Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:55

Dagensanalys.se - 19 sep 17 kl. 10:45

Driven Brand Manager till Tele2 PrivatTele2 söker en Brand Manager som kan vara med och utveckla varumärket Tele2 med fokus på privatmarknaden. Som Brand Manager kommer du spela en nyckelroll i att utifrån marknadsperspektivet driva Tele2s privataffär, både på kort- och lång sikt. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla och implementera kommunikation som stödjer varumärkets position och övergripande strategiska mål. Du kommer även ansvara för strategiska projekt med syfte att stärka varumärkets position och affären på privatmarknaden. Du har ett löpande ansvar för planering och koordinering av kampanjer, det innebär att du  koordinerar såväl intressenter i den egna organisationen som externa partners och arbetar i tätt samarbete med dina kollegor på marknadsavdelningen.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Brand Manager, Tele2 Privat, Tele2, Tele2s, Metrojobb, Sveriges

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Driven, Brand, Managertill , Tele2, Privat
Dagensanalys.se - 13 apr 17 kl. 13:15

Tele2 söker en erfaren Brand Manager B2B

Har du ett brinnande ett intresse för kreativ och relevant kommunikation samt är en stark projektledare? Då kan det vara dig Tele2 söker! Som Brand Manager kommer du att vara en nyckelperson i att utifrån marknadsperspektivet driva Tele2s företagsaffär, både på kort- och lång sikt.

Dagensanalys.se - 11 aug 16 kl. 14:40

Sökes: Senior Brand Manager

En av världens största vinproducenter söker en driven och analytisk Senior Brand Manager till sitt kontor i Stockholm. Är det dig de söker? Som Senior Brand Manager arbetar du för att säkra och stärka de varumärken som ryms i VCT Swedens portfölj på den svenska marknaden.

Dagensanalys.se - 09 nov 16 kl. 11:19

Brand Manager till Orkla Confectionery & Snacks

Vill du skapa mer mys åt svenska folket? Orkla söker nu en Brand Manager som brinner för innovation, kommunikation och varumärkesbyggande. I rollen som Brand Manager ansvarar du för att leda tvärfunktionella innovationsprojekt och utvecklar både befintliga och nya produkter för att möta marknadens önskemål och behov.

Dagensanalys.se - 08 aug 17 kl. 10:55

Sökes: Vinkunnig Brand Manager

Har du tröttnat på ditt jobb och letar efter en ny utmaning? Är du intresserad av viner? Då kan detta vara jobbet för dig!

Expressen - 08 dec 13 kl. 16:31

Larm om brand vid Tele2 Arena

En brand drabbade på söndagen nybyggda Tele 2 Arena i Stockholm. Polis och brandkår kallades till platsen och byggnaden utrymdes. – Ursprungsbranden är precis släckt.

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 12:02

Orkla Care söker Brand Managers

Orkla Care Sverige förstärker sin marknadsavdelning och söker därför två affärsinriktade Brand Managers. Fokus i rollen som Brand Manager ligger framförallt på att ta ett helhetsansvar för din kategori, där du kommer ansvara för att initiera, driva och implementera kategori- och varumärkesplaner för den svenska marknaden. Ditt huvudansvar är att skapa och genomföra aktivitetsplaner för hela Sverige, men även regionalt för din kategori.

SvD - 08 dec 13 kl. 17:12

Brand på Tele2 Arena

Dagensanalys.se - 19 jan 16 kl. 12:00

Är du Tele2:s nya Content Manager?

Tele2 satsar nu på digitala kanaler på företagssidan och driver ett flertal spännande projekt. Vill du vara med och driva Tele2 framåt? Academic Work söker för Tele2s räkning en Content Manager.

Dagensanalys.se - 03 nov 16 kl. 10:45

Gina Tricot söker en driven Social Media Manager

Brinner du för mode och är en stjärna på sociala medier? Då får du inte missa det här jobberbjudandet! Gina Tricot söker en driven och kreativ Social Media Manager till deras online-avdelning som är en del av marknadsavdelningen.

