DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 08:01

DI - 21 sep 17 kl. 14:10

M föreslår Kristersson som ledareModeraternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kristersson, Ulf Kristersson, Anna Kinberg Batra

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M föreslår, Kristerssonsom , ledare
Sydsvenskan - 21 sep 17 kl. 14:11

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet. – Vi är övertygade om att Ulf är den personen som kan ta över.

NSD - 21 sep 17 kl. 14:07

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare..

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 17 kl. 14:11

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet. – Vi är övertygade om att Ulf är den personen som kan ta över.

UNT - 21 sep 17 kl. 14:20

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare..

SmålandsPosten - 21 sep 17 kl. 14:34

M föreslår Kristersson som ledare

Moderaternas valberedning förslår att Ulf Kristersson efterträder Anna Kinberg Batra som partiledare. Han är i dag ekonomiskpolitisk talesperson för partiet..

DN - 31 aug 17 kl. 12:30

Skånemoderaterna lutar åt att föreslå Ulf Kristersson som partiledare

Moderaternas länsförbund i Skåne lutar åt att nominera Ulf Kristersson som partiledare efter den avgående Anna Kinberg Batra. Det står klart efter ett möte i förbundsstyrelsen. – Han är ett säkert kort och ett tryggt val för partiet, säger Torbjörn Tegnhammar, oppositionsråd i Malmö, till DN..

Kristianstadsbladet - 22 feb 13 kl. 12:06

Inrikesminister föreslås blir ledare


Det tunisiska regeringspartiet Ennahda (al-Nahda) föreslår landets inrikesminister Ali Larayedh som kandidat till premiärministerposten. - Han är Ennahdas officiella kandidat till premiärminister, säger Muadh Ghannouchi, son till islamistpartiets ledare Rached Ghannouchi.Premiärminister Hamadi Jebali meddelade i tisdags att han avgår, sedan hans försök att upplösa regeringen och ersätta den med en teknokratregering hade misslyckats.

SvD - 22 feb 13 kl. 12:06

Inrikesminister föreslås bli ledare

Det tunisiska regeringspartiet Ennahda föreslår landets inrikesminister Ali Larayedh som kandidat till premiärministerposten..

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 14:08

M föreslår Kristersson som ledare

Sydsvenskan - 18 nov 14 kl. 10:09

Ny idrottshall föreslås i medborgarförslag

I ett medborgarförslag som lämnats till kommunen föreslår en ledare i Kävlinge HK att det byggs en ny idrottshall i kommunen..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Kina stoppar handelssamtal med USA

Handelskonflikten mellan USA och Kina tilltar. Nu stoppar Kina förhandlingarna och vice premiärminister Liu Hes resa till Washington, enligt källor till Wall Street Journal..

DI - 30 minuter sedan

Djurkliniken satsar i glesbygd

På tio år har Anna Waldensten Pamuk gått från att vara ensam veterinär i sitt företag till att ha två veterinärer och två djurvårdare anställda. Nu planerar hon för att bygga nya, dubbelt så stora lokaler för Fjällveterinären i Strömsund..

DI - 9 timmar sedan

Börsbjässarna och energijätten storsatsar på elbilsladdning

Vattenfall siktar på att på allvar starta sin storoffensiv på laddinfrastruktur för elbilar även i Sverige. Nästa steg tas efter att statens kraftbolag vann striden om avtal om laddutbyggnad runt om i landet med flera av börsens stora fastighetsbolag. .

DI - 10 timmar sedan

Dj-stjärnorna öppnar krog med nyttiga förtecken

Dj-stjärnorna Sebastian Ingrosso och Alesso samarbetar igen. Men denna gång handlar det inte om musik, utan en restaurang där man sjunger grönkålens lov..

DI - 10 timmar sedan

USA-börser: Oregelbundet veckoslut – nytt rekord för Dow Jones

Det blev ett spretigt avslut på börsveckan i New York. Dow Jones industriindex nådde en ny rekordnivå, liksom på torsdagen, medan tekniktunga Nasdaq tappade mark..

DI - 11 timmar sedan

Rapport: Storbolagen dåliga på att identifiera klimatrisker

Svenska storbolag är bra på att mäta hur de själva påverkar klimatet, sämre på att identifiera de risker som klimatförändringarna utsätter bolaget för. Det slår Folksam fast i sin senaste stämmorapport..

DI - 11 timmar sedan

Makroekonomen: Sveriges stjärnglans falnar

Sverige gick till val med en vrålstark konjunktur i ryggen, och ett regn av miljardlöften till väljarna. Men SCB:s färska statistik avslöjar en hel del luft i Sveriges tidigare BNP-siffror. Revideringarna kapar omkring 10 miljarder från reformutrymmet för nästa finansminister..

DI - 12 timmar sedan

Världens kvinnliga utrikesministrar möts i Kanada

Just nu möts världens kvinnliga utrikesministrar i Kanada. Målet? Att öka kvinnors inflytande.

DI - 12 timmar sedan

Tusk: Brittiskt brexitförslag steg i rätt riktning

EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk skriver i ett uttalande med anledning av Theresa Mays utspel om brexitförhandlingarna att premiärministerns önskan om den så kallade Chequers-överenskommelsen är ett steg framåt..

DI - 12 timmar sedan

Debatt: Kvinnor lönediskrimineras inte

DEBATT. I valrörelsen lovade Centern att lägga 6,4 miljarder kronor på att göra lönerna mer jämställda. Den huvudsakliga orsaken till skillnader i lön mellan könen handlar om att män och kvinnor väljer olika, skriver författaren David Eberhard..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.