DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 17:03

DI - 21 sep 17 kl. 07:13

Soltech-bolag får kinesisk orderSolenergibolaget Soltech Energys dotterbolag Asre har fått en order av Zhejiang Xinle Textile & Chemical Fiber i den kinesiska staden Shaoxing. Det bedömda värdet av de ackumulerade intäkterna över avtalets 20-åriga löptid uppgår till cirka 23,6 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Soltech Energys, Asre, Zhejiang Xinle Textile, Fiber, Shaoxing

Dela artikeln

39 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Soltech-bolagfår , kinesisk, order
DI - 18 jul 16 kl. 07:40

Soltech-bolag tar order i Shanghai

Soltechs samägda bolag ASRE har tecknat en order med Shanghai Yongde Labels Packaging om installation av en solenergianläggning på 250 kW..

DI - 26 maj 16 kl. 07:20

Soltech får kinesisk order

Solenergibolaget Soltech meddelar att samriskbolaget ASRE har tecknat en order med Zhejiang JunHe Pumps Holding Co. Ltd. Ordern gäller installationen av den fjärde solenergianläggningen i staden Ningbo i Zhejiang-provinsen..

DI - 21 feb 17 kl. 07:10

Soltech-bolag får order på 300 miljoner

Soltech Energys delägda kinesiska dotterbolag ASRE har tecknat en order med Nanjing Gold Dragon Bus för installation av en solenergianläggning på 8 megawatt. Ordern beräknas ge årliga intäkter om cirka 12 miljoner kronor, vilket under löptiden på 25 år summeras till omkring 300 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 07 jul 16 kl. 07:13

Soltech får order från Skanska

Solenergibolaget Soltech Energy har fått en order från Skanska Sverige, inom ramarna för samarbetet med Sapa Building Systems..

Affärsvärlden - 08 dec 16 kl. 07:23

Soltech får order värd 3,4 miljoner per år

Soltech Energys dotterbolag ASRE i Kina har tecknat en order med batteriföretaget Shangyu Aolong Electrical Source. Ordern gäller installationen av en solenergianläggning på 2 megawatt och beräknas ge årliga intäkter på motsvarande cirka 3,4 miljoner kronor..

DI - 28 nov 17 kl. 07:08

Soltech får order från Vasakronan

Soltech har fått en order från Vasakronan på sin nya produkt Shingel, värd drygt 1 miljon kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 07 mar 16 kl. 07:20

Soltech-bolag i avtal med Kina

Soltech meddelar att bolagets dotterbolag Asre, som Soltech äger 51 procent i, har tecknat ett nytt femårigt samarbetsavtal har tecknats med en lokalregering i Jincheng i Kina..

SvD - 25 apr 16 kl. 07:59

Soltech får kinesisk miljonorder

Solenergibolaget Soltechs kinesiska samriskbolag ASRE har fått en order på installation av en solenergianläggning på 1 megawatt på taket hos Zheijang Jinma Packing Material i Shangyu City i Kina. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 08 dec 16 kl. 07:25

Soltech tar order i Kina

Soltech Energys dotterbolag ASRE i Kina har tecknat en order med batteriföretaget Shangyu Aolong Electrical Source. Ordern gäller installationen av en solenergianläggning på 2 megawatt och beräknas ge årliga intäkter på motsvarande cirka 3,4 miljoner kronor..

DI - 22 maj 18 kl. 07:32

Soltech tar order från bostadsutvecklare

Soltech har fått en order på Shingel, som är solcell och takmaterial i samma produkt, till ett värde av 2,4 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

New York-börser: Klädjätte lyfter till ny rekordnivå

New York-börserna inledde måndagen oregelbundet med viss dragning uppåt efter viss optimism om att framsteg görs för att lösa handelskonflikten mellan USA och Kina. Kursuppgången var dock mindre än på de ledande europeiska börserna. Teslas aktie tappade något sedan banken JP Morgan sänkt sin riktkurs på elbilstillverkaren.

DI - 15 minuter sedan

Synact Pharma får positiva data från studie

Läkemedelsutvecklaren Synact Pharma har erhållit positiva data från en preklinisk studie inom nefrotisk syndrom (NS) för läkemedelskandidaten AP1189.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Johan Rockström: Vi kan sätta slutdatum för diesel och bensin

Var är bristen på kunskap som allra störst? Över de globala miljörisker vi står inför, eller över de stora möjligheter som hållbarhet erbjuder? Jag är osäker, vilket förstärker känslan av frustration..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Turkiska liran försvagas efter sänkt kreditbetyg

Europeiska statspappersräntor noterade mestadels endast mindre nettorörelser på måndagen, men italienska räntor sjönk 4-6 trots viss oro efter uppgifterna om att den italienska regeringen planerar att satsa upp till 80 miljarder euro på infrastruktur..

DI - 45 minuter sedan

V-ledamot kritiseras – nekar till att driva egen kampanj

Riksdagsledamoten Amineh Kakabavehs (V) blogg samlade in pengar till hennes personvalskampanj – trots att Vänsterpartiet är emot att kandidaterna driver egna kampanjer. Men Kakabaveh nekar till inblandning. ”Jag bedriver inte en personvalskampanj”, säger hon..

DI - 45 minuter sedan

Lägre försäljning i tyska klädhandeln

Försäljningen i tyska klädbutiker sjönk med 4 procent under vecka 33 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 1 timme sedan

Leovegas-chef säljer aktier

Gamblingbolaget Leovegas produktchef, Jarl Modén, sålde i fredags 15.000 aktier till snittkurs om 62,99 kronor..

DI - 1 timme sedan

Mediehusen kräver svar av Kristersson efter Balis DN-attack

"Press E to destroy DN" har den moderate riksdagsmannen Hanif Bali skrivit under ett bildmontage där han själv poserar med en automatpistol i varje hand och två automatkarbiner slängda över ryggen..

DI - 1 timme sedan

Sveriges byggindustrier: Vi måste marknadsanpassa hyrorna

För första gången på över fem år minskar bostadsbyggandet av nya lägenheter under det första halvåret, enligt siffror från Statistiska Centralbyrån (SCB). "Vi har många medlemmar som är väldigt oroliga över det här", säger Fredrik Isaksson, chefsekonom på Sveriges Byggindustrier..

DI - 1 timme sedan

H&M öppnar ytterligare outletbutik

H&M:s nya outlet-satsning Afound öppnar nästa vecka sin tredje och hittills största butik i Skärholmen Centrum i Stockholm. Det rapporterar Breakit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.