DI > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:49

DI - 21 sep 17 kl. 09:32

Googles AI-chef slår tillbaka mot Elon MuskGoogles forskningschef inom artificiell intelligens, John Giannandrea, delar inte Elon Musks uppfattning om att tekniken kan bli en potentiell fara för människor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AI, Elon Musk, Giannandrea, Elon Musks

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googles, AI-chefslår tillbaka mot , Elon, Musk
Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 09:31

Googles AI är smartast, men hur smart är det egentligen?

Allt fler pratar om smarta system och AI, men hur smarta är de egentligen? En ny studie som forskare från Cornell-universitetet i USA genomfört visar att Googles AI är smartast av de AI som finns tillgängliga för allmänheten. Däremot ligger de fortfarande markant under en genomsnittlig 18-årings intelligens.

NSD - 06 feb 11 kl. 21:11

Kairos Google-chef ännu borta

Människorättsorganisationen Amnesty International bedömer risken som stor att sökmotorjätten Googles Kairo-chef Wael Ghoneim, som greps i av egyptiska säkerhetsstyrkor i fredags, har utsatts för tortyr. Sedan gripandet har Ghoneim inte setts till..

Dagens PS - 07 okt 17 kl. 07:25

Googles ”Iphone-dödare” tog slut på ett dygn

Rejäl anstormning till sökjättens nya flaggskepp. Nu får Apple se upp… Teknikjätten Google presenterade ett stort antal nya hårdvaruprodukter under onsdagskvällen. Bland dem finns nya Google Pixel 2 och Pixel 2 XL – senaste upplagan av Googles smarta telefoner med en skärm på 5 respektive 6 tum.

Nyheter 24 - 07 feb 11 kl. 08:47

Amnesty: Googles chef i Kairo har blivit torterad


Googles marknadsföringschef i Mellanöstern och Nordafrika - Wael Ghonim - är fängslad av egyptiska myndigheter och tros ha blivit torterad. KAIRO. Wael Ghonim greps mitt under oroligheterna i den egyptiska huvudstaden.

Kristianstadsbladet - 25 sep 12 kl. 23:08

Order om gripande av Google-chef


En domare i Brasilien har gett order om att chefen för sökjätten Googles verksamhet i landet ska gripas. Anledningen är att bolaget inte tagit bort en Youtube-video som angriper en kandidat i ett lokalt borgmästarval.Beslutet, som tagits av en regional domstol, ska överklagas av Google.

Nyteknik - 13 nov 14 kl. 09:52

Ericsson ratar Googles drönare

Ericssons FoU-chef Ulf Ewaldsson avfärdar Googles idé om drönare för bättre mobiltäckning..

Nyteknik - 08 jan 16 kl. 11:34

Första mobilen med Googles framtidsteknik

Lenovo blir först ut med en telefon som utnyttjar Googles 3d-sensorteknik Tango. "Med Project Tango blir smarttelefonen ett magiskt fönster till den fysiska världen", säger Johnny Lee, chef för Project Tango på Google..

Affärsvärlden - 09 feb 16 kl. 10:28

Google-chef får aktier för 200 miljoner dollar

Googles moderbolag Alphabet har beviljat Sundar Pichai, vd för Googles produkter, en ersättning i form av aktier på motsvarande 200 miljoner dollar..

DI - 09 jul 16 kl. 10:54

Googles bilar kan bli eget bolag

Googles enhet för självkörande bilar har anställt sin första juridiska chef. Nu kan verksamheten komma att knoppas av som eget bolag, enligt nyhetssajten Recode..

IT24 - 23 sep 16 kl. 11:46

Microsoftprofilen ska leda Googles företagssatsning i Norden


Eva Fors är Googles nya nordiska chef för it-jättens företagsprodukter som lyder under namnet Google for work..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Kopparpriset fortsätter uppåt, tror Goldman Sachs

Den senaste tidens kraftiga uppgång av kopparpriset är fundamentalt motiverat och inte i första hand spekulationsdrivet.  .

DI - 15 minuter sedan

Stark rapport från Saab

Försvarskoncernen Saabs rörelseresultat exklusive engångsposter blev 388 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2017..

DI - 15 minuter sedan

Bonava minskar omsättning och rörelseresultat

Bostadsutvecklaren Bonava redovisar minskar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskat rörelseresultat..

DI - 15 minuter sedan

Alm Equity: Byggstarter kommer att skjutas upp

Nu väntar tuffare tider för bostadsproducenter och tiotusentals planerade bostäder kan komma att skjutas på framtiden. Det säger Alm Equitys vd Joakim Alm till Svenska Dagbladet Näringsliv..

DI - 15 minuter sedan

Aker BP köper konkurrent i oljebranschen

Det norska oljebolaget Aker BP köper Hess Norge för 2,0 miljarder dollar som betalas i kontanter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Enea ökar omsättning och ökar rörelseresultat

Enea redovisar ökar omsättning under tredje kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre rörelseresultat..

DI - 30 minuter sedan

BASF redovisar högre vinst och omsättning än väntat

Tyska kemijätten BASF har släppt en starkare rapport än väntat under morgonen.  .

DI - 30 minuter sedan

Volvo Cars köper konkursboet Garantibil

Volvo Cars har genom ett av sina dotterbolag köpt upp den konkursade bilsajten Garantibil, skriver Breakit.  .

DI - 30 minuter sedan

Boeing får stororder från Singapore Airlines

Boeing har tecknat ett avtal om att sälja ett större antal flygplan till Singapore Airlines som vid gällande listpriser innebär en order på 13,8 miljarder dollar. Avtalet undertecknades vid en ceremoni i Vita huset där president Donald Trump och Singapores premiärminister Lee Hsien Loong närvarade.  .

DI - 30 minuter sedan

Japans inköpschefsindex, PMI, för industrin minskade i oktober

Japans inköpschefsindex, PMI Nikkei, minskade i oktober, enligt preliminär data..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.