LV > Nyheter

Saturday, 16 December, 08:12

LV - 22 sep 17 kl. 10:30

Besparingar hotar terapiverksamheten i KisaInför budgetåret 2018 har alla nämnder fått ett visst sparkrav på sina verksamheter. Detta kan också ske genom eventuell effektivisering. Med ansvar för detta sparkrav så har politikerna mött en högljudd debatt kring den hotade terapiverksamheten inom Kinda kommun..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Kisa, Kinda

Dela artikeln

63 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besparingar, hotar, terapiverksamheteni , Kisa
BT - 21 sep 15 kl. 16:52

Besparingar hotar på Säs

Det kan bli stora besparingar på Södra Älvsborgs sjukhus nästa år. Just nu pågår förhandlingar om extra pengar till några särskilt utpekade vårdområden..

DI - 23 maj 12 kl. 09:22

Besparingar hotar ge recession i USA

Den amerikanska ekonomin kommer troligen att gå in i recession första halvåret 2013 om stora skatteökningar och schemalagda utgiftsnedskärningar tillåts träda i kraft i januari..

Hela Gotland - 19 okt 12 kl. 08:07

Besparingar hotar julgranarna

Inga julgranar på Östercentrum, Stora torget eller Södertorg. Julens dekorationer i Visby är en del av det som ryker när regionen tänker spara en halv miljon kronor utsmyckning inför årets sista storhelger..

SVT - 04 sep 14 kl. 10:27

Besparingar hotar ebola-bekämpningen

Nedskärningar i Världshälsorganisationens (WHO) budget de senaste åren har försvagat dess förmåga att handla i de länder som behöver hjälpen mest. Man har skurit ner på personal som arbetar med nödsituationer och beredskapsenheterna har blivit allt mindre, skriver New York Times..

UNT - 05 feb 15 kl. 06:00

Statens besparingar hotar Uppsalas kultur

Musik i Uppland, Upplandsmuseet och Stadsteatern drabbas nu hårt av statens nedskärningar, skriver Anna Söderbäck, kulturdirektör Landstinget i Uppsala län.

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 13 kl. 15:48

Terapiverksamheten privatiseras

S:t Lukasstiftelsen som haft en terapimottagning i Karlskoga, Degerfors och Kristinehamn byter nu skepnad och terapiverksamheten övergår i privat regi. ? Det kommer fortsättningsvis att heta Karlskoga Psykoterapimottagning och vi kommer att serva samma kunder som tidigare, säger Lena Catoni och Sture Klingberg som är legitimerade psykoterapeuter..

LV - 03 maj 17 kl. 18:00

Sportaffären i Kisa hotar med nedläggning: "Orten är numer ett trafikkaos"

Nu har Peter Andersson på Kisa Cykel & Sport AB tröttnat. Han har tröttnat på bullret, på dammet, på knakande väggar och sprickor i väggarna. -Den kommande yngre generationen som nu tar över företag vill se en framtid här utan ung trafik.

LV - 03 maj 17 kl. 18:00

Sportaffären i Kisa hotar med nedläggning: "Orten är numer ett trafikkaos"

Nu har Peter Andersson på Kisa Cykel & Sport AB tröttnat. Han har tröttnat på bullret, på dammet, på knakande väggar och sprickor i väggarna. -Den kommande yngre generationen som nu tar över företag vill se en framtid här utan ung trafik.

Trelleborgs Allehanda - 03 dec 11 kl. 06:30

Stora besparingar väntar för lasarettet

Foto: Claes Nyberg
Neddragningar hotar på Trelleborgs lasarett. Region Skåne kräver att sjukhuset ska spara 30 miljoner kronor. Besparingarna ska ske samtidigt som sjukhuset ska bedriva mer vård.

Corren - 22 mar 16 kl. 21:15

Strejk hotar på företag i Kisa

Pappers varslar 15 anställda vid företaget Absorbest i Kisa om strejk..

Fler nyheter från LV

LV - 8 timmar sedan

En till sjukhus efter olycka på riksväg 40

En person fördes till sjukhus på fredagskvällen efter en singelolycka på riksväg 40..

LV - 8 timmar sedan

VIBK ny tabelltvåa efter gastkramande vinst

Vimmerby IBK är ny tabelltvåa efter vinst mot Nybro med 8-7 på bortaplan. Det var en rafflande match där VIBK:s Victor Wall var poängkung och sköt in det avgörande målet..

LV - 8 timmar sedan

Målilla sänkte serieledarna

De 130 åskådarna på Venhagsvallen fick i kväll se hemmalaget Målilla mala ner serieledaren, tillika fullpoängaren i den södra bandyettan, Jönköping Bandy IF. Under slutkvarten vände Målilla 3-4 till 6-5 och närmar sig nu toppen av tabellen. - Ett styrkebesked i en tajt match, tycker Målillas tränare Johnny Quiros..

LV - 9 timmar sedan

Vilken derbysmäll Västervik

Troja/Ljungby har varit något av en drömmotståndare för Västerviks IK de senaste säsongerna. Inte längre. VIK föll klart hemma i Plivit Trade-Hallen..

LV - 9 timmar sedan

JUST NU: Trafikolycka på riksväg 40

En trafikolycka har precis inträffat på riksväg 40. Räddningstjänst är på väg till olycksplatsen..

LV - 11 timmar sedan

Jättetalangen till Hultsfreds FK

Hultsfreds FK fortsätter att värva inför den kommande säsongen. Under fredagskvällen stod det klart att klubben värvat den kanske hetaste talangen i trakten..

LV - 14 timmar sedan

Boston värvar nya spelare

BK Boston värvar nya spelare inför säsongen 2018. På fredagen presenterade klubben två nyförvärv som båda har rötter i Vimmerby IF och det står också klart att Djursdalas skickliga mittback skriver på för klubben..

LV - 14 timmar sedan

Jesper Svensson med högst snitt i Sverige

För andra året i rad är det Jesper Svensson från Vimmerby som är den bowlingspelaren med högsta poängsnitt i Sverige..

LV - 14 timmar sedan

Wimmerby Ölsällskap testar årets julöl

För 18:e gången har Wimmerby Ölsällskap testat julöl för Vimmerby Tidnings räkning och det har tagit oss 18 år att inse att vi egentligen inte är så förtjusta i denna typ av öl....

LV - 15 timmar sedan

Maggie öppnar Hästbon vid Slätmon

På söndag slår Maggi von Wachenfeldt upp portarna till en liten affär som hon kallar Hästbon vid Slätmon. Platsen är i Kinda Hästs ridhus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.