Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:46

Dagensanalys.se - 19 sep 17 kl. 10:45

Driven Brand Manager till Tele2 PrivatTele2 söker en Brand Manager som kan vara med och utveckla varumärket Tele2 med fokus på privatmarknaden. Som Brand Manager kommer du spela en nyckelroll i att utifrån marknadsperspektivet driva Tele2s privataffär, både på kort- och lång sikt. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla och implementera kommunikation som stödjer varumärkets position och övergripande strategiska mål. Du kommer även ansvara för strategiska projekt med syfte att stärka varumärkets position och affären på privatmarknaden. Du har ett löpande ansvar för planering och koordinering av kampanjer, det innebär att du  koordinerar såväl intressenter i den egna organisationen som externa partners och arbetar i tätt samarbete med dina kollegor på marknadsavdelningen.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Brand Manager, Tele2 Privat, Tele2, Tele2s, Metrojobb, Sveriges

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Driven, Brand, Managertill , Tele2, Privat
Dagensanalys.se - 13 apr 17 kl. 13:15

Tele2 söker en erfaren Brand Manager B2B

Har du ett brinnande ett intresse för kreativ och relevant kommunikation samt är en stark projektledare? Då kan det vara dig Tele2 söker! Som Brand Manager kommer du att vara en nyckelperson i att utifrån marknadsperspektivet driva Tele2s företagsaffär, både på kort- och lång sikt.

Dagensanalys.se - 11 aug 16 kl. 14:40

Sökes: Senior Brand Manager

En av världens största vinproducenter söker en driven och analytisk Senior Brand Manager till sitt kontor i Stockholm. Är det dig de söker? Som Senior Brand Manager arbetar du för att säkra och stärka de varumärken som ryms i VCT Swedens portfölj på den svenska marknaden.

Dagensanalys.se - 09 nov 16 kl. 11:19

Brand Manager till Orkla Confectionery & Snacks

Vill du skapa mer mys åt svenska folket? Orkla söker nu en Brand Manager som brinner för innovation, kommunikation och varumärkesbyggande. I rollen som Brand Manager ansvarar du för att leda tvärfunktionella innovationsprojekt och utvecklar både befintliga och nya produkter för att möta marknadens önskemål och behov.

Dagensanalys.se - 08 aug 17 kl. 10:55

Sökes: Vinkunnig Brand Manager

Har du tröttnat på ditt jobb och letar efter en ny utmaning? Är du intresserad av viner? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dagensanalys.se - 17 nov 17 kl. 10:00

Expressen söker en driven SEO-manager

Vill du vara med och utveckla Expressen? Har du en bakgrund inom IT eller ekonomi och vill jobba med sökoptimering? Då kan jobbet som SEO-manager vara något för dig!

Expressen - 08 dec 13 kl. 16:31

Larm om brand vid Tele2 Arena

En brand drabbade på söndagen nybyggda Tele 2 Arena i Stockholm. Polis och brandkår kallades till platsen och byggnaden utrymdes. – Ursprungsbranden är precis släckt.

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 12:02

Orkla Care söker Brand Managers

Orkla Care Sverige förstärker sin marknadsavdelning och söker därför två affärsinriktade Brand Managers. Fokus i rollen som Brand Manager ligger framförallt på att ta ett helhetsansvar för din kategori, där du kommer ansvara för att initiera, driva och implementera kategori- och varumärkesplaner för den svenska marknaden. Ditt huvudansvar är att skapa och genomföra aktivitetsplaner för hela Sverige, men även regionalt för din kategori.

SvD - 08 dec 13 kl. 17:12

Brand på Tele2 Arena

Dagensanalys.se - 19 jan 16 kl. 12:00

Är du Tele2:s nya Content Manager?

Tele2 satsar nu på digitala kanaler på företagssidan och driver ett flertal spännande projekt. Vill du vara med och driva Tele2 framåt? Academic Work söker för Tele2s räkning en Content Manager.

Dagensanalys.se - 03 nov 16 kl. 10:45

Gina Tricot söker en driven Social Media Manager

Brinner du för mode och är en stjärna på sociala medier? Då får du inte missa det här jobberbjudandet! Gina Tricot söker en driven och kreativ Social Media Manager till deras online-avdelning som är en del av marknadsavdelningen.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

Kanta TNS och Qualtrics samarbetar för att erbjuda nya lösningar

Kantar TNS som ägs av WPP och enkätverktyget Qualtrics ska ta samarbeta för att erbjuda globala erbjudanden inom kundupplevelser. Inom samarbetet kommer kunder kunna använda Qualtrics system för att ta fram insikter för varumärken, kunddata, marknad och industri. Qualtrics Experience Management Platform  inkluderar dashboards, case management, integration med CRM och funktioner som baseras på AI.

