Expressen > Nyheter

Wednesday, 21 March, 08:19

Expressen - 20 sep 17 kl. 18:49

Åkesson: Förbjud nazistorganisationerSD-ledaren Jimmie Åkesson vill se över lagstiftningen och utreda en kriminalisering av nazistorganisationen Nordiska Motståndsrörelsen.  Enligt Sverigedemokraternas partiledare är NMR att betrakta som en terrororganisation. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jimmie Åkesson, Nordiska Motståndsrörelsen, Sverigedemokraternas, NMR

Dela artikeln

7586 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkesson, Förbjud, nazistorganisationer
DalaDemokraten - 21 sep 17 kl. 11:59

Åkesson: "Nordiska motståndsrörelsen kan ses som en terrororganisation"

Förbjud nazistorganisationer. Det säger SD-ledaren Jimmie Åkesson i en intervju med Expressen. Dalarna är den svenska nazismens starkaste fäste, enligt Expo.

Supermiljöbloggen - 10 jun 15 kl. 16:37

”Stolligheter” och ”klimatskeptiker” i partiledardebatten

Miljöpartiet och Sverigedemokraterna långt ifrån varandra i klimatfrågan. I veckan skrev Karin Svensson Smith (MP), som är ordförande i riksdagens trafikutskott, en debattartikel i Dagens industri som hon avslutar med: Det är dags för drivmedelspolitiken att höja blicken och seriöst ta ansvar för att skapa ett transportsystem som är fossilfritt inom 15–20 år. Det språnget kan inte tas genom att steg för steg höja koldioxidskatten utan det kräver att fossila drivmedel förbjuds.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Brand i villa – lågor slår ut genom fönstret

En villa i Jämshög ska stå i brand på onsdagsmorgonen.Lågor slår ut genom fönster, enligt larmet till SOS.– En enhet från räddningstjänsten har anlänt för en kort stund sedan, fler är på väg, säger Nina Janowicz, pressinformatör på räddningstjänsten..

Expressen - 30 minuter sedan

Lågutbildade får sämre cancervård i Sverige

Lågutbildade som drabbas av cancer dör i högre utsträckning än högutbildade. Det är orimligt menar Cancerfonden – som nu kräver regeringen att tar ansvar för att göra vården mer jämlik. – Om de lågutbildade fick samma vård som de högutbildade skulle det resultera i att 2 900 färre personer dör av cancer varje år, säger Cancerfondens Jan Zedenius till TT.

Expressen - 30 minuter sedan

Stopp på E65 – två skadade i olycka

Två personer uppges vara skadade efter en olycka i höjd med Börringe, E65.Räddningstjänsten behöver klippa upp taket på en av bilarna.– Det är helt stopp i riktning mot Malmö och det kommer nog vara det ett bra tag, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Två bilar i krasch – vägen stängs av

På väg 13, vid cirkulationsplats Klippan till Gråmanstorp, har två bilar kolliderat.Räddningstjänsten har behövt klippa upp minst ett av fordonen.– Båda bilarna måste bärgas, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Meghans syster vädjar: Bjud mig på bröllopet

FLORIDA. Hon har öppet kritiserat sin syster Meghan Markle, som i maj säger ja till prins Harry.Nu ångrar sig Samantha Markle – och vädjar via Expressen om att få komma på bröllopet.

Expressen - 1 timme sedan

Timmerbil i kollision med personbil

På väg 717 har en timmerbil kolliderat med en personbil på onsdagsmorgonen.Personbilen har hamnat i diket och timmerbilen står kvar på vägen.– Det ska inte vara några personer kvar i bilen, säger Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Så styr Sofia över prins Carl Philip – på jobbet

Prinsessan Sofia är ärlig och säger vad hon tycker om prins Carl Philips designarbete.I en intervju med Elle avslöjar prinsen hur Sofia påverkar hans kreativa process.– Ibland får man svar som man vill höra, och ibland får man andra svar, säger prinsen till Elle och skrattar..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbilsdäck exploderade på E20 – väg stängs av

Efter en däckexplosion på en lastbil har vänster körfält på Yttre Ringvägen, Malmö, stängts av.Under tungbärgningsarbetet kan hela västergående körbana komma att stängas av.Inga personskador ska ha rapporterats in till polisen initialt..

Expressen - 1 timme sedan

Tjuvar med blå plastsäck jagas av polisen

Under natten mot onsdag inträffade en stöld i en butik i centrala Göteborg.Två mörkklädda personer flydde sedan på en moped.Med sig hade den en blå plastsäck, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 1 timme sedan

Youtube sprider hat och hot mot polisen: ”Vardag”

"Död åt judefittspoliserna". Hat och hot mot polisen låg uppe på Nordiska motståndsrörelse Youtubekanal i flera dagar innan de plockades bort. Den hårda attityden mot polisen har i dag blivit vardag, menar polisen Viktor Adolphson.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.