DI > Ekonomi

Sunday, 22 October, 12:19

DI - 21 sep 17 kl. 07:18

Toppekonomen: Aktier är övervärderadeVärldsekonomin återhämtar sig, men det finns samtidigt stora risker och aktier är övervärderade i dag, enligt toppekonomen Martin Wolf. ”Vi är på väg ur krisen”, säger han..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Martin Wolf

Dela artikeln

50 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppekonomen, Aktierär , övervärderade
DI - 21 mar 17 kl. 16:43

Fondförvaltare: Aktier är övervärderade

Rekordmånga fondförvaltare, 81 procent av investmentbanken Bank of America Merrill Lynch kunder anser att amerikanska aktier är övervärderade. Däremot anser de att aktier på tillväxtmarknaderna och eurozonen är undervärderade. Det framgår av investmentbankens senaste kundundersökning, som Financial Times tagit del..

DI - 20 apr 15 kl. 21:46

Proffsen: Aktier är övervärderade

Både aktier och obligationer är övervärderade. Det säger proffsen själva, enligt en färsk enkät med förvaltare från hela världen..

Affärsvärlden - 02 jun 15 kl. 10:50

Credit Suisse: Dessa aktier är ordentligt övervärderade

Det senaste året har aktierna i landet lyft, men enligt Credit Suisse är aktierna 23 procent övervärderade..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Kronan är den mest övervärderade valutan"

"Den svenska kronan är den mest vida och märkbart övervärderade G10-valutan?, skriver Morgan Stanley i en analys..

DI - 30 aug 13 kl. 13:06

Så övervärderade är svenska bostäder

Svenska bostäder är fortfarande rejält övervärderade. Men det finns länder där det är värre, skriver The Economist..

PrivataAffärer - 22 nov 13 kl. 08:58

"Villor är övervärderade"

Svenska småhus är övervärderade. Det slår Nykredit fast i en färsk rapport. Men det danska kreditinstitutet tror ändå inte på någon bubbla....

DN - 27 nov 13 kl. 12:57

IMF: Huspriserna är övervärderade i många länder

IMF:s globala husprisindex har stigit till den högsta nivån sedan 2008. Enligt IMF återhämtar sig husmarknaden men man konstaterar samtidigt att fastigheter i många länder fortfarande är övervärderade..

DI - 12 nov 14 kl. 15:25

Centralbank: Lägenhetspriser övervärderade med 25 procent

Lägenhetspriserna i tyska städer är övervärderade med omkring 25 procent.Det uppger chefen för Bundesbanks enhet för finansiell stabilitet på onsdagen, rapporterar Bloomberg News..

DI - 19 okt 15 kl. 18:42

Kinesiska aktiemarknader är övervärderade

Trots den kraftiga sättningen på Kinas aktiemarknader är två av tre fortsatt övervärderade. Det sade Mikael Sens, fondförvaltare på Handelsbanken, vid en presentation av bankens China Update på måndagen..

PrivataAffärer - 22 sep 16 kl. 15:50

Riksbanken: Småhus inte uppenbart övervärderade

Priserna på svenska småhus är inte uppenbart övervärderade, varken i riket som helhet eller på kommunnivå, men man kan ändå med fog vara orolig för utvecklingen på den svenska bostadsmarknaden....

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Storbolagen viker sig för hotet – snabbar på med betalningarna

Efter långa förhandlingar har tretton av Sveriges största bolag gått med på att frivilligt förkorta sina betaltider till underleverantörer, kan Di berätta. Näringsminister Mikael Damberg drar därmed tillbaka sitt tidigare hot om en tvingande lagstiftning..

DI - 1 timme sedan

Trump betalar för granskade medarbetare i rysshärvan

USA:s president Donald Trump planerar att lägga minst 430.000 dollar, runt 3,5 miljoner kronor, ur egen ficka för att hjälpa till med medarbetares juridiska kostnader i samband med utredningarna om ryskt inflytande i presidentvalet 2016. Uppgifterna kommer från en högt uppsatt medarbetare vid Vita huset..

DI - 1 timme sedan

Mobiljättarnas nya kamp: Vill ta över din plånbok

Börjar plånboken med alla plastkort kännas otymplig? Världens två största mobiltillverkare vill inget hellre än att du stoppar allt i någon av deras senaste telefoner och den svenska handeln välkomnar införandet av ny teknik..

DI - 2 timmar sedan

Centerns attack: Regeringens handlingsförlamning slår mot bolagen

Regeringens handlingsförlamning hotar att utlösa en flykt av kompetenta styrelseledamöter från många bolag i landet, varnar ordföranden i riksdagens skatteutskott Per Åsling. Därför kräver centerpartiet att regeringen snabbt måste ändra lagen som stoppar styrelseledamöter att få ut arvodet från egna bolag..

DI - 2 timmar sedan

Italienska regioner röstar om ökat självstyre

Medan katalanska självständighetssträvanden skakar Spanien röstar i dag invånarna i de norditalienska regionerna Lombardiet och Veneto om utökat självstyre..

DI - 2 timmar sedan

Rusande elnätspriser ska stoppas

De skenande elnätspriserna har varit ett hett debattämne de senaste åren och nu kommer utredningen som många husägare hoppas ska stoppa de stora prishöjningarna. "Lagstiftningen har varit ganska svag och otydlig", säger Tony Rosten på Energimarknadsinspektionen.  .

DI - 2 timmar sedan

Vinter på intåg kan ge hala vägar

Bor du i Svealand eller Norrland är det dags att byta till vinterdäck om du inte redan har gjort det. Med kallare temperaturer nattetid kan det bli riktigt halt väglag tidiga morgnar..

DI - 3 timmar sedan

93-åriga Jimmy Carter beredd åka till Nordkorea igen

USA:s expresident Jimmy Carter är beredd att åka till Nordkorea och förhandla, om Trumpregeringen vill. Det säger 93-åringen i en intervju med The New York Times på sin gård i Georgia..

DI - 3 timmar sedan

Titanicbrev såldes för miljonbelopp

Det var mer än 100 år sedan Titanic sjönk på sin jungfruresa efter att ha kolliderat med ett isberg i Nordatlanten. Men människors fascination för fartyget tycks aldrig avta..

DI - 3 timmar sedan

Guide: Sänk elräkningen – så här gör du

Trött på hög elräkning? Det finns en hel del du kan göra för att få ner den. Vissa åtgärder är enkla — andra kräver lite mer uppoffringar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.