Expressen > Nyheter

Saturday, 23 June, 00:56

Expressen - 22 sep 17 kl. 09:42

Danmark kan införa avgift för bilturisterFunderar du på att köra bil i Danmark?Se upp – det kan bli nämligen bli dyrt.Den danska regeringen och Dansk Folkeparti är nämligen överens om att utreda möjligheterna att införa vägtullar för utländska turister, rapporterar TT. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
DanmarkSe, Dansk Folkeparti, TT

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmarkkan , införa, avgiftför , bilturister
Dagens PS - 19 jan 18 kl. 09:35

Slutshoppat: Postnord inför avgift för näthandel

Sätter ned foten – så mycket tvingas du betala när du beställer paket från Kina via nätet. En administrationsavgift på 125 kronor plus moms som normalt sett ligger på 25 procent ska införas även om varan bara kostade tio kronor. Det rapporterar Breakit.

DN - 20 apr 16 kl. 15:33

Danmark inför intréavgift på museer

Nationalmuseet och Statens museum för konst i Danmark återinför entréavgift för vuxna, skriver Sveriges Radios ”Kulturnytt”..

DN - 20 apr 16 kl. 15:33

Danmark inför entréavgift på museer

Nationalmuseet och Statens museum för konst i Danmark återinför entréavgift för vuxna, skriver Sveriges Radios ”Kulturnytt”..

TA - 20 jan 13 kl. 13:14

Danske Bank inför avgift för konto


Danske Banks privatkunder i Danmark får från och med måndagen betala en kvartalsavgift för att behålla sina konton i banken. Undantagna är studerande, unga upp till 27 år samt kunder med över 750 000 danska kronor i besparingar eller lån.Enligt bankens vd Tonny Thierry Andersen täcker den nya avgiften på 25 danska kronor per månad enbart bankens egna administrationskostnader för kontona.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Danske Bank inför avgift för konto

Danske Banks privatkunder i Danmark får från och med måndagen betala en kvartalsavgift för att behålla sina konton i banken. Undantagna är studerande, unga upp till 27 år samt kunder med över 750 000 danska kronor i besparingar eller lån. Enligt bankens vd Tonny Thierry Andersen täcker den nya avgiften på 25 danska kronor per månad enbart bankens egna administrationskostnader för kontona.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Inför avgift på papper"

Naturskyddsföreningen vill ha en miljöavgift på alla pappersprodukter, enligt en debattartikel på DN debatt. Avgiften skulle införas i grossistledet.Enligt Naturskyddsföreningen ska avgiften motsvara tio procent av försäljningspriset.

Expressen - 26 aug 16 kl. 11:31

Flygbolag inför avgift – för dig som vill klaga

Så du vill anmäla att flygbolaget slarvat bort ditt bagage? Det blir 300 kronor, tack. Nu inför de brittiska flygbolagen en avgift för den som vill framföra klagomål mot dem..

SVT - 19 jan 18 kl. 10:13

Postnord inför avgift på paket från Kina

Postnord inför en avgift på 125 kronor per paket från kina, uppger Breakit. Ett hårt slag mot de som har vant sig vid att shoppa billigt..

Hela Gotland - 26 feb 18 kl. 09:45

Slut på momsfusket - Postnord inför avgift

Den 1 mars inför Postnord en avgift på 75 kronor för varje paket som anländer från tredjeland..

Sydsvenskan - 28 dec 14 kl. 21:16

Tar med sig sopor till Danmark – vägrar avgift

Den 77-årige mannen vägrar betala renhållningsavgift till Laholms kommun eftersom han tar med alla sina sopor hem till Danmark..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kraftig brand i fastighet

Räddningstjänsten har larmats till en brand i Norrköping. Enligt tidiga uppgifter ska branden ha brutit ut på den nedre våningen. – Det är kraftig brand från en fastighet, säger Peter Holm, inre befäl vid Räddningstjänsten Östra Götaland.

Expressen - 1 timme sedan

Reglerna som Meghan måste följa i sitt nya liv

Att bli hertiginna innebär inte bara nya arbetsuppgifter för den före detta skådespelerskan Meghan. Det betyder också att hon behöver ge upp en hel del saker från sitt gamla liv. Till exempel får hon inte längre äta skaldjur på sina resor, skriver The Telegraph.

Expressen - 30 minuter sedan

Över 200 döda efter protester i Nicaragua

212 människor har dött efter oroligheterna i Nicaragua, uppger människorättsorganisationen IACHR enligt TT. En grupp katolska biskopar har vädjat om ett slut på våldet – och hoppas nu att kritiserade presidenten Daniel Ortega ska gå de till mötes..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnor framförde pjäs – blev gruppvåldtagna

Fem kvinnor våldtogs under pistolhot i Indien efter att ha framfört en pjäs, skriver AFP.Tanken bakom pjäsen var att öka medvetenheten om människohandel hos invånarna i byn. Efter framträdandet ska kvinnorna ha tillfångatagits och blivit våldtagna av en grupp män som körde bort dem i en bil, enligt Al Jazeera.

Expressen - 1 timme sedan

Reglerna Meghan Markle måste följa i sitt nya liv

Att bli hertiginna innebär inte bara nya arbetsuppgifter för skådespelerskan Meghan Markle. Det betyder också att hon behöver ge upp en hel del saker från sitt gamla liv. Till exempel får hon inte längre äta skaldjur på sina resor, skriver The Telegraph.

Expressen - 1 timme sedan

Turkiska flygvapnet har bombat kurdiska mål i Irak

Den turkiska militären uppger på fredagskvällen att de har bombat kurdiska mål i Irak. Minst 15 kurdiska gerillaanhängare har dödats, skriver Reuters. .

Expressen - 1 timme sedan

Motorcyklist körde i fel riktning på E4

En motorcyklist stoppades av polisen under fredagskvällen, efter att ha kört mot trafiken på E4 i Södertälje. Föraren körde söderut i norrgående riktning.– Vi fick samtal om att det var en motorcyklist som körde i fel färdriktning och kunde stoppa honom vid trafikplats Moraberg, säger Towe Hägg vid polisens ledningscentral i Stockholm..

Expressen - 2 timmar sedan

Polisen orolig för hämnd – säkrar upp med resurser

Mordet på den 24-årige mannen på Lindängen i Malmö kan ha varit en hämndaktion.Nu stärker polisen upp med personal inför helgen, ifall ytterligare ett våldsdåd skulle ske.– Med tanke på råheten i gärningen och sättet man gjorde det på har vi varit rädda för att någonting skulle kunna hända, säger Ewa Gun Westford, presstalesperson för polisområde södra Skåne..

Expressen - 2 timmar sedan

Livshotande skador efter singelolycka

En person har fått livshotande skador efter en olycka på Vaxholm.Det skriver polisen på sin hemsida.Föraren ska ha kört av vägen..

Expressen - 2 timmar sedan

”Nu krävs att vi rustar upp den svenska rättsstaten”

Den fria rörligheten inom EU är inte enbart positiv, skriver Tomas Tobé på SvD Debatt. Nu vill Moderaternas rättspolitiske talesperson vidta flera åtgärder för att skärpa den svenska rättsstaten. "Vi kan inte skylla på EU för att vi underlåtit att betala för vad nationell trygghet och säkerhet faktiskt kostar", skriver han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.