DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 19:12

DI - 21 sep 17 kl. 07:18

Toppekonomen: Aktier är övervärderadeVärldsekonomin återhämtar sig, men det finns samtidigt stora risker och aktier är övervärderade i dag, enligt toppekonomen Martin Wolf. ”Vi är på väg ur krisen”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Martin Wolf

Dela artikeln

52 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppekonomen, Aktierär , övervärderade
DI - 21 mar 17 kl. 16:43

Fondförvaltare: Aktier är övervärderade

Rekordmånga fondförvaltare, 81 procent av investmentbanken Bank of America Merrill Lynch kunder anser att amerikanska aktier är övervärderade. Däremot anser de att aktier på tillväxtmarknaderna och eurozonen är undervärderade. Det framgår av investmentbankens senaste kundundersökning, som Financial Times tagit del..

DI - 20 apr 15 kl. 21:46

Proffsen: Aktier är övervärderade

Både aktier och obligationer är övervärderade. Det säger proffsen själva, enligt en färsk enkät med förvaltare från hela världen..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 10:50

Credit Suisse: Dessa aktier är ordentligt övervärderade

Det senaste året har aktierna i landet lyft, men enligt Credit Suisse är aktierna 23 procent övervärderade..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Kronan är den mest övervärderade valutan"

"Den svenska kronan är den mest vida och märkbart övervärderade G10-valutan?, skriver Morgan Stanley i en analys..

DI - 30 aug 13 kl. 13:06

Så övervärderade är svenska bostäder

Svenska bostäder är fortfarande rejält övervärderade. Men det finns länder där det är värre, skriver The Economist..

PrivataAffärer - 22 nov 13 kl. 08:58

"Villor är övervärderade"

Svenska småhus är övervärderade. Det slår Nykredit fast i en färsk rapport. Men det danska kreditinstitutet tror ändå inte på någon bubbla....

DN - 27 nov 13 kl. 12:57

IMF: Huspriserna är övervärderade i många länder

IMF:s globala husprisindex har stigit till den högsta nivån sedan 2008. Enligt IMF återhämtar sig husmarknaden men man konstaterar samtidigt att fastigheter i många länder fortfarande är övervärderade..

DI - 12 nov 14 kl. 15:25

Centralbank: Lägenhetspriser övervärderade med 25 procent

Lägenhetspriserna i tyska städer är övervärderade med omkring 25 procent.Det uppger chefen för Bundesbanks enhet för finansiell stabilitet på onsdagen, rapporterar Bloomberg News..

DI - 19 okt 15 kl. 18:42

Kinesiska aktiemarknader är övervärderade

Trots den kraftiga sättningen på Kinas aktiemarknader är två av tre fortsatt övervärderade. Det sade Mikael Sens, fondförvaltare på Handelsbanken, vid en presentation av bankens China Update på måndagen..

PrivataAffärer - 22 sep 16 kl. 15:50

Riksbanken: Småhus inte uppenbart övervärderade

Priserna på svenska småhus är inte uppenbart övervärderade, varken i riket som helhet eller på kommunnivå, men man kan ändå med fog vara orolig för utvecklingen på den svenska bostadsmarknaden....

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Urstarkt halvår för schweizisk klockexport

Den schweiziska klockindustrin fick en bra start på 2018. Totalt exporterade alplandet klockor för 10,5 miljarder schweizerfranc, motsvarande 93,8 miljarder kronor, under årets första sex månader vilket var en ökning på 10,5 procent jämfört med samma period 2017. .

DI - 10 minuter sedan

Länsstyrelsen tar över ansvaret för Ljusdalsbranden

Länsstyrelsen tar över ansvaret för den kommunala räddningstjänsten från Ljusdals kommun. Det är andra gången det sker i svensk historia. Första gången var i Västmanland 2014.

DI - 30 minuter sedan

Precomp solutions genomför riktad nyemission om cirka 3,6 miljoner

First North-bolaget Precomp Solutions har under måndagen beslutat att genomföra en riktad nyemission om cirka 3,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Avvaktande på Wall Street – Halliburton sjunker

De ledande amerikanska börserna inledde veckan utan någon tydlig riktning. USA:s president Donald Trump har hällt bränsle på den geopolitiska elden genom en tweet där han uppmanade Irans president Hassan Rouhani att "aldrig någonsin hota USA igen".     .

DI - 1 timme sedan

Delseger för ÖoB i toffelbråk – slipper uppge hur många "foppatofflor" de sålt

ÖoB har sålt "foppatofflor" i strid mot upphovsrätten, menar den amerikanska skotillverkaren Crocs. Men nu slipper ÖoB att uppge företagshemligheter innan fallet prövats i sin helhet efter en dom i Patent- och marknadsdomstolen..

DI - 1 timme sedan

Trevande på Norden-börserna – Danske Bank steg trots böter

De nordiska börserna inledde veckan trevande. Samlingsindexet Vinx 30 steg 0,2 procent till nivån 937. Helsingforsbörsens OMXH25-index var ned 0,1 procent till nivån 4.

DI - 1 timme sedan

Europabörserna svagt nedåt

Handelsoron ökade under måndagen och de ledande europeiska börserna inledde veckan något lägre. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 sjönk 0,2 procent..

DI - 1 timme sedan

Italien öppnar hamnar medan EU-samtal pågår

Räddningsfartyg med migranter kommer att få lägga till i italienska hamnar. Det meddelar Italiens utrikesminister Enzo Moavero Milanesi efter att ha träffat Tysklands dito Heiko Maas i Berlin..

DI - 1 timme sedan

Telia i topp på Stockholmsbörsen

Handeln var avvaktande på Stockholmsbörsen under måndagen då nästa del i handelsstridigheterna senare i veckan inväntades. Goldman Sachs och insynshandel tryckte upp Telia i topp. Sänkta rekommendationer drog ner Kinnevik till botten..

DI - 1 timme sedan

H&M nya strategi – satsar på lappa och laga

H&M:s hakar på slow fashion-trenden och satsar på att hjälpa kunderna att ta hand om sina kläder.  Ett nytt koncept lanserades nyligen i flaggskeppsbutiken i Paris och bolaget uppger sig ha stora planer framöver. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.