BT > Nyheter

Tuesday, 12 December, 01:35

BT - 22 sep 17 kl. 09:39

Boråskvinna fortsätter kampen mot svanesångenBoråskvinnan fortsätter kampen mot de högljudda sångsvanarnas läte. Nu överklagar hon domen i mark- och miljödomstolen..
Läs mer på BT

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boråskvinnafortsätter , kampenmot , svanesången
BT - 19 jun 13 kl. 10:56

Boråskvinna anmäler sjukvården efter dödfött barn

En kvinna anmäler sjukvården i Borås efter att hon fött ett dödfött barn. Hon menar att sjukvårdens okunskap och ansvarslöshet kan vara orsaken till att barnet dog. Kvinnan var i nittonde veckan av sin graviditet när hon började känna av ryggsmärtor och uppsökte sjukvård första gången.

SVT Debatt - 25 apr 14 kl. 14:01

(C) måste föra kampen för de fattiga – och mot nazismen

CENTERPARTIET Tidigare generationers centerpartister manade till kamp och lät aldrig engagemanget för de fattiga eller kampen mot nazism och fascism falna. Det ska inte heller vi göra. I dag inleds Centerpartiets EU-dagar i Göteborg.

BT - 10 jan 15 kl. 11:33

Ledare: Har det slutat regna i Borås?

När det slutade regna i Borås – om en stads självkänsla” var titeln på programmet i Sveriges Radio P 1. Den skulle kanske ha kunnat vara ”Så fixar du 82 minuter fantastiskt PR för en stad i Public Service-radion”. Nej, nu ska vi inte vara tykna, sånt får göteborgarna ägna sig åt.

BT - 04 maj 14 kl. 09:29

Tidig morgon för Borås fågelentusiaster

52 olika fågelarter registrerades när fågelskådare i går flockades vid Skalle. Morgon är fantastisk med blå himmel utan ett moln. Men den är kall.

Skånskan - 28 feb 17 kl. 23:30

Wetterlöf fortsätter kampen om rollator

YSTAD Per-Henric Wetterlöf, 89 år, fortsätter kampen om att få en rollator inomhus trots att kommunen klart och tydligt har avslagit hans önskan. ERWP.fif(3)I måndags den 27 februari hoppades han på ett genombrott på den sju månader gamla kampen, när han fick besök av en sjukgymnast.

BT - 13 mar 14 kl. 09:27

Bra powerplay håller BHC kvar i kampen om division I

Fjärde raka segern för Borås får de tacka sitt powerplay för. – Det avgör nog matchen, säger Johan Benker, tränare. Fem chanser med en man mer gav tre mål framåt.

BT - 03 nov 14 kl. 14:35

Hur tar vi hand om våra dödssjuka i Borås stad?

Vår mamma är död och det var väntat eftersom hon hade lungcancer sedan 2013. Skelettmetastaser tillstötte under våren 2014. Trots denna hemska sjukdom var hennes tillstånd ganska bra fram till mitten av juli då allt plötsligt förändrades.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Kampen för ett barn

Hittills i år har våra myndigheter haft hand om 26 fall av bortförda av barn. Det innebär att mer än 30 barn har förts utomlands av den ena föräldern, utan den andra förälderns medgivande. En av de föräldrar som under några månader inte fick träffa sin dotter är "Anna".

BT - 15 sep 14 kl. 07:57

Här räddar Holmén poängen

IFK Göteborg rasade efter förlorade poäng på Borås Arena. På övertid flög hela bänken upp när Sebastian Holmén tacklade undan såväl boll som May Mahlangu i straffområdet. –Det är klar straff, säger Mahlangu.

BT - 04 apr 17 kl. 20:10

Sol- och vårare inför rätta: ”Jag vågar inte lita på folk längre”

En ung Boråskvinna blev ett av offren för en 23-åring som pekats ut som sol-och vårare. – Jag vågar inte lita på folk längre, sa hon när rättegången mot honom började på tisdagen..

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Nära 1 000 hus förstörda i branden

Närmare 6 400 brandmän kämpar mot den kraftiga branden i Kalifornien i USA, som hittills har förstört nästan 1 000 hus. Elden, som har rasat i en vecka, har bränt över 93 000 hektar mark i Ventura County och i Santa Barbara, runt 16 mil nordväst om centrala Los Angeles.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Dödade FN-soldater flögs hem

I torsdags dödades 14 FN-soldater i östra Kongo-Kinshasa. I dag återbördades deras kroppar till hemlandet Tanzania, där försvarsministern tog emot dem som hjältar. I planet fanns 14 vita kistor täckta med FN:s blå flagga.

BT - 1 timme sedan

Hon flydde undan synagogaattacken

Hon fick gömma sig tillsammans med andra ungdomar när brinnande föremål kastades in mot synagogan i Göteborg. Rakel, 18 år, berättar för Aftonbladet att de fick gå till ett säkerhetsrum i källaren och att flera av ungdomarna var rädda och oroliga.(TT).

BT - 1 timme sedan

Bil förstörd i explosion i Malmö

En parkerad bil har fått stora skador vid en explosion på Pilåkersvägen i Malmö. - Många personer ringde om en kraftig smäll i västra innerstaden. Polisen hittade en personbil med kraftiga skador baktill, säger Anna Göransson, presstalesperson vid polisregion Syd.

BT - 45 minuter sedan

Olycksmat blir gåvor inför jul

En lastbil med mat hamnade i diket. Nu hamnar en del av maten på behövande människors bord, skriver Sundsvalls Tidning.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Larm om lastbilsolycka på R40

En lastbil uppges ha kört in i ett räcke och står i diket på riksväg 40 vid Gullered..

BT - 2 timmar sedan

Hegerberg avgjorde seriefinal

Emma Berglunds Paris Saint-Germain förlorade seriefinalen mot Lyon med 0-1. Norskan Ada Hegerberg gjorde matchens enda mål i den tolfte minuten. 22-åringens 17:e ligamål i höst.

BT - 2 timmar sedan

USA skickar astronauter till månen igen – ”Inte bara resa vår flagga”

Den amerikanska rymdstyrelsen Nasa kommer att skicka astronauter till månen igen. Beskedet kommer från president Donald Trump, som meddelar att månresan ska genomföras som en förberedelse för framtida resor till planeten Mars..

BT - 3 timmar sedan

Riksdagsledamoten lär känna sitt nya område

Från och med nästa val ingår Herrljunga och Vårgårda i samma valkrets som övriga Sjuhäradskommuner. I dag besökte Cecilie Tenfjord-Toftby, förstanamn på Moderaternas riksdagslista för Västra Götaland södra, Herrljunga för att lära känna sitt nya område..

BT - 3 timmar sedan

Teknikaktier lyfte Wall Street

USA-börserna steg på måndagen i väntan på en trolig räntehöjning från centralbanken senare i veckan. En explosion i centrala New York i början av handelsdagen fick investerarna att hicka till men man skakade snabbt av sig olusten sedan den misstänkte terroristen gripits och det visade sig att få skadats.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.