Dagensanalys.se - 04 okt 16 kl. 14:53

Diven Trade Marketing Manager till globalt företag

Är du utbildad marknadsekonom och är en lösningsorienterad ”doer” som gillar utmaningar? Då kan det här vara jobbet för dig! Academic Work söker för ett företag i framkant inom fast consumer goods en driven Trade Marketing Manager som ska stötta upp marknadsavdelningen året ut.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Martin Timell fortsätter sin TV-karriär i Finland

I Sverige har kändisen Martin Timell blivit borttagen från tv-skärmen efter att både sponsorer och TV4 sagt upp samarbetet. Men TV-karriären fortsätter för Martin Timell i Finland med sin hemma-fixar-serie Äntligen hemma. TV4 som ägs av Bonnier har sagt upp samarbetet med Martin Timell efter att vittnen trätt fram och vittnat om sexuella trakasserier.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Snapchat satsar på programmatisk annonshandel

Snapchat planerar att ta in fler programmatiska annonser efter att ha kämpat med att få in tillräckligt med med annonser. Snapchat planerar att injicera mer programmatiska annonser i Snapchat shows. Annonsörer kan redan köpa Snap Ads programmatiskt genom företagets annonshanterare, vilket ger annonsörer möjlighet att köra annonser inom Snapchat-program.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Så här tar YouTube bort innehåll från extremister

Fake News och stötande innehåll är ett växande problem hos Google, Facebook och YouTube. YouTube har tagit fram fyra steg vi tar för att bekämpa terroristinnehåll på YouTube:
– De har sätt att upptäcka och ta bort innehåll med hjälp av maskininlärning
– Fler expertpartners hjälper till att identifiera brottsligt innehåll
– Hårdare krav mot extremister och hatinlägg
– Tuffare standard för videoinlägg som är kontroversiella Bättre sätt att hitta hatfulla inlägg
I juni började YouTube använda maskininlärning för att flagga innehåll med våldsam extremism för mänsklig granskning.
Över 83 procent av de videoklipp som togs bort för våldsam extremism under den senaste månaden togs ner innan de upptäcktes av en mänsk

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Googles ballonger ger internet till Puerto Rico

Project Loon, Googles satsning att ge internetuppkoppling till svårtillgängliga och katastrofdrabbade områden är i full gång. Svårtillgängliga områden i orkandrabbade Puerto Rico har äntligen fått tillgång till internet genom Googles ballonger som är placerade över landet. Ballongerna kommer ge begränsad uppkoppling som räcker till att skicka sms, läsa email eller söka information på internet, men endast för personer som har mobiltelefoner med LTE-stöd.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Använd egen data för att tjäna mer pengar – med hjälp av en DMP

Det pratas en hel del om Data Management Plattformar – DMP och att man behöver ha det, men vad är det egentligen och varför behöver man ha det. När marketing tech kartan hela tiden fylls på och med över 5000 företag och system som är listade på den så behöver man gå ifrån själva paketeringen till tex. CRM system, eller Marketing Automation System och i stället titta på funktioner och vad den faktiskt gör.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

5 tips för att hantera konflikter på arbetsplatsen

På arbetsplatsen får du sällan välja vem du ska jobba med, och inte sällan händer det att du hamnar i konflikt eller irriterar dig på något dina kollegor gör. Att ignorera problemet kan tillfälligt hjälpa, men i längden behöver du hitta bättre sätt att hantera konflikten. Här kommer fem tips som hjälp på vägen.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

TU ska hjälpa ungdomar att förstå nyhetsmedier

Anne-Marie och Gustaf Anders stiftelse för medieforskning har tilldelat mediehusens branschorganisation TU tre miljoner kronor under tre år för att utveckla projektet och sajten Mediekompass. Projektets uppgift är att hjälpa skolan med undervisning om och med medier.
”Det här är fantastiskt inspirerande nyheter.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Nytt sökverktyg för alla dina konversationer på sociala medier

Många företag har en stor närvaro på sociala medier, men det kan vara svårt, för att inte säga omöjligt, att hålla koll på vad som sagts och hur olika konversationer sett ut. Därför har företaget Brandwatch skapat en sökmotor för sociala medier, som gör det enkelt att få koll på företagets alla konversationer. Verktyget kallas Quick Search, en företagsanpassad sökmotor för sociala medier.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Så här får du vårt nyhetsbrev helt gratis

Dagensanalys.se nyhetsbrev skickas till din e-postbrevlåda sex gånger i veckan. När du prenumererar på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Så slipper du störiga annonser på nätet

Trots att många har installerat en reklamblockerare så har den stora majoriteten det inte. Men även om du inte vill ha en reklamblockerare kanske du önskar att du slapp många av de retargeting-annonser du utsätts för. Genom annonsbranschens egen samarbetsorganisation finns nu ett alternativ för att slippa riktade annonser.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.