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

Mediavision lanserar ny tjänst i samarbete med Playpilot

Konsultbolaget Mediavision har ingått ett samarbete med bolaget bakom videotjänsten Playpilot och lanserar under februari The Inventory Insight i hela Norden. Bakgrunden är en starkt ökande konkurrens på den nordiska streamingmarknaden. Mediavision presenterar i dag under sitt årliga TV-seminarium ett nytt strategiskt samarbete med Playpilot.

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

”Jag är oroad över konsekvenserna av att komma närmare politiken”

Sveriges Radio lyfter fram behovet att säkerställa politiskt oberoende i sitt remissvar till public service-kommittén idag. Många åtgärder föreslås men public service måste grundlagsskyddas innan eventuella finansieringsförändringar genomförs. I public service utredningens slutbetänkande föreslås att dagens finansieringsmodell ersätts av en specialdestinerad skatt.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Schibsted använder maskininlärning för att öka prenumerationskonverteringen med 500%

Nyhetsbranschen har blivit allt tuffare de senaste åren, och allt fler nyhetsbyråer förlitar sig på prenumerationer i takt med att fler användare installerar reklamblockerare. Schibsted vände sig till maskininlärning för att råda bot på problemet, och kunde genom det öka konverteringsgraden i sina telemarketingkampanjer med över 500%. Att få tillräckliga intäkter för att kunna fortsätta driva sin nyhetskanal är kritiskt, men något som också blivit allt svårare.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Nu kan du dela Stories utanför Snapchat

Om du är hängiven till Stories och vill sprida dina budskap utanför appen Snapchat så är din dag här. Snapchat har nämligen gjort det möjligt att göra just det, sprida Stories till personer som inte har appen installerad. Du kan exempelvis skicka dina Stories till vänner via e-post eller publicera dem på Facebook, Insta och Twitter.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Digital B2B-handel fortsätter att öka

Den digitala handeln bland svenska B2B-företag har tagit fart de senaste åren och mellan 2016 och 2017 ökade den med 18 procent. Företaget Litium, som utvecklar och säljer en molnbaserad e-handelsplattform, har undersökt om och hur svenska B2B-företag arbetar med digitala kanaler i sin försäljning. I årets undersökning är det hela 67 procent som säger sig sälja digitalt, en ökning med 18 procent från 2016.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Olle F. förklarar: Så kan det digitala tempot rädda en hotad bransch

Marknadsföring är ett spel på många fält och med många roller. Digital marknadsföring får nyckelfunktioner i allt fler sammanhang tack vare sina speciella kommunikationsegenskaper. Ett par exempel: Hemnets och Blockets dominans som media för försäljning av småhus och lägenheter, snart också kopierat av bilbranschen.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Paradiset som är en uppstickare inom mat ska nu digitaliseras

Paradiset väljer Visma Retail när matvarukedjan digitaliserar. Den nya satsningen innebär bland annat en central plattform för kundinsikt och kommunikation, levererad av Visma Retails CRM- och kundlojalitetsexperter på Abalon. – Det är otroligt kul att få jobba med en så pass nyskapande aktör som Paradiset.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Sizmek erbjuder full insyn i sin AI-baserade adtech-plattform

Sizmek erbjuder nu full transparens i hela sin AI-baserade plattform, för att hjälpa mediebyråer och annonsörer att få en bättre förståelse för hur artificiell intelligens (AI) påverkar såväl prestandan och kostnaden för mediekampanjer. – Branschen har sagt sitt och Sizmek har lyssnat och reagerat. Mediebyråer och annonsörer kräver större synlighet och kontroll och vill inte längre att kampanjpriserna göms i en ”svart låda” utan möjlighet till insyn kring hur medieinvesteringar påverkar slutresultatet.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

5 tips hur från Maria Gester – Hur du blir bättre på strategi och taktik i sociala medier

Intervju med Maria Gester – specialist inom sociala medier och digital marknadsföring Hej Maria, kul att få en pratstund med dig. Hej! Kul att få vara med!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.