GöteborgsPosten > Opinion

Friday, 20 July, 14:28

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 05:00

Teodorescu: Spä inte på polariseringenI valet mellan flera dåliga alternativ är kommunala köp av mångmiljonlägenheter på attraktiva adresser inte att föredra om man inte vill spä på kritiken mot den svenska migrationspolitiken..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

4611 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teodorescu, Späinte på , polariseringen
GöteborgsPosten - 17 nov 16 kl. 20:00

Teodorescu: Lämna känslorna hemma, det är ditt jobb!

När känslorna tar över och förmågan att förhålla sig till konsekvenser av olika val haltar skruvas tonläget upp och polariseringen ökar..

GöteborgsPosten - 28 sep 17 kl. 09:03

Teodorescu: Spä inte på polariseringen

I valet mellan flera dåliga alternativ är kommunala köp av mångmiljonlägenheter på attraktiva adresser inte att föredra om man inte vill spä på kritiken mot den svenska migrationspolitiken..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Sigfrid: Gör inte bränderna till politisk teater

Skogsbränderna borde inte vara partipolitik, utan något som partierna konstruktivt kan samarbeta kring..

GöteborgsPosten - 17 jul 18 kl. 05:00

Sigfrid: USA:s vänster har inget att hämta i Sverige

Den nya amerikanska vänsterrörelsen lyfter fram de skandinaviska länderna som exempel på framgångsrika socialistiska länder. I själva verket präglas Norden av kapitalism och fri företagsamhet, skriver Karl Sigfrid..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 15:00

Boscanin: Patienterna förtjänar bättre vård

Medarbetare på Sahlgrenska beskriver hur patientsäkerheten dagligen äventyras: Avdelningar är fulla och patienter får vårdas i korridorerna..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 05:00

Sandklef: Höga tullar är fel väg

Det bästa sättet att minska ett handelsunderskott mot ett annat land är att ha produkter som landet efterfrågar, inte att höja tullar och tvinga sig till en handelsbalans i jämvikt, som Trump nu gör. Det skriver ledarsidans kolumnist och kinaanalytikern Kristina Sandklef..

GöteborgsPosten - 16 jul 18 kl. 05:00

Sigfrid: Utan ordning ingen kunskap

Det ökande skolket är ett uttryck för skolans sjunkande status. Samtidigt minskar arbetsron i klassrummen. Det är dags för skolorna att införa nolltolerans mot oordning..

GöteborgsPosten - 15 jul 18 kl. 05:00

Johnson: Göteborg – en stad öppen mot världen

Göteborg borde ha goda möjligheter att utnyttja globaliseringen till sin fördel, precis som man har gjort här i över 300 år. Anders Johnson, författare till boken Invandrarna som byggde Sverige, tar sig an stadens näringslivshistoria..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 04:00

Expansiv tid för Tomal

Nya kontorslokaler, köpt mark ämnad för en ny monteringshall och 40 procent över årets budget för tillfället. Ingenjörs- och verkstadsföretaget Tomal är inne i en positiv period..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 12:33

Elektronikbutik försatt i konkurs

Falkenbergs hemelektronik, mer känd som Audio Video, har försatts i konkurs..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 12:33

Trion som brinner för öl

Tre vänner med ett gemensamt ölintresse som har växt från ett experiment till verklighet i form av aktiebolaget Glommens bryggeri..

GöteborgsPosten - 07 jul 18 kl. 12:43

Eventbolag lyfter med ny LED-teknik

Eventbolaget Tylösound lovordades för sin ljussättning under pingis-VM. En framgång som har gett ringar på vattnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.