DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 17:04

Liknande nyheter

Taggar: Martin, Blomgren, Bottenfiskei , mataffären
Expressen - 05 jun 18 kl. 20:58

Ex-prinsessan: ”Vi handlar fortfarande i mataffären”

Trots en tjusig titel och det forna äktenskapet med en dansk prins strävar grevinnan Alexandra efter att leva ett så normalt liv som möjligt.I en intervju med HER&NU berättar Alexandra om besöken i mataffären tillsammans med sönerna.– Vi handlar fortfarande i mataffären och några gånger står det någon dynga på förstasidan av någon tidning, men vi ler bara åt det, säger ex-prinsessan..

ÖstersundsPosten - 22 mar 15 kl. 10:11

Mataffären i Rötviken kan vara på väg att göra comeback

I höstas stängde mataffären i Rötviken när makarna Eva och Peter Berg gick i pension efter sex år som butikansvariga för Rötvikens enda mataffär. Nu ligger närmaste affär i Valsjöbyn, två mil bort. Men de flesta åker sex mil till Föllinge för att handla sina matvaror där..

Jönköpingsnytt - 12 dec 12 kl. 15:40

Pensionärer får julskjuts till mataffären

Många pensionärer kan ha svårt att ta sig fram med bil eller allmänna kommunikationer, men vill gärna köpa sin julmat själv. Nu har Veterankraft, Atteviks bil och Ica Maxi startat ett samarbete för att erbjuda pensionärer skjuts till mataffären..

Jönköpingsnytt - 16 dec 12 kl. 09:43

Trio åtalas för fräcka stölder utanför mataffären

Tre personer, två män och en kvinna, åtalas för flera fräcka stölder mot äldre personer utanför mataffären. Stölderna har skett både på Ica Maxi och i Huskvarna. En kvinna blev av med 3 000 kronor i kontanter..

ÖstersundsPosten - 16 mar 13 kl. 10:21

Så blir du lurad i mataffären

Hästköttskandalen gav eko i hela Europa. Men matfusket är utbrett. Man behöver inte leta länge för att hitta varor av oklart ursprung och för­packningar som lovar för mycket.

SR - 25 sep 15 kl. 20:38

Ottawa stänger av Wikstrand: ”Han kan jobba i mataffären”

Förre Färjestadsbacken Mikael Wikstrand lämnade Ottawas träningsläger och reste hem till Sverige. Det har rört upp känslorna hos den kanadensiska NHL-klubben som nu stängt av honom. – Han kan jobba i mataffären, han kan spela i korpen, men han kan inte spela hockey i Sverige, säger Ottawas general manager Bryan Murray..

SVT - 25 sep 15 kl. 22:22

”Han kan jobba i mataffären men inte spela hockey”

Mikael Wikstrand, 21, åkte hem till Sverige eftersom en familjemedlem är svårt sjuk. Enligt Ottawa meddelade backen aldrig klubben och därför stängs han nu av från spel. ”Han kan jobba i mataffären, han kan spela i korpen, men han kan inte spela hockey i Sverige”, säger Ottawas general manager Bryan Murray..

DN - 09 jan 16 kl. 17:44

Minnesceremoni vid judiska mataffären i Paris

Klockan 19.30 på lördagskvällen hålls en stor minnesceremoni utanför den judiska mataffären Hyper Cacher, där fyra judar sköts till döds i gisslandramat för precis ett år sedan. Säkerhetspådraget kommer att vara mycket omfattande..

DN - 09 jan 16 kl. 17:44

Stillsam ceremoni vid den judiska mataffären i Paris


Lugn, vördnad och viss irritation över avspärrningar och ständiga tillsägningar från poliser med dragna vapen. Minnesceremoni utanför den judiska mataffären Hyper Cacher, där fyra judar sköts till döds i gisslandramat för precis ett år sedan, avlöpte enligt plan..

Expressen - 29 feb 16 kl. 08:22

Tre beväpnade män rånade mataffären

Tre män beväpnade med automatvapen slog till mot mataffären i Årsta strax före stängning. Men det var inte dagskassan som var målet – utan kontantpåfyllning av bankomaten i butiken. – Om de var välinformerade vet jag inte, men man har väl inte varit där av en slump, säger Stockholmspolisens Lars Byström om rånarnas timing..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

New York-börser: Klädjätte lyfter till ny rekordnivå

New York-börserna inledde måndagen oregelbundet med viss dragning uppåt efter viss optimism om att framsteg görs för att lösa handelskonflikten mellan USA och Kina. Kursuppgången var dock mindre än på de ledande europeiska börserna. Teslas aktie tappade något sedan banken JP Morgan sänkt sin riktkurs på elbilstillverkaren.

DI - 15 minuter sedan

Synact Pharma får positiva data från studie

Läkemedelsutvecklaren Synact Pharma har erhållit positiva data från en preklinisk studie inom nefrotisk syndrom (NS) för läkemedelskandidaten AP1189.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Johan Rockström: Vi kan sätta slutdatum för diesel och bensin

Var är bristen på kunskap som allra störst? Över de globala miljörisker vi står inför, eller över de stora möjligheter som hållbarhet erbjuder? Jag är osäker, vilket förstärker känslan av frustration..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Turkiska liran försvagas efter sänkt kreditbetyg

Europeiska statspappersräntor noterade mestadels endast mindre nettorörelser på måndagen, men italienska räntor sjönk 4-6 trots viss oro efter uppgifterna om att den italienska regeringen planerar att satsa upp till 80 miljarder euro på infrastruktur..

DI - 45 minuter sedan

V-ledamot kritiseras – nekar till att driva egen kampanj

Riksdagsledamoten Amineh Kakabavehs (V) blogg samlade in pengar till hennes personvalskampanj – trots att Vänsterpartiet är emot att kandidaterna driver egna kampanjer. Men Kakabaveh nekar till inblandning. ”Jag bedriver inte en personvalskampanj”, säger hon..

DI - 45 minuter sedan

Lägre försäljning i tyska klädhandeln

Försäljningen i tyska klädbutiker sjönk med 4 procent under vecka 33 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 1 timme sedan

Leovegas-chef säljer aktier

Gamblingbolaget Leovegas produktchef, Jarl Modén, sålde i fredags 15.000 aktier till snittkurs om 62,99 kronor..

DI - 1 timme sedan

Mediehusen kräver svar av Kristersson efter Balis DN-attack

"Press E to destroy DN" har den moderate riksdagsmannen Hanif Bali skrivit under ett bildmontage där han själv poserar med en automatpistol i varje hand och två automatkarbiner slängda över ryggen..

DI - 1 timme sedan

Sveriges byggindustrier: Vi måste marknadsanpassa hyrorna

För första gången på över fem år minskar bostadsbyggandet av nya lägenheter under det första halvåret, enligt siffror från Statistiska Centralbyrån (SCB). "Vi har många medlemmar som är väldigt oroliga över det här", säger Fredrik Isaksson, chefsekonom på Sveriges Byggindustrier..

DI - 1 timme sedan

H&M öppnar ytterligare outletbutik

H&M:s nya outlet-satsning Afound öppnar nästa vecka sin tredje och hittills största butik i Skärholmen Centrum i Stockholm. Det rapporterar Breakit..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.