Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 21 March, 08:20

Affärsvärlden - 21 sep 17 kl. 10:16

Flodén: Detta talar för att vänta med en räntehöjningAtt inflationsuppgången delvis kan bero på tillfälliga faktorer och den starkare kronan är två faktorer som talar för att vänta med att höja räntan till mitten av nästa år..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FlodénDetta , talarför att , väntamed en , räntehöjning

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Geeely dubblar vinsten

Den kinesiska biltillverkaren Geely Automotive mer än dubblade vinsten för 2017. Detta framgick av bolagets rapport på onsdagen..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Regeringen lämnar förslag om vinster i välfärden

Regeringen har på tisdagen överlämnat propositionen om att begränsa vinster i välfärden till riksdagen..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Fingerprint Cards handelsstoppas

Fingerprint Cards-aktien handelsstoppades strax efter klockan 10.20 på tisdagen. Anledningen uppges vara icke offentliggjord information från bolaget..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Scania höjer rörelsemarginalen

Lastbilstillverkaren Scania, som ägs av tyska Volkswagen, redovisar ett rörelseresultat på 3.354 miljoner kronor (2.632) för det fjärde kvartalet 2017..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Cambridge Analytica-vd stängs av

Styrelsen för Cambridge Analytica, det analysföretag som försatt Facebook i såväl marknadens som börsens onåd genom ett dataläckage, har stängt av vd:n Alexander Nix med omedelbar verkan..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Facebook i fortsatt fokus på Wall Street

Facebook befann sig alltjämt i oönskat fokus under tisdagens börshandel i New York, efter att det på fredagen uppdagades att 50 miljoner användares data har läckts till analysföretaget Cambridge Analytica. Aktien fortsatte försvagas och drog med sig övriga sociala mediebolag i fallet, framför allt Twitter..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Ny räd mot Volkswagen

Tyska myndigheter har genomfört ytterligare en räd mot biljätten Volkswagens huvudkontor i Wolfsburg, det bekräftar fordonstillverkaren i dag..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Facebook i fokus på New York-börserna

USA-börserna ser på förhand ut att börja dagen med små indexförändringar. Nedgången för amerikanska teknikaktier kan komma att fortsätta på tisdagen..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Eniro hämtar finanschef från Fingerprint Cards

Hassan Tabrizi blir ny finanschef på sök- och annonsbolaget Eniro..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Svantesson: Bankunionens nackdelar väger tyngre

Än så längre väger nackdelarna med ett svenskt medlemskap i EU:s bankunion över. Frågan är en del av den bredare diskussionen om vart EU-samarbetet och eurozonen är på väg, och denna diskussion måste upp på bordet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.