DI > Ekonomi

Monday, 23 April, 03:51

DI - 21 sep 17 kl. 09:32

Googles AI-chef slår tillbaka mot Elon MuskGoogles forskningschef inom artificiell intelligens, John Giannandrea, delar inte Elon Musks uppfattning om att tekniken kan bli en potentiell fara för människor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AI, Elon Musk, Giannandrea, Elon Musks

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googles, AI-chefslår tillbaka mot , Elon, Musk
IDG - 04 apr 18 kl. 09:34

Googles AI-chef går till Apple


Nu bygger Apple sina AI-muskler och har lockat över Googles chef för sök och artificiell intelligens, John Giannandrea. Han ska rapportera direkt till Apples vd Tim Cook..

Computer Sweden - 04 apr 18 kl. 09:34

Googles AI-chef går till Apple


Nu bygger Apple sina AI-muskler och har lockat över Googles chef för sök och artificiell intelligens, John Giannandrea. Han ska rapportera direkt till Apples vd Tim Cook..

Dagensanalys.se - 12 okt 17 kl. 09:31

Googles AI är smartast, men hur smart är det egentligen?

Allt fler pratar om smarta system och AI, men hur smarta är de egentligen? En ny studie som forskare från Cornell-universitetet i USA genomfört visar att Googles AI är smartast av de AI som finns tillgängliga för allmänheten. Däremot ligger de fortfarande markant under en genomsnittlig 18-årings intelligens.

NSD - 06 feb 11 kl. 21:11

Kairos Google-chef ännu borta

Människorättsorganisationen Amnesty International bedömer risken som stor att sökmotorjätten Googles Kairo-chef Wael Ghoneim, som greps i av egyptiska säkerhetsstyrkor i fredags, har utsatts för tortyr. Sedan gripandet har Ghoneim inte setts till..

Expressen - 14 mar 18 kl. 22:12

Google-chef: ”Jag skulle inte vilja se mitt namn på listan”

Expressen har rapporterat att hatlistor om svenska judar lätt kunde hittas på Google. Googles juridiske chef David Price säger att företaget inte accepterar antisemitism. – Jag skulle inte vilja se mitt namn och bild på den listan, säger han i "Aktuellt" om listan som uppmärksammats i Expressens granskningar av företaget.

Dagens PS - 07 okt 17 kl. 07:25

Googles ”Iphone-dödare” tog slut på ett dygn

Rejäl anstormning till sökjättens nya flaggskepp. Nu får Apple se upp… Teknikjätten Google presenterade ett stort antal nya hårdvaruprodukter under onsdagskvällen. Bland dem finns nya Google Pixel 2 och Pixel 2 XL – senaste upplagan av Googles smarta telefoner med en skärm på 5 respektive 6 tum.

Nyheter 24 - 07 feb 11 kl. 08:47

Amnesty: Googles chef i Kairo har blivit torterad


Googles marknadsföringschef i Mellanöstern och Nordafrika - Wael Ghonim - är fängslad av egyptiska myndigheter och tros ha blivit torterad. KAIRO. Wael Ghonim greps mitt under oroligheterna i den egyptiska huvudstaden.

Kristianstadsbladet - 25 sep 12 kl. 23:08

Order om gripande av Google-chef


En domare i Brasilien har gett order om att chefen för sökjätten Googles verksamhet i landet ska gripas. Anledningen är att bolaget inte tagit bort en Youtube-video som angriper en kandidat i ett lokalt borgmästarval.Beslutet, som tagits av en regional domstol, ska överklagas av Google.

Nyteknik - 13 nov 14 kl. 09:52

Ericsson ratar Googles drönare

Ericssons FoU-chef Ulf Ewaldsson avfärdar Googles idé om drönare för bättre mobiltäckning..

Nyteknik - 08 jan 16 kl. 11:34

Första mobilen med Googles framtidsteknik

Lenovo blir först ut med en telefon som utnyttjar Googles 3d-sensorteknik Tango. "Med Project Tango blir smarttelefonen ett magiskt fönster till den fysiska världen", säger Johnny Lee, chef för Project Tango på Google..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Ölbranschen fortsätter att jäsa

Trenden med öl från mikrobryggerier fortsätter vara urstark.  Förra året startades 61 nya bryggerier i Sverige – mer än ett i veckan..

DI - 5 timmar sedan

Gröna obligationer rusar - investerarna skriker efter mer

Värdet på utgivna gröna obligationer i svenska kronor kan i år öka med 80 procent till 70 miljarder, enligt Danske Bank. Samtidigt skriker investerarna efter mer. ”Det finns ett övertryck hos investerarna”, säger Lars Mac Key på Danske Bank..

DI - 6 timmar sedan

Spionmisstänkt norsk agent i Moskva erkänner

Norrmannen Frode Berg, som sitter häktad i Ryssland misstänkt för spionage, erkänner att han besökte landet på uppdrag av den norska underrättelsetjänsten. 62-åringen greps i Moskva i december och har tidigare hävdat att han blev lurad att ta emot dokument från en rysk man och gick i en fälla..

DI - 6 timmar sedan

Affärsflyget frodas – men orosmoln finns på himlen

Det blir allt vanligare att flyga i tjänsten. Och inom fem år förväntas antalet affärsresor ha ökat med 7-9 procent. Men samtidigt flockas orosmoln på himlen: den färska flygskatten, smart mötesteknik och Brexit..

DI - 6 timmar sedan

Experten: Svajigare elpriser att vänta

Svenska elpriser kommer att svänga mer i framtiden.  Det ställer nya krav på den som vill hålla nere energikostnaderna, menar Anna Carlén på Konsumenternas Energimarknadsbyrå..

DI - 7 timmar sedan

Han startade eget it-företag som 13-åring

2010 blev Mattias Forss utsedd till Årets företagare i Katrineholm. Då, vid 26 års ålder, hade han redan drivit sin it-firma i halva sitt liv. ”Det unika med mig är väl att jag sysslat med samma typ av verksamhet sedan i början av högstadiet”, säger han..

DI - 7 timmar sedan

Rapportflod och räntebesked - Di TV ger dig full koll

Räntebesked från Riksbanken och kvartalsrapporter från några av börsens elefanter. Di TV rustar för ännu en intensiv nyhetsvecka..

DI - 7 timmar sedan

Håkan Juholt öppnar turistbyrå i residenset

Sveriges ambassadör på Island tar sin uppgift att marknadsföra Sverige på stort allvar. I sommar öppnar Håkan Juholt turistbyrå i residenset. Den som gästar Reykjavik under fotbolls-VM kan också få chans att slå en straff mot ambassadören..

DI - 9 timmar sedan

Säkerhetsrådets ordförande: Steg i riktning mot dialog

Säkerhetsrådets peruanske ordförande Gustavo Meza-Cuadra säger att medlemsländerna har tagit steg i riktning mot att upprätta en dialog om Syrien, sedan mötet på Backåkra i Skåne avslutats..

DI - 9 timmar sedan

Byggbolag ångrar sina dyra markköp

En rad bostadsutvecklare drar tillbaka markköp i Stockholm efter prisfallet på bostäder.  Enligt flera aktörer inom byggbranschen är det bara början när luften nu pyser ur den uppblåsta marknaden. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.