DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 11:13

Liknande nyheter

Taggar: Göteborg, lockar, investerare
YLE - 25 jan 17 kl. 05:06

Grönholms nya rallyprojekt lockar investerare - Teemu Selänne en av dem

Många vill vara med och satsa pengar i Marcus Grönholms nya projekt inom motorsport. Aktieemissionen för GRX Management har gett omkring en halv miljon euro. GRX Management är ett nytt team inom motorsporten som Marcus Grönholm startade senaste höst.

Nyteknik - 21 sep 11 kl. 09:52

Patentbyråer lockar investerare

Patentbyråer har av tradition varit små och lokala. Nu är de på väg att bli stora och internationella. Här finns det pengar att tjäna för investerare..

DI - 09 maj 14 kl. 15:47

Grekiska banker lockar investerare

Den grekiska storbanken National Bank of Greece har tagit in 2,5 miljarder euro i nytt kapital från privata investerare på aktiemarknaden. Bolaget blir därmed den fjärde banken som på senare tid tar in kapital från privat håll, vilket signalerar förnyat förtroende för landets banksystem, skriver Dow Jones Newswires..

Supermiljöbloggen - 16 okt 15 kl. 10:56

Växtbaserat ”kött” lockar investerare

Allt fler visar intresse för att äta vegetariskt för djurens och miljöns skull. Det är något som investerarna börjat snappa upp, och därför satsar de nu på företag som arbetar med att ta fram alternativ till kött och mejeri. Ett exempel är Kalifornienbaserade Impossible Foods som i senaste finansieringsrundan fick in 108 miljoner dollar, motsvarande nästan 900 miljoner kronor från en rad kända investerare, däribland Bill Gates.

DI - 05 sep 18 kl. 10:54

Räntor och valutor: Trump lockar investerare till dollarn

Dollarn stärks på onsdagen efter att oro för Donald Trumps handelspolitik lockat investerare till den säkra hamnen. .

GöteborgsPosten - 29 maj 17 kl. 17:02

Göteborg lockar mer än någonsin

En levande och attraktiv regionkärna är en stor konkurrensfördel. Företag etablerar sig gärna där människor trivs. I Göteborgsregionen finns därför mer än 2 000 utlandsägda företag, skriver Patrik Andersson och Henrik Einarsson, Business Region Göteborg..

DN - 12 jun 17 kl. 14:00

Den alternativa bokmässan i Göteborg lockar stora namn

Nu presenteras programmet och deltagarna under Scener & samtal – den litterära scen som uppstod som ett alternativ till Bokmässan i Göteborg. Johannes Anyuru, Sara Stridsberg och Karolina Ramqvist är några av författarna som medverkar..

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 14 kl. 14:21

Mat lockar på börsen

Lönsamheten blomstrar i Axfood och Ica — och det lockar investerare. Dagligvarujättarna har stigit kraftigt på Stockholmsbörsen under hösten..

BT - 23 dec 14 kl. 14:19

Mat lockar på börsen

Lönsamheten blomstrar i Axfood och Ica - och det lockar investerare. Dagligvarujättarna har stigit kraftigt på Stockholmsbörsen under hösten.Sedan i mitten av september har Axfood-aktien gått upp med cirka 40 procent.

SvD - 23 dec 14 kl. 14:19

Mat lockar på börsen

Lönsamheten blomstrar i Axfood och Ica - och det lockar investerare..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Telia: Finanschef lovar fortsatt kostnadsfokus nästa år också

Teliakoncernen kommer att fortsätta att adressera kostnaderna under nästa år, efter det nuvarande programmet om att sänka kostnaderna med netto 1,1 miljarder kronor 2018..

DI - 15 minuter sedan

Håll ögonen på Veoneer: Fokus på orderingången inför rapport

När bilsäkerhetsföretaget Veoneer, en avknoppning från Autoliv, släpper sin niomånadersrapport är det inte resultatet som står i fokus för intresset - utan orderingången..

DI - 15 minuter sedan

Aktieproffsen: Småspararnas största missar på börsen

När det är oro på börsen gör småspararna några av sina största misstag. Aktieexperterna Nicklas Andersson och Tove Zander ger sina bästa råd om hur man ska agera för att maximera portföljen - och undvika de vanligaste fallgroparna..

DI - 30 minuter sedan

Brist på kartong tvingar Colgate-Palmolive att stoppa produktion i Venezuela

Colgate-Palmolive har fått stoppa produktionen av tvätt- och diskmedel i en fabrik i Venezuela efter kartongbrist sedan en enhet av en lokal underleverantör förstatligats. nu hotas produktionen vid en tandkrämsfabrik..

DI - 30 minuter sedan

Europabörserna ned på bred front

Handelsveckans sista dag präglades av breda nedgångar på de stora europeiska och nordiska börserna. .

DI - 45 minuter sedan

Spreaden mellan italienska och tyska räntor på eurokrisnivåer

Spreaden mellan italienska och tyska räntor steg under fredagsmorgonen till nivåer som inte setts sedan eurokrisen. Uppgången i de italienska räntorna kommer efter skarp kritik mot den italienska regeringens budgetförslag från kollegorna i eurogruppen..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen dras nedåt i tilltagande fall

Stockholmsbörsen handlades med successiv dragning nedåt i den inledande fredagshandeln, trots ett börsrally i Kina och en viss återhämtning för USA-terminerna efter torsdagskvällens amerikanska börsnedgångar..

DI - 45 minuter sedan

Volvo: Inga nya besked om komponentfel

Lastbilsjätten Volvos vd Martin Lundstedt hade ingen ny information kring det komponentfel som sänkte aktien tidigare i veckan i samband med bolagets rapportpresentation på fredagen..

DI - 45 minuter sedan

Grus i maskineriet – verkstadsaktier faller på bred front

Trots Volvos starka rapport backar industribolaget och drar också med sig resten av verkstadsbolagen i fallet. Stockholmsbörsen har därför vänt från plus till att falla med över 1 procent på fredagen..

DI - 1 timme sedan

Byggchefens attack: Anders Borg har fel – det finns ingen bobubbla

Anders Borg har fel. Sverige har ingen övervuxen byggsektor, och ingen bostadsbubbla. Det hävdar byggbolaget Veidekkes Lennart Weiss och riktar en rejäl känga mot förre finansministern.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.