DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 14:14

DI - 22 sep 17 kl. 09:44

Kina manar till besinning om NordkoreaKina manar samtliga parter att besinna sig efter att Nordkoreas utrikesminister uppges ha sagt att han tror att Nordkorea överväger att genomföra ett test av en vätebomb i Stilla havet. Det rapporterar Reuters och citerar Lu Kang, talesperson för Kinas utrikesdepartement..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordkorea, Nordkoreas, Stilla, Reuters, Lu Kang, Kinas

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kina, manartill , besinningom , Nordkorea
Kristianstadsbladet - 08 mar 14 kl. 06:22

Kina manar till lugn i Ukrainakrisen


Kina manar till lugn och återhållsamhet när det gäller krisen i Ukraina. Frågan bör lösas genom samtal och politiska medel.Utrikesminister Wang Yi uppmanade på lördagen, vid sin årliga presskonferens, parterna att ta hänsyn till grundläggande intressen för alla etniska grupper i landet samt till behovet av regional fred och stabilitet.

SvD - 08 mar 14 kl. 06:22

Kina manar till lugn i Ukrainakrisen

Kina manar till lugn och återhållsamhet när det gäller krisen i Ukraina. Frågan bör lösas genom samtal och politiska medel..

BT - 08 mar 14 kl. 06:22

Kina manar till lugn i Ukrainakrisen

Kina manar till lugn och återhållsamhet när det gäller krisen i Ukraina. Frågan bör lösas genom samtal och politiska medel. Utrikesminister Wang Yi uppmanade på lördagen, vid sin årliga presskonferens, parterna att ta hänsyn till grundläggande intressen för alla etniska grupper i landet samt till behovet av regional fred och stabilitet.

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 14 kl. 06:24

Kina manar till lugn i Ukrainakrisen

Kina manar till lugn och återhållsamhet när det gäller krisen i Ukraina. Frågan bör lösas genom samtal och politiska medel. Utrikesminister Wang Yi uppmanade på lördagen, vid sin årliga presskonferens, parterna att ta hänsyn till grundläggande intressen för alla etniska grupper i landet samt till behovet av regional fred och stabilitet..

DN - 24 apr 17 kl. 13:08

Kina manar till försiktigthet mellan USA och Nordkorea

Spänningarna mellan USA och Nordkorea fortsätter att öka samtidigt som det amerikanska hangarfartyget Carl Vinson kommer allt närmare koreahalvön. Nu uppmanar Kinas president till försiktighet..

DN - 24 apr 17 kl. 13:08

Kina manar till försiktighet mellan USA och Nordkorea

Spänningarna mellan USA och Nordkorea fortsätter att öka samtidigt som det amerikanska hangarfartyget Carl Vinson kommer allt närmare koreahalvön. Nu uppmanar Kinas president till försiktighet..

Sydsvenskan - 18 feb 12 kl. 10:45

Kina manar Syrien

Kinas vice utrikesminister Shai Jun manar Syriens regim och opposition att upphöra med våldet och hålla fredliga val. Detta under ett besök i Damaskus i dag då han träffat president Bashar al-Assad.
DAMASKUS.

Sydsvenskan - 05 feb 16 kl. 06:49

Kina har tagit Nordkorea i örat

Kina har sagt till Nordkorea att landet inte vill se någonting hända som kan skapa ytterligare spänningar i området, uppger Kinas utrikesminister Wang Yi sedan Pyongyang tidigare i veckan sagt att man inom kort planerar att skjuta upp en satellit. Wang kallar situationen allvarlig.Samtidigt kommer beskedet att de två största flygbolagen i Japan under en period ändrar några av sina rutter.

NT - 05 mar 13 kl. 05:12

USA och Kina eniga om Nordkorea

USA och Kina har i FN:s säkerhetsråd enats om ett resolutionsförslag om sanktioner mot Nordkorea efter det senaste atomprovet i februari, uppger FN-diplomater..

SvD - 05 mar 13 kl. 05:12

USA och Kina eniga om Nordkorea

USA och Kina har i FN:s säkerhetsråd enats om ett resolutionsförslag om sanktioner mot Nordkorea efter det senaste atomprovet i februari, uppger FN-diplomater..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Skandia Liv flaggar upp i Leo Vegas

Kapitalförvaltaren Skandia Liv har ökat sitt innehav i spelbettingbolaget Leo Vegas till 5,01 procent av kapitalet och rösterna i bolaget..

DI - 5 minuter sedan

Värmen slår mot Vattenfalls resultat

Det är svårt att sälja värme när naturen bjuder ut den gratis. Det visar Vattenfalls delårsrapport, där bolagets värmeverksamhet vände till förlust. Samtidigt gynnades den statliga energijätten av det stigande elpriset..

DI - 30 minuter sedan

Ulf Petersson: Konflikten i Telia måste få en lösning

Det är ytterst ovanligt att svenskt börsbolags styrelse och ledning gör en mångmiljardaffär som går helt emot den dominerade storägarens vilja. Nu har det dock skett genom Telias köp av Bonniers tv-verksamhet för 9,2 miljarder kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Honeywell levererar stark rapport – höjer prognosen

Den amerikanska verkstadskoncernen Honeywell redovisar ett oväntat högt kvartalsresultat för årets andra kvartal och höjer för tredje gången vinstprognosen för helåret 2018..

DI - 30 minuter sedan

Populär bokningssajt hotas med mångmiljonvite

Hotellbokningssajten Booking.com strider mot konkurrenslagen genom att hindra hotell från att sätta lägre priser än vad sajten erbjuder. Det slår Patent- och marknadsdomstolen fast..

DI - 30 minuter sedan

Net Ent-topp fyller på portföljen

Net Ents Maltachef, Carl Silverstolpe, har köpt 20.000 aktier för 37:79 kronor per aktie den 19 juli. .

DI - 45 minuter sedan

Indutrade köper norskt bolag

Indutrade förvärvar norska bolaget Norsecraft Tec, som är ett teknikförsäljningsbolag som erbjuder automatiska smörjsystem för entreprenadmaskiner och industriella applikationer. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Telias ordförande: Övertygad om att det är en bra affär

Marie Ehrling, styrelseordförande i Telia, vill inte kommentera den kritik som kommer från politiskt håll. "Hur ägarna väljer att hantera situationen är ägarfrågor", säger hon till DiTV..

DI - 1 timme sedan

Vinstras för General Electric

Det amerikanska verkstadskonglomeratet General Electric (GE) redovisar ett vinstfall på 28 procent för årets andra kvartal. .

DI - 1 timme sedan

Bonniers vd Tomas Franzén: Affären görs inte på grund av skrala finanser

Bonniers vd Tomas Franzén avfärdar att TV4-avyttringen är defensiv och görs för att stärka mediakonglomeratets skrala finanser, något exempelvis tv-kanalens förra vd Jan Scherman hävdar. Nu väntar ett flertal olika satsningar framåt, berättar han för Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.