Nyan > Svenskfinland

Saturday, 19 October, 05:08

Nyan - 21 sep 17 kl. 07:30

Spelet som lockar till motionTURF. Ett spel, 24 lagkamrater och otaliga funktioner. För andra året i rad deltar de åländska turfarna i den lagkamp som pågår september ut.
– Jag mår betydligt bättre nu än då jag inte spelade, säger Conny Solax, som turfat i snart 2,5 år. I turf tävlar användarna om att erövra och behålla zoner.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
TURF, Conny Solax, Skåne, Västra Götaland, Västmanland, Åland Region Fighters, Solax, Nya Åland, Sundqvist, Nyan

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Speletsom , lockartill , motion
Skånskan - 02 nov 16 kl. 08:16

Parken lockar Pokémonjägare

Lund Lunds stadspark bjuder just nu på en makalös höstlig färgprakt, men den utgör även en särdeles fördelaktig jaktmark för de små digitala japanska monstren Pokémon. Ända sedan i somras har parken lockat till sig horder av Pokémonjägare, och höstlovet är inget undantag.FAKTA
Pokémon Go, ett mobilspel som bygger på så kallad förstärkt verklighet (augmented reality), släpptes den 6 juli i Australien, Nya Zeeland, och USA, innan det under kommande veckor spred sig över världen.

YLE - 26 apr 15 kl. 08:05

Allt yngre barn får för lite motion

Många undersökningar pekar på att det inte bara är de vuxna i Finland som rör på sig alldeles för lite, utan också barnen. Att inte få tillräckligt med motion har blivit ett problem i allt yngre ålder och det kan hämma inlärningen och utvecklingen hos barnen. Barn i daghemsåldern får inte tillräckligt med motion i sin vardag.

Dagensanalys.se - 05 aug 19 kl. 15:37

Roblox lockar fler än Minecraft

Känner du till Roblox? Den populära spelplattformen har nu över 100 miljoner månatliga användare, och går därmed om Minecraft. Roblox lanserades redan år 2005, fyra år före konkurrenten Minecraft.

Nya Wermlands Tidningen - 03 apr 12 kl. 17:26

Göta och Karlstad Kommun lockar till motion

IF Göta och Karlstad Kommun ska även i år locka Karlstadborna till motion. Förra året slöt ett hundratal frivilliga löpare upp till den gemensamt arrangerade motionsturnén och på onsdag inleds årets upplaga..

Skånskan - 24 jan 16 kl. 21:45

Sporten som lockar utövare i alla åldrar

LUND Uppvisning av ett stort antal kampsporter blev det på söndagen i Lund.
Det var House of Samurai på Getingevägen som höll öppet hus. Lunds äldsta kampsportcenter fyllde 30 år.

YLE - 02 sep 17 kl. 14:53

Kämparglöd och glatt humör under FightBack Run - evenemanget lockar fler deltagare för varje år

Årets FightBack Run lockade över tusen deltagare på lördagen i Åbo. Det är fjärde gången välgörenhetsloppet ordnades. Både löpare, motionärer som gick, rullstolsburna och personer som stödjer sig på till exempel rullatorer deltog.

YLE - 01 okt 17 kl. 20:02

Träning i skogen och hopp mellan hustaken - motion som inte kostar är populär

Vi sitter för mycket stilla och borde motionerna mera. Den uppmaningen ser och hör vi överallt. I många fall har motion ändå blivit affärsverksamhet med höga månadsavgifter och dyra redskap som följd.

SmålandsPosten - 02 jul 14 kl. 06:16

Loppis lockar många till Åseda

Förberedelserna är i full gång för Korpens loppis som anordnas för åttonde­ året i rad. Den lockar besökare från många olika håll.
– Det kommer folk från Virserum, Vetlanda och från småbyarna runtomkring, säger Stig Karlsson, ordförande.

YLE - 09 jun 15 kl. 05:25

Jukolakavlen lockar storpublik

På lördag (13 juni) startar 1411 damlag i Venlakavlen och 1780 lag i Jukolakavlen 2015. Det är rekordmånga orienterare då mer än 18 000 löpare deltar i årets tävling. Det tidigare Jukolarekordet slogs med 1 500 personer, och de flesta är med för allra första gången.

Barometern - 23 aug 16 kl. 12:32

Boule lockar till både skratt och motion

Varje måndag råder det full aktivitet på boulebanan i Fågelfors. PRO:s arrangemang lockar 20-talet besökare varje vecka..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 10 timmar sedan

Dahlmans inviger energieffektivt lager

W. J. Dahlmans nya lager på Karlbergsvägen är nu färdigställt.

Nyan - 11 timmar sedan

Green Key till Rundbergs stugor

Rundbergs stugor i Jomala har som första stugby på Åland beviljats hållbarhetsmärkningen Green Key. ”Hållbarhetsarbetet blir en allt viktigare del av turismen. För några år sedan var det främst hotell som valde att bli miljömärkta.

Nyan - 12 timmar sedan

Två sökande till kaplantjänst i Mariehamn

Alexandra Äng, församlingspastor i Finström-Geta församling, och Jessica Bergström-Solborg, kaplan i Korsholms svenska församling har sökt kaplantjänsten i Mariehamns församling. Det meddelar domkapitlet i Borgå stift. De sökandes behörighet kontrolleras vid domkapitlets sammanträde den 22 oktober.

Nyan - 15 timmar sedan

Lukas Syberyjski blir IFK Mariehamns huvudtränare.

IFK Mariehamns nya huvudtränare heter Lukas Syberyjski.
Han efterträder Peter Lundberg som lämnar IFK Mariehamn för U-19-landslaget. - Jag är mycket nöjd över att vi kunnat göra klart med Lukas som vår nya tränare.

Nyan - 15 timmar sedan

Satsningen på sjöfartsakademi förnyas

De åländska sjöfartsutbildningarnas anseende och popularitet måste höjas. Nu nysatsar landskapsregeringen. .

Nyan - 17 timmar sedan

Grönt ljus om du spelar rätt

Yrkeshögskolan Novia i Jakobstad, Åbo Akademi i Vasa och New York University samarbetar sedan en tid tillbaka inom ramen för forskningsprojektet ”Musikteori i praktiken”, där man utvecklar nya pedagogiska metoder för musikteoriundervisningen. .

Nyan - 19 timmar sedan

Ännu inget beslut om flygtrafiken

Den 15 september gick landskapsregeringens anbudstid ut för flygtrafiken mellan Mariehamn och Stockholm. Inget tilldelningsbeslut har ännu kunnat göras eftersom landskapsregeringen väntar på förtydliganden. – Det har tagit onormalt lång tid, säger Per-Erik G.

Nyan - 19 timmar sedan

Ålandsminister är förhoppningsfull”

Anna-Maja Henriksson ser nu att det finns de ingredienser som krävs för att man ska hitta en lösning på hur det politiska löftet om mer pengar till Åland ska infrias. .

Nyan - 21 timmar sedan

Marsundsbron ska nu rivas

Landskapet begär nu in anbud på rivning av gamla Marsunds bro, invid landsväg 1, som går över Marsund i Hammarlands kommun. Det konstateras att den gamla bron är i dåligt skick och behöver avlägsnas innan den blir en säkerhetsrisk. En ny bro färdigställdes i början 2000-talet och den gamla bron revs inte i samband med att den nya bron togs i bruk.

Nyan - 23 timmar sedan

Nya prover avslöjar hög oljehalt i gruset

Resultatet från det prov som tagits på gruslagret närmast botten nere i bränslegrottan visar på mycket höga halter av oljeföreningar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.