DI > Ekonomi

Thursday, 21 June, 21:45

DI - 21 sep 17 kl. 14:10

M föreslår Kristersson som ledareModeraternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristersson, Ulf Kristersson, Anna Kinberg Batra

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M föreslår, Kristerssonsom , ledare
Sydsvenskan - 21 sep 17 kl. 14:11

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet. – Vi är övertygade om att Ulf är den personen som kan ta över.

NSD - 21 sep 17 kl. 14:07

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare..

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 17 kl. 14:11

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet. – Vi är övertygade om att Ulf är den personen som kan ta över.

UNT - 21 sep 17 kl. 14:20

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare..

SmålandsPosten - 21 sep 17 kl. 14:34

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet..

DN - 31 aug 17 kl. 12:30

Skånemoderaterna lutar åt att föreslå Ulf Kristersson som partiledare

Moderaternas länsförbund i Skåne lutar åt att nominera Ulf Kristersson som partiledare efter den avgående Anna Kinberg Batra. Det står klart efter ett möte i förbundsstyrelsen. – Han är ett säkert kort och ett tryggt val för partiet, säger Torbjörn Tegnhammar, oppositionsråd i Malmö, till DN..

Kristianstadsbladet - 22 feb 13 kl. 12:06

Inrikesminister föreslås blir ledare


Det tunisiska regeringspartiet Ennahda (al-Nahda) föreslår landets inrikesminister Ali Larayedh som kandidat till premiärministerposten. - Han är Ennahdas officiella kandidat till premiärminister, säger Muadh Ghannouchi, son till islamistpartiets ledare Rached Ghannouchi.Premiärminister Hamadi Jebali meddelade i tisdags att han avgår, sedan hans försök att upplösa regeringen och ersätta den med en teknokratregering hade misslyckats.

SvD - 22 feb 13 kl. 12:06

Inrikesminister föreslås bli ledare

Det tunisiska regeringspartiet Ennahda föreslår landets inrikesminister Ali Larayedh som kandidat till premiärministerposten..

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 14:08

M föreslår Kristersson som ledare

Sydsvenskan - 18 nov 14 kl. 10:09

Ny idrottshall föreslås i medborgarförslag

I ett medborgarförslag som lämnats till kommunen föreslår en ledare i Kävlinge HK att det byggs en ny idrottshall i kommunen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Rumänsk toppolitiker hotas av fängelsestraff

Liviu Dragnea, partiledare för Rumäniens regerande parti PSD, har dömts till tre och ett halvt års fängelse. Detta sedan han befunnits skyldig till att ha låtit två kvinnor få statliga löneutbetalningar under åren 2006–2013 trots att de då var anställda av hans parti..

DI - 30 minuter sedan

Prognos: 12.000 nya jobb i sommarhandeln

Sommar och semestertider skapar nya arbetstillfällen, närmare bestämt 12.000 enligt en ny prognos från Svensk handel. Framför allt handlar det om jobb inom dagligvaruhandeln där 40 procent av de tillfrågade säger att man ska in extrapersonal i sommar.

DI - 30 minuter sedan

Migrantfamiljer återförenas efter Trumpbeslut

De över 2.300 barn från migrantfamiljer som splittrats vid gränsen ska få återförenas med sina föräldrar, sedan president Donald Trump tvingats ta flera steg i sin kovändning. I något som ses som ett försök att mildra kritikstormen har presidenthustrun Melania Trump plötsligt besökt gränsområdet..

DI - 45 minuter sedan

Andreas Cervenka: Därför rusar börsvärdet trots skandalerna

Växande monopolmakt och hälsofarliga affärsmodeller – det senaste året har Silicon Valleys giganter fått utstå hård kritik. Resultat: börsvärdet har stigit med 10 000 miljarder kronor. Det kan finnas en högst mänsklig orsak..

DI - 1 timme sedan

Olof Lundh: Fotbolls-VM riskerar att överkommersialiseras

GELENDZIK. Flaggorna finns överallt i den lilla badorten vid Svarta havet. Både svenska och ryska.

DI - 2 timmar sedan

Experten: Tre faktorer kan sänka bensinpriset – i tid till semestern

Priset på bensin kan vara på väg ner – precis i tid till semestern. Det hänger på kronan, Donald Trump och Opec-kartellens möte den 22 juni. Men politikernas inblandning riskerar driva upp priset i stället.

DI - 2 timmar sedan

Jämtlands auktionsbyrå blir digital

ÖSTERSUND Begagnatmarknaden hittar nya affärsmöjligheter på nätet. Fler kunder, lättare hantering och den organisatoriska vinsten med att slippa hålla en fysisk butik öppen har flyttat Jämtlands auktionsbyrå ut på nätet. Tradera står för affärsmodellen..

DI - 2 timmar sedan

Trumps rådgivare ska reka Putinmöte

USA:s nationella säkerhetsrådgivare kommer i nästa vecka att resa till Europa. Han ska bland annat besöka Ryssland för att diskutera ett eventuellt möte mellan president Donald Trump och hans ryske kollega Vladimir Putin..

DI - 2 timmar sedan

Skatteverket kräver in hundratals miljoner efter Panamaläckan

Den internationella publiceringen av Panamadokumenten 2016 har lett till en hel del arbete för skattemyndigheter runtom i världen. I Sverige kräver Skatteverket in hundratals miljoner kronor från svenskar som misstänks ha undanhållit skatt..

DI - 3 timmar sedan

Larmet: Chockökning av vd-bluffar – "företag kan få sin existens hotad"

Beloppen som bluffmakare lurar till sig kan få företag att gå i graven. Nu slår Danske Bank larm om den stora bedrägeritrenden, där bolagens vd id-kapas.   Här är fem sätt att syna vd-bluffen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.