DI > Ekonomi

Tuesday, 23 January, 05:17

DI - 21 sep 17 kl. 09:32

Googles AI-chef slår tillbaka mot Elon MuskGoogles forskningschef inom artificiell intelligens, John Giannandrea, delar inte Elon Musks uppfattning om att tekniken kan bli en potentiell fara för människor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AI, Elon Musk, Giannandrea, Elon Musks

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googles, AI-chefslår tillbaka mot , Elon, Musk
Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 09:31

Googles AI är smartast, men hur smart är det egentligen?

Allt fler pratar om smarta system och AI, men hur smarta är de egentligen? En ny studie som forskare från Cornell-universitetet i USA genomfört visar att Googles AI är smartast av de AI som finns tillgängliga för allmänheten. Däremot ligger de fortfarande markant under en genomsnittlig 18-årings intelligens.

NSD - 06 feb 11 kl. 21:11

Kairos Google-chef ännu borta

Människorättsorganisationen Amnesty International bedömer risken som stor att sökmotorjätten Googles Kairo-chef Wael Ghoneim, som greps i av egyptiska säkerhetsstyrkor i fredags, har utsatts för tortyr. Sedan gripandet har Ghoneim inte setts till..

Dagens PS - 07 okt 17 kl. 07:25

Googles ”Iphone-dödare” tog slut på ett dygn

Rejäl anstormning till sökjättens nya flaggskepp. Nu får Apple se upp… Teknikjätten Google presenterade ett stort antal nya hårdvaruprodukter under onsdagskvällen. Bland dem finns nya Google Pixel 2 och Pixel 2 XL – senaste upplagan av Googles smarta telefoner med en skärm på 5 respektive 6 tum.

Nyheter 24 - 07 feb 11 kl. 08:47

Amnesty: Googles chef i Kairo har blivit torterad


Googles marknadsföringschef i Mellanöstern och Nordafrika - Wael Ghonim - är fängslad av egyptiska myndigheter och tros ha blivit torterad. KAIRO. Wael Ghonim greps mitt under oroligheterna i den egyptiska huvudstaden.

Kristianstadsbladet - 25 sep 12 kl. 23:08

Order om gripande av Google-chef


En domare i Brasilien har gett order om att chefen för sökjätten Googles verksamhet i landet ska gripas. Anledningen är att bolaget inte tagit bort en Youtube-video som angriper en kandidat i ett lokalt borgmästarval.Beslutet, som tagits av en regional domstol, ska överklagas av Google.

Nyteknik - 13 nov 14 kl. 09:52

Ericsson ratar Googles drönare

Ericssons FoU-chef Ulf Ewaldsson avfärdar Googles idé om drönare för bättre mobiltäckning..

Nyteknik - 08 jan 16 kl. 11:34

Första mobilen med Googles framtidsteknik

Lenovo blir först ut med en telefon som utnyttjar Googles 3d-sensorteknik Tango. "Med Project Tango blir smarttelefonen ett magiskt fönster till den fysiska världen", säger Johnny Lee, chef för Project Tango på Google..

Affärsvärlden - 09 feb 16 kl. 10:28

Google-chef får aktier för 200 miljoner dollar

Googles moderbolag Alphabet har beviljat Sundar Pichai, vd för Googles produkter, en ersättning i form av aktier på motsvarande 200 miljoner dollar..

DI - 09 jul 16 kl. 10:54

Googles bilar kan bli eget bolag

Googles enhet för självkörande bilar har anställt sin första juridiska chef. Nu kan verksamheten komma att knoppas av som eget bolag, enligt nyhetssajten Recode..

IT24 - 23 sep 16 kl. 11:46

Microsoftprofilen ska leda Googles företagssatsning i Norden


Eva Fors är Googles nya nordiska chef för it-jättens företagsprodukter som lyder under namnet Google for work..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Biltest: Eclipse Cross är både törstig och egensinnig

Eclipse Cross är byggd på samma bottenplatta som Outlander, vilket hade gett möjligheter till att göra den som laddhybrid, men tyvärr valde Mitsubishi att lansera bilen enbart med konventionell förbränningsmotor.

DI - 6 timmar sedan

Netflix rusar tack vare nya tittare

Streamingföretaget Netflix rusar i efterhandeln efter att bolaget rapporterat starka tillväxttal för nya prenumeranter under det fjärde kvartalet..

DI - 7 timmar sedan

Här blir det överblivna brödet till läskande öl

Går det att göra öl på bröd? Det tror i varje fall det lilla skånska bryggeriet Charlis Brygghus som släpper en ny lättöl, bryggd på brödsvinnet från Dafgårds bagerier..

DI - 7 timmar sedan

Nordea: Därför går din lön så trögt

Hög arbetslöshet bland utrikesfödda bidrar till dämpade löner för alla löntagare, mitt i brinnande högkonjunktur. Det sätter också krokben för Riksbanken - som tvingas skjuta räntehöjningar på framtiden, skriver Nordea i en färsk analys.  .

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Nya rekord på Wall Street

Breda uppgångar noterades för New York-börserna under veckans första handelsdag. På måndagskvällen svensk tid röstades en tillfällig finansiering av statsapparaten fram i senaten som gäller fram till 8 februari och gör att federala myndigheter återigen kommer öppna..

DI - 7 timmar sedan

Så går bostadspriserna i januari

Bostadsmarknaden har fått ny fart efter årsskiftet – men priserna tycks inte hänga med i samma tempo. Det visar ny statistik över prisutvecklingen så här långt i januari..

DI - 7 timmar sedan

Snedvriden rekrytering till toppskolor

De personer som börjar studera vid svenska universitet och högskolor har i regel högutbildade föräldrar. Nära noll av de studenter som börjar på Handelshögskolan i Stockholm har lågutbildade föräldrar, skriver Svenska Dagbladet..

DI - 7 timmar sedan

Sveriges modebransch samlar sig

Sveriges två stora intresseorganisationer för modebranschen går nu samman. ASFB, Association of Swedish Fashion Brands, och Swedish Fashion Council bildar en ny stor verksamhet. I och med det kommer även Fashion Week Stockholm att påverkas till hösten..

DI - 8 timmar sedan

Nära klartecken för nödlån till Grekland

Eurogruppen gav i princip klartecken för nästa delutbetalning av nödlån till Grekland. Ett fåtal utestående villkor måste dock kontrolleras av statssekreterare från euroländerna..

DI - 8 timmar sedan

Geely plockar ut miljarder i utdelning från Volvo Cars

Geelys ägare Li Shufu har av allt att döma fått lägga ett pussel för att få ihop finansieringen på över 30 miljarder kronor för köpet av Cevians aktier i AB Volvo. För första gången har Geely plockat ut en miljardutdelning från Volvo Cars. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.