DI > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:28

DI - 22 sep 17 kl. 10:31

Media Markt mångmiljoninvesterar i SverigeHemelektronikkedjan Media Markt kommer att investera 80 miljoner kronor i moderniseringen av 18 av sina varuhus. Bolaget är också ute efter att anställa ytterligare 180 medarbetare, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Markt, Sverige, Media Markt

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Media, Markt, mångmiljoninvesterari , Sverige
Dagens Media - 20 feb 17 kl. 08:36

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Tyska Media Markt lämnar Sverige och norska Power, mer känt som Expert, tar över lokalerna. Det hävdar i alla fall de källor som tidningen Market varit i kontakt med..

Dagens PS - 22 sep 17 kl. 11:09

Media Markt storsatsar i Sverige

Nyanställer 180 och moderniserar 18 varuhus. Det här skriver Dina Pengar i Expressen och uppger att det är tyska elektronikjättens svar på rykten om att en förestående satsning är på väg att dras tillbaka. I februari skrev tidningen Market att elektronikkedjan var på väg att lämna landet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Media Markt varslar i Sverige

Hemelektronikkedjan Media Markt varslar personal på sitt svenska kontor i Stocksund. Här arbetar idag 170 personer, men hur många som får gå är oklart, skriver Elektronikbranschen.se.

DI - 07 apr 16 kl. 20:03

”Media Markt är i Sverige för att stanna”

Media Markt firar tio år i Sverige med att gå på offensiven. ”Vi är här för att stanna”, säger hemelektronikkedjans vd Per Kaufmann..

NSD - 19 feb 17 kl. 15:34

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Tidningen Market uppger att butikskedjan Media Markt kommer att lämna Sverige..

Expressen - 19 feb 17 kl. 16:37

Media Markt lämnar Sverige – varuhusen sålda

Nu lämnar elektronikkedjan Media Markt Sverige – och har redan sålt sina varuhus, rapporterar Dagens industri. Nya ägarna är norska Expert..

DN - 19 feb 17 kl. 16:48

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Elektronikkedjan Media Markt är på väg att lämna Sverige, och norska Power kommer att ta över alla varuhusen, rapporterar tidningen Market..

Jmini.se - 19 feb 17 kl. 17:39

Media Markt lämnar Sverige

Det har länge spekulerats i vad som kommer att hända med Media Markt. Nu står det alltså klart att norska Expert tar över varuhusen. Enligt uppgifter till Market kommer Media Markts varuhus framöver att skyltas om och gå under Experts varumärke .....

JAffärer.se - 19 feb 17 kl. 17:39

Media Markt lämnar Sverige

Det har länge spekulerats i vad som kommer att hända med Media Markt. Nu står det alltså klart att Media Markts huvudägare, tyska detaljhandelsjätten Metro Group, säljer samtliga varuhus till norska Expert. Enligt uppgifter till Market kommer Me.....

Computer Sweden - 22 sep 17 kl. 11:05

Dementerar flyttryktena – nu ska Media Markt satsa i Sverige igen


Media Markt är kvar i Sverige och ser ut att förbli så. Idag meddelar kedjan att man rekryterar och bygger om samt att man snart ska öppna nytt för första gången på länge..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export steg preliminärt 6,9 procent

Sydkoreas export steg preliminärt med 6,9 procent under de första 20 dagarna i oktober jämfört med samma period året före. Importen ökade med 3,1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pristillväxten på bostäder sjönk i Kina

Priserna på nya bostäder steg i 44 av Kinas 70 största städer i september jämfört föregående månad. Priserna sjönk i 18 städer. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DI - 1 timme sedan

Italienska regioner röstade för mer självstyre

Två rika regioner i norra Italien har röstat för ett ökat självstyre gentemot regeringen i Rom. En fjärdedel av Italiens befolkning bor i områdena..

DI - 1 timme sedan

Glädjeskutt på Tokyobörsen efter Shinzo Abes valseger

HONGKONG. Tokyobörsen tog glädjeskutt efter att premiärminister Shinzo Abe vunnit söndagens rysarval. Nu väntas landets ekonomiska stimulanspaket intensifieras..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 23 oktober

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Wihlborgs (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Corem Property (kl 8.

DI - 7 timmar sedan

Krönika: Kinesisk orgie i brylkräm

Att vara chef är stressande. Men att vara ledare för ett helt land – med ekonomiska problem, växande sjukvårdsköer och terrorattacker – borde vara nog för att göra vem som helst gråhårig. Men inte i Kina..

DI - 8 timmar sedan

Litet teknikbolag lockar tunga namn

Den planerade noteringen ställdes in. I stället startar industriföretaget Flexenclosure om med nytt kapital. Nye ordföranden Lars Thunell är en av flera kända näringslivsprofiler som ser stor potential i det lilla teknikbolaget..

DI - 9 timmar sedan

Ulf Petersson: Positiv kursreaktion att vänta på Securitasrapport

Säkerhetsbolaget Securitas niomånadersrapport var inte lika händelserik som sättet den presenterades på efter att bolaget tvingats snabbrapportera resultatsiffrorna sedan att en hög medarbetare i fredags kväll blivit bestulen på bland annat arbetsmaterial som berörde rapporten. Stölden gjorde att Securitas skickade ut rapporten på söndagskvällen i stället för som tänkt nästkommande fredag..

DI - 10 timmar sedan

Resultatet något lägre än väntat för Securitas

Securitas tidigarelagda rapport visar att koncernen förbättrar försäljningen och rörelseresultatet. Lönsamheten sjunker dock något..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.