VA > Ekonomi

Thursday, 22 March, 15:11

Liknande nyheter

Taggar: 12 välbetalda, jobbför dig som , hatar, folk
Dagens PS - 23 sep 17 kl. 07:16

12 välbetalda jobb för dig som hatar folk

Vill du ha bra lön men orkar inte med folk? Här är 12 välbetalda jobb som inte kräver hög social kompetens. Det är mer regel än undantag med krav på god social kompetens i företagens platsannonser.

VA - 25 sep 17 kl. 11:17

7 välbetalda jobb för dig som hatar stress

Välbetalda och stressfria jobb? Ja, de finns faktiskt. .

BT - 07 dec 15 kl. 04:00

Välbetalda jobb utbildas inte fram

Regeringen vill ge en livslång rätt till kommunal vuxenutbildning, oberoende av bostadsort. Ambitionerna att öka utbildningsnivån i landet är bra, men det kommer att behövas större grepp för att skapa jobb med lägre utbildningskrav..

VA - 14 jun 17 kl. 11:17

Här är 8 välbetalda jobb för dig som inte gillar stress

Finns det något sådant som ett välbetalt men stressfritt jobb?  .

VA - 08 maj 17 kl. 10:01

Lär dig minst 1 av de här 16 programmeringsspråken – då kommer du alltid få jobb

Det finns hur många programmeringsspråk som helst, men somliga är mer relevanta än andra. Lär dig minst ett av de språken som de flesta bolagen efterfrågar, så är du mer eller mindre garanterad välbetalda jobb framöver, skriver Business Insider. TIOBE Index och Stack Overflows undersökning bland....

Nyteknik - 24 feb 16 kl. 16:10

Vita huset: Robotar kan ta över välbetalda jobb

Alla anställda med en lön på motsvarande upp till 700 000 kronor om året hotas att ersättas av robotar. Det förutspår i alla fall Vita husets årliga ekonomiska rapport som kom i veckan..

P3 - 20 maj 11 kl. 14:50

Sämst på att ge utlandsfödda jobb

Sverige är sämst av alla OECD-länder på att fixa jobb till folk som är födda i andra länder, det visar en jämförelse som Näringsdepartementet gjort.Faarid kom till Sverige som politisk flykting från Iran för över 20 år sen och nu jobbar han ideellt eftersom han inte kan få något annat jobb.-- Att försörja sig är en rättighet.

SVT - 16 feb 17 kl. 20:18

Kooperativet har gett jobb i 14 år – nu hotas deras framtid av Arbetsförmedlingen

I 14 år har det sociala företaget Lövstakooperativet gett jobb åt folk som står långt från arbetsmarknaden. Nu hotas hela verksamheten efter att en tidigare anställd misskött ekonomin. De anställda är mycket kritiska mot Arbetsförmedlingens beslut..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jag har inte sagt det förr, men jag hatar digOm skribenten

Jag har en sak att erkänna. Jag hatar dig. Ja, just dig, du som läser det här.

Posh24 - 16 jul 12 kl. 08:35

Adam Levine HATAR Chris Brown!

Adam Levine från Maroon 5 erkände nyligen att han hatar Chris Brown. Och anledningen? Han älskar kvinnor så mycket att han inte tål hur en viss R&B-stjärna behandlar dem illa.

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Experten: Så etablerar du din produkt på nya marknader

Bengt Jönsson har över 20 års erfarenhet av att både etablera och bygga bolag inom FMCG, detaljhandel och e-handel på nya marknader. 2004 började hans äventyr i Asien och nu delar han med sig av sina lärdomar och tips.  .

VA - 1 timme sedan

Twitter-vd:n: Bitcoin tar över världen och ersätter alla andra valutor

Världen kommer att få en enda valuta och rent personligen tror jag att det blir Bitcoin. Det hävdar Twitter-medgrundaren tillika Square-vd:n Jack Dorsey. Han får dock – och kanske inte helt oväntat – en hel del mothugg.

VA - I förrgår: 10:00

Digitalisering och hållbarhet ger nya affärer

Sverige måste satsa på digitalisering för att bibehålla sin globala konkurrenskraft. Inte minst ur ett hållbarhetsperspektiv. Det menar Nader Asnafi, forskare och professor på Örebro universitet.

VA - 3 timmar sedan

Banktoppen: Bankkonton kan försvinna redan inom 5 år

Banksektorn är redan mogen för disruption. Det hävdar en av toppcheferna vid Deutsche Bank, Marcus Schenk, efter en resa till Kina. Han räknar med att det bara kan dröja fem år innan bankkonton är ett minne blott.

VA - 4 timmar sedan

Så lyckades David och hans mamma utmana bolag som Nike och Adidas med sitt lilla svenska Superföretag

Lilla svenska Icebug har lyckats utmana de globala skojättarna. Men vägen dit har kantats av utmaningar, inte minst när dubbarna släppte eller kassan sinade i sommarvärmen .

VA - 5 timmar sedan

Crowdfunding: Trenden som ökar bland kvinnliga entreprenörer

Färska granskningar av riskkapitalet visar att en väldigt liten del går till företag som är grundade av kvinnor. Som en motreaktion demonstrerar nu siffror från flera crowdfundingplattformar, att deras finansieringsmetod ökar bland entreprenörskvinnor.  .

VA - 5 timmar sedan

Zuckerberg bryter tystnaden: ”Om vi inte kan skydda datan så förtjänar vi inte att serva dig”

Det tog fem dagar, men till slut bröt Facebook-grundaren Mark Zuckerberg tystnaden efter att Cambridge Analytica-skandalen skapat rubriker över hela världen. I ett Facebook-inlägg samt en CNN-intervju så valde han både att pudla rejält, men även skylla på andra. .

VA - 6 timmar sedan

Rymden ökar Sveriges konkurrenskraft

Sverige kan snart vara en av ett tiotal rymdfararnationer. Vi kan därmed ta plats i den snabba tekniska utveckling som sker och vara med och definiera de spelregler som ska gälla i rymden. Dessutom bidrar vi bättre till en hållbar global utveckling.

VA - Igår: 13:19

Ikea kämpar på nätet – här är bolagen som vill ta över tronen

Ikea är störst i världen på möbler. Men när branschen digitaliseras kan förutsättningarna förändras. Flera bolag med onlinefokus har fått upp vittringen.

VA - 6 timmar sedan

Två heta aktier du borde plocka in i portföljen – och noteringen att skippa

Affärstidningen korar nya favoriter på Stockholmsbörsen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.