DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 11:51

DI - 21 sep 17 kl. 07:13

Soltech-bolag får kinesisk orderSolenergibolaget Soltech Energys dotterbolag Asre har fått en order av Zhejiang Xinle Textile & Chemical Fiber i den kinesiska staden Shaoxing. Det bedömda värdet av de ackumulerade intäkterna över avtalets 20-åriga löptid uppgår till cirka 23,6 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Soltech Energys, Asre, Zhejiang Xinle Textile, Fiber, Shaoxing

Dela artikeln

39 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Soltech-bolagfår , kinesisk, order
DI - 18 jul 16 kl. 07:40

Soltech-bolag tar order i Shanghai

Soltechs samägda bolag ASRE har tecknat en order med Shanghai Yongde Labels Packaging om installation av en solenergianläggning på 250 kW..

DI - 26 maj 16 kl. 07:20

Soltech får kinesisk order

Solenergibolaget Soltech meddelar att samriskbolaget ASRE har tecknat en order med Zhejiang JunHe Pumps Holding Co. Ltd. Ordern gäller installationen av den fjärde solenergianläggningen i staden Ningbo i Zhejiang-provinsen..

DI - 21 feb 17 kl. 07:10

Soltech-bolag får order på 300 miljoner

Soltech Energys delägda kinesiska dotterbolag ASRE har tecknat en order med Nanjing Gold Dragon Bus för installation av en solenergianläggning på 8 megawatt. Ordern beräknas ge årliga intäkter om cirka 12 miljoner kronor, vilket under löptiden på 25 år summeras till omkring 300 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 07 jul 16 kl. 07:13

Soltech får order från Skanska

Solenergibolaget Soltech Energy har fått en order från Skanska Sverige, inom ramarna för samarbetet med Sapa Building Systems..

Affärsvärlden - 08 dec 16 kl. 07:23

Soltech får order värd 3,4 miljoner per år

Soltech Energys dotterbolag ASRE i Kina har tecknat en order med batteriföretaget Shangyu Aolong Electrical Source. Ordern gäller installationen av en solenergianläggning på 2 megawatt och beräknas ge årliga intäkter på motsvarande cirka 3,4 miljoner kronor..

DI - 28 nov 17 kl. 07:08

Soltech får order från Vasakronan

Soltech har fått en order från Vasakronan på sin nya produkt Shingel, värd drygt 1 miljon kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 mar 16 kl. 07:20

Soltech-bolag i avtal med Kina

Soltech meddelar att bolagets dotterbolag Asre, som Soltech äger 51 procent i, har tecknat ett nytt femårigt samarbetsavtal har tecknats med en lokalregering i Jincheng i Kina..

SvD - 25 apr 16 kl. 07:59

Soltech får kinesisk miljonorder

Solenergibolaget Soltechs kinesiska samriskbolag ASRE har fått en order på installation av en solenergianläggning på 1 megawatt på taket hos Zheijang Jinma Packing Material i Shangyu City i Kina. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 08 dec 16 kl. 07:25

Soltech tar order i Kina

Soltech Energys dotterbolag ASRE i Kina har tecknat en order med batteriföretaget Shangyu Aolong Electrical Source. Ordern gäller installationen av en solenergianläggning på 2 megawatt och beräknas ge årliga intäkter på motsvarande cirka 3,4 miljoner kronor..

DI - 04 nov 15 kl. 12:09

Soltechs dotterbolag tar order i Kina

First North-bolaget Soltech meddelar att det samägda dotterbolaget Advanced Soltech Renewable Energy, ASRE, säljer en solenergianläggning i Kina..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Jenny Petersson: Passa på och pruta på ditt bolån

När det gäller bolåneräntorna är det mer än Riksbanken som styr. Men just nu finns det helt klart utrymme för räntepress. .

DI - 5 minuter sedan

Hemsö ökar intäkterna

Fastighetsbolaget Hemsö, som är inriktat på samhällsfastigheter, ökade hyresintäkterna och förvaltningsresultatet i första kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal i fjol..

DI - 15 minuter sedan

Jan Wäreby: "Han är ju storägare i bolaget"

Det ligger ingen dramatik bakom ordförandebytet i Fingerprint Cards styrelse, där nu storägaren Johan Carlström föreslås bli ny ordförande. Det menar den avgående ordföranden Jan Wäreby till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 15 minuter sedan

Tyskland räknar med USA-tullar från maj

Den tyska regeringen räknar med att president Donald Trump vid månadsskiftet tar bort de tillfälliga undantagen för stål och aluminium från EU. Tullhotet har bland annat pressat SSAB-aktien rejält..

DI - 30 minuter sedan

Ingen utdelning i Safe at Sea

Aktieägarna i räddningsbåtstillverkaren Safe at Sea kallas till årsstämma torsdagen den 24 maj i Hisings Backa..

DI - 30 minuter sedan

Disney World ska anställa 3.500 personer

Disney World i Orlando, Florida, är ute efter att fylla 3 500 positioner inför sommarsäsongen, enligt CNN Money..

DI - 30 minuter sedan

Kicks öppnar ny flaggskeppsbutik

Den Axel Johnson-ägda kosmetikakedjan Kicks ska öppna en fjärde flaggskeppsbutik i köpcentrumet Gallerian i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Bokhandelskedja såld till hedgefond

Bokhandelskedjan Waterstones har sålts till den brittiska delen av den amerikanska hedgefonden Elliot Advisors.  Det skriver Financial Times..

DI - 45 minuter sedan

Vadsbo Switch Tech tar exportorder

Vadsbo Switch Tech, listat på Aktietorget, har tecknat avtal med en exportkund inom smart belysning och sakernas internet (IoT). Bolaget har mottagit en första order värd 0,6 miljoner kronor för leverans under andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 45 minuter sedan

Invisio backar på bred front

Kommunikationsutrustningsbolaget Invisio hade en omsättning på 84,2 miljoner kronor under första kvartalet (87,9), en minskning med 4 procent jämfört med motsvarande period föregående år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.