LV > Nyheter

Tuesday, 12 December, 01:28

LV - 21 sep 17 kl. 15:16

A-traktor stoppades av mc-poliserVid 20.15 på tisdagskvällen stoppades en a-traktor på väg E22 vid Ringsbo, Gladhammar. Föraren var en ung man född 2002, som nu är nu misstänkt för olovlig körning..
Läs mer på LV
Läs mer om:
E22, Ringsbo

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: A-traktor, stoppadesav , mc-poliser
YA - 23 sep 14 kl. 11:40

Ungdomsvård efter skräck-färd i a-traktor

En 16-åring från Sjöbo försökte i våras köra ifrån polisen i en nio mil lång vansinnesfärd, som tidvis uppges ha gått i uppåt 200 kilometer i timmen.
16-åringen upptäcktes när han körde sin a-traktor på väg 13 i alldeles för hög hastighet och dessutom på ett vårdslöst sätt. Han stoppades av en polis, som inte var inte i tjänst men legitimerade sig.

Skånskan - 09 mar 17 kl. 09:11

Falska poliser stoppade 17-årig bilförare i Äspinge

HÖRBY Två män körde omkring i Äspinge i en bil med blinkande blåljus i framrutan på måndagseftermiddagen och utgav sig för att vara poliser.
Bland annat stoppade de en ung bilförare en bit från kyrkan i byn. Men han tryckte gasen i botten när han blev varse att det inte var riktiga poliser han hade att göra med.

Kristianstadsbladet - 25 sep 11 kl. 21:59

Falska poliser försökte råna barn

De två flickorna i yngre tonåren stoppades av två poliser som krävde att få se deras väskor. Men när flickorna visade dem försökte männen stjäla väskorna. Nu sitter två män anhållna för försök till grov stöld.

Sydsvenskan - 25 sep 11 kl. 22:34

Falska poliser försökte stjäla väskor

Männen påstod att de var poliser och ville kika närmare på flickornas väskor. Männen var dock inte poliser. Istället försökte de stjäla flickornas väskor.

Dagen - 03 nov 11 kl. 03:00

Bönevaka i Swaziland stoppades av regimen

Motsättningarna i Swaziland ökar allt mer. I måndags kväll stoppades landets ledande fackliga företrädare från att hålla en bönevaka i den lutherska kyrkan i huvudstaden Mbabane.
Yngve Kalin, präst i Swaziland mellan 1981 och 1990, berättar för Dagen att protesterna har pågått ända sedan i våras.

Nyheter 24 - 07 mar 11 kl. 14:04

Tusentals poliser protesterar i Algeriet


Forcerade avspärrningar. ALGER. Upp emot 10 000 poliser demonstrerade och protesterade på måndagen i Algeriets huvudstad Alger.

SmålandsPosten - 28 mar 14 kl. 11:51

Två rattfyllerister stoppades i Växjö

Torsdagens stora trafikkontroll utfördes på drygt 4000 förare i Växjö. Två rattfyllerister stoppades, varav den ena var ytterligt berusad. Insatsen pågick mellan halvsju på morgonen och elva på kvällen.

Nyheter 24 - 01 feb 11 kl. 14:39

Poliser misshandlade - en påpucklad med batongen


Under natten mot tisdag angreps flera poliser på olika håll i Landskrona. En av dem misshandlades med sin egen batong. LANDSKRONA.

Kristianstadsbladet - 27 sep 11 kl. 16:47

Falska poliser misstänkta för två brott

De två män som sa att de var poliser och försökte stjäla från två flickor är släppta. Men misstankarna mot männen kvarstår.
Männen, som är 32 och 37 år, släpptes på måndagseftermiddagen efter att ha suttit anhållna.

BT - 30 nov 11 kl. 08:41

Många poliser i Boråstrafiken i dag - då riskerar många bilister böter

En polisbuss med blåljus tvingar två bilar att stanna på Lilla Brogatan och förarna kollas. Från och med i dag riskerar många bilister i Borås att bli bötfällda.
BT har tidigare berättat om insatsen som innebär att ett tiotal poliser lägger andra arbetsuppgifter åt sidan för att kolla trafikanter och utfärda ordningsböter.

Fler nyheter från LV

LV - 4 timmar sedan

SMHI varnar för snöfall och trafikproblem i natt och i morgon

Det man bli upp till tio centimeter snö lokalt i natt i både nordvästra Kalmar län och i de östra delarna av Jönköpings län..

LV - 6 timmar sedan

Äntligen – ny lyser STOREBRO

Finns nog en och annan i Storebro som tycker att ett "äntligen" är på sin plats. Nu är den den 50 år gamla neonskylten på plats uppe på vattentornet. Och, viktigast av allt - bokstäverna lyser.

LV - 8 timmar sedan

Rumänsk jul liknar svensk - och inte

Jul firas i hela världen men på olika sätt. Hur går det exempelvis till i Rumänien? Paret Alin Mechenici och Luiza Timoc som bott i Östergötland i några år berättar om hur det går till i födelselandet.

LV - 10 timmar sedan

Nya apoteket Äpplet öppnade idag

Nu har Vimmerby två apotek. Idag öppnade Bilal Atac Apotek Äpplet på Sevedegatan i Vimmerby. - Det här känns jättebra.

LV - 11 timmar sedan

Magnus Danlid svarar Helen Nilsson och socialdemokraterna

Helen Nilsson och socialdemokraterna svarade på mitt inlägg gällande införande av länsfärdtjänst vilket jag givetvis tackar för. I svaret kunde vi läsa att socialdemokraterna själva tycker de är ett lyssnande och lyhört parti. Mycket fungerar bra i Kalmar län men mycket behöver också utvecklas..

LV - 11 timmar sedan

Oljerök orsakade larm

Räddningstjänsten i Hultsfred fick vid lunchtid larm från gymnasiets C-hus. När styrkan kom till platsen visade det sig att larmet kom från ett kompressorrum, där det blivit varmgång i en maskin..

LV - 12 timmar sedan

Förskolepeng införs nästa år

Nu är det klart hur mycket varje förskola får för varje barn när kommunens förskolepeng införs nästa år. Även om det i tabellen ser ut som att de fristående förskolorna får mer pengar, ska det vara ett nollsummespel, enligt barn- och utbildningsnämnden..

LV - 13 timmar sedan

Inbrottsvåg i källare i Vimmerby

Ett flertal inbrott i källarförråd har upptäckts i ett hyreshus i centrala Vimmerby..

LV - 15 timmar sedan

Ridklubben hotas av vite

Hultsfreds ridklubb hotas av ett vite på 25 000 kronor. Arbetsmiljöverket kräver att arbetsmiljön på ridskolan i Kristineberg ses över..

LV - 17 timmar sedan

Stämningsfull Luciakröning i S:t Petri

Årets Lucia kröntes i St:t Petri kyrka vid en högtidlig konsert i lördags. Tjejerna i Luciatåget är nu redo för en hektisk tid. På onsdag ska de gå ut och sprida ljus och glädje på arbetsplatser, men mest ser de fram emot att glädja de äldre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.