Nyteknik > Teknik

Saturday, 23 June, 01:05

Nyteknik - 22 sep 17 kl. 10:15

Tesla-dödaren från Indien är designad av PininfarinaIndisk teknik och italiensk design ska utmana Tesla. Mahindra förvärvade Pininfarina – och snart kommer karossbyggaren i Turin lansera en rad elbilar. Här är den första modellen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Indien, Pininfarina, Tesla, Turin

Dela artikeln

118 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tesla-dödarenfrån , Indienär , designadav , Pininfarina
Dagens PS - 09 maj 18 kl. 07:24

Svenska Tesla-dödaren bygger fabrik i Kina

Elbilsbolaget Nevs bekräftar att man tänker bygga en andra bilfabrik i Kina i Shanghai men tillägger att det inte innebär ett hot mot biltillverkningen i Trollhättan. Planen är fortfarande att ha tillverkning i Trollhättan, enligt Nevs huvudägare Kai Johan Jiang. ”Absolut.

Cornucopia - 09 sep 15 kl. 11:33

Tesla Model 3 lanseras i vår

Teslas "konsumentmodell", Model 3, kommer lanseras i vår. Priset sägs bli 35 000 USD, vilket bör landa på ca 397 000:- SEK dvs i övre prissegementet för en BMW 3-serie.

Billigaste modellen av Tesla Model S kostar 75000 USD i USA och 851 000:- SEK i Sverige.

DI - 08 feb 17 kl. 14:20

Tesla vill ta steget till Indien

Tesla kan komma att börja sälja sina elbilar i Indien till sommaren meddelar vd Elon Musk på Twitter..

DI - 28 okt 15 kl. 09:52

Elon Musk positiv till en batterifabrik i Indien

Samtidigt som Tesla undersöker möjligheterna att bygga en fabrik i Kina, ser bolaget möjligheten att i framtiden bygga en batterifabrik i Indien. Det uppgav bolaget grundare och vd Elon Musk nyligen på Twitter.

DI - 03 apr 16 kl. 11:48

Tesla in på nya marknader

Teslas vd Elon Musk har twittrat att elbilstillverkaren kommer lansera bolagets uppmärksammade nya bilmodell, Model 3, på flera nya marknader där bolaget tidigare inte har varit representerat – bland annat Indien, Brasilien, Sydafrika, Sydkorea, Nya Zealand, Singapore och Irland..

Dagens PS - 01 mar 18 kl. 08:14

Se upp, Musk – Porsches ”Tesladödare” är laddad

Volkswagen-ägda Porsche planerar att underlätta lanseringen av sin nya elbil Mission E genom att utrusta sina amerikanska återförsäljare med laddstationer. Det skriver USA Today. Bolaget har i dag sex laddstationer i Atlanta där huvudkontoret för den nordamerikanska verksamheten ligger.

Nyteknik - 09 feb 17 kl. 08:37

Facebook vill ta över väderleksrapporten

TEKNIKSVEPET. Facebook-väder, robotarm och Tesla till Indien. Här är senaste tekniknyheterna..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 13 timmar sedan

Nya Volvofabriken ”som Torslandaverken”

”Made in the USA” – men inte så annorlunda mot andra Volvofabriker. När Volvo öppnar sin första amerikanska fabrik så är det trygg och invand teknik man satsar på..

Nyteknik - Igår: 17:15

Populära ”squishies” plockas bort från butiker

Den populära barnleksaken ”squishies” innehåller flera giftiga ämnen, larmar danska Miljöstyrelsen. Nu väljer svenska leksakbutiker att sluta sälja leksaken..

Nyteknik - Igår: 16:47

Kameraövervakning tillåtet för kommunala hyresvärdar

Det kommer att bli betydligt enklare för kommunala hyresvärdar att sätta upp kameror i sina fastigheter från och med första augusti..

Nyteknik - Igår: 16:15

Ändring av mobilnät ger Telenor mångmiljonböter

Norska teleoperatören Telenor tvingas böta 788 miljoner norska kronor, cirka 857 svenska miljoner kronor..

Nyteknik - Igår: 16:20

Hemlighetsmakeri kring Einrides nya lastbil

Svenska Einride lanserar inom kort sin nästa autonoma, eldrivna lastbil. Den har visats på bild, men företaget är hemlighetsfullt..

Nyteknik - Igår: 16:25

Batteriforskaren Kristina Edström får pris för ”epokgörande insats”

Kemiprofessor Kristina Edström har med sin forskning hjälpt oss att komma närmare en lösning när det gäller energilagring. Nu belönas hon med KTH:s stora pris..

Nyteknik - Igår: 16:09

Nio EU-länder formar cyberstyrkor

Nio EU-länder har inom ramen för unionens försvarssamarbete enats om att bilda styrkor som snabbt ska kunna svara upp på cyber- och hackerattacker..

Nyteknik - Igår: 15:22

Nya Volvon ska erövra USA

Den första modellen ”Made in USA”. I samband med invigningen av sin fabrik i Charleston ryckte Volvo skynket av nya S60. ”Nya S60 är en av de mest spännande Volvo-bilar vi någonsin tillverkat”, säger chefen Håkan Samuelsson..

Nyteknik - Igår: 14:43

“Vi letar efter folk som kompletterar oss”

Globala möjligheter i en innovativ miljö med lång historia. Det hittar du på Johnson & Johnsons anläggning i Helsingborg. Nu ska ingenjörerna, som ser till att hela världen förses med Nicorette, ta sig an fler utmaningar..

Nyteknik - Igår: 13:53

Algeriets sätt att stoppa provfusk: Stänga ner internet

När 700.000 unga algerier i år tar studenten tar myndigheterna till radikala grepp för att förhindra fusk på slutproven..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.