DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 13:54

Liknande nyheter

Taggar: Viktor, Munkhammar, Fyra, utmaningar, väntar, Tyskland
DN - 20 jan 15 kl. 06:53

Presidentens fyra utmaningar under den sista tiden vid makten


USA:s president Barack Obama ska på tisdagen hålla sitt sjätte årliga tal till nationen. Det här är fyra utmaningar han måste tackla under den sista tiden vid makten..

SvD - 20 aug 15 kl. 17:30

Fyra utmaningar inför budgetförhandlingarna

Det är bäddat för en hård strid mellan S och MP om en mycket begränsad pengapåse på Harpsund i helgen. En stram budget gör att S riskerar en svekdebatt samtidigt som klimattoppmötet i vinter sätter press på MP. SvD listar fyra utmaningar inför förhandlingarna om regeringens första riktiga budget..

SvD - 21 aug 15 kl. 06:58

Fyra utmaningar i regeringens budgetstrid

En stram budget gör att S riskerar en svekdebatt samtidigt som klimattoppmötet i vinter sätter press på MP. Det är bäddat för en hård strid mellan S och MP om en mycket begränsad pengapåse på Harpsund i helgen. SvD listar fyra utmaningar inför förhandlingarna om regeringens första riktiga budget..

DI - 16 nov 16 kl. 11:21

Viktor Munkhammar: Klappat och klart för räntehöjning

Det är fyra veckor kvar till Federal Reserves räntebesked men handlarna är säkra på sin sak. En höjning är inprisad till 94 procent, den högsta sannolikhet som uppmätts under året..

Sydsvenskan - 17 sep 14 kl. 00:06

"Fyra utmaningar för SVT och Hanna Stjärne"

Igår blev det klart att Hanna Stjärne tar över posten som VD för Sveriges Television.
Nu måste hon hantera fyra stora utmaningar, skriver Tobias Olsson, professor i medie- och kommunikationsvetenskap vid Lunds universitet..

E24 - 08 nov 16 kl. 21:00

Fyra utmaningar för USA:s nästa president

Den nya presidenten har flera saker att agera på akut, men i ekonomin är det snarare långsiktiga åtgärder som krävs. SvD har, med hjälp av några av landets främsta ekonomer, listat fyra ekonomiska utmaningar för USA:s 45:e president..

Västerbottens Folkblad - 12 feb 11 kl. 20:11

Viktor Stenman fyra när Nårsa vann

SKOTER Första deltävlingen i skotercrossens SM-serie slutade med överlägsen seger för Petter Nårsa. Viktor Stenman blev bäste västerbottning. Petter Nårsa vann överlägset.

DN - 25 jan 15 kl. 18:01

Fyra utmaningar som väntar i Grekland


Vänsterpartiet Syriza tycks gå mot en historisk seger i söndagens ödesval i Grekland. Men efter segerfesten väntar ett antal stora och svåra utmaningar..

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 18 kl. 10:16

Herbert Munkhammar på Sverigeturné

Efter solodebuten kommer turnén. I vår gör Herbert Munkhammar fyra spelningar i Sverige – i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Herbert Munkhammar är mest känd för olika samarbeten, han har bland annat medverkat i Afasi & Filthy, Maskinen och Ans.

Sydsvenskan - 04 dec 18 kl. 10:16

Herbert Munkhammar på Sverigeturné

Efter solodebuten kommer turnén. I vår gör Herbert Munkhammar fyra spelningar i Sverige – i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Herbert Munkhammar är mest känd för olika samarbeten, han har bland annat medverkat i Afasi & Filthy, Maskinen och Ans.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Teckningskursen i Norwegians nyemission spikad till 33 kronor

Det norska lågprisflygbolaget Norwegian meddelade på måndagen att teckningskursen i den tidigare aviserade nyemissionen spikas till 33 norska kronor per aktie. Villkoren i emissionen är 2:1 vilket innebär att befintliga aktieägare har rätt att köpa två nya aktier för varje befintlig aktie. .

DI - 4 minuter sedan

Sensys Gatso stoppar tecknat avtal med amerikansk kund

Sensys Gatso Group, verksamt inom trafiksäkerhetslösningar, har "ömsesidigt" kommit överens med en amerikansk kund om att avsluta ett tidigare tecknat kontrakt, som hade ett ordervärde om 9 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Commerzbank spår att ECB lämnar räntan oförändrad under 2019

Tillämpningen av en mer användbar ECB-handlingsregel pekar mot att ECB inte kommer höja räntan i år..

DI - 15 minuter sedan

Bonnesen: ”Vi visar att kvinnor som bank-vd:ar inte är ett undantag”

Efter en turbulent period med svag aktieutveckling utser Handelsbanken en kvinnlig vd – ett ganska typiskt agerande, visar forskningen. ”Man önskar att kvinnor även fick chansen när det inte är uppförsbacke”, säger Amanda Lundeteg, vd för stiftelsen Allbright..

DI - 30 minuter sedan

Palladium lyfter till nya rekordnivåer

Palladium fortsatte mot nya höjder på måndagen och spotpriset nådde under förmiddagen rekordnoteringen 1.458 dollar per uns. Det rapporterar Reuters.

DI - 30 minuter sedan

Analytiker ser hög sannolikhet för bud på Pernod Ricard

Ett konsortium lett av LVMH och Diageo som lägger bud på sprittillverkaren Pernod Ricard ses som ”högt sannolikt” av Berenbergs analytiker som täcker in sektorn med lyxbolag..

DI - 15 minuter sedan

Lundberg satsar i Linköping – Peab får order värd 344 miljoner

Byggbolaget har fått en order att bygga bostäder och kontor i Lindköping. Ordervärdet uppgår till 344 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Hedgefond vill stämma tyska finansinspektionen för blankningsstopp

Den tyska finansmyndigheten Bafin kan komma att stämmas av en brittisk hedgefond. Beslutet att förbjuda nya blankningar i det skandaldrabbade bolaget Wirecard öppnar för finansiella krav mot myndigheten, enligt hedgefondförvaltaren Crispin Odey..

DI - 45 minuter sedan

Teknisk analys: Köpläge i utbombat krisbolag – ”stor uppsida”

Börsen tuffar på uppåt och kortsiktigt momentum är starkt positivt, enligt Investtech. Analysfirman ser köpläge i ett bolag som fullständigt havererat på börsen – men där investerarna nu börjat svänga. ”Aktien är intressant för såväl kortsiktiga som långsiktiga investerare.

DI - 45 minuter sedan

ChemoTech och ABEX/Gold Lite-koncernen expanderar samarbetet till Vietnam

Idag har ABEX/ Gold Lite -koncernen utnyttjat  sin option, att representera ChemoTech och IQwave™ även i Vietnam. ChemoTech får genom detta avtal ytterligare en order värd ca. 17 000 EURO..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.