Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 19 March, 02:23

Affärsvärlden - 21 sep 17 kl. 13:07

Banker i topp på börsenStockholmsbörsen klättrade försiktigt uppåt fram till lunchtid på torsdagen. De större Europabörserna stod också för mindre plusnoteringar..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Europabörserna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankeri , topp, börsen
Affärsvärlden - 30 jan 13 kl. 14:33

Banker lyfter börsen

Stockholmsbörsen letade sig uppåt på onsdagen medan de ledande europeiska handelsplatserna noterades nära noll. Banksektorn stödde index med Swedbank i topp sedan Swedbank och Nordea båda levererat bokslutsbesked..

Affärsvärlden - 07 jan 13 kl. 10:14

Banker gav börsen stöd

Stockholmsbörsen noterades nära noll efter en timmes handel på måndagen. Banker gav indexstöd efter ett besked på söndagen från Baselkommittén..

PrivataAffärer - 13 aug 14 kl. 10:51

Banker lyfter börsen

Efter dryga timmens handel på onsdagen bjöd Stockholmsbörsen på en uppgång som främst leddes av banker, samtidigt som Meda backade efter rapporten....

BT - 26 aug 13 kl. 16:35

Banker tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen återhämtade sig under efter eftermiddagen och gick ned 0,2 procent. Bankerna var förlorare sedan finansmarknadsminister Peter Norman flaggat för högre kapitalkrav på bankerna. Klockan 16.

Kristianstadsbladet - 26 sep 16 kl. 17:49

Banker tyngde börsen

Stockholmsbörsen inledde veckan med fallande kurser. Även på de ledande Europabörserna var det dystra miner. När börsen stängde hade OMXS-index backat 1,2 procent till 511,1.

TA - 26 sep 16 kl. 17:49

Banker tyngde börsen

Stockholmsbörsen inledde veckan med fallande kurser. Även på de ledande Europabörserna var det dystra miner. När börsen stängde hade OMXS-index backat 1,2 procent till 511,1.

BT - 26 sep 16 kl. 17:49

Banker tyngde börsen

Stockholmsbörsen inledde veckan med fallande kurser. Även på de ledande Europabörserna var det dystra miner. När börsen stängde hade OMXS-index backat 1,2 procent till 511,1.

Affärsvärlden - 15 jan 18 kl. 14:26

Banker tynger börsen

Fingerprints samarbete med Visa togs emot väl av investerarna, som samtidigt handlade ned banker efter en sektoranalys. Metsos vinstvarning gav inget större avtryck på svensk gruvutrustningsnivå..

Sydsvenskan - 31 jan 13 kl. 06:30

Starka banker lyfte börsen

Storbanken Swedbank rusade uppåt med 10,4 procent sedan bolaget visat ett starkt resultat och dessutom meddelat att utdelningspolicyn justeras upp kraftigt. Även Nordea överraskade och gick upp 3,2 procent. SEB och Handelsbanken steg med 4,6 respektive 4,0 procent.

Affärsvärlden - 17 maj 13 kl. 13:58

Banker ger börsen stöd

Stockholmsbörsen har tickat något högre, i likhet med de ledande europeiska handelsplatserna på fredagen..

TA - 26 aug 13 kl. 10:34

Banker tynger börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen vände ned under förmiddagens handel efter en inledande uppgång. Bankerna tillhörde förlorarna.
Klockan 10.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Djurhälsovård – en marknad med stor potential

Svenska Intervacc listat på NASDAQ First North utvecklar nya vacciner för att möta det ökade behovet av god djurhälsa. En nyemission ska nu möjliggöra storskalig tillverkning av Strangvac, deras vaccin mot kvarka..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:41

Så kan du maxa pensionen när du är ung

Affärsvärlden - I förrgår: 10:50

Ericsson snyggar till förlustsiffrorna

Telekomtillverkaren Ericsson justerar sin omsättning och resultatet för 2016 och 2017 i en omräkning enligt en ny standard för redovisning kallad IFRS 15..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:33

Bostadsbyggandet bromsar in i USA

Bostadsbyggandet i USA sjönk 7,0 procent i februari, jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 1.236.000 bostäder..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:22

Goldman Sachs: Tre skäl till försiktighet i Atlas Copco

Det är jobbigt att behöva ha en neutral inställning till ett kvalitetsbolag som Atlas Copco, men optimisterna överskattar potentialen och med tanke på att riktkurser över 400 kronor blir en allt vanligare syn finns det flera skäl att vara försiktig..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:19

Politisk oro håller New York-terminer kring nollan

USA-terminerna låg kring nollan, med viss dragning uppåt, inför fredagens börsöppning. Den politiska osäkerheten, med personalturbulensen i Vita Huset i centrum, ledde till att dollarn försvagades mot yenen..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:00

Rolls-Royce växlar upp

Rolls-Royce vd Warren East har fått företaget på banan igen..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:53

Verkstad tynger fallande börs

Stockholmsbörsen sjönk under veckans sista handelsdag. Viss svaghet uppvisades på USA-marknaderna, men utdelning i Nordea tyngde samt även i viss mån generella nedgångar för industribolagen. Klädföretaget MQ föll efter en svag delårsrapport..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:41

Iapotek bekräftar köp av apoteksbolag

Aktietorgslistade Iapotek bekräftar köp av apoteksbolag, vilket bolaget indikerade redan förra veckan..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:38

USA kräver tak på stålexport för EU:s tullundantag

I samtal med företrädare för EU har USA krävt att europeiska länder ökar försvarsutgifterna och att EU accepterar kvoter på stål- och aluminiumexport till USA om unionen vill undantas från de planerade stål- och aluminiumtullarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.