, för att göra jeans till dem som sitter ned..

DI - 3 timmar sedan

Republikansk tungviktare: "Få slut på galenskapen"

Republikanernas ledare i senaten Mitch McConnell, vill återuppta partiöverskridande diskussioner för att öppna USA:s statsapparat igen. Men president Donald Trump tänker inte förhandla innan Demokraterna "slutar spela spel", meddelar Vita huset..

DI - 3 timmar sedan

Assistent stal toppchefens lyxviner

En assistent till en av de högsta cheferna på investmentbanken Goldman Sachs har enligt amerikanska myndigheter stulit och sålt vidare franska årgångsviner med ett uppskattat värde på 1,2 miljon dollar, eller knappt 10 miljoner kronor. Det skriver New York Times..

DI - 4 timmar sedan

Rusning till Aktietorget

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. Men utvecklingen kan vända tvärt, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Rivstart på Aktietorget kan bli kortlivad

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. En börsens sista suck, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Norra Europas största lerfyndighet finns i Östersund

Efter en brand i anläggningen 1985 levererar Tegelbolaget lönsamma glaseringar av andra producenters tegel i stället. Men företaget sitter fortfarande på Norra Europas största lerfyndighet och kittlande möjligheter. Om de vill..

DI - 4 timmar sedan

Personliga bilskyltar som fick avslag

Förra året skaffade 3.373 svenskar personliga registreringsskyltar. Men det är inte alla budskap som Transportstyrelsen godkänner..

DI - 5 timmar sedan

Impulsköpen en allt girigare ficktjuv

Svenskarna lägger alltmer pengar på godis och läsk, enligt en rapport från Nordea – ett snaskande som kan kosta upp till 20.000 kronor om året..

DI - 5 timmar sedan

Pensionärer reser för miljarder

Svenska pensionärer reser mer än många tror. Varje år spenderar Sveriges seniorer drygt 70 miljarder kronor på resande, enligt en undersökning från Seniorbarometern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.