DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 11:50

DI - 22 sep 17 kl. 15:04

Anställda på Pensionsmyndigheten vill stoppa BodströmNu riktas tunga avgångskrav mot Thomas Bodström som landshövding i Stockholm – redan innan han har tillträtt. Det avslöjar Di TV.   Avgångskraven riktas i ett brev till civilminister Ardalan Shekarabi från 54 anställda på Pensionsmyndigheten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pensionsmyndigheten, Bodström, Thomas Bodström, Stockholm, Di TV, Ardalan Shekarabi

Dela artikeln

959 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anställda, Pensionsmyndighetenvill , stoppa, Bodström
Dagens PS - 05 apr 18 kl. 11:18

Googles anställda vill stoppa Pentagon-projekt

Mer än 3.100 anställda på Google har skrivit under ett brev i vilket man uppmanar vd Sundar Pichai och bolaget att dra sig ur ett projekt med Pentagon, skriver The New York Times. Det är Project Maven, ett forskningsinitiativ med målet att utveckla dataalgoritmer för analys av drönarbilder som Google erbjudit sina resurser till.

Dagens PS - 05 okt 17 kl. 10:47

V vill stoppa Bodström som landshövding

”Regeringen måste dra tillbaka det här”, säger V-ledaren. Jonas Sjöstedt gjorde uttalandet i Expressen TV, ”Bara Politik, på onsdagskvällen. I ett internt dokument, som tidningen tagit del av, skriver Vänsterpartiet: ”Så länge brottsutredning pågår är det orimligt att anse Bodström vara aktuell för sådana uppdrag”.

DI - 22 sep 17 kl. 14:52

Anställda på pensionsmyndigheten: Låt inte Bodström bli landshövding

Nu riktas tunga avgångskrav mot Thomas Bodström som landshövding i Stockholm – redan innan han har tillträtt. Det avslöjar DiTV.   Avgångskraven riktas i ett brev till civilminister Ardalan Shekarabi från 54 anställda på pensionsmyndigheten..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Flera anställda vid Haki polisanmäls

Flera före detta anställda på Haki i Sibbhult har polisanmälts. Detta uppger moderbolaget Midway Holding i sin kvartalsrapport..

YLE - 14 dec 13 kl. 09:19

Anställda vid Vasa stad opponerar sig mor bonusstop

Tio anställda vid byggnadstillsynen vid Vasa stad vill häva beslutet om bonusstop för anställda. Det skriver lördagens Vasabladet. De anställda anser att allmänna sektionen gjorde fel när det beslöt att bonusar inte betalas ut i år eftersom stadens ekonomi är kärv.

YLE - 15 dec 13 kl. 08:24

Anställda vid Vasa stad opponerar sig mot bonusstopp

Tio anställda vid byggnadstillsynen vid Vasa stad vill häva beslutet om bonusstopp för anställda. Det skriver lördagens Vasabladet. De anställda anser att allmänna sektionen gjorde fel när det beslöt att bonusar inte betalas ut i år eftersom stadens ekonomi är kärv.

Barometern - 16 jun 14 kl. 13:43

Kustpilens anställda tas ut i strejk

Tågkonflikten har gått in på sin tredje vecka utan att parterna, servicefacket Seko och arbetsgivarorganisationen Almega, kommit varandra närmare. Natten till tisdagen utökas strejken från de ombordanställda på Öresundstågen och Snälltåget till Kustpilen i Östergötland. Därefter hotar konflikten att på midsommarafton stoppa all pendeltågstrafik i Stockholm samt Krösatågen i Småland.

E24 - 10 mar 16 kl. 18:30

Pensionsmyndighetens anställda hängs ut

Pensionsmyndigheten kan vara utsatt för en medveten kampanj med syfte att störa verksamheten, skriver DN. Enskilda anställda hängs ut och trakasseras på myndighetens Facebooksida och mängder med frågor och krav kommer in till press- och kundtjänst..

Kristianstadsbladet - 26 aug 13 kl. 02:10

Anställda fick inte utlovad lön


Callcenterföretaget i Kalmar utlovade i platsannonsen fast lön och en resa till Las Vegas för bästa säljare. Men det hände att anställda inte ens fick ut hälften av lönen och någon resa har inte varit aktuell, skriver Barometern som kontaktats av flera anställda.Företaget har flera gånger annonserat i platsbanken och under olika namn.

BT - 26 aug 13 kl. 02:13

Anställda fick inte utlovad lön

Callcenterföretaget i Kalmar utlovade i platsannonsen fast lön och en resa till Las Vegas för bästa säljare. Men det hände att anställda inte ens fick ut hälften av lönen och någon resa har inte varit aktuell, skriver Barometern som kontaktats av flera anställda. Företaget har flera gånger annonserat i platsbanken och under olika namn.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Jenny Petersson: Passa på och pruta på ditt bolån

När det gäller bolåneräntorna är det mer än Riksbanken som styr. Men just nu finns det helt klart utrymme för räntepress. .

DI - 5 minuter sedan

Hemsö ökar intäkterna

Fastighetsbolaget Hemsö, som är inriktat på samhällsfastigheter, ökade hyresintäkterna och förvaltningsresultatet i första kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal i fjol..

DI - 15 minuter sedan

Jan Wäreby: "Han är ju storägare i bolaget"

Det ligger ingen dramatik bakom ordförandebytet i Fingerprint Cards styrelse, där nu storägaren Johan Carlström föreslås bli ny ordförande. Det menar den avgående ordföranden Jan Wäreby till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 15 minuter sedan

Tyskland räknar med USA-tullar från maj

Den tyska regeringen räknar med att president Donald Trump vid månadsskiftet tar bort de tillfälliga undantagen för stål och aluminium från EU. Tullhotet har bland annat pressat SSAB-aktien rejält..

DI - 30 minuter sedan

Ingen utdelning i Safe at Sea

Aktieägarna i räddningsbåtstillverkaren Safe at Sea kallas till årsstämma torsdagen den 24 maj i Hisings Backa..

DI - 30 minuter sedan

Disney World ska anställa 3.500 personer

Disney World i Orlando, Florida, är ute efter att fylla 3 500 positioner inför sommarsäsongen, enligt CNN Money..

DI - 30 minuter sedan

Kicks öppnar ny flaggskeppsbutik

Den Axel Johnson-ägda kosmetikakedjan Kicks ska öppna en fjärde flaggskeppsbutik i köpcentrumet Gallerian i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Bokhandelskedja såld till hedgefond

Bokhandelskedjan Waterstones har sålts till den brittiska delen av den amerikanska hedgefonden Elliot Advisors.  Det skriver Financial Times..

DI - 45 minuter sedan

Vadsbo Switch Tech tar exportorder

Vadsbo Switch Tech, listat på Aktietorget, har tecknat avtal med en exportkund inom smart belysning och sakernas internet (IoT). Bolaget har mottagit en första order värd 0,6 miljoner kronor för leverans under andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 45 minuter sedan

Invisio backar på bred front

Kommunikationsutrustningsbolaget Invisio hade en omsättning på 84,2 miljoner kronor under första kvartalet (87,9), en minskning med 4 procent jämfört med motsvarande period föregående år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.