Dagens Media > Ekonomi

Monday, 20 November, 23:37

Liknande nyheter

Taggar: Tv-konflikten, går, vidare, hos, Konkurrensverket
Cornucopia - 24 aug 14 kl. 08:08

I väntan på Stjärnklart - TV-serier och film hos HBO Nordic och Netflix

God söndagsmorgon! I väntan på att ni kan köpa Stjärnklart över disk från bokhandeln i morgon kan ni alltid spendera söndagen i sängen (obskyr popkulturell referens) med Netflix eller HBO Nordic på paddan eller sovrummets plattskärm. Här följer några ämnesrelaterade tips för den som ännu inte sett vad som finns att erbjuda inom survivalism och undergång på våra strömmande TV-tjänster.

BT - 08 maj 12 kl. 17:19

Medlarbud i tv-konflikten

Tjänstemannafacket Unionen säger ja till medlarbudet på bilprovningens område. Men arbetsgivarparten Almega säger däremot nej. Därmed talar mycket för strejk på bilprovningarna i morgon.

YLE - 04 apr 14 kl. 22:13

Tuomioja: Risken för att konflikten trappas upp liten

Utrikesminister Erkki Tuomioja (SDP), deltog på fredagen i EU-ländernas utrikesministrars möte i Aten där läget i Ukraina och Rysslands politik mot landet diskuterades. Enligt Tuomioja diskuterades inte planerna sanktioner av tredje fasen mot Ryssland. - Förväntningarna i nuläget är att en sådan militär eskalation skulle vara ganska osannolik.

YA - 04 jul 14 kl. 11:22

Glasskampen rasar vidare

Foto: Michael Tjelder
Det pågår ett lågintensivt krig bland sanddynerna vid Borrby strand sedan flera år. På ena sidan Borrby IF:s glasskiosk. På andra sidan ålfiskaren Christer Jönssons hamburgerställe.

Dagen - 06 okt 11 kl. 03:00

Sudan trappar upp konflikten om oljan

Södra Sudan och Sudan kämpar om kontrollen över oljan i gränstrakterna och läget blir allt mer spänt i regionen. En lokal organisation rapporterar att ett stort inflöde av vapen har lett till ökade våldsamheter.

Striderna mellan norra Sudans armé och sydsudanesiska rebeller samt olika samhällen längs gränsen har accelererat sedan i juni i delstaterna Södra Kordofan och Blå Nilen.

BT - 20 sep 11 kl. 17:33

Jalil: 25 000 döda i konflikten

Övergångsrådets ledare Jalil sade i ett tal i FN att 25 000 människor har dödats under konflikten i landet, rappporterar AFP.
Uppgiften har inte bekräftats av oberoende organisationer.
USA:s president Barack Obama kräver att Gaddafitrogna styrkor snarast "lägger ner vapnen och förenar sig med det nya Libyen".

YLE - 11 jul 13 kl. 05:07

Egyptier i Ekenäs tror inte på snabb lösning i konflikten

Spela upp klipp på ArenanMostafa Ghonaim hoppas på en snabb lösning i konflikten i Egypten, men egentligen tror han inte att det är möjligt. Han säger att muslimer och kristna inte kan jobba tillsammans för landet. Ghonaim är numera bosatt i Ekenäs.

SVT - 04 sep 15 kl. 17:55

Casello-konflikten till tingsrätten

Den infekterade konflikten om hästen Casello rullare vidare. På fredagen lämnades ärendet in till Lunds tingsrätt. Douglas Lindelöws OS-dröm riskerar att gå i kras.

Supermiljöbloggen - 26 apr 17 kl. 23:02

Konflikten om skogen och nyckelbiotoper – en sammanfattning

Konflikten om arbetet med nyckelbiotoper i skogen i nordvästra Sverige fortsätter. Här kommer en sammanfattning av det senaste och bakgrunden.  Den 25 april kom Skogsstyrelsen med beskedet att de fortsätter arbetet med att undersöka nyckelbiotoper, se faktaruta längst ned, i nordvästra Sverige.

SVT - 19 jun 17 kl. 15:57

Efter Lundell-konflikten: Kivik Art Centre tar nya tag

Efter att den infekterade konflikten mellan Ulf Lundell och Kivik Art Centres 18 meter höga konstverk avslutades i våras kan det skånska konstcentret gå vidare. Nu tar man nya tag – med ett nytt torn. Denna gång i betydligt mindre skala, när det minimalistiska, fem meter höga konstverket ”Nine Towers” växer fram på Österlen i sommar..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 6 timmar sedan

Ikea ramar in ännu en fyndig annons

Efter VM-bänk och Apple-hyllning – nu är det den rekorddyra tavlan ”Salvator Mundi” av Leonardo Da Vinci som hamnat i fokus..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Nystartad agentur lockar tunga namn

Så ska Albatros Agency hjälpa Peter Birro, Denise Rudberg och Måns Herngren..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Nystartade agenturen lockar tunga namn

Så ska Albatros Agency hjälpa Peter Birro, Denise Rudberg och Måns Herngren..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Här är vinnarna i Stockholms stads byråupphandling

Har delats upp i tre olika kategorier med ett totalt värde av 20-25 miljoner kronor per år..

Dagens Media - 17 nov 17 kl. 11:46

JCDecaux tvingas vänta ett år på cykelavtalet

Upphandlingen om Stockholms stads eftertraktade cykelsystem drar ut på tiden – vilket innebär att Clear Channel får ha kvar sitt system under hela nästa år..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Liberalerna tar hjälp av Garbergs

Inför nästa års val – Liberalerna väljer byrån Garbergs..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Prisregnet kan fortsätta för svenska reklambyråer

Reklambyråerna Åkestam Holsts och Abby Priest har chans att kamma hem fler priser. De är nu nominerade till tävlingen Eurobest Innovation i London..

Dagens Media - 17 nov 17 kl. 10:16

Så ska Kia-index hantera avhoppen

Allt fler aktörer väljer att lämna Sveriges Annonsörers Kia-index – senast i raden Metro. "Det gynnar inte någon", säger Peter Mackhé, chef för Kia-index..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Nordea får ny presschef

Di-journalisten Afroditi Kellberg blir storbankens nya presschef..

Dagens Media - 17 nov 17 kl. 07:52

Brottsoffermyndigheten söker reklambyrå

Brottsoffermyndigheten är på jakt efter en reklambyrå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.