Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 22 September, 20:47

Dagensanalys.se - 19 sep 17 kl. 10:45

Driven Brand Manager till Tele2 PrivatTele2 söker en Brand Manager som kan vara med och utveckla varumärket Tele2 med fokus på privatmarknaden. Som Brand Manager kommer du spela en nyckelroll i att utifrån marknadsperspektivet driva Tele2s privataffär, både på kort- och lång sikt. Du har det övergripande ansvaret för att utveckla och implementera kommunikation som stödjer varumärkets position och övergripande strategiska mål. Du kommer även ansvara för strategiska projekt med syfte att stärka varumärkets position och affären på privatmarknaden. Du har ett löpande ansvar för planering och koordinering av kampanjer, det innebär att du  koordinerar såväl intressenter i den egna organisationen som externa partners och arbetar i tätt samarbete med dina kollegor på marknadsavdelningen.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Brand Manager, Tele2 Privat, Tele2, Tele2s, Metrojobb, Sveriges

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Driven, Brand, Managertill , Tele2, Privat
Dagensanalys.se - 13 apr 17 kl. 13:15

Tele2 söker en erfaren Brand Manager B2B

Har du ett brinnande ett intresse för kreativ och relevant kommunikation samt är en stark projektledare? Då kan det vara dig Tele2 söker! Som Brand Manager kommer du att vara en nyckelperson i att utifrån marknadsperspektivet driva Tele2s företagsaffär, både på kort- och lång sikt.

Dagensanalys.se - 11 aug 16 kl. 14:40

Sökes: Senior Brand Manager

En av världens största vinproducenter söker en driven och analytisk Senior Brand Manager till sitt kontor i Stockholm. Är det dig de söker? Som Senior Brand Manager arbetar du för att säkra och stärka de varumärken som ryms i VCT Swedens portfölj på den svenska marknaden.

Dagensanalys.se - 09 nov 16 kl. 11:19

Brand Manager till Orkla Confectionery & Snacks

Vill du skapa mer mys åt svenska folket? Orkla söker nu en Brand Manager som brinner för innovation, kommunikation och varumärkesbyggande. I rollen som Brand Manager ansvarar du för att leda tvärfunktionella innovationsprojekt och utvecklar både befintliga och nya produkter för att möta marknadens önskemål och behov.

Dagensanalys.se - 08 aug 17 kl. 10:55

Sökes: Vinkunnig Brand Manager

Har du tröttnat på ditt jobb och letar efter en ny utmaning? Är du intresserad av viner? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dagensanalys.se - 17 nov 17 kl. 10:00

Expressen söker en driven SEO-manager

Vill du vara med och utveckla Expressen? Har du en bakgrund inom IT eller ekonomi och vill jobba med sökoptimering? Då kan jobbet som SEO-manager vara något för dig!

Expressen - 08 dec 13 kl. 16:31

Larm om brand vid Tele2 Arena

En brand drabbade på söndagen nybyggda Tele 2 Arena i Stockholm. Polis och brandkår kallades till platsen och byggnaden utrymdes. – Ursprungsbranden är precis släckt.

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 12:02

Orkla Care söker Brand Managers

Orkla Care Sverige förstärker sin marknadsavdelning och söker därför två affärsinriktade Brand Managers. Fokus i rollen som Brand Manager ligger framförallt på att ta ett helhetsansvar för din kategori, där du kommer ansvara för att initiera, driva och implementera kategori- och varumärkesplaner för den svenska marknaden. Ditt huvudansvar är att skapa och genomföra aktivitetsplaner för hela Sverige, men även regionalt för din kategori.

SvD - 08 dec 13 kl. 17:12

Brand på Tele2 Arena

Dagensanalys.se - 19 jan 16 kl. 12:00

Är du Tele2:s nya Content Manager?

Tele2 satsar nu på digitala kanaler på företagssidan och driver ett flertal spännande projekt. Vill du vara med och driva Tele2 framåt? Academic Work söker för Tele2s räkning en Content Manager.

Dagensanalys.se - 03 nov 16 kl. 10:45

Gina Tricot söker en driven Social Media Manager

Brinner du för mode och är en stjärna på sociala medier? Då får du inte missa det här jobberbjudandet! Gina Tricot söker en driven och kreativ Social Media Manager till deras online-avdelning som är en del av marknadsavdelningen.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 15:19

Amazon nu tredje största annonsplattformen

Annonsörer i USA kommer att investera nära 5 miljarder dollar i Amazon, enligt eMarketer. Amazon fångar med andra ord 4,1 procent av annonsinvesteringarna i USA. I jämförelse med Facebook och Google är Amazon numera den tredje största annonsplattformen.

