LV > Nyheter

Friday, 20 July, 14:26

LV - 22 sep 17 kl. 10:30

Besparingar hotar terapiverksamheten i KisaInför budgetåret 2018 har alla nämnder fått ett visst sparkrav på sina verksamheter. Detta kan också ske genom eventuell effektivisering. Med ansvar för detta sparkrav så har politikerna mött en högljudd debatt kring den hotade terapiverksamheten inom Kinda kommun..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Kisa, Kinda

Dela artikeln

63 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besparingar, hotar, terapiverksamheteni , Kisa
BT - 11 jan 18 kl. 06:57

Trots löften om satsning – tuffa besparingar hotar skolor i Borås

När Borås stads budget klubbades utlovade politikerna både satsningar på skolan och på utsatta områden. Nu hotar istället tuffa besparingar. – Det resonemanget är det sista Borås skolor behöver, säger kommunalråd Annette Carlson (M)..

BT - 21 sep 15 kl. 16:52

Besparingar hotar på Säs

Det kan bli stora besparingar på Södra Älvsborgs sjukhus nästa år. Just nu pågår förhandlingar om extra pengar till några särskilt utpekade vårdområden..

DI - 23 maj 12 kl. 09:22

Besparingar hotar ge recession i USA

Den amerikanska ekonomin kommer troligen att gå in i recession första halvåret 2013 om stora skatteökningar och schemalagda utgiftsnedskärningar tillåts träda i kraft i januari..

Hela Gotland - 19 okt 12 kl. 08:07

Besparingar hotar julgranarna

Inga julgranar på Östercentrum, Stora torget eller Södertorg. Julens dekorationer i Visby är en del av det som ryker när regionen tänker spara en halv miljon kronor utsmyckning inför årets sista storhelger..

SVT - 04 sep 14 kl. 10:27

Besparingar hotar ebola-bekämpningen

Nedskärningar i Världshälsorganisationens (WHO) budget de senaste åren har försvagat dess förmåga att handla i de länder som behöver hjälpen mest. Man har skurit ner på personal som arbetar med nödsituationer och beredskapsenheterna har blivit allt mindre, skriver New York Times..

UNT - 05 feb 15 kl. 06:00

Statens besparingar hotar Uppsalas kultur

Musik i Uppland, Upplandsmuseet och Stadsteatern drabbas nu hårt av statens nedskärningar, skriver Anna Söderbäck, kulturdirektör Landstinget i Uppsala län.

BT - 19 dec 17 kl. 06:05

Besparingar hotar: ”Tror jag gjorde ett misstag som släppte fram den”

Budgetförslaget för Borås skolor dras tillbaka i elfte timmen. Politikerna kräver att få veta mer innan de fattar beslut. Skolorna tvingas nu vänta på besked om hur sparkraven slår..

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 13 kl. 15:48

Terapiverksamheten privatiseras

S:t Lukasstiftelsen som haft en terapimottagning i Karlskoga, Degerfors och Kristinehamn byter nu skepnad och terapiverksamheten övergår i privat regi. ? Det kommer fortsättningsvis att heta Karlskoga Psykoterapimottagning och vi kommer att serva samma kunder som tidigare, säger Lena Catoni och Sture Klingberg som är legitimerade psykoterapeuter..

LV - 03 maj 17 kl. 18:00

Sportaffären i Kisa hotar med nedläggning: "Orten är numer ett trafikkaos"

Nu har Peter Andersson på Kisa Cykel & Sport AB tröttnat. Han har tröttnat på bullret, på dammet, på knakande väggar och sprickor i väggarna. -Den kommande yngre generationen som nu tar över företag vill se en framtid här utan ung trafik.

LV - 03 maj 17 kl. 18:00

Sportaffären i Kisa hotar med nedläggning: "Orten är numer ett trafikkaos"

Nu har Peter Andersson på Kisa Cykel & Sport AB tröttnat. Han har tröttnat på bullret, på dammet, på knakande väggar och sprickor i väggarna. -Den kommande yngre generationen som nu tar över företag vill se en framtid här utan ung trafik.

Fler nyheter från LV

LV - 08 maj 18 kl. 08:30

Järnforsen riskerar förlora bensinmacken

Järnforsen kan förlora sin bensinmack och bilverkstad. Ägarna Nina och Roland Kennerö har letat efter någon som vill ta över sedan i höstas, utan någon större framgång..

LV - 07 maj 18 kl. 09:15

Drogad fÖrare stoppad i hultsfred i morse

Polisen stoppade en drogad bilförare i centrala Hultsfred vid 04.30-tiden på måndagsmorgonen..

LV - 06 maj 18 kl. 23:17

Men bonden tycker att det kom för lite folk

Skuttande kor i rena vårruset. Det gjorde alla besökarna på Råshult glada i lördags när det var dags för det stora kosläppet..

LV - 06 maj 18 kl. 23:02

Här är Dackarnas premiärlag

Seriepremiären närmar sig. Nu har de preliminära laguppställningarna till tisdagens match mellan Smederna och Dackarna släppts..

LV - 06 maj 18 kl. 10:59

BraksuccÉ fÖr barnens dag - stort bildspel frÅn torget

Barnen Stor Dag på torget i Vimmerby blev en braksuccé med rekordmånga besökare..

LV - 06 maj 18 kl. 00:43

Han har sitt hjärta i HHF

Det var en mycket glad och överraskad Håkan Juthe som tog emot priset Årets HHF:are när handbollsföreningen avslutade säsongen. - Jag har mitt hjärta i den här klubben, men det här var en stor överraskning, sa han..

LV - 05 maj 18 kl. 19:10

Nathalie Johansson fixade VIF:s första hemmaseger

Inbytt i halvtid och utbytt igen efter 84 minuter. Däremellan hann Nathalie Johansson, som gjorde comeback efter sin lårskada, göra tre mål, ta Vimmerby IF från 1-1 till 4-1 mot Onsala och casha in de tre första hemmapoängen i division ett. – Spela en dryg halvtimme verkar ju funka bra.

LV - 05 maj 18 kl. 18:00

Sockenstugan i fokus

Sockenstugan i Virserum är ett av de hus som Aspelandspastorat pekat ut som försäljningsobjekt..

LV - 05 maj 18 kl. 15:11

Just nu:rÄddningstjÄnsten larmad till drunkningsolycka

Räddningstjänsten har larmats till ett drunkningstillbud. En utmattad och blöt man försöker få upp sin båt..

LV - 05 maj 18 kl. 10:16

Polisen tog körkortet direkt på plats

En berusad bilförare stoppades tidigt på lördagsmorgonen på riksväg 23. Polisen tog körkortet direkt på plats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.