Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 20 January, 08:17

Dagensanalys.se - 20 sep 17 kl. 11:31

Bättre signaturer i GmailAtt ha en signatur i sin mail är (förhoppningsvis) en självklarhet för de flesta idag. Däremot har det varit en stor nackdel för Gmail-användare att telefonnummer, adresser och mailadresser inte automatiskt varit länkade till relevanta funktioner. Men från idag är det ändring på det, och inom tre dagar lovar Google att alla ska ha fått sina mailkorgar uppdaterade. Att ha sin signatur automatiskt infogat i slutet av mail är för många ett bra sätt att både göra kontakt enklare, samt se till att relevant information finns tillgänglig för mailmottagaren. I dagens mobila världs ställs dock högre krav på hur funktionaliteten i dessa signaturer ska fungera.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Gmail, Google, Google Maps, Hangouts

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bättre signatureri , Gmail
Dagensanalys.se - 15 mar 17 kl. 11:31

Swish får konkurrens av Gmail

Den i Sverige så populära appen Swish, som gör det möjligt att snabbt skicka pengar mellan privatpersoner och företag, verkar inom kort få konkurrens av ingen mindre än Gmail. Redan 2013 integrerades GoogleWallet med Gmail, men det är först nu som Google på allvar gör betalmöjligheterna tillgängliga för allmänheten. Genom Gmail-appen kan du nu enkelt skicka, eller begära, pengar av andra, oavsett om de har Gmail eller inte.

Dagensanalys.se - 07 nov 16 kl. 19:24

Ny snabbare, snyggare och bättre Gmail app till iOS

Nu kan du ångra skicka och swipa för att arkivera eller radera dina mail i Gmail. Google har idag uppdaterat sin Gmail samt sin Google Calendar app till iOS. En av de mest praktiska funktionerna i nya Gmail för webben och på Android med möjligheten att ”ångra” eller återta ett meddelande som du just har skickat, finns nu även tillgänglig för Gmail i iOS.

Dagensanalys.se - 19 maj 17 kl. 11:31

Gmail erbjuder smarta svar för mobiler

Gmail introducerade redan 2015 funktionen ”smart reply” till Gmail för desktop. Nu kommer funktionen för mobiler, något som kan såväl underlätta kommunikation som spara värdefulla sekunder. Precis som telefoner erbjuder dig att skicka ett sms med exempelvis texten ”jag är upptagen, ringer dig snart” om du inte kan svara, så har Gmail introducerat liknande funktion för din mail.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 15:00

Gmail skryter med en miljard användare i månaden

Google lade upp en skojig liten video igår på sin Twitter, där de firade att de nått en miljard aktiva användare i månaden. Detta är en ordentlig uppgång från den redan höga siffran från maj förra året, då man hade 900 miljoner mejlande personer att skryta med. Gmail har arbetat hårt med att förbättra sin tjänst, med funktioner som lyfter fram viktiga detaljer ur ett meddelande som till exempel reservationsnummer och uppgifter för räkningar.

Dagensanalys.se - 25 okt 17 kl. 10:42

Nu kan du koppla ihop Trello med Gmail

Google har öppnat upp så att tredjepartstjänster som Trello, Asana, DocuSign och Wrike kan läggas till i Gmail. Du behöver inte ens vara ett företag för att få det att fungera. Går lika bra som privatperson.

DN - 14 aug 13 kl. 20:13

Google: Mejl till Gmail granskas

Användare av e-posttjänsten Gmail kan inte räkna med att mejl de tar emot från icke Gmail-användare inte granskas. Det framkom nyligen i en inlaga från Google till federal domstol i USA..

Mobil - 30 sep 13 kl. 11:36

Gmail för Android kan få reklam

Gmail kan inom kort visa reklam i din Androidtelefon. Det visar en genomgång av senaste Gmail-versionens APK-fil, skriver Android Police..

Cornucopia - 25 okt 13 kl. 13:40

Varning för OSX Mavericks och GMail/IMAP

I veckan släppte Apple nya versionen av sitt operativsystem till Mac-datorerna, OSX 10.9 Mavericks1.. Det är mycket dåliga nyheter för alla som använder Googles Mail, t ex via Google Apps eller GMail, då Apples e-postklient nu är sönder och helt enkelt fungerar uselt mot Googles Mailtjänst.

BT - 29 dec 14 kl. 18:28

Gmail blockeras i Kina

Internetjätten Googles e-postsystem Gmail blockeras i Kina efter månader av störningar. Enligt företagets egna rapporter har aktiviteten minskat kraftigt sedan i fredags. - Vi har undersökt detta och det förelägger inget tekniskt fel från vår sida, skriver Google i ett meddelande till TT.

