GöteborgsPosten > Opinion

Saturday, 16 December, 07:57

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 05:00

Teodorescu: Spä inte på polariseringen



I valet mellan flera dåliga alternativ är kommunala köp av mångmiljonlägenheter på attraktiva adresser inte att föredra om man inte vill spä på kritiken mot den svenska migrationspolitiken..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

4615 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teodorescu, Späinte på , polariseringen
GöteborgsPosten - 17 nov 16 kl. 20:00

Teodorescu: Lämna känslorna hemma, det är ditt jobb!

När känslorna tar över och förmågan att förhålla sig till konsekvenser av olika val haltar skruvas tonläget upp och polariseringen ökar..

GöteborgsPosten - 28 sep 17 kl. 09:03

Teodorescu: Spä inte på polariseringen

I valet mellan flera dåliga alternativ är kommunala köp av mångmiljonlägenheter på attraktiva adresser inte att föredra om man inte vill spä på kritiken mot den svenska migrationspolitiken..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Ett bredare jämlikhetsbegrepp

Lägre trösklar, högre krav och en starkare rättsstat krävs för att minska sociala spänningar, men också för att möjliggöra den sociala rörlighet vars vikt var utgångspunkten i Ulf Kristerssons jultal..

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Norge visar vägen i narkotikapolitiken

Ett enigt Storting har i Norge röstat igenom en reform som i praktiken avkriminaliserar narkotika. Målet är att missbrukare ska behandlas som sjuka, inte kriminella. Det är en reform som Sverige borde ta efter..

GöteborgsPosten - Igår: 05:00

Brandbomberna är sen väckarklocka för rödgröna

Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänstern har reagerat yrvaket på attacken mot synagogan i Göteborg. Det bör oroa även de som inte bor i Sveriges näst största stad. Ytterst handlar det om rikets säkerhet..

GöteborgsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Janan Ganesh: Framtiden är kosmopolitisk

Globaliseringen har muterat från att vara vänsterns fasa till att oroa högern, skriver gästskribenten Janan Ganesh, författare och krönikör i Financial Times samt aktuell med essän "Konservativ kosmopolitism" på Timbro förlag..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:00

Slösa i det stora, spara i det lilla

En kommunfinansierad informationstidskrift för seniorer läggs ned, de äldre uppmanas hitta informationen via digitala kanaler. I Göteborg slösar man i det stora och sparar i det lilla..

GöteborgsPosten - 12 dec 17 kl. 16:12

Sverige ska inte vara fristad för dömda kriminella

Två personer har häktats för attentatet mot synagogan i Göteborg. De är inte dömda men hur ska rättsstaten agera om utländska medborgare begår brott i Sverige och lagförs? Regeringen måste kartlägga hur andra demokratier inom EU och OECD hanterar utvisningar..

GöteborgsPosten - 12 dec 17 kl. 13:00

"Fake news" från riksdagen

DN och SVT har kokat soppa på spik och kablat ut en nyhet baserad på ett problem som inte existerar..

GöteborgsPosten - 11 dec 17 kl. 05:00

Wilderäng: Stor befolkning inget självändamål

Ska man prata om att vi måste öka befolkningen, så måste vi acceptera att det är dyrt och en ekonomisk förlustaffär. Vi kan säga att det är moraliskt rätt, men kom inte med påhitt om att vi tjänar på det, skriver gästkolumnist Lars Wilderäng..

GöteborgsPosten - 10 dec 17 kl. 11:49

Hjörne: På arenafronten något nytt - och stort!

En ny arena handlar inte bara om enskilda konserter och evenemang. Det är större än så: Besöksnäringen ger nämligen pengar till staden, dess invånare och dess näringar. Turism och evenemang bidrar till att göra Göteborg till en mer attraktiv stad och besöka och framför allt att leva i..

GöteborgsPosten - 10 dec 17 kl. 11:25

Antisemitismen är Sveriges blinda fläck

Antisemitism i praktiken utövas av unga män inte av religiösa utan av rasistiska skäl. Men den ideologiska infrastruktur som krävs för att blåsa liv i antisemitismen kommer beredvilligt från aningslös svensk media som knyter samman judar med Israel..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.