Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 18 February, 21:20

Liknande nyheter

Taggar: Tv-konflikten, går, vidare, hos, Konkurrensverket
Cornucopia - 24 aug 14 kl. 08:08

I väntan på Stjärnklart - TV-serier och film hos HBO Nordic och Netflix

God söndagsmorgon! I väntan på att ni kan köpa Stjärnklart över disk från bokhandeln i morgon kan ni alltid spendera söndagen i sängen (obskyr popkulturell referens) med Netflix eller HBO Nordic på paddan eller sovrummets plattskärm. Här följer några ämnesrelaterade tips för den som ännu inte sett vad som finns att erbjuda inom survivalism och undergång på våra strömmande TV-tjänster.

BT - 08 maj 12 kl. 17:19

Medlarbud i tv-konflikten

Tjänstemannafacket Unionen säger ja till medlarbudet på bilprovningens område. Men arbetsgivarparten Almega säger däremot nej. Därmed talar mycket för strejk på bilprovningarna i morgon.

YLE - 04 apr 14 kl. 22:13

Tuomioja: Risken för att konflikten trappas upp liten

Utrikesminister Erkki Tuomioja (SDP), deltog på fredagen i EU-ländernas utrikesministrars möte i Aten där läget i Ukraina och Rysslands politik mot landet diskuterades. Enligt Tuomioja diskuterades inte planerna sanktioner av tredje fasen mot Ryssland. - Förväntningarna i nuläget är att en sådan militär eskalation skulle vara ganska osannolik.

YA - 04 jul 14 kl. 11:22

Glasskampen rasar vidare

Foto: Michael Tjelder
Det pågår ett lågintensivt krig bland sanddynerna vid Borrby strand sedan flera år. På ena sidan Borrby IF:s glasskiosk. På andra sidan ålfiskaren Christer Jönssons hamburgerställe.

Dagen - 06 okt 11 kl. 03:00

Sudan trappar upp konflikten om oljan

Södra Sudan och Sudan kämpar om kontrollen över oljan i gränstrakterna och läget blir allt mer spänt i regionen. En lokal organisation rapporterar att ett stort inflöde av vapen har lett till ökade våldsamheter.

Striderna mellan norra Sudans armé och sydsudanesiska rebeller samt olika samhällen längs gränsen har accelererat sedan i juni i delstaterna Södra Kordofan och Blå Nilen.

BT - 20 sep 11 kl. 17:33

Jalil: 25 000 döda i konflikten

Övergångsrådets ledare Jalil sade i ett tal i FN att 25 000 människor har dödats under konflikten i landet, rappporterar AFP.
Uppgiften har inte bekräftats av oberoende organisationer.
USA:s president Barack Obama kräver att Gaddafitrogna styrkor snarast "lägger ner vapnen och förenar sig med det nya Libyen".

YLE - 11 jul 13 kl. 05:07

Egyptier i Ekenäs tror inte på snabb lösning i konflikten

Spela upp klipp på ArenanMostafa Ghonaim hoppas på en snabb lösning i konflikten i Egypten, men egentligen tror han inte att det är möjligt. Han säger att muslimer och kristna inte kan jobba tillsammans för landet. Ghonaim är numera bosatt i Ekenäs.

SVT - 04 sep 15 kl. 17:55

Casello-konflikten till tingsrätten

Den infekterade konflikten om hästen Casello rullare vidare. På fredagen lämnades ärendet in till Lunds tingsrätt. Douglas Lindelöws OS-dröm riskerar att gå i kras.

Supermiljöbloggen - 26 apr 17 kl. 23:02

Konflikten om skogen och nyckelbiotoper – en sammanfattning

Konflikten om arbetet med nyckelbiotoper i skogen i nordvästra Sverige fortsätter. Här kommer en sammanfattning av det senaste och bakgrunden.  Den 25 april kom Skogsstyrelsen med beskedet att de fortsätter arbetet med att undersöka nyckelbiotoper, se faktaruta längst ned, i nordvästra Sverige.

SVT - 19 jun 17 kl. 15:57

Efter Lundell-konflikten: Kivik Art Centre tar nya tag

Efter att den infekterade konflikten mellan Ulf Lundell och Kivik Art Centres 18 meter höga konstverk avslutades i våras kan det skånska konstcentret gå vidare. Nu tar man nya tag – med ett nytt torn. Denna gång i betydligt mindre skala, när det minimalistiska, fem meter höga konstverket ”Nine Towers” växer fram på Österlen i sommar..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 timmar sedan

Globala marknadschefen: ”Snowflake är ungt i Europa, men det här är startskottet”

HELGLÄSNING. Unicornbolaget Snowflake har tagit första steget i sin Sverigelansering. Denise Persson som är global marknadschef på techbolaget, återvänder till Sverige efter 15 år i USA.

Dagens Media - Igår: 10:00

Christina Knight: "Är som att ha hittat hem"

HELGLÄSNING. Branschprofilen Christina Knight har jobbat med kommunikation i 32 år. För Dagens Media berättar hon om sitt nya uppdrag på The Amazing Society, sina mörkaste stunder i karriären – och den allra lyckligaste..

Dagens Media - Igår: 17:30

Christina Knight: "Det är som att ha hittat hem"

HELGLÄSNING. Branschprofilen Christina Knight har jobbat med kommunikation i 32 år. För Dagens Media berättar hon om sitt nya uppdrag på The Amazing Society, om sina mörkaste stunder i karriären – och den allra lyckligaste..

Dagens Media - I förrgår: 16:03

Discoverys OS-sändningar kritiseras

Discoverys OS-intervjuer kritiseras av tidningarnas krönikörer som menar att alltför få kritiska frågor ställs. Dan Panas, kommunikationschef på Discovery, tar kritiken med ro: "Det är rimligt att det blir både hyllningar och kritik när man värd för världens största event", säger han till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 15:17

Resumé får ny chefredaktör

Johan Såthe lämnar rollen som chefredaktör på Resumé. Konceptchefen Fredrik Svedjetun tar över..

Dagens Media - I förrgår: 11:17

Byter chefredaktörsrollen mot egen byrå

Tidningen Miljö & Utvecklings chefredaktör Catrin Offerman slutar efter tio. Nu vill hon underlätta för verksamheter i frågor om hållbarhet...

Dagens Media - I förrgår: 11:24

Mediebyrån Howcom vinner Ellos

"De gjorde en väldigt bra pitch", säger Ellos vd Marina Davarinou..

Dagens Media - I förrgår: 10:48

"Stora marknadsmöjligheter för pr-branschen"

REPLIK. Vill du ha meningsfulla arbetsuppgifter? Då kan du med fördel bli pr-konsult.

Dagens Media - I förrgår: 09:45

(M)-politikernas svar på kritiserade filmen

Efter kritiken mot partiets kampanjfilm – nu ryter tre Göteborgsmoderater ifrån: "Vad är det egentligen vi svartmålar?".

Dagens Media - I förrgår: 08:10

Så ska krisande JC locka kvinnor till butikerna

PREMIUM. Butiker har stängts och varumärkeskonceptet har fått sig en helrenovering. Under 2018 väntar ytterligare ett nytt butiks­koncept för krisande JC – och ännu större fokus på målgruppen kvinnor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.