LV > Nyheter

Thursday, 22 March, 15:10

LV - 22 sep 17 kl. 10:30

Besparingar hotar terapiverksamheten i KisaInför budgetåret 2018 har alla nämnder fått ett visst sparkrav på sina verksamheter. Detta kan också ske genom eventuell effektivisering. Med ansvar för detta sparkrav så har politikerna mött en högljudd debatt kring den hotade terapiverksamheten inom Kinda kommun..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Kisa, Kinda

Dela artikeln

63 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besparingar, hotar, terapiverksamheteni , Kisa
BT - 11 jan 18 kl. 06:57

Trots löften om satsning – tuffa besparingar hotar skolor i Borås

När Borås stads budget klubbades utlovade politikerna både satsningar på skolan och på utsatta områden. Nu hotar istället tuffa besparingar. – Det resonemanget är det sista Borås skolor behöver, säger kommunalråd Annette Carlson (M)..

BT - 21 sep 15 kl. 16:52

Besparingar hotar på Säs

Det kan bli stora besparingar på Södra Älvsborgs sjukhus nästa år. Just nu pågår förhandlingar om extra pengar till några särskilt utpekade vårdområden..

DI - 23 maj 12 kl. 09:22

Besparingar hotar ge recession i USA

Den amerikanska ekonomin kommer troligen att gå in i recession första halvåret 2013 om stora skatteökningar och schemalagda utgiftsnedskärningar tillåts träda i kraft i januari..

Hela Gotland - 19 okt 12 kl. 08:07

Besparingar hotar julgranarna

Inga julgranar på Östercentrum, Stora torget eller Södertorg. Julens dekorationer i Visby är en del av det som ryker när regionen tänker spara en halv miljon kronor utsmyckning inför årets sista storhelger..

SVT - 04 sep 14 kl. 10:27

Besparingar hotar ebola-bekämpningen

Nedskärningar i Världshälsorganisationens (WHO) budget de senaste åren har försvagat dess förmåga att handla i de länder som behöver hjälpen mest. Man har skurit ner på personal som arbetar med nödsituationer och beredskapsenheterna har blivit allt mindre, skriver New York Times..

UNT - 05 feb 15 kl. 06:00

Statens besparingar hotar Uppsalas kultur

Musik i Uppland, Upplandsmuseet och Stadsteatern drabbas nu hårt av statens nedskärningar, skriver Anna Söderbäck, kulturdirektör Landstinget i Uppsala län.

BT - 19 dec 17 kl. 06:05

Besparingar hotar: ”Tror jag gjorde ett misstag som släppte fram den”

Budgetförslaget för Borås skolor dras tillbaka i elfte timmen. Politikerna kräver att få veta mer innan de fattar beslut. Skolorna tvingas nu vänta på besked om hur sparkraven slår..

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 13 kl. 15:48

Terapiverksamheten privatiseras

S:t Lukasstiftelsen som haft en terapimottagning i Karlskoga, Degerfors och Kristinehamn byter nu skepnad och terapiverksamheten övergår i privat regi. ? Det kommer fortsättningsvis att heta Karlskoga Psykoterapimottagning och vi kommer att serva samma kunder som tidigare, säger Lena Catoni och Sture Klingberg som är legitimerade psykoterapeuter..

LV - 03 maj 17 kl. 18:00

Sportaffären i Kisa hotar med nedläggning: "Orten är numer ett trafikkaos"

Nu har Peter Andersson på Kisa Cykel & Sport AB tröttnat. Han har tröttnat på bullret, på dammet, på knakande väggar och sprickor i väggarna. -Den kommande yngre generationen som nu tar över företag vill se en framtid här utan ung trafik.

LV - 03 maj 17 kl. 18:00

Sportaffären i Kisa hotar med nedläggning: "Orten är numer ett trafikkaos"

Nu har Peter Andersson på Kisa Cykel & Sport AB tröttnat. Han har tröttnat på bullret, på dammet, på knakande väggar och sprickor i väggarna. -Den kommande yngre generationen som nu tar över företag vill se en framtid här utan ung trafik.

Fler nyheter från LV

LV - 30 minuter sedan

Securitasvakter patrullerar på högstadieskola

Under torsdagen och fredagen finns en väktare utplacerad vid högstadiedelen av Vimarskolan. Detta efter att obehöriga personer ska ha befunnit sig på området..

LV - 1 timme sedan

Brister i riskbedömning av flygplatsen

Västervik Miljö & Energi AB pekar på flera brister i en riskbedömning av flygplatsen i Västervik..

LV - 1 timme sedan

Flickorna skänker sitt hår till bättre behövande

Systrarna Wilma och Vera Lindström från Vimmerby har tillsammans skänkt nästan 80 centimeter hår, som nu kan användas till att göra peruker åt människor som på grund av sjukdom inte har något eget hår. - Jag och deras pappa kände att ”vill tjejerna göra det här måste de få det” men vi har inte påverkat dem. Men visst blir man stolt som förälder, det känns ju jättefint att de ville göra det här, säger mamma Agnetha Kinell..

LV - 2 timmar sedan

"Märkligt agerande av KD"

Hultsfreds kommun har sedan ett antal månader beslutat att satsa ordentligt på att bygga ut äldreboendena i olika etapper i kommunen..

LV - 2 timmar sedan

Därför förlängdes flygplatsen

Det var argumentet att Västerviks sjukhus behövde ha tillgång till ambulansflyg som fick socialdemokraternas partigrupp att rösta för en förlängning av Mommehåls flygplats. Då visste de inte om att det var en helt annan författare till brevet från sjukhuschefen Henrik Holmberg om behovet av ambulansflyg..

LV - 3 timmar sedan

Veterinär frias efter anmälan

En veterinär i Västerviks kommun som anmälts för felbehandling av en kanin frias av Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvårdsbeslut..

LV - 3 timmar sedan

Fick diagnos, trots missat besök på US

Patienten glömde helt enkelt bort sin bokade tid på Hudmottagningen på US i Linköping. När patienten en månad senare gick in på nätet för att kontrollera sin journal, upptäcktes att besöket trots detta var journalfört och dessutom försett med en diagnos..

LV - 6 timmar sedan

Målilla Bandy fick många nya spelare under säsongen

Ett trasigt kylaggregat gjorde att förutsättningarna var dåliga inledningsvis. Men när Målilla Bandy avslutade säsongen för ungdomslagen blickade man tillbaka på en väldigt bra säsong, där två tänkta lag blev tre när antalet spelare blev fler..

LV - 16 timmar sedan

"Klart att det är en stor besvikelse"

Stryk 5-8. Nu är drömmen om division två borta för Virserum Hockey. - Det känns surt.

LV - 16 timmar sedan

Kvalet över för VSGF

VSGF bjöd på en rafflande första period, där man gick från underläge 0-2 till en 4-3-ledning. Men sedan kom tyvärr det mesta att handla om motståndarna Guts, som.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.