Nyteknik > Teknik

Friday, 24 November, 21:03

Nyteknik - 21 sep 17 kl. 15:01

Forskare hävdar att ”djävulsgrodan” kan ha varit en dinosauriedräpareFör 68 miljoner år sedan existerade en groda i storlek med en volleyboll. Den är mest känd som ”djävulsgrodan” och ny forskning visar att den var en dinosauriedräpare..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

201 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Forskarehävdar att , djävulsgrodankan ha varit en , dinosauriedräpare

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 3 timmar sedan

Nyfunnen kotte ändrar granens historia

Forskare har hittat en 11 200 år gammal grankotte när de letade efter gamla växtrester nedanför den smältande Tärnaglaciären i Västerbotten.

Nyteknik - 4 timmar sedan

Bläckstråleskrivaren tar revansch

Med en bläckstråleskrivare slipper du hantera berg av tonerkassetter, får en lägre elräkning och gör en insats för miljön. Men trots det kör många organisationer vidare på sina gamla laserskrivare..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Apples innovation är ett stort teknikkliv för autonoma bilar

Forskarna på Apple har utvecklat en ny mjukvara som kan revolutionera autonoma fordon. ”VoxelNet” låter bilens lidar identifiera små tredimensionella föremål som gångtrafikanter och cyklister. Det innebär att deras system inte längre behöver kompletteras med kameror och radar..

Nyteknik - 5 timmar sedan

”Era lösningar för stabil effekt inget annat än utopier”

SLUTREPLIK. Det bästa sättet att hjälpa världen och våra grannländer är genom att fortsätta utveckla både kärnkraft och andra elproduktionsmetoder med låg klimatbelastning, skriver Michael Klein Anders Nilsson Erik Dahlquist Torsten Dilot..

Nyteknik - 5 timmar sedan

ETC:s test: Solcellerna ger mer el morgon och kväll

I Katrineholm testar ETC El dubbelsidiga solcellspaneler. De ger mer el när solen inte står som högst på himlen..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Kinesisk drönartaxi vill knäcka Uber - i luften

Uber siktar på att ha en flygande taxi till 2020. Nu satsar kinesiska startupbolaget E-hang stenhårt på att få upp sin drönartaxi i luften redan nästa år..

Nyteknik - 7 timmar sedan

BMW:s nya battericenter presenterat

Tyska BMW investerar närmare 2 miljarder kronor i ett center för utveckling av battericeller. Fokus kommer att ligga på att utveckla cellkemi och -design..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Honda ratar räckvidd för snabbladdning

Glöm lång räckvidd, snabb uppladdning verkar vara framtiden. Japanska Hondas elbilar ska inte konkurrera med jättebatterier. Istället ska de gå att få fulladdade på endast en kvart..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Fem teknikföretag avslöjar hur du får jobbet hos dem

Känns det som du saknar meriterna för att få fart på karriären? Kraven från arbetsgivarna är kanske inte så strömlinjeformade som du tror. Här tipsar fem av USA:s hetaste teknikföretag om vad de efterlyser – och vad du ska tänka på..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Bitcoin drar mer el än 20 europeiska länder

Värderingen av bitcoin ökar stadigt – så även energiåtgången..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.