Expressen > Nyheter

Monday, 23 July, 19:17

Expressen - 22 sep 17 kl. 05:57

Mördarnas klagomål inifrån landets tyngsta anstalterMartin Jonsson, som mördade Lotta Rudholm, nekas ha kontakt med kvinnor.Erik Ljungström, som slog ihjäl häktesvakten Karen Gebreab, får inte tillräckligt med yoghurt.Rånmördaren Reza Almasi anser att anstaltens klassiska musik är tortyr.Expressen har granskat mördarnas klagomål inifrån Sveriges tyngsta anstalter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jonsson, Lotta Rudholm, Ljungström, Karen Gebreab, Reza Almasi, Sveriges

Dela artikeln

2083 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mördarnas, klagomål, inifrånlandets , tyngsta, anstalter

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Värmeböljan plågar stora delar av världen

LONDON, STORBRITANNIEN.Värmeböljan är tryckande runtom i världen.70 personer i Japan har redan dött i värmens spår, i Saharaöknen har det uppmätts 51 grader och i Kalifornien drabbas befolkningen av ständiga strömavbrott till följd av det idoga användandet av klimatanläggningar.

Expressen - 15 minuter sedan

Hårda kravet på regeringen: "Bredda försvarets uppdrag"Försvarsmakten måste få en viktigare roll i den civila krisberedskapen.Vänsterpartiets riksdagsledamot Jens Holm har retat upp sig på regeringens uttalanden om att se över frågan.– Jag kan inte låta bli att provoceras av både Stefan Löfvens och Morgan Johanssons uttalanden, skriver han i sin blogg och kräver mer handling här och nu och inte fler utredningar.

Expressen - 15 minuter sedan

Pall med grillkol började brinna i butik

En pall med grillkol började brinna i en livsmedelsbutik i Växjö på måndagskvällen.Händelsen ska utredas av polis, som planerar att göra en brottsplatsundersökning..

Expressen - 1 timme sedan

Drunkningstillbud i Bollnäs – en till sjukhus

En man i 70-årsåldern har förts till sjukhus efter ett drunkningstillbud i Bollnäs på måndagseftermiddagen..

Expressen - 1 timme sedan

Man cyklade på litet barn – smet sedan från platsen

Ett barn i treårsåldern har förts till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en cyklist i Nyköping..

Expressen - 1 timme sedan

Flera förseningar i tågtrafiken i Skåne

Skånetrafiken har problem med tågtrafiken under måndagskvällen.Flera avgångar mellan Malö och Lund är inställda och trafiken sker med reducerad kapacitet.Orsaken till förseningarna uppges vara ett spårfel..

Expressen - 1 timme sedan

Så undviker du rekordlånga köerna på Öresundsbron

Köerna på Öresundsbron har de senaste lördagarna varit mycket långa.Förra lördagen var väntetiden cirka en timme för att komma till betalstationen.Nu väntas nya köer och bilister uppmanas nu åka över bron vid andra tidpunkter, rapporterar SVT..

Expressen - 1 timme sedan

Byggnad kollapsade i Miami

En byggnad har kollapsat i Miami i Florida, USA.En person har förts till sjukhus, rapporterar CNN..

Expressen - 2 timmar sedan

Multimiljardärens skog har brunnit 20 gånger i sommar

Såväl multimiljardären Fredrik Lundberg, ägare i två av Sveriges största skogsbolag, som små privata skogsägare drabbas av de enorma skogsbränderna. Elden slår blint på 25 000 hektar. – Det är skog som du planterat, eller som din farfar har planterat, där du plockat bär eller gått med barnen.

Expressen - 2 timmar sedan

Kraftiga köer efter olycka på E6

En trafikolycka har inträffat mellan två personbilar och en motorcykel på E6.En person ska vara förd till sjukhus och det är just nu kraftiga köer på platsen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.