BT - 29 dec 14 kl. 18:43

Gmail blockeras i Kina

Internetjätten Googles e-postsystem Gmail blockeras i Kina efter månader av störningar. Enligt företagets egna rapporter har aktiviteten minskat kraftigt sedan i fredags. – Vi har undersökt detta och det förelägger inget tekniskt fel från vår sida, skriver Google i ett meddelande till TT.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Facebook ska låta användarna betygsätta nyhetsmedierna

Nu ska alla användare på Facebook hjälpa till att städa upp bland fejkade nyheter och opålitliga nyhetskällor. Facebook har för bara någon vecka sedan meddelat att ”meningsfulla” interaktioner kommer få större genomslag. Exempelvis ska inlägg från vänner och familj prioriteras över nyheter.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Smakprov på Snapchats kommande nedskärningar

Snap Inc, företaget bakom meddelandetjänsten Snapchat, har nyligen sparkat 24 personer. Detta är bara ett litet smakprov på de enorma nedskärningar appen kommer att tvingas till under 2018. Lönsamhet, potential, tillväxt, kostnadsbesparingar, effektivitet är några ledord för Snap under 2018.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Whatsapp tar fram en företagsversion av sin kommunikationsapp

Whatsapp är inte tokstora i Sverige men utomlands ‘äger’ appen flera marknader. Nu är tanken att man ska locka in företagen. Att kommunicera med kunder kräver någon form av telekommunikationslösning.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Roku lanserar en helt egen mätning för sin TV-tjänst

Tv-tjänsten Roku tänker göra som Facebook med sin förstapartsdata och lanserar därför en egen mättjänst. Mättjänsten kallas Ad Insights och ska ge annonsörer insikter i hur det går för deras reklam både i det strömmande och linjära innehållet. Annonsörer får demografi för linjär-tv, OTT, tv-nätverk och innehållsägare kan även mäta effektiviteten för sin marknadsföring, targeting och kampanjmätningar.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Nu kan du se vem som är aktiv på Instagram

Precis som i Facebook Messenger aktiverar nu Instagram möjligheten att se när en användare som du skickat ett direktmeddelande till senast var aktiv. Det betyder givetvis även att andra kan se när du senast var aktiv. Funktionen som låter dig se om en användare är aktiv är mycket uppskattad i Facebook Messenger, eftersom det gör att du vet om personen sett ditt meddelande eller inte, något som inte går att göra för exempelvis mail eller sms (om du inte begär mottagarkvittens).

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Vilken kändis vill svenskarna helst tillbringa semestern med?

Här är listan som avslöjar vilken kändis som vi helst skulle vilja tillbringa semestern med. Är din favorit med på listan? I en SIFO-undersökning som gjordes i slutet av förra året ställde Resia frågan om vilken svensk kändis man helst tar med sig på en semesterresa utomlands.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

En bok för alla marknadsförare

Ledande experter inom marknadsföring/kommunikation gillar när Olle F. Ringenson förklarar hur det blev som det blev och hur det kan gå framöver om inte marknadsförarna skärper både kunskaper och insikt. ”Marknadsföring inifrån är en unik, mångfacetterad resa genom decennierna med hjälp av Olles insikter inom företagande marknadsföring, kommunikation.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Analytiker med digitalt fokus till Inizio

Inizio ska bli fler och vi söker nu en analytiker med digitalt fokus till vårt team. Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva bolaget framåt där kvalitet och kreativitet står i fokus. Inizio är ett analys- och undersökningsföretag med digitalt fokus.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Vill du hänga med i nyhetsflödet ska du undvika sociala medier

En ny studie från JMG på Göteborgs universitet visar att personer som följer nyheter via sociala medier har lägre kunskap om vad som händer än de som följer traditionella nyhetsmedier. Samtidigt har antalet personer som vänder sig till just sociala medier för nyheter ökat de senaste åren. Studien har framför allt fokuserat på politiska händelser, där de som får till sig sina nyheter via TV, dagstidningar, radio eller nyhetssajter har bättre kunskaper än de som får sina nyheter via sociala medier.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

7 steg hur du lyckas med social selling på LinkedIn

Sociala medier används mer av svenska folket än telefonen och är snart ifatt e-postkommunikationen. Att negligera sociala medier i sin marknadsföring eller om man arbetar med försäljning är ett fatalt misstag om man vill komma i kontakt med sina kunder och prospekts där de befinner sig. Man måste idag integrera sociala medier i sitt säljarbete och sin kommunikation om man vill nå unga digitala marknadsförare, kalla samtal och bannerannonser är inte vägen fram idag om man vill nå fram man måste integrera flera kanaler.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.