DI > Ekonomi

Saturday, 20 January, 23:42

Liknande nyheter

Taggar: Martin, Blomgren, Bottenfiskei , mataffären
ÖstersundsPosten - 22 mar 15 kl. 10:11

Mataffären i Rötviken kan vara på väg att göra comeback

I höstas stängde mataffären i Rötviken när makarna Eva och Peter Berg gick i pension efter sex år som butikansvariga för Rötvikens enda mataffär. Nu ligger närmaste affär i Valsjöbyn, två mil bort. Men de flesta åker sex mil till Föllinge för att handla sina matvaror där..

Jönköpingsnytt - 12 dec 12 kl. 15:40

Pensionärer får julskjuts till mataffären

Många pensionärer kan ha svårt att ta sig fram med bil eller allmänna kommunikationer, men vill gärna köpa sin julmat själv. Nu har Veterankraft, Atteviks bil och Ica Maxi startat ett samarbete för att erbjuda pensionärer skjuts till mataffären..

Jönköpingsnytt - 16 dec 12 kl. 09:43

Trio åtalas för fräcka stölder utanför mataffären

Tre personer, två män och en kvinna, åtalas för flera fräcka stölder mot äldre personer utanför mataffären. Stölderna har skett både på Ica Maxi och i Huskvarna. En kvinna blev av med 3 000 kronor i kontanter..

ÖstersundsPosten - 16 mar 13 kl. 10:21

Så blir du lurad i mataffären

Hästköttskandalen gav eko i hela Europa. Men matfusket är utbrett. Man behöver inte leta länge för att hitta varor av oklart ursprung och för­packningar som lovar för mycket.

SR - 25 sep 15 kl. 20:38

Ottawa stänger av Wikstrand: ”Han kan jobba i mataffären”

Förre Färjestadsbacken Mikael Wikstrand lämnade Ottawas träningsläger och reste hem till Sverige. Det har rört upp känslorna hos den kanadensiska NHL-klubben som nu stängt av honom. – Han kan jobba i mataffären, han kan spela i korpen, men han kan inte spela hockey i Sverige, säger Ottawas general manager Bryan Murray..

SVT - 25 sep 15 kl. 22:22

”Han kan jobba i mataffären men inte spela hockey”

Mikael Wikstrand, 21, åkte hem till Sverige eftersom en familjemedlem är svårt sjuk. Enligt Ottawa meddelade backen aldrig klubben och därför stängs han nu av från spel. ”Han kan jobba i mataffären, han kan spela i korpen, men han kan inte spela hockey i Sverige”, säger Ottawas general manager Bryan Murray..

DN - 09 jan 16 kl. 17:44

Minnesceremoni vid judiska mataffären i Paris

Klockan 19.30 på lördagskvällen hålls en stor minnesceremoni utanför den judiska mataffären Hyper Cacher, där fyra judar sköts till döds i gisslandramat för precis ett år sedan. Säkerhetspådraget kommer att vara mycket omfattande..

DN - 09 jan 16 kl. 17:44

Stillsam ceremoni vid den judiska mataffären i Paris


Lugn, vördnad och viss irritation över avspärrningar och ständiga tillsägningar från poliser med dragna vapen. Minnesceremoni utanför den judiska mataffären Hyper Cacher, där fyra judar sköts till döds i gisslandramat för precis ett år sedan, avlöpte enligt plan..

Expressen - 29 feb 16 kl. 08:22

Tre beväpnade män rånade mataffären

Tre män beväpnade med automatvapen slog till mot mataffären i Årsta strax före stängning. Men det var inte dagskassan som var målet – utan kontantpåfyllning av bankomaten i butiken. – Om de var välinformerade vet jag inte, men man har väl inte varit där av en slump, säger Stockholmspolisens Lars Byström om rånarnas timing..

DI - 17 mar 16 kl. 16:01

Martin Blomgren: Rätt aktieval i fixarbutiken

Epitetet Clas Ohlsons lillebror har kanske aldrig stämt bättre på Swedols aktie.De senaste fem åren har avståndet mellan storebror och lillebror vidgats rejält på börsen och tidsperspektivet avgör vilken aktie som lockar mest..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tusentals kvinnor i nya protester mot Trump

Tusentals människor har samlats runt om i USA för den andra kvinnomarschen i protest mot president Donald Trump. Demonstrationer i Washington, New York, Los Angeles och omkring 250 andra städer har som syfte att få in fler feminister i mellanårsvalet. "Vi kommer att göra våra röster hörda vid omröstningarna i höst", säger en av arrangörerna, Emily Patton, i Washington..

DI - 2 timmar sedan

Hennes sittjeans utmanar modevärlden

Louise Linderoths examenskollektion från Textilhögskolan i Borås gav eko över hela världen och blev hyllad av Vogue. Nu backas hon av jeansmärket Dr Denims nystartade fond, för att göra jeans till dem som sitter ned..

DI - 3 timmar sedan

Republikansk tungviktare: "Få slut på galenskapen"

Republikanernas ledare i senaten Mitch McConnell, vill återuppta partiöverskridande diskussioner för att öppna USA:s statsapparat igen. Men president Donald Trump tänker inte förhandla innan Demokraterna "slutar spela spel", meddelar Vita huset..

DI - 3 timmar sedan

Assistent stal toppchefens lyxviner

En assistent till en av de högsta cheferna på investmentbanken Goldman Sachs har enligt amerikanska myndigheter stulit och sålt vidare franska årgångsviner med ett uppskattat värde på 1,2 miljon dollar, eller knappt 10 miljoner kronor. Det skriver New York Times..

DI - 4 timmar sedan

Rusning till Aktietorget

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. Men utvecklingen kan vända tvärt, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Rivstart på Aktietorget kan bli kortlivad

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. En börsens sista suck, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Norra Europas största lerfyndighet finns i Östersund

Efter en brand i anläggningen 1985 levererar Tegelbolaget lönsamma glaseringar av andra producenters tegel i stället. Men företaget sitter fortfarande på Norra Europas största lerfyndighet och kittlande möjligheter. Om de vill..

DI - 4 timmar sedan

Personliga bilskyltar som fick avslag

Förra året skaffade 3.373 svenskar personliga registreringsskyltar. Men det är inte alla budskap som Transportstyrelsen godkänner..

DI - 5 timmar sedan

Impulsköpen en allt girigare ficktjuv

Svenskarna lägger alltmer pengar på godis och läsk, enligt en rapport från Nordea – ett snaskande som kan kosta upp till 20.000 kronor om året..

DI - 5 timmar sedan

Pensionärer reser för miljarder

Svenska pensionärer reser mer än många tror. Varje år spenderar Sveriges seniorer drygt 70 miljarder kronor på resande, enligt en undersökning från Seniorbarometern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.