DI > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:28

DI - 22 sep 17 kl. 10:41

Apple får klartecken för ny butik i StockholmStockholms stads stadsbyggnadsnämnd har efter en längre tids debatt och diskussion valt att ge grönt ljus för Apple att få öppna butik i Kungträdsgården, skriver Omni som hänvisar till Stockholmdirekt. Enligt uppgift ska endast kristdemokraterna ha varit emot en Apple-butik i Kungsträdsgården..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm, Apple, Kungträdsgården, Omni, Stockholmdirekt, Kungsträdsgården

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Applefår , klarteckenför ny , butiki , Stockholm
Sydsvenskan - 10 dec 12 kl. 12:27

Apple öppnar butik på lördag

Apple öppnar på lördag en egen butik i Emporia. Malmö får därmed Skandinaviens andra Apple-butik. Den första slog upp sina dörrar i Täby Centrum i Stockholmsområdet tidigare i höst..

IDG - 15 apr 17 kl. 09:59

Kalifornien ger Apple klartecken att testa självkörande bilar på vägarna


Transportmyndigheten i Kalifornien har gett Apple licens att testköra autonoma bilar på delstatens allmänna vägnät..

E24 - 15 jun 11 kl. 11:12

Apple Store till Stockholm

Apple Store letar lokaler i Stockholm..

IDG - 15 jun 11 kl. 08:16

"Apple Store till Stockholm"

Apple är på gång med sitt butikskoncept i Sverige, enligt uppgifter..

Expressen - 12 okt 17 kl. 12:53

Högsta chefen på Apple besökte Stockholm

Apple-chefen Tim Cook var på blixtvisit på bolagets Stockholmskontor under torsdagen.Tidningen Breikits reporter Jon Wahlqvist berättar om mötet med den världsberömde vd:n:– Plötsligt öppnades dörren till huvudkontoret och en man i kostym kikade ut lite försiktigt..

IDG - 27 apr 17 kl. 14:42

Apple Store-butik rånad på oanvändbara demoprylar


Det är andra gången på bara ett par månader som butiken blir rånad..

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny Apple-butik har runkbås

Förra veckan öppnade den första riktiga Apple butiken i Sverige och Stockholm. Den som är nyfiken på butiken kan ta del av bilderna från pressvisningen.

Butiken liknar inte de vanliga hemelektronikkedjorna utan för tanken till ett vetenskapligt bibliotek med ljusa trämöbler i en stor lokal.

Expressen - 11 nov 11 kl. 09:00

Apple ska öppna butik i Stockholm

Apple gör nu en offensiv i Sverige och öppnar en egen butik på en av Stockholms hetaste och dyraste adresser. Det kan leda till att heta surfplattor och mobiler från Apple kommer snabbare till Sverige - och fansen lär jubla. .

IDG - 04 maj 17 kl. 14:27

Apple tvingas skruva ner ambitionerna för butik i Kungsträdgården


DN rapporterar att Apple har jobbat på ett reviderat förslag för sin butik i Kungsträdgården i Stockholm, som ska möta alla krav från stadsbyggnadskontoret..

Supermiljöbloggen - 10 jul 14 kl. 13:27

Apple fortsätter satsa på solenergi

Klartecken för ny anläggning i North Carolina. I april skrev Supermiljöbloggen om hur Apple beslutat sig för att satsa stort på förnybar energi. Då lät det så här i ett uttalande från företaget: Our goal is to power all Apple corporate offices, retail stores, and data centers entirely with energy from renewable sources — solar, wind, micro hydro, and geothermal, which uses heat right from the earth.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export steg preliminärt 6,9 procent

Sydkoreas export steg preliminärt med 6,9 procent under de första 20 dagarna i oktober jämfört med samma period året före. Importen ökade med 3,1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pristillväxten på bostäder sjönk i Kina

Priserna på nya bostäder steg i 44 av Kinas 70 största städer i september jämfört föregående månad. Priserna sjönk i 18 städer. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DI - 1 timme sedan

Italienska regioner röstade för mer självstyre

Två rika regioner i norra Italien har röstat för ett ökat självstyre gentemot regeringen i Rom. En fjärdedel av Italiens befolkning bor i områdena..

DI - 1 timme sedan

Glädjeskutt på Tokyobörsen efter Shinzo Abes valseger

HONGKONG. Tokyobörsen tog glädjeskutt efter att premiärminister Shinzo Abe vunnit söndagens rysarval. Nu väntas landets ekonomiska stimulanspaket intensifieras..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 23 oktober

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Wihlborgs (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Corem Property (kl 8.

DI - 7 timmar sedan

Krönika: Kinesisk orgie i brylkräm

Att vara chef är stressande. Men att vara ledare för ett helt land – med ekonomiska problem, växande sjukvårdsköer och terrorattacker – borde vara nog för att göra vem som helst gråhårig. Men inte i Kina..

DI - 8 timmar sedan

Litet teknikbolag lockar tunga namn

Den planerade noteringen ställdes in. I stället startar industriföretaget Flexenclosure om med nytt kapital. Nye ordföranden Lars Thunell är en av flera kända näringslivsprofiler som ser stor potential i det lilla teknikbolaget..

DI - 9 timmar sedan

Ulf Petersson: Positiv kursreaktion att vänta på Securitasrapport

Säkerhetsbolaget Securitas niomånadersrapport var inte lika händelserik som sättet den presenterades på efter att bolaget tvingats snabbrapportera resultatsiffrorna sedan att en hög medarbetare i fredags kväll blivit bestulen på bland annat arbetsmaterial som berörde rapporten. Stölden gjorde att Securitas skickade ut rapporten på söndagskvällen i stället för som tänkt nästkommande fredag..

DI - 10 timmar sedan

Resultatet något lägre än väntat för Securitas

Securitas tidigarelagda rapport visar att koncernen förbättrar försäljningen och rörelseresultatet. Lönsamheten sjunker dock något..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.