DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 09:53

DI - 21 sep 17 kl. 09:32

Googles AI-chef slår tillbaka mot Elon MuskGoogles forskningschef inom artificiell intelligens, John Giannandrea, delar inte Elon Musks uppfattning om att tekniken kan bli en potentiell fara för människor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AI, Elon Musk, Giannandrea, Elon Musks

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googles, AI-chefslår tillbaka mot , Elon, Musk
IDG - 30 maj 18 kl. 10:45

Google-profilen till frontalangrepp mot Elon Musk: "Har rakt igenom fel"


Googles tidigare styrelseordförande och vd Eric Schmidt håller på inget sätt med i Teslagrundaren Elon Musks domedagsprofetior om artificiell intelligens..

Computer Sweden - 30 maj 18 kl. 10:45

Google-profilen till frontalangrepp mot Elon Musk: "Har rakt igenom fel"


Googles tidigare styrelseordförande och vd Eric Schmidt håller på inget sätt med i Teslagrundaren Elon Musks domedagsprofetior om artificiell intelligens..

IDG - 04 apr 18 kl. 09:34

Googles AI-chef går till Apple


Nu bygger Apple sina AI-muskler och har lockat över Googles chef för sök och artificiell intelligens, John Giannandrea. Han ska rapportera direkt till Apples vd Tim Cook..

Computer Sweden - 04 apr 18 kl. 09:34

Googles AI-chef går till Apple


Nu bygger Apple sina AI-muskler och har lockat över Googles chef för sök och artificiell intelligens, John Giannandrea. Han ska rapportera direkt till Apples vd Tim Cook..

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 09:31

Googles AI är smartast, men hur smart är det egentligen?

Allt fler pratar om smarta system och AI, men hur smarta är de egentligen? En ny studie som forskare från Cornell-universitetet i USA genomfört visar att Googles AI är smartast av de AI som finns tillgängliga för allmänheten. Däremot ligger de fortfarande markant under en genomsnittlig 18-årings intelligens.

NSD - 06 feb 11 kl. 21:11

Kairos Google-chef ännu borta

Människorättsorganisationen Amnesty International bedömer risken som stor att sökmotorjätten Googles Kairo-chef Wael Ghoneim, som greps i av egyptiska säkerhetsstyrkor i fredags, har utsatts för tortyr. Sedan gripandet har Ghoneim inte setts till..

Expressen - 14 mar 18 kl. 22:12

Google-chef: ”Jag skulle inte vilja se mitt namn på listan”

Expressen har rapporterat att hatlistor om svenska judar lätt kunde hittas på Google. Googles juridiske chef David Price säger att företaget inte accepterar antisemitism. – Jag skulle inte vilja se mitt namn och bild på den listan, säger han i "Aktuellt" om listan som uppmärksammats i Expressens granskningar av företaget.

Mobil - 07 aug 18 kl. 14:44

Google-chef: ”Pixel 3-telefonerna får gestbaserad styrning som standard”

Google har med Android Pie lanserat ett nytt system för gestbaserad styrning, som går att välja som alternativ till de klassiska knappar som funnits på Android-enheter sedan långt tillbaka. Men med de nya Pixel 3-enheterna kommer den gestbaserade styrningen att vara standard, enligt Googles UX-chef EK Chung..

Dagens PS - 07 okt 17 kl. 07:25

Googles ”Iphone-dödare” tog slut på ett dygn

Rejäl anstormning till sökjättens nya flaggskepp. Nu får Apple se upp… Teknikjätten Google presenterade ett stort antal nya hårdvaruprodukter under onsdagskvällen. Bland dem finns nya Google Pixel 2 och Pixel 2 XL – senaste upplagan av Googles smarta telefoner med en skärm på 5 respektive 6 tum.

Nyheter 24 - 07 feb 11 kl. 08:47

Amnesty: Googles chef i Kairo har blivit torterad


Googles marknadsföringschef i Mellanöstern och Nordafrika - Wael Ghonim - är fängslad av egyptiska myndigheter och tros ha blivit torterad. KAIRO. Wael Ghonim greps mitt under oroligheterna i den egyptiska huvudstaden.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Godkännande för Promore Pharma

Promore Pharma har fått ett godkännande från läkemedelsverkets motsvarighet i Polen att starta fas 2b-studie (HEAL) med LL-37 för behandling av venösa bensår..

DI - 15 minuter sedan

Ny finanschef klar för Husqvarna

Glen Instone har utnämnts till ny finanschef för Husqvarna. Han har rekryterats internt och tillträder sin nya roll den 1 november 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Erik Penser Bank sätter köp på Bimobject

Erik Penser Bank har tagit upp bevakningen av Bimobject som är listat på First North och som är verksamt inom digitala lösningar för byggindustrin. Rekommendationen sätts till köp och riktkursen till 90 kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Förmögenheten i svenska fonder ökar

Den totala fondförmögenheten i svenskregistrerade investeringsfonder var vid utgången av det andra kvartalet 3.979 miljarder kronor. Det är en ökning med 174 miljarder kronor jämfört med föregående kvartal.

DI - 15 minuter sedan

Nya ägare av Sveriges största oberoende emissionsinstitut Aqurat Fondkommission

Aqurat Fondkommission AB har sedan augusti fått nya ägare. Köpare är Carl-Magnus Kindal med familj, Michael Lindström och Mattias Larsson och säljare är det på Spotlight Stock Market listade investeringsföretaget Transferator AB. I samband med ägarbytet har Carl-Magnus Kindal tillträtt som styrelsens ordförande och Michael Lindström som ordinarie ledamot..

DI - 15 minuter sedan

Rapport: Tillväxtfesten snart slut

Den feberheta världskonjunkturen slår i taket i år. Därefter sjunker temperaturen globalt när tillväxten i USA fryser under 2019, enligt Handelsbankens senaste konjunkturrapport..

DI - 30 minuter sedan

Geely ökar vinsten kraftigt

Kinesiska Geely Automobile, som äger Volvo Cars, redovisar ett förbättrat nettoresultat med 54 procent under det första halvåret. Nettoresultatet ökade till 6,67 miljarder yuan, motsvarande 8,9 miljarder kronor, att jämföra med 4,34 miljarder yuan från samma period året innan..

DI - 45 minuter sedan

Rusta passerar fem miljarder i försäljning

Lågpriskedjan Rusta ökade omsättningen med 13 procent under det senaste räkenskapsåret som avslutades sista april. Därmed nådde Rusta en försäljning på 5,1 miljarder kronor, skriver branschsajten Market..

DI - 45 minuter sedan

Latour köper mer i Alimak

Alimaks huvudägare Latour har köpt 345.000 aktier i bygghissbolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynsregistrering..

DI - 45 minuter sedan

Arcoma vänder till plus

Arcoma hade en tillväxt i nettoomsättningen för det andra kvartalet om 15 procent till 30,9 miljoner kronor (26,8). Ebitda-rörelseresultatet blev 2,3 miljoner kronor (-0,7) i det gångna kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.