GöteborgsPosten > Opinion

Thursday, 22 March, 15:09

Liknande nyheter

Taggar: Teodorescu, Späinte på , polariseringen
GöteborgsPosten - 17 nov 16 kl. 20:00

Teodorescu: Lämna känslorna hemma, det är ditt jobb!

När känslorna tar över och förmågan att förhålla sig till konsekvenser av olika val haltar skruvas tonläget upp och polariseringen ökar..

GöteborgsPosten - 28 sep 17 kl. 09:03

Teodorescu: Spä inte på polariseringen

I valet mellan flera dåliga alternativ är kommunala köp av mångmiljonlägenheter på attraktiva adresser inte att föredra om man inte vill spä på kritiken mot den svenska migrationspolitiken..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Sonesson: Varningsrop från förskolan #pressatläge

Förskoleupproret liknar den svenska förskolan vid ett sjunkande skepp där barngrupperna är för stora och pedagogerna för få. Förskolans vardagshjältar förtjänar massivt stöd. Arbetsmiljön måste förbättras..

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Boscanin: Kompromisslös Löfven gör ingen skattereform

Det blir märkligt att gå in i förhandlingar om skatter när den ena parten utesluter en stor del av vad som gjorde den förra reformen så framgångsrik..

GöteborgsPosten - Igår: 08:03

Sonesson: Fler svaga elever och färre lärare är inget framgångsrecept för svensk ekonomi

Runt 60 procent av elever födda utomlands hamnar i gruppen lågpresterande i svensk skola enligt OECD. Samtidigt som andelen svaga elever ökar växer lärarbristen lavinartat. Hur ska ekvationen gå ihop?.

GöteborgsPosten - I förrgår: 05:00

Sonesson: Överväg sänkt straffålder

Under lång tid har det riktats kritik mot socialtjänstens insatser för minderåriga lagöverträdare. Ett aktuellt exempel inträffade förra veckan. En 14-årig pojke åkte hem till en jämnårig flicka och mordhotade henne med en skarpladdad pistol.

GöteborgsPosten - 19 mar 18 kl. 05:00

Sonesson: Kommuner ska inte betala svarta hyror

Boverket har slagit larm om att kommuner med öppna ögon betalar ut bidrag för oskäliga svarta hyror trots att pengarna riskerar att går rakt ner i fickorna på kriminella. Notan skickas till skattebetalarna som finansierar illegal handel med hyreskontrakt..

GöteborgsPosten - 19 mar 18 kl. 05:00

Boström: Hatet mot Google

Kvällstidningen Expressen kör en aggressiv kampanj mot nätets centrala plattformar: Google, Facebook och Youtube som samordnats med Dagens Nyheter. De stora nätjättarna håller på att kapa åt sig tidningarnas annonsmarknad. Det är orsaken till det höga tonläget, skriver gästkolumnisten Håkan Boström..

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 19:04

SM-finalen i bandy

Bandyfesten är tillbaka på klassiska Studenternas IP i Uppsala. Regerande svenska mästarna Edsbyn ställs mot Sandviken i herrfinalen. Följ vår direktrapportering här!.

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 18:46

Ny svag start höll på att fälla TBoIS

Spelarna i Trollhättans BoIS måste ha upplevt en déja vu-känsla när man återigen tvingades jobba i uppförsbacke efter att ha släppt in tidiga mål. – Som tur är känns det som att vi kan slipa bort de misstagen, säger TBoIS-tränaren Fredrik Bengtsson efter 2-2 hemma mot Åsarp Trädet..

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 18:47

Göransson lämnar Florens för Kalix

GöteborgsPosten - 17 mar 18 kl. 18:55

Kovaltjuk vill tillbaka till NHLOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.