DI > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 10:57

DI - 22 sep 17 kl. 10:31

Media Markt mångmiljoninvesterar i SverigeHemelektronikkedjan Media Markt kommer att investera 80 miljoner kronor i moderniseringen av 18 av sina varuhus. Bolaget är också ute efter att anställa ytterligare 180 medarbetare, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Markt, Sverige, Media Markt

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Media, Markt, mångmiljoninvesterari , Sverige
Dagens Media - 20 feb 17 kl. 08:36

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Tyska Media Markt lämnar Sverige och norska Power, mer känt som Expert, tar över lokalerna. Det hävdar i alla fall de källor som tidningen Market varit i kontakt med..

Dagens PS - 22 sep 17 kl. 11:09

Media Markt storsatsar i Sverige

Nyanställer 180 och moderniserar 18 varuhus. Det här skriver Dina Pengar i Expressen och uppger att det är tyska elektronikjättens svar på rykten om att en förestående satsning är på väg att dras tillbaka. I februari skrev tidningen Market att elektronikkedjan var på väg att lämna landet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Media Markt varslar i Sverige

Hemelektronikkedjan Media Markt varslar personal på sitt svenska kontor i Stocksund. Här arbetar idag 170 personer, men hur många som får gå är oklart, skriver Elektronikbranschen.se.

DI - 07 apr 16 kl. 20:03

”Media Markt är i Sverige för att stanna”

Media Markt firar tio år i Sverige med att gå på offensiven. ”Vi är här för att stanna”, säger hemelektronikkedjans vd Per Kaufmann..

NSD - 19 feb 17 kl. 15:34

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Tidningen Market uppger att butikskedjan Media Markt kommer att lämna Sverige..

Expressen - 19 feb 17 kl. 16:37

Media Markt lämnar Sverige – varuhusen sålda

Nu lämnar elektronikkedjan Media Markt Sverige – och har redan sålt sina varuhus, rapporterar Dagens industri. Nya ägarna är norska Expert..

DN - 19 feb 17 kl. 16:48

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Elektronikkedjan Media Markt är på väg att lämna Sverige, och norska Power kommer att ta över alla varuhusen, rapporterar tidningen Market..

Computer Sweden - 22 sep 17 kl. 11:05

Dementerar flyttryktena – nu ska Media Markt satsa i Sverige igen


Media Markt är kvar i Sverige och ser ut att förbli så. Idag meddelar kedjan att man rekryterar och bygger om samt att man snart ska öppna nytt för första gången på länge..

Jmini.se - 19 feb 17 kl. 17:39

Media Markt lämnar Sverige

Det har länge spekulerats i vad som kommer att hända med Media Markt. Nu står det alltså klart att norska Expert tar över varuhusen. Enligt uppgifter till Market kommer Media Markts varuhus framöver att skyltas om och gå under Experts varumärke .....

JAffärer.se - 19 feb 17 kl. 17:39

Media Markt lämnar Sverige

Det har länge spekulerats i vad som kommer att hända med Media Markt. Nu står det alltså klart att Media Markts huvudägare, tyska detaljhandelsjätten Metro Group, säljer samtliga varuhus till norska Expert. Enligt uppgifter till Market kommer Me.....

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

FI: Nya bolåneaktörer ökar systemrisken

Nya aktörer som erbjuder bolån kan vara positiva i termer av riskspridning, men frågan är hur dessa företag agerar i händelse av en kris. Det sade Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen i ett tal på tisdagen, enligt Bloomberg News. .

DI - 15 minuter sedan

Få vet hur mycket som sätts av till tjänstepensionen

I framtiden kommer tjänstepensionen utgöra en allt större del av den totala pensionen. Samtidigt vet 5 av 10 inte hur mycket som sätts av till deras tjänstepension varje månad eller år. Ungefär lika många tänker sällan eller aldrig på sin pension.

DI - 15 minuter sedan

Ryanair beställer fler flygplan från Boeing

Ryanair har lagt en order på ytterligare 25 flygplan från Boeing, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Påskeffekt gav sockersött rally för Cloetta

Tisdagsmorgonen bjöd på en diger rapportskörd. Bland morgonens vinnare hittar vi bland annat Cloetta som rusar med 6,8 procent efter en stark rapport. Åt andra hållet gick Collector som rasar med 7,9 procent.

DI - 30 minuter sedan

Tyska näringslivsklimatet svagare än väntat

IFO-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland steg till 102,1 i april, jämfört med reviderade 103,3 föregående månad (103,2)..

DI - 30 minuter sedan

Bister vinter för SJ - vinsten rasade

En sträng vinter har tärt på SJ:s kvartalsvinst och många tåg blev försenade. Rörelseresultatet för den statliga tågoperatören föll till 52 miljoner kronor, från 144 miljoner kronor samma period i fjol..

DI - 30 minuter sedan

Nils Åkesson: Iskall sågning av Riksbankens räntebana

Med sin totalsågning av Riksbankens räntebana sticker Nordea ut hakan rejält. Banken spår att en första räntehöjning skjuts ytterligare ett drygt år på framtiden..

DI - 45 minuter sedan

Ework tappar i orderingång

Konsultmäklaren Ework redovisar en nettoomsättning på 2.623 miljoner kronor (2.389) för det första kvartalet 2018.

DI - 1 timme sedan

Vattenkraftsbolag satsar tio miljarder i miljöfond

Åtta företag inom vattenkraft ska satsa 10 miljarder kronor under en 20-årsperiod för att förbättra vattenmiljön i de svenska vattenkraftverken. Det sker genom Vattenkraftens Miljöfond AB som nu gemensamt bildas, framgår av ett pressmeddelande från Vattenfall..

DI - 1 timme sedan

EQT börjar investera i medelstora börsbolag

Riskkapitaljätten EQT börjar köpa betydande minoritetsposter i medelstora börsbolag, kan Di avslöja. Enligt vad Di erfar ska EQT snart resa en ny fond som ska göra investeringarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.