Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 12 December, 01:23

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 16:29

Telia förnekar uppgifter om mångmiljardböterReuters rapporterade tidigare under eftermiddagen att Telia har enats om att betala 4,4 miljarder kronor. Teleoperatören Telia uppger i ett pressmeddelande att dagens uppgifter om villkoren för förlikningen i en amerikansk domstol inte är kompletta. 
”Telia har redan aviserat att man gjort reservationer med hänsyn till de förväntade finansiella sanktionerna. Det är korrekt att vi är väldigt nära ett slutgiltigt avslut med alla myndigheter (SEC, DOJ och den nederländska åklagaren), men vi kan inte ge fler kommentarer i nuläget”, uppger bolaget. Reuters rapporterade tidigare under eftermiddagen att Telia i en förlikning med det amerikanska justitiedepartementet kommit överens om att böta 548,6 miljoner dollar
kopplade till de påstådda mutbrotten i Uzbekist
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Telia, SEC, DOJ, Uzbekistan The, Dagensps

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, förnekar, uppgifterom , mångmiljardböter

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 9 timmar sedan

Explosion i New York city – en person gripen

Fyra personer plus den gripne mannen, uppges vara skadade. Vid 08-tiden på morgonen, amerikansk tid, exploderade vad polisen misstänker var en rörbomb på bussterminalen Port Authority i New York. Enligt polisen ska den gripne och misstänkte gärningsmannen vara den enda skadade, men enligt räddningstjänsten ska ytterligare fyra personer i skrivande stund – runt klockan 15.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Miljardärens dotter tar makten

I vår lämnar pappa Fredrik Lundberg över ordförandeklubban. Katarina Martinson, dotter till finansmannen Fredrik Lundberg, föreslås som ny ordförande i industrikoncernen Indutrade, skriver Di.se.

Dagens PS - 15 timmar sedan

SHB: Mångmiljardsmäll hotar Ericsson

Handelsbanken blir ej förvånade om Ericsson tar nedskrivningar på 10 till 18 miljarder kronor. Det skriver banken i en analys där rekommendationen minska upprepas. I fredags offentliggjorde Ericsson omräknade finansiella siffror relaterade till den nya rapporteringsstrukturen för de fyra divisionerna Networks, Digital Services, Managed Services och Other.

Dagens PS - 13 timmar sedan

PR-guru död efter hjärtstopp i fängelset

Branschnestorn Max Clifford fördes till sjukhus i ambulans från sin cell. Max Clifford, som av branschtidningen Resumé beskrivs som en legendar inom PR-branschen, avled på söndagskvällen i sviterna av ett hjärtstopp i sin cell i fredags. Den brittiske branschgurun avtjänade ett åttaårigt fängelsestraff för åtta fall av sexuella utnyttjanden mellan åren 1977 och 1985 som han dömdes för 2014 mot sitt nekande.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Winklevoss spår bitcoin värda flera biljoner dollar

Cameron Winklevoss, som med sin bror Tyler är mest känd för att ha blivit de första miljardärerna på bitcoin, ser en fortsatt resa uppåt för kryptovalutan. Det uppgav han i en intervju med CNBC. Hans bedömning kommer efter att bitcoin inlett året vid cirka 1.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Blytung dag för börsbolaget Medivir

Backar 3,2 procent på negativ nyhet. Medivir förlorar sin största intäktskälla när samarbetspartnern Janssen Pharmaceuticals avslutar sin licens för preparatet simeprevir i juni nästa år, berättar Di.se och hävisar till ett pressmeddelande som kablades ut redan på söndagen: ”Janssen har beslutat att avsluta sin licens mot bakgrund av Janssens bedömning av marknadens efterfrågan”, skriver bolaget där.

Dagens PS - 15 timmar sedan

”Fantasibolag” klättrar 57 procent – på en timme

Fantasy sport-plattformsbolaget Scout Gaming klättrar kraftigt i dagens premiärhandel på First North. Bolaget genomförde inför noteringen en nyemission som övertecknades flera gånger. Nyemissionen tillförde bolaget 60 miljoner kronor före emissionskostnader där 2,61 miljoner aktier emitterades till teckningskursen 23 kronor per aktie.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Svensk i pension vid 40 – lever på aktieutdelningar

”Det känns fantastiskt och lite overkligt”, säger svensken som snart gör sin sista dag på jobbet. Så här gick han till väga. Dagens Industri berättar historien om den anonyme svensken ”utdelningsseglaren” – som sedan tio år drivit den populära bloggen med samma namn – som nog får de flesta svenskar att bli avundsjuka.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Nordea jumbo när kunderna sätter betyg

Storbanken skvalpar i bottenträsket. Varje år kollar Svenskt kvalitetsindex, SKI, hur nöjda kunderna är med sina banker på fyra områden: Privatlån, sparande, bolån och fastighetslån. Nordea får stämpeln sämst i klassen i samtliga kategorier, skriver Expressens Dina Pengar.

Dagens PS - 16 timmar sedan

JUST NU: Handicare faller tungt på säljråd

Aktien för högt värderad, enligt Di. Kursen backar 8,6 procent. Dagens Industri skriver i dag, måndag, att värdet på Handicare-aktien är för högt uppskruvat och rekommenderar aktiespekulanter att sälja pappret.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.