DI > Ekonomi

Wednesday, 22 November, 22:57

DI - 21 sep 17 kl. 14:10

M föreslår Kristersson som ledareModeraternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristersson, Ulf Kristersson, Anna Kinberg Batra

Dela artikeln

47 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M föreslår, Kristerssonsom , ledare
Sydsvenskan - 21 sep 17 kl. 14:11

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet. – Vi är övertygade om att Ulf är den personen som kan ta över.

NSD - 21 sep 17 kl. 14:07

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare..

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 17 kl. 14:11

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet. – Vi är övertygade om att Ulf är den personen som kan ta över.

UNT - 21 sep 17 kl. 14:20

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare..

SmålandsPosten - 21 sep 17 kl. 14:34

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet..

DN - 31 aug 17 kl. 12:30

Skånemoderaterna lutar åt att föreslå Ulf Kristersson som partiledare

Moderaternas länsförbund i Skåne lutar åt att nominera Ulf Kristersson som partiledare efter den avgående Anna Kinberg Batra. Det står klart efter ett möte i förbundsstyrelsen. – Han är ett säkert kort och ett tryggt val för partiet, säger Torbjörn Tegnhammar, oppositionsråd i Malmö, till DN..

Kristianstadsbladet - 22 feb 13 kl. 12:06

Inrikesminister föreslås blir ledare


Det tunisiska regeringspartiet Ennahda (al-Nahda) föreslår landets inrikesminister Ali Larayedh som kandidat till premiärministerposten. - Han är Ennahdas officiella kandidat till premiärminister, säger Muadh Ghannouchi, son till islamistpartiets ledare Rached Ghannouchi.Premiärminister Hamadi Jebali meddelade i tisdags att han avgår, sedan hans försök att upplösa regeringen och ersätta den med en teknokratregering hade misslyckats.

SvD - 22 feb 13 kl. 12:06

Inrikesminister föreslås bli ledare

Det tunisiska regeringspartiet Ennahda föreslår landets inrikesminister Ali Larayedh som kandidat till premiärministerposten..

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 14:08

M föreslår Kristersson som ledare

Sydsvenskan - 18 nov 14 kl. 10:09

Ny idrottshall föreslås i medborgarförslag

I ett medborgarförslag som lämnats till kommunen föreslår en ledare i Kävlinge HK att det byggs en ny idrottshall i kommunen..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Blackrock ser begränsad uppsida för oljepriset

Den senaste tiden har oljepriserna stärkts på förväntningar om ett förlängt produktionsavtal från Opec nästa vecka. Blackrock ser nu begränsat utrymme uppåt vid en förlängning, och räknar med en mer måttlig styrka i priset på kort sikt..

DI - 15 minuter sedan

Cervenka: Nio enhörningar du ska hålla koll på

Investerare öser kapital över nystartade företag inom AI. Följande nio bolag värderas till 1 miljard dollar eller mer, enligt analysföretaget CB Insights. .

DI - 15 minuter sedan

It-jättarna slåss för att vinna AI-kampen

Fantasilöner, dyra förvärv och hundratals miljarder i forskningsinvesteringar. Artificiell intelligens jämförs med internets genombrott och big tech-bolagen rustar för att hinna först i guldruschen. Och redan nu använder du tekniken varje dag..

DI - 15 minuter sedan

Jeff Bezos: AI innebär en ”ny guld­ålder”

PALO ALTO. Artificiell intelligens är näringslivets hetaste modeord. Men den stora frågan är kanske inte om robotar kommer att ta makten över mänskligheten utan vilka människor som får makten över maskinerna.

DI - 30 minuter sedan

Vd-byte fick HP på fall

Indexförändringarna var relativt begränsade i handeln på USA-börserna på onsdagen, inför Thanksgiving-högtiden..

DI - 30 minuter sedan

Brummer & Partners finansierar KTH:s nya forskningslabb

Kungliga Tekniska högskolan öppnar ett nytt forskningslabb. Fokus ligger på matematik för komplexa data, en av grundstenarna inom AI. Bakom står Brummer & Partners som går in med 15,5 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Oljemiljardär kräver hårdare klimatlagar: "Reglera oss"

”Politiker, företag och vi som privatpersoner måste vakna. Snart är det för sent”, säger Mika Anttonen. Han är oljemiljardären som nobbar börsen och ser kampen mot klimatförändringarna som sitt viktigaste mål.

DI - 45 minuter sedan

Nya avslöjanden om Östlings skatteupplägg

Leif Östling avgick som ordförande för Svenskt Näringsliv sedan han konfronterats med nya uppgifter om utländska skatteupplägg, rapporterar SVT. Att han inte tagit ut vinst från sitt Maltabolag, och därför inte ska ha behövt betala svensk skatt som han påstått, är en sanning med modifikation..

DI - 1 timme sedan

C-tjänsteman får sparken efter sexanklagelser

En man som arbetar som politisk tjänsteman i riksdagen för Centerpartiet får sparken, rapporterar Expressen. Han anklagas för vad som beskrivs som ett oacceptabelt agerande av sexuell karaktär mot en tidigare partikollega..

DI - 1 timme sedan

Broadcom överväger att sockra budet på Qualcomm

Broadcom överväger att höja sitt bud på Qualcomm genom att erbjuda fler aktier. Det uppger Reuters, enligt tv-kanalen CNBC:s nätupplaga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.