Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 17 June, 23:51

Liknande nyheter

Taggar: Tv-konflikten, går, vidare, hos, Konkurrensverket
Cornucopia - 24 aug 14 kl. 08:08

I väntan på Stjärnklart - TV-serier och film hos HBO Nordic och Netflix

God söndagsmorgon! I väntan på att ni kan köpa Stjärnklart över disk från bokhandeln i morgon kan ni alltid spendera söndagen i sängen (obskyr popkulturell referens) med Netflix eller HBO Nordic på paddan eller sovrummets plattskärm. Här följer några ämnesrelaterade tips för den som ännu inte sett vad som finns att erbjuda inom survivalism och undergång på våra strömmande TV-tjänster.

BT - 08 maj 12 kl. 17:19

Medlarbud i tv-konflikten

Tjänstemannafacket Unionen säger ja till medlarbudet på bilprovningens område. Men arbetsgivarparten Almega säger däremot nej. Därmed talar mycket för strejk på bilprovningarna i morgon.

YLE - 04 apr 14 kl. 22:13

Tuomioja: Risken för att konflikten trappas upp liten

Utrikesminister Erkki Tuomioja (SDP), deltog på fredagen i EU-ländernas utrikesministrars möte i Aten där läget i Ukraina och Rysslands politik mot landet diskuterades. Enligt Tuomioja diskuterades inte planerna sanktioner av tredje fasen mot Ryssland. - Förväntningarna i nuläget är att en sådan militär eskalation skulle vara ganska osannolik.

YA - 04 jul 14 kl. 11:22

Glasskampen rasar vidare

Foto: Michael Tjelder
Det pågår ett lågintensivt krig bland sanddynerna vid Borrby strand sedan flera år. På ena sidan Borrby IF:s glasskiosk. På andra sidan ålfiskaren Christer Jönssons hamburgerställe.

Dagen - 06 okt 11 kl. 03:00

Sudan trappar upp konflikten om oljan

Södra Sudan och Sudan kämpar om kontrollen över oljan i gränstrakterna och läget blir allt mer spänt i regionen. En lokal organisation rapporterar att ett stort inflöde av vapen har lett till ökade våldsamheter.

Striderna mellan norra Sudans armé och sydsudanesiska rebeller samt olika samhällen längs gränsen har accelererat sedan i juni i delstaterna Södra Kordofan och Blå Nilen.

BT - 20 sep 11 kl. 17:33

Jalil: 25 000 döda i konflikten

Övergångsrådets ledare Jalil sade i ett tal i FN att 25 000 människor har dödats under konflikten i landet, rappporterar AFP.
Uppgiften har inte bekräftats av oberoende organisationer.
USA:s president Barack Obama kräver att Gaddafitrogna styrkor snarast "lägger ner vapnen och förenar sig med det nya Libyen".

YLE - 11 jul 13 kl. 05:07

Egyptier i Ekenäs tror inte på snabb lösning i konflikten

Spela upp klipp på ArenanMostafa Ghonaim hoppas på en snabb lösning i konflikten i Egypten, men egentligen tror han inte att det är möjligt. Han säger att muslimer och kristna inte kan jobba tillsammans för landet. Ghonaim är numera bosatt i Ekenäs.

SVT - 04 sep 15 kl. 17:55

Casello-konflikten till tingsrätten

Den infekterade konflikten om hästen Casello rullare vidare. På fredagen lämnades ärendet in till Lunds tingsrätt. Douglas Lindelöws OS-dröm riskerar att gå i kras.

Supermiljöbloggen - 26 apr 17 kl. 23:02

Konflikten om skogen och nyckelbiotoper – en sammanfattning

Konflikten om arbetet med nyckelbiotoper i skogen i nordvästra Sverige fortsätter. Här kommer en sammanfattning av det senaste och bakgrunden.  Den 25 april kom Skogsstyrelsen med beskedet att de fortsätter arbetet med att undersöka nyckelbiotoper, se faktaruta längst ned, i nordvästra Sverige.

SVT - 19 jun 17 kl. 15:57

Efter Lundell-konflikten: Kivik Art Centre tar nya tag

Efter att den infekterade konflikten mellan Ulf Lundell och Kivik Art Centres 18 meter höga konstverk avslutades i våras kan det skånska konstcentret gå vidare. Nu tar man nya tag – med ett nytt torn. Denna gång i betydligt mindre skala, när det minimalistiska, fem meter höga konstverket ”Nine Towers” växer fram på Österlen i sommar..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 timmar sedan

Ingo har vinstchans i kategorin Pharma

CANNES LIONS 2018. En vinstchans för Sverige i Pharma – noll i Health & Wellness..

Dagens Media - 15 timmar sedan

De vinner i Cannes – om reklamarna får välja

CANNES LIONS 2018. Svenska kreatörer delar med sig av sina spaningar inför Cannes Lions, siar om Sveriges vinstchanser och gissar på vilka kampanjer som tar hem storslam..

Dagens Media - Igår: 08:00

Mångfald på agendan under Cannes Lions

CANNES LIONS 2018. Under årets Cannes Lions genomförs flera initiaitv för att bredda mångfalden i den internationella reklambranschen. David Orlic på Prime och Jessica Bjurström på Komm delar med sig av sina tankar kring varför mångfaldsfrågan aldrig har varit så brännande som idag..

Dagens Media - I förrgår: 15:01

Här är Björn Borgs kupp under VM-premiären

"Love will win tonight" var budskapet när Björn Borg kapade VM-matchen med banners i The Moscow Times och AR-tifo..

Dagens Media - I förrgår: 13:20

Elias Giertz blir pr- och pressansvarig för TV4 och C More

Bonnier Broadcasting anställer en press- och pr-ansvarig för sina dramasatsningar..

Dagens Media - I förrgår: 11:25

Här är branschens nya rekommendationer för alkoholreklam

Nu lanseras de uppdaterade rekommendationerna för ansvarsfull alkoholreklam. Där ingår bland annat att det ska bli tydligare vad som är alkoholreklam i sociala medier..

Dagens Media - I förrgår: 10:19

Elin Sahlström blir ny vd på Appelberg

Elin Sahlström tillträder som ny vd på contentbyrån Appelberg..

Dagens Media - I förrgår: 09:41

SVT söker reklambyrå

SVT går ut i upphandling för att hitta en ny reklambyrå..

Dagens Media - I förrgår: 07:00

PWC: "Förtroendefrågan avgör allt"

Spelbolagens reklamköp ökar kraftigt i Sverige och uppköpen i mediebranschen globalt blir allt fler, det är några av insikterna från PWC rapport som Dagens Media har tagit del av..

Dagens Media - I förrgår: 07:51

Så ska Afound marknadsföra varumärket

H&M:s nya varumärke Afound har lanserats på den svenska marknaden. Creative director, Mattias Ekberg, berättar om hur de ska etablera varumärket på den svenska marknaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.