Expressen > Nyheter

Tuesday, 25 September, 07:29

Expressen - 22 sep 17 kl. 09:42

Danmark kan införa avgift för bilturisterFunderar du på att köra bil i Danmark?Se upp – det kan bli nämligen bli dyrt.Den danska regeringen och Dansk Folkeparti är nämligen överens om att utreda möjligheterna att införa vägtullar för utländska turister, rapporterar TT. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
DanmarkSe, Dansk Folkeparti, TT

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmarkkan , införa, avgiftför , bilturister
Dagens PS - 19 jan 18 kl. 09:35

Slutshoppat: Postnord inför avgift för näthandel

Sätter ned foten – så mycket tvingas du betala när du beställer paket från Kina via nätet. En administrationsavgift på 125 kronor plus moms som normalt sett ligger på 25 procent ska införas även om varan bara kostade tio kronor. Det rapporterar Breakit.

DN - 20 apr 16 kl. 15:33

Danmark inför intréavgift på museer

Nationalmuseet och Statens museum för konst i Danmark återinför entréavgift för vuxna, skriver Sveriges Radios ”Kulturnytt”..

DN - 20 apr 16 kl. 15:33

Danmark inför entréavgift på museer

Nationalmuseet och Statens museum för konst i Danmark återinför entréavgift för vuxna, skriver Sveriges Radios ”Kulturnytt”..

TA - 20 jan 13 kl. 13:14

Danske Bank inför avgift för konto


Danske Banks privatkunder i Danmark får från och med måndagen betala en kvartalsavgift för att behålla sina konton i banken. Undantagna är studerande, unga upp till 27 år samt kunder med över 750 000 danska kronor i besparingar eller lån.Enligt bankens vd Tonny Thierry Andersen täcker den nya avgiften på 25 danska kronor per månad enbart bankens egna administrationskostnader för kontona.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Danske Bank inför avgift för konto

Danske Banks privatkunder i Danmark får från och med måndagen betala en kvartalsavgift för att behålla sina konton i banken. Undantagna är studerande, unga upp till 27 år samt kunder med över 750 000 danska kronor i besparingar eller lån. Enligt bankens vd Tonny Thierry Andersen täcker den nya avgiften på 25 danska kronor per månad enbart bankens egna administrationskostnader för kontona.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Inför avgift på papper"

Naturskyddsföreningen vill ha en miljöavgift på alla pappersprodukter, enligt en debattartikel på DN debatt. Avgiften skulle införas i grossistledet.Enligt Naturskyddsföreningen ska avgiften motsvara tio procent av försäljningspriset.

Expressen - 26 aug 16 kl. 11:31

Flygbolag inför avgift – för dig som vill klaga

Så du vill anmäla att flygbolaget slarvat bort ditt bagage? Det blir 300 kronor, tack. Nu inför de brittiska flygbolagen en avgift för den som vill framföra klagomål mot dem..

SVT - 19 jan 18 kl. 10:13

Postnord inför avgift på paket från Kina

Postnord inför en avgift på 125 kronor per paket från kina, uppger Breakit. Ett hårt slag mot de som har vant sig vid att shoppa billigt..

Hela Gotland - 26 feb 18 kl. 09:45

Slut på momsfusket - Postnord inför avgift

Den 1 mars inför Postnord en avgift på 75 kronor för varje paket som anländer från tredjeland..

Sydsvenskan - 28 dec 14 kl. 21:16

Tar med sig sopor till Danmark – vägrar avgift

Den 77-årige mannen vägrar betala renhållningsavgift till Laholms kommun eftersom han tar med alla sina sopor hem till Danmark..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Årets första hummer såld – för 83 000

Årets premiärhummer är såld.Den som ropade hem det första kilot var Per-Arne Korshag – för 83 000 kronor.– Den är billig om man jämför med några år sedan, säger per-Arne som berättar att han ropade hem premiärhummern för några år sedan..

Expressen - 5 minuter sedan

E22 avstängd efter älgkrock

E22 är avstängd på tisdagsmorgonen efter en viltolycka.Det är oklart om någon kommit till skada i älgkrocken..

Expressen - 5 minuter sedan

Så blåstes Stockholms stad på tiotals miljoner

Renoveringen av Söderledstunneln slutade i mångåriga fängelsestraff. Med överfaktueringar och rena bluffakturor blåstes Stockholms stad på tiotals miljoner kronor. Byggledaren berättar för TV4:s ”Kalla fakta” att mellan 50 och 60 miljoner kronor av skattepengar fortfarande inte har kommit till de rätta händerna.

Expressen - 15 minuter sedan

Man greps efter att ha misshandlat anhörig

Polisen larmades under natten till Malmö centrum efter ett bråk.På plats greps en man för misshandel..

Expressen - 15 minuter sedan

Två bilbränder på samma plats under natten

Två bilbränder startade på samma plats under natten – med bara några timmars mellanrum.Nu misstänker polisen att båda bränderna var anlagda..

Expressen - 15 minuter sedan

Åkesson: Vi räds inte omval – tvärtom

På tisdagen sker den obligatoriska statsministeromröstningen i riksdagen, i vilken Stefan Löfven väntas röstas bort. Tidigt på morgonen gästade SD-ledaren Jimmie Åkesson SVT:s morgonstudio. – Alliansen som jag ser det finns knappt längre.

Expressen - 15 minuter sedan

Krock mellan bilar och buss – en till sjukhus

Två personbilar och en buss har krockat i Olofstorp i nordöstra Göteborg.– En person är skadad och har förts till sjukhus, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.Vägen är helt avstängd..

Expressen - 45 minuter sedan

Efter häktningen: Hon stöttar ännu Arnault

Våldtäktsmisstänkte Jean-Claude Arnault, 72, häktades i avvaktan på tingsrättens dom. Det tyder på att han fälls.Men enligt akademiledamoten Per Wästberg står Katarina Frostenson bakom sin make och anser att han är oskyldig.

Expressen - 45 minuter sedan

Hovkock avslöjar: Det är drottningens favoritmat

Brittiska kungahusets kock avslöjar vad drottning Elizabeth gillar mest.Yorkshirepudding? No.

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkta Oxie-brännaren berättar: ”Dömd på förhand”

Han är misstänkt i polisutredningen kring bränderna i Malmöförorten Oxie men släpptes fri eftersom misstanken inte räcker för att få honom häktad.Men ryktesspridningen kring honom är stor och nu säger 27-åringen att han är hotad.  – Alla i Oxie vet att det är mig man misstänker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.