Expressen > Nyheter

Tuesday, 12 December, 01:35

Expressen - 22 sep 17 kl. 09:42

Danmark kan införa avgift för bilturisterFunderar du på att köra bil i Danmark?Se upp – det kan bli nämligen bli dyrt.Den danska regeringen och Dansk Folkeparti är nämligen överens om att utreda möjligheterna att införa vägtullar för utländska turister, rapporterar TT. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
DanmarkSe, Dansk Folkeparti, TT

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Danmarkkan , införa, avgiftför , bilturister
DN - 20 apr 16 kl. 15:33

Danmark inför intréavgift på museer

Nationalmuseet och Statens museum för konst i Danmark återinför entréavgift för vuxna, skriver Sveriges Radios ”Kulturnytt”..

DN - 20 apr 16 kl. 15:33

Danmark inför entréavgift på museer

Nationalmuseet och Statens museum för konst i Danmark återinför entréavgift för vuxna, skriver Sveriges Radios ”Kulturnytt”..

TA - 20 jan 13 kl. 13:14

Danske Bank inför avgift för konto


Danske Banks privatkunder i Danmark får från och med måndagen betala en kvartalsavgift för att behålla sina konton i banken. Undantagna är studerande, unga upp till 27 år samt kunder med över 750 000 danska kronor i besparingar eller lån.Enligt bankens vd Tonny Thierry Andersen täcker den nya avgiften på 25 danska kronor per månad enbart bankens egna administrationskostnader för kontona.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Danske Bank inför avgift för konto

Danske Banks privatkunder i Danmark får från och med måndagen betala en kvartalsavgift för att behålla sina konton i banken. Undantagna är studerande, unga upp till 27 år samt kunder med över 750 000 danska kronor i besparingar eller lån. Enligt bankens vd Tonny Thierry Andersen täcker den nya avgiften på 25 danska kronor per månad enbart bankens egna administrationskostnader för kontona.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Inför avgift på papper"

Naturskyddsföreningen vill ha en miljöavgift på alla pappersprodukter, enligt en debattartikel på DN debatt. Avgiften skulle införas i grossistledet.Enligt Naturskyddsföreningen ska avgiften motsvara tio procent av försäljningspriset.

Sydsvenskan - 28 dec 14 kl. 21:16

Tar med sig sopor till Danmark – vägrar avgift

Den 77-årige mannen vägrar betala renhållningsavgift till Laholms kommun eftersom han tar med alla sina sopor hem till Danmark..

Expressen - 26 aug 16 kl. 11:31

Flygbolag inför avgift – för dig som vill klaga

Så du vill anmäla att flygbolaget slarvat bort ditt bagage? Det blir 300 kronor, tack. Nu inför de brittiska flygbolagen en avgift för den som vill framföra klagomål mot dem..

Nerikes Allehanda - 10 dec 14 kl. 21:58

Laxå inför avgift på pappersfakturor

Avgift på kommunala pappersfakturor, justerade budgetramar och Socialdemokraternas nya partiföreträdare. Det var lite av vad som presenterades på onsdagens sammanträde i kommunfullmäktige..

DI - 31 jul 16 kl. 15:07

Ryanair inför avgift för barn

Snart är det slut med gratisresor för barn under tolv år på Ryanairs flighter. Från och med den 1 september måste vuxna betala en avgift för att barnet ska få följa med..

Expressen - 18 nov 16 kl. 16:12

Flygbolaget tröttnade – inför avgift för att använda bagagehyllan

FLYG. I går meddelade flygbolaget United att man kommer att börja ta avgift för de passagerare som utnyttjar bagagehyllan ovanför sätet. Dessutom kommer de passagerarna med de billigaste biljetterna inte längre att kunna sitta tillsammans..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Ber gråtandes för sitt liv – skjuts till döds av polisen

 – Snälla, skjut mig inte!Tvåbarnspappan Daniel Shaver, 26, gick ner på knä, sträckte upp händerna och bad gråtandes för sitt liv.Ändå sköts han till döds av polisen med fem skott från ett automatvapen.

Expressen - 2 timmar sedan

Flera uppringare larmar om explosion

Flera uppringare slog på måndagskvällen larm om en explosion på Pilåkersvägen i Malmö.– Det ska vara skador på en bil, men det är inte bekräftat, säger Anna Göransson vid regionledningscentralen syd.Polis finns på platsen just nu..

Expressen - 2 timmar sedan

Militärens miljonkupp mot Försvarsmakten

En tidigare chef på Försvarsmakten döms för stölder i miljonklassen.Genom sin yrkesroll har militären kunnat smuggla ut och sälja dyr ceremoniutrustning – som sablar, paradhjälmar och bajonetter – via pantbanker. Mannen erkänner stölderna och döms även för grovt bedrägeri till ett år och nio månaders fängelse.

Expressen - 3 timmar sedan

Ridande polis jagade de flyende tjuvarna

Uppringare slog larm om att inbrottstjuvar befann sig i ubåtshallen i Malmö, där Försäkringskassan har ett kontor.Två män flydde i bil från platsen, enligt vittnen.Men polisen jagade efter – både med hundpatrull och ridande polis..

Expressen - 3 timmar sedan

Alice Bah Kuhnkes beslut: Äta veganskt

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke berättar i nya numret av skönhetsmagasinet Daisy Beauty om hur det är att vara vegan:–  Sedan ungefär ett halvår är jag vegan, efter att ha varit vegetarian fram och tillbaka sedan jag var 13 år..

Expressen - 4 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken efter olycka – finns ingen prognos

Det är stopp i tågtrafiken mellan Malmö och Lund under måndagskvällen.Trafikverket varnar för både förseningar och inställda tåg.Det finns ingen prognos om när trafiken kommer igång..

Expressen - 4 timmar sedan

Getingbetyg: De strålade mest på kungens middag

Under måndagskvällen hölls kungen sin traditionsenliga middag på Slottet.Victoria återupprepade sin stilsuccé och Madeleine återanvände en lyxblåsa.Expressens modeexpert Magda Omerspahic har satt getingbetygen på gästerna..

Expressen - 5 timmar sedan

Man skjuten i huvudet av okänd gärningsman – polisjakt pågår

En man i 25-årsåldern har blivit beskjuten av någon form av vapen.Han är förd till sjukhus, men skadeläget är oklart.Platsen är avspärrad och flera patruller jobbar med eftersökning..

Expressen - 5 timmar sedan

Jobbade som taxichaufför – han misstänks för New York-explosionen

Akayed Ullah, 27, misstänks för det terrordådsförsök som på måndagen spred panik i morgonrusningen på Manhattan i New York.Ullah, en tidigare taxichaufför, ska enligt New York Post ha uppgett för utredare att han varit inspirerad av terrorgruppen IS och detonerade enligt polisen en hemmagjord rörbomb..

Expressen - 5 timmar sedan

Man körde in i stolpe – polis på platsen

En bilist har kört in i en stolpe på Storgatan i Staffanstorp.– Bilen ska bärgas. Vi är fortfarande på platsen, säger Anna Göransson vid polisen syd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.