Dagensanalys.se - Igår: 14:49

All of us startar en Diversity Panel tillsammans med The Amazing Society

All of us startar en Diversity Panel tillsammans med The Amazing Society för att inte cementera stereotyper och fördomar. – Panelen är en viktig komponent i vår process för etiskt kvalitetssäkerställande och hjälper oss att ta nästa steg i vårt arbete att driva en förändring av de budskap och bilder reklambranschen producerar, säger Tobias Franzén, vd på The Amazing Society. Under tre månader ska sex personer från nätverket All of us granska och komma med feedback på processen.

Dagensanalys.se - Igår: 14:43

Leeads ska nu börja erbjuda mätningar av kampanjeffekten

Leeads, som också äger Ocast – som listar magiska räckvidder – ska i ett samarbete med Brand Metrics erbjuda brand-liftmätningar för alla typer av kampanjer, även programmatiskt för de sajter som ingår i deras nätverk. Ocast har vi skrivit om flera gånger om på Dagensanalys.se vad det gäller räckviddstalen för de sajter som listas.

Dagensanalys.se - Igår: 14:16

Box och Oracle NetSuite utökar sin integration

Box och Oracle NetSuite har utökat sin integration med NetSuite för att göra det ännu enklare att arbeta snabbare och mer koordinerat samt säkrare med deras uppkopplad innehåll i bägge systemen. Integrationen ger ett nytt lager av synlighet och kontroll för administratörer genom: · Förbättrad folder- och behörighetsmappning plus en ny kapslad mappstruktur som ger ett mer flexibelt och intuitivt sätt att hantera behörigheter på mapporganisationsstrukturen. · Frihet från root parent-mappar ger möjlighet att associera en befintlig Box-mapp med en NetSuite-post.

Dagensanalys.se - Igår: 08:26

Öppna kontorslandskap inverkar negativt på kommunikationen

En stor studie som genomförts av forskare på Harvard Business School visar att ett öppet kontorslandskap faktiskt minskar mänskliga interaktioner och istället ökar den digitala kommunikationen mellan medarbetarna. Med andra ord precis tvärtom mot vad öppna kontorslandskap använts för. För flera år sedan började företag införa öppna kontorslandskap som ett sätt att öka interaktionen mellan medarbetarna och se till att alla visste vad som hände på företaget.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:53

Texten är det som dina kunder läser och fattar sina beslut på

Efter mycket arbete med att komma på och paketera era produkter ska allt till slut publiceras någonstans. Så vad händer då? Någon på kontoret får slänga ihop en text och sen ska den bara ut, och fort ska det gå.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:03

”Apple lyckas lura alla med sin prissättningsmagi”

Om du går in i svindyr butik för att köpa lite kläder så upplevs den där t-shirten för 900 kronor inte så dyr om den hänger bredvid en kostym för 20.000 kronor. Men om du skulle gå in på H&M och ser en T-shirt för 900 kronor skulle du tro att någon prismärkt den fel.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:36

WhatsApp vill in på svenska företagsmarknaden

WhatsApp Business Solution släpps i dagarna i Sverige. WhatsApp Business låter företag använda chatappen för att kommunicera med sina kunder och klienter. Ett exempel är hur ett flygbolag, efter att kunden gett sitt medgivande, skicka en flygbiljett, kan bekräfta en platsbokning, en ändrad gate eller förseningar på avresedagen med tvåvägsdialog i realtid över WhatsApp.

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:31

Salesforce lanserar röststyrd CRM

Salesforce har lanserat Einstein Voice vilken gör det möjligt att tala till Salesforce istället för att klicka. ”Vi är mitt i ett otroligt teknikskifte där rösten fundamentalt ändrar sättet vi arbetar på,” säger Peter Harris, medgrundare och CTO på Salesforce. ”Einstein Voice är bara början på en helt ny era för Salesforces kunder och kommer resultera i nya nivåer av produktivitet samtidigt som röstteknologin omdefinierar hela kundupplevelsen.

Dagensanalys.se - I förrgår: 01:31

Så här spelar du Angry Birds med Magic Leap

Ett av världens mest hajpade bolag heter Magic Leap. Efter flera år av utveckling och miljarder dollar har man nu släppt sitt första riktig spel – Angry birds i super-AR. Augmented Reality eller förstärkt verklighet använder objekt runt omkring dig och adderar ett datalager.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.