DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 07:56

DI - 22 sep 17 kl. 10:31

Media Markt mångmiljoninvesterar i SverigeHemelektronikkedjan Media Markt kommer att investera 80 miljoner kronor i moderniseringen av 18 av sina varuhus. Bolaget är också ute efter att anställa ytterligare 180 medarbetare, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Markt, Sverige, Media Markt

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Media, Markt, mångmiljoninvesterari , Sverige
Dagens Media - 20 feb 17 kl. 08:36

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Tyska Media Markt lämnar Sverige och norska Power, mer känt som Expert, tar över lokalerna. Det hävdar i alla fall de källor som tidningen Market varit i kontakt med..

Dagens PS - 22 sep 17 kl. 11:09

Media Markt storsatsar i Sverige

Nyanställer 180 och moderniserar 18 varuhus. Det här skriver Dina Pengar i Expressen och uppger att det är tyska elektronikjättens svar på rykten om att en förestående satsning är på väg att dras tillbaka. I februari skrev tidningen Market att elektronikkedjan var på väg att lämna landet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Media Markt varslar i Sverige

Hemelektronikkedjan Media Markt varslar personal på sitt svenska kontor i Stocksund. Här arbetar idag 170 personer, men hur många som får gå är oklart, skriver Elektronikbranschen.se.

DI - 07 apr 16 kl. 20:03

”Media Markt är i Sverige för att stanna”

Media Markt firar tio år i Sverige med att gå på offensiven. ”Vi är här för att stanna”, säger hemelektronikkedjans vd Per Kaufmann..

NSD - 19 feb 17 kl. 15:34

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Tidningen Market uppger att butikskedjan Media Markt kommer att lämna Sverige..

Expressen - 19 feb 17 kl. 16:37

Media Markt lämnar Sverige – varuhusen sålda

Nu lämnar elektronikkedjan Media Markt Sverige – och har redan sålt sina varuhus, rapporterar Dagens industri. Nya ägarna är norska Expert..

DN - 19 feb 17 kl. 16:48

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Elektronikkedjan Media Markt är på väg att lämna Sverige, och norska Power kommer att ta över alla varuhusen, rapporterar tidningen Market..

Computer Sweden - 22 sep 17 kl. 11:05

Dementerar flyttryktena – nu ska Media Markt satsa i Sverige igen


Media Markt är kvar i Sverige och ser ut att förbli så. Idag meddelar kedjan att man rekryterar och bygger om samt att man snart ska öppna nytt för första gången på länge..

Jmini.se - 19 feb 17 kl. 17:39

Media Markt lämnar Sverige

Det har länge spekulerats i vad som kommer att hända med Media Markt. Nu står det alltså klart att norska Expert tar över varuhusen. Enligt uppgifter till Market kommer Media Markts varuhus framöver att skyltas om och gå under Experts varumärke .....

JAffärer.se - 19 feb 17 kl. 17:39

Media Markt lämnar Sverige

Det har länge spekulerats i vad som kommer att hända med Media Markt. Nu står det alltså klart att Media Markts huvudägare, tyska detaljhandelsjätten Metro Group, säljer samtliga varuhus till norska Expert. Enligt uppgifter till Market kommer Me.....

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Nordea sänker riktkursen för XXL till 80 norska kronor (86), upprepar köp

Nordea sänker riktkursen för XXL till 80 norska kronor (86), upprepar köp..

DI - 15 minuter sedan

Scandi Standard förbättrar rörelseresultatet

Kycklingföretaget Scandi Standard redovisar ett resultat efter skatt på 33 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (33). Resultatet per aktie uppgick till 0:51 kronor (0:56)..

DI - 15 minuter sedan

Sensori förbättrar negativt resultat

Medicinteknikbolaget Sensori redovisar en omsättning för första halvåret 2018 på 0,8 miljoner kronor (0,8). Resultat efter finansiella poster uppgick till -5,9 miljoner kronor (-7,3) Det framgår av halvårsrapporten. .

DI - 30 minuter sedan

Besqab köper återlämnad mark

Bostadsutvecklaren Besqab köper byggrätter i Hagastaden för 27.400 kronor per kvadrat (totalarea brutto) bostäder och 8.000 kronor per lokalkvadrat.

DI - 30 minuter sedan

GN Store Nord höjer tillväxtprognos

Danska GN Store Nords affärsområde GN Audio höjer sin prognos för tredje gången i år gällande den organiska intäktstillväxten - nu till mellan 16-19 procent från senaste bedömning om upp till 15 procent för helåret 2018..

DI - 30 minuter sedan

Minus 2,1 miljoner kronor för Attana

Nettoomsättningen uppgick till 0,5 miljoner kronor för Attana i det andra kvartalet, jämfört med en nettoomsättning för helåret 2017 på 2,2 miljoner kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Nordea höjer Hufvudstaden

Nordea höjer riktkursen för Hufvudstaden till 161 kronor (151), upprepar köp..

DI - 30 minuter sedan

Morningstar sänker Tesla

Morningstar sänker Tesla till sälj (behåll), upprepar riktkurs 179 dollar..

DI - 45 minuter sedan

Jefferies sänker H&M

Jefferies sänker riktkursen för H&M till 130 kronor (140), upprepar behåll..

DI - 45 minuter sedan

Trump utlovar tullar på europeiska bilar

Så sent som i veckan meddelade USA:s handelsminister Wilbur Ross att utredningen om tullar på europeiska bilar drar ut på tiden. Men president Donald Trump tycks ha andra planer, rapporterar tv-kanalen CNBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.