DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 03:49

DI - 18 sep 17 kl. 17:30

Vattenfalls finansdirektör lämnar för tysk energijätteVattenfall tappar sin finansdirektör Stefan Dohler som lämnar företaget för att bli vd på tyska EWE, ett stort regionalt energibolag. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Dohler, EWE

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfalls, finansdirektör, lämnarför , tysk, energijätte
DI - 16 aug 16 kl. 19:38

Därför slutar Vattenfalls finansdirektör

Ingrid Bonde lämnar efter totalt fem år posten som finansdirektör på Vattenfall. ”Nu kände jag att det var lagom”, säger 56-åringen, som inte tvekar om beslutet att sälja den tyska brunkolen och säger att det varit helt nödvändigt att sätta kniven i balansräkningen och nolla statens utdelning tre år i rad..

Affärsvärlden - 04 jun 14 kl. 11:50

Concordias finansdirektör lämnar

Anna Forshamn, Concordias finansdirektör, kommer lämna bolaget den 31 augusti..

DI - 18 dec 17 kl. 22:04

Intrums finansdirektör lämnar bolaget

Intrums finansdirektör Erik Forsberg kommer att lämna bolaget under 2018, och tidsplanen för hans avgång ska fastställas inom kort..

PrivataAffärer - 19 dec 17 kl. 10:23

Finansdirektören lämnar Intrum - aktien rasar

Intrums finansdirektör Erik Forsberg kommer att lämna bolaget under 2018, och tidsplanen för hans avgång ska fastställas inom kort. Beskedet sänker Intrums aktie rejält....

Realtid - 19 dec 17 kl. 09:52

Finansdirektören lämnar Intrum

Intrums finansdirektör Erik Forsberg kommer att lämna bolaget under 2018. Tidsplanen för hans avgång ska fastställas inom kort..

DI - 13 feb 18 kl. 22:07

Lindabs finansdirektör lämnar

Lindabs finansdirektör Kristian Ackeby har meddelat sin uppsägning, för en ny karriär utanför bolaget. Det skriver Lindab i ett pressmeddelande..

Realtid - 17 feb 15 kl. 13:23

Finansdirektör lämnar G5 Entertainment

Efter brottsmisstankar mot styrelsekollegan lämnar Odd Bolin spelbolaget..

Jönköpingsnytt - 19 jun 18 kl. 09:34

Finansdirektören lämnar storföretaget

Jan Ytterberg lämnar Husqvarna Group för ny position på Volvokoncernen.
.

Realtid - 08 jan 15 kl. 09:11

Scanias finansdirektör lämnar bolaget

Jan Ytterberg, finanschef på Scania, har beslutat att lämna bolaget..

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 16 kl. 08:13

Bonde lämnar Vattenfall

Vattenfalls vice vd och finansdirektör Ingrid Bonde lämnar bolaget. Hon har jobbat på energijätten i drygt fyra år..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Frida Wallnor: Advokatens erkännande är dåliga nyheter för Trump

Michael Cohen, president Donald Trumps personliga advokat och rådgivare under många år, har enligt uppgifter på tisdagen nått en uppgörelse med de federala myndigheterna i USA. Han erkänner sig skyldig till anklagelser om bank- och skattebedrägeri samt brott mot kampanjfinansieringsreglerna. Genom erkännandet accepterar Cohen att betala höga bötesbelopp samt en fängelsedom, enligt CNN..

DI - 5 timmar sedan

Oklart om cricketstjärnan kan rädda kärnvapenlandet

HONGKONG Pakistans nya premiärminister, den förre cricketstjärnan Imran Khan, står inför en massiv utmaning för att rädda landets sargade ekonomi. Landet kan nu tvingas till nödlån av IMF, vilket USA motsätter sig..

DI - 5 timmar sedan

USA-börser: Techbolaget hämtar igen raset

New York-börserna handlades upp något på tisdagen och S&P 500 nådde ny rekordnivå efter några timmars handel. Börserna föll dock tillbaka något mot slutet av handelsdagen. Viss optimism över handelsläget mellan USA och Kina kunde skönjas under en dag då flera rapporterande bolag var i fokus..

DI - 5 timmar sedan

Löfven vill göra om reseavdragen

Socialdemokraterna går till val på att göra om reseavdragen så att de baseras på avstånd i stället för som i dag på tidsvinst..

DI - 6 timmar sedan

Brittiska ministern vill att EU tar krafttag mot Putin

Storbritannien manar EU att öka pressen mot Ryssland, för att se till att Moskva följer internationella regler. Utrikesminister Jeremy Hunt säger att president Putin "har gjort världen till en farligare plats"..

DI - 6 timmar sedan

Nya USA-sanktioner mot Ryssland

USA har infört sanktioner mot ytterligare två ryska medborgare, ett ryskt bolag och ett slovakiskt företag. De anklagas för att ha hjälpt ett annat ryskt bolag att kringgå tidigare amerikanska sanktioner som infördes i juni efter anklagelser om cyberspionage..

DI - 6 timmar sedan

Magnus Dagel: Efter rusningen – nu är det dags för paus

Fastighetsbolagens halvårsrapporter var fortsatt starka med god vinsttillväxt. Men värderingarna har ökat markant efter sommarrallyt och det är inte uppenbart billigt längre. Sektorn behöver nu en paus för att växa in i sina värderingar.

DI - 6 timmar sedan

USA-börser på ny rekordnivå

USA-index S&P 500 steg till ett nytt all-time high efter ett par timmars handel på tisdagen. Wall Street är dessutom bara en hårsmån från att uppnå historiens längsta börsuppgång, rapporterar Financial Times..

DI - 7 timmar sedan

Uppgift: Brottsmisstänkte Trump-advokaten har nått en uppgörelse

Donald Trumps före detta advokat Michael Cohen har nått en uppgörelse med federala åklagare, rapporterar ABC News , med hänvisning till anonyma källor..

DI - 7 timmar sedan

Vinnaren i fjol vidgar sitt område

Förra årets Supergasell, Byggprojekt i Dalarna, har fylld orderstock till 2019 och expanderar regionalt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.