DI > Ekonomi

Saturday, 16 December, 07:56

DI - 21 sep 17 kl. 07:18

Toppekonomen: Aktier är övervärderadeVärldsekonomin återhämtar sig, men det finns samtidigt stora risker och aktier är övervärderade i dag, enligt toppekonomen Martin Wolf. ”Vi är på väg ur krisen”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Martin Wolf

Dela artikeln

52 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppekonomen, Aktierär , övervärderade
DI - 21 mar 17 kl. 16:43

Fondförvaltare: Aktier är övervärderade

Rekordmånga fondförvaltare, 81 procent av investmentbanken Bank of America Merrill Lynch kunder anser att amerikanska aktier är övervärderade. Däremot anser de att aktier på tillväxtmarknaderna och eurozonen är undervärderade. Det framgår av investmentbankens senaste kundundersökning, som Financial Times tagit del..

DI - 20 apr 15 kl. 21:46

Proffsen: Aktier är övervärderade

Både aktier och obligationer är övervärderade. Det säger proffsen själva, enligt en färsk enkät med förvaltare från hela världen..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 10:50

Credit Suisse: Dessa aktier är ordentligt övervärderade

Det senaste året har aktierna i landet lyft, men enligt Credit Suisse är aktierna 23 procent övervärderade..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Kronan är den mest övervärderade valutan"

"Den svenska kronan är den mest vida och märkbart övervärderade G10-valutan?, skriver Morgan Stanley i en analys..

DI - 30 aug 13 kl. 13:06

Så övervärderade är svenska bostäder

Svenska bostäder är fortfarande rejält övervärderade. Men det finns länder där det är värre, skriver The Economist..

PrivataAffärer - 22 nov 13 kl. 08:58

"Villor är övervärderade"

Svenska småhus är övervärderade. Det slår Nykredit fast i en färsk rapport. Men det danska kreditinstitutet tror ändå inte på någon bubbla....

DN - 27 nov 13 kl. 12:57

IMF: Huspriserna är övervärderade i många länder

IMF:s globala husprisindex har stigit till den högsta nivån sedan 2008. Enligt IMF återhämtar sig husmarknaden men man konstaterar samtidigt att fastigheter i många länder fortfarande är övervärderade..

DI - 12 nov 14 kl. 15:25

Centralbank: Lägenhetspriser övervärderade med 25 procent

Lägenhetspriserna i tyska städer är övervärderade med omkring 25 procent.Det uppger chefen för Bundesbanks enhet för finansiell stabilitet på onsdagen, rapporterar Bloomberg News..

DI - 19 okt 15 kl. 18:42

Kinesiska aktiemarknader är övervärderade

Trots den kraftiga sättningen på Kinas aktiemarknader är två av tre fortsatt övervärderade. Det sade Mikael Sens, fondförvaltare på Handelsbanken, vid en presentation av bankens China Update på måndagen..

PrivataAffärer - 22 sep 16 kl. 15:50

Riksbanken: Småhus inte uppenbart övervärderade

Priserna på svenska småhus är inte uppenbart övervärderade, varken i riket som helhet eller på kommunnivå, men man kan ändå med fog vara orolig för utvecklingen på den svenska bostadsmarknaden....

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Medvind för Trumps skatteförslag

USA:s president Donald Trump ser fram emot att uppfylla sitt vallöfte om att genomföra sin stora skattereform efter omröstningen i representanthuset i början av nästa vecka, meddelar Vita huset..

DI - 45 minuter sedan

Ny topptrenden: Spola helikoptern

Lättare skidor med ofattbart små bindningar och stighudar med klister tar dig upp för orörda fjäll. Sköna svängar nerför i orörd pudersnö. Topptur, randonnée och skidalpinism är olika namn för samma aktivitet där äventyrs- och motionstrenden smälter samman.

DI - 8 timmar sedan

Det ska du tänka på innan du köper hund

Att skaffa hund är förknippat med mycket glädje – men även stora utgifter. Inför årets hundmässa tipsar Hans Rosenberg på Svenska Kennelklubben om vad du ska tänka på innan du slår till..

DI - 9 timmar sedan

TD Ameritrade ska tillåta handel med bitcointerminer

TD Ameritrade ska tillåta handel med CBOE:s bitcointerminer på sin plattform från och med måndag. Det rapporterar CNBC..

DI - 9 timmar sedan

USA-börser: Under Armour rusade efter köprekommendation

USA-börserna avslutade veckan med starka uppgångar efter att republikanerna har samlat ihop tillräckligt många röster för att godkänna den av marknaden efterlängtade skattereformen..

DI - 9 timmar sedan

Gästkrönika: Trumps USA gillar Sverige

Det är svårt att tro att det har gått ett år sedan världen vaknade till en för många osannolik realitet: Donald Trump var ny president i USA..

DI - 10 timmar sedan

100 miljoner kyrkliga kronor försvunna i Afrika

Svenska kyrkan har investerat stora summor i sex mikrofinansbolag i Afrika. Pengar som nu riskerar att gå förlorade efter en misslyckad fusion, skriver Kyrkans Tidning..

DI - 11 timmar sedan

Analysstjärnan: Aktierna som lyfter när räntorna höjs

Stora institutionella placerare har i veckan utsett Carnegie till bästa svenska aktör inom aktieanalys och mäkleri. Analyschefen Lena Österberg tror på en fortsatt bred tillväxt på börsen under början av 2018 – men när räntorna höjs finns det en sektor som särskilt faller henne i smaken. .

DI - 11 timmar sedan

Panamasmäll för Eniros ex-vd

Skatteverket kräver Eniros tidigare vd Lars Guldstrand på 6 miljoner kronor efter att uppgifter om dolda kapitalutdelningar avslöjats i Panamaskandalen..

DI - 12 timmar sedan

Frida Wallnor: Låt inte asylfrågan spränga Europa

LEDARE. Den stora konflikten på veckans EU-toppmöte har handlat om den gemensamma migrationspolitiken. Eller frånvaron av en, rättare sagt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.