DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 02:23

DI - 21 sep 17 kl. 07:18

Toppekonomen: Aktier är övervärderadeVärldsekonomin återhämtar sig, men det finns samtidigt stora risker och aktier är övervärderade i dag, enligt toppekonomen Martin Wolf. ”Vi är på väg ur krisen”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Martin Wolf

Dela artikeln

52 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppekonomen, Aktierär , övervärderade
DI - 21 mar 17 kl. 16:43

Fondförvaltare: Aktier är övervärderade

Rekordmånga fondförvaltare, 81 procent av investmentbanken Bank of America Merrill Lynch kunder anser att amerikanska aktier är övervärderade. Däremot anser de att aktier på tillväxtmarknaderna och eurozonen är undervärderade. Det framgår av investmentbankens senaste kundundersökning, som Financial Times tagit del..

DI - 20 apr 15 kl. 21:46

Proffsen: Aktier är övervärderade

Både aktier och obligationer är övervärderade. Det säger proffsen själva, enligt en färsk enkät med förvaltare från hela världen..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 10:50

Credit Suisse: Dessa aktier är ordentligt övervärderade

Det senaste året har aktierna i landet lyft, men enligt Credit Suisse är aktierna 23 procent övervärderade..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Kronan är den mest övervärderade valutan"

"Den svenska kronan är den mest vida och märkbart övervärderade G10-valutan?, skriver Morgan Stanley i en analys..

DI - 30 aug 13 kl. 13:06

Så övervärderade är svenska bostäder

Svenska bostäder är fortfarande rejält övervärderade. Men det finns länder där det är värre, skriver The Economist..

PrivataAffärer - 22 nov 13 kl. 08:58

"Villor är övervärderade"

Svenska småhus är övervärderade. Det slår Nykredit fast i en färsk rapport. Men det danska kreditinstitutet tror ändå inte på någon bubbla....

DN - 27 nov 13 kl. 12:57

IMF: Huspriserna är övervärderade i många länder

IMF:s globala husprisindex har stigit till den högsta nivån sedan 2008. Enligt IMF återhämtar sig husmarknaden men man konstaterar samtidigt att fastigheter i många länder fortfarande är övervärderade..

DI - 12 nov 14 kl. 15:25

Centralbank: Lägenhetspriser övervärderade med 25 procent

Lägenhetspriserna i tyska städer är övervärderade med omkring 25 procent.Det uppger chefen för Bundesbanks enhet för finansiell stabilitet på onsdagen, rapporterar Bloomberg News..

DI - 19 okt 15 kl. 18:42

Kinesiska aktiemarknader är övervärderade

Trots den kraftiga sättningen på Kinas aktiemarknader är två av tre fortsatt övervärderade. Det sade Mikael Sens, fondförvaltare på Handelsbanken, vid en presentation av bankens China Update på måndagen..

PrivataAffärer - 22 sep 16 kl. 15:50

Riksbanken: Småhus inte uppenbart övervärderade

Priserna på svenska småhus är inte uppenbart övervärderade, varken i riket som helhet eller på kommunnivå, men man kan ändå med fog vara orolig för utvecklingen på den svenska bostadsmarknaden....

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Australien förbjuder WeChat för militärer – globala cyberkonflikten eskalerar

HONGKONG. Australiens beslut att förbjuda militär personal att använda den kinesiska appen WeChat är det senaste steget i ett globalt teknikkrig..

DI - 3 timmar sedan

Drönarbolaget mörkade brister – istället rusade aktien

Bolaget Cybaero hemlighöll brister i ett militärt drönarsystem som testades hos Försvarsmakten, skriver Svenska Dagbladet som tagit del av en rapport skriven av Sjöstridsskolan i juli 2016. I stället utmålades systemet som en "succé", vilket fick aktien att rusa..

DI - 4 timmar sedan

När det var dags att varva ner köpte paret ett nytt hotell

GRÖVELSJÖN. Många framgångsrika år i hotellbranschen låg bakom dem - men istället för att varva ner valde Lars och Helena Ericson att satsa ännu en gång. Den här gången köpte de hotellet där de själva hade varit återkommande gäster under 14 års tid..

DI - 5 timmar sedan

Margot Wallström: Riggat val i Ryssland

Utrikesminister Margot Wallström anser att valresultatet i Ryssland är väntat..

DI - 5 timmar sedan

Hanif Bali lämnar Moderaternas partistyrelse

Riksdagsledamoten Hanif Bali lämnar Moderaternas partistyrelse efter att en intern utredning mot honom har avslutats, meddelar partisekreteraren Gunnar Strömmer till TT..

DI - 5 timmar sedan

IMF-chefen varnar USA för ståltullar: "Inga vinnare"

Det finns inga vinnare i handelskrig. Den varningen skickar Internationella valutafondens (IMF) chef Christine Lagarde i USA:s riktning efter president Donald Trumps beslut om att införa importtullar på stål och aluminium..

DI - 6 timmar sedan

Putin ser ut att få tre av fyra röster

Enligt två vallokalsundersökningar har Rysslands sittande president Vladimir Putin fått betydligt mer än 70 procent av rösterna i valet. Från fristående ryska valobservatörer och från Putins politiska motståndare kommer rapporter om regelbrott..

DI - 6 timmar sedan

Ståljättens plan: Det största teknikskiftet på tusen år

Ett fossilfritt svenskt stål ska bita än bättre på världsmarknaden och sänka Sveriges koldioxidutsläpp med 10 procent. Tillsammans med gruvbolaget LKAB och kraftbolaget Vattenfall har ståljätten SSAB bestämt sig för att genomföra det största teknikskiftet inom industrin på tusen år..

DI - 6 timmar sedan

Allra hotar Pensionsmyndigheten med miljardstämning

Skandalfondbolaget Allra planerar att stämma Pensionsmyndigheten på 1,9 miljarder kronor. Det framgår av ett advokatbrev som Di har tagit del av..

DI - 6 timmar sedan

"Flera dussin" hackerattacker mot ryska valet

  "Flera dussin" allvarliga hackerattacker mot valet har registrerats, men alla har avvärjts, skriver Interfax med teleoperatören Rostelecoms chef som källa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.