DI > Ekonomi

Saturday, 20 January, 23:24

DI - 22 sep 17 kl. 10:31

Media Markt mångmiljoninvesterar i SverigeHemelektronikkedjan Media Markt kommer att investera 80 miljoner kronor i moderniseringen av 18 av sina varuhus. Bolaget är också ute efter att anställa ytterligare 180 medarbetare, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Markt, Sverige, Media Markt

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Media, Markt, mångmiljoninvesterari , Sverige
Dagens Media - 20 feb 17 kl. 08:36

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Tyska Media Markt lämnar Sverige och norska Power, mer känt som Expert, tar över lokalerna. Det hävdar i alla fall de källor som tidningen Market varit i kontakt med..

Dagens PS - 22 sep 17 kl. 11:09

Media Markt storsatsar i Sverige

Nyanställer 180 och moderniserar 18 varuhus. Det här skriver Dina Pengar i Expressen och uppger att det är tyska elektronikjättens svar på rykten om att en förestående satsning är på väg att dras tillbaka. I februari skrev tidningen Market att elektronikkedjan var på väg att lämna landet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Media Markt varslar i Sverige

Hemelektronikkedjan Media Markt varslar personal på sitt svenska kontor i Stocksund. Här arbetar idag 170 personer, men hur många som får gå är oklart, skriver Elektronikbranschen.se.

DI - 07 apr 16 kl. 20:03

”Media Markt är i Sverige för att stanna”

Media Markt firar tio år i Sverige med att gå på offensiven. ”Vi är här för att stanna”, säger hemelektronikkedjans vd Per Kaufmann..

NSD - 19 feb 17 kl. 15:34

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Tidningen Market uppger att butikskedjan Media Markt kommer att lämna Sverige..

Expressen - 19 feb 17 kl. 16:37

Media Markt lämnar Sverige – varuhusen sålda

Nu lämnar elektronikkedjan Media Markt Sverige – och har redan sålt sina varuhus, rapporterar Dagens industri. Nya ägarna är norska Expert..

DN - 19 feb 17 kl. 16:48

Uppgifter: Media Markt lämnar Sverige

Elektronikkedjan Media Markt är på väg att lämna Sverige, och norska Power kommer att ta över alla varuhusen, rapporterar tidningen Market..

Computer Sweden - 22 sep 17 kl. 11:05

Dementerar flyttryktena – nu ska Media Markt satsa i Sverige igen


Media Markt är kvar i Sverige och ser ut att förbli så. Idag meddelar kedjan att man rekryterar och bygger om samt att man snart ska öppna nytt för första gången på länge..

Jmini.se - 19 feb 17 kl. 17:39

Media Markt lämnar Sverige

Det har länge spekulerats i vad som kommer att hända med Media Markt. Nu står det alltså klart att norska Expert tar över varuhusen. Enligt uppgifter till Market kommer Media Markts varuhus framöver att skyltas om och gå under Experts varumärke .....

JAffärer.se - 19 feb 17 kl. 17:39

Media Markt lämnar Sverige

Det har länge spekulerats i vad som kommer att hända med Media Markt. Nu står det alltså klart att Media Markts huvudägare, tyska detaljhandelsjätten Metro Group, säljer samtliga varuhus till norska Expert. Enligt uppgifter till Market kommer Me.....

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tusentals kvinnor i nya protester mot Trump

Tusentals människor har samlats runt om i USA för den andra kvinnomarschen i protest mot president Donald Trump. Demonstrationer i Washington, New York, Los Angeles och omkring 250 andra städer har som syfte att få in fler feminister i mellanårsvalet. "Vi kommer att göra våra röster hörda vid omröstningarna i höst", säger en av arrangörerna, Emily Patton, i Washington..

DI - 2 timmar sedan

Hennes sittjeans utmanar modevärlden

Louise Linderoths examenskollektion från Textilhögskolan i Borås gav eko över hela världen och blev hyllad av Vogue. Nu backas hon av jeansmärket Dr Denims nystartade fond, för att göra jeans till dem som sitter ned..

DI - 2 timmar sedan

Republikansk tungviktare: "Få slut på galenskapen"

Republikanernas ledare i senaten Mitch McConnell, vill återuppta partiöverskridande diskussioner för att öppna USA:s statsapparat igen. Men president Donald Trump tänker inte förhandla innan Demokraterna "slutar spela spel", meddelar Vita huset..

DI - 3 timmar sedan

Assistent stal toppchefens lyxviner

En assistent till en av de högsta cheferna på investmentbanken Goldman Sachs har enligt amerikanska myndigheter stulit och sålt vidare franska årgångsviner med ett uppskattat värde på 1,2 miljon dollar, eller knappt 10 miljoner kronor. Det skriver New York Times..

DI - 3 timmar sedan

Rusning till Aktietorget

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. Men utvecklingen kan vända tvärt, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 3 timmar sedan

Rivstart på Aktietorget kan bli kortlivad

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. En börsens sista suck, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Norra Europas största lerfyndighet finns i Östersund

Efter en brand i anläggningen 1985 levererar Tegelbolaget lönsamma glaseringar av andra producenters tegel i stället. Men företaget sitter fortfarande på Norra Europas största lerfyndighet och kittlande möjligheter. Om de vill..

DI - 4 timmar sedan

Personliga bilskyltar som fick avslag

Förra året skaffade 3.373 svenskar personliga registreringsskyltar. Men det är inte alla budskap som Transportstyrelsen godkänner..

DI - 4 timmar sedan

Impulsköpen en allt girigare ficktjuv

Svenskarna lägger alltmer pengar på godis och läsk, enligt en rapport från Nordea – ett snaskande som kan kosta upp till 20.000 kronor om året..

DI - 5 timmar sedan

Pensionärer reser för miljarder

Svenska pensionärer reser mer än många tror. Varje år spenderar Sveriges seniorer drygt 70 miljarder kronor på resande, enligt en undersökning från Seniorbarometern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.