DI > Ekonomi

Saturday, 20 January, 23:37

Liknande nyheter

Taggar: Åkaremed , glans, prisad, igen
NT - 08 okt 13 kl. 18:15

Tullhusbron prisad igen

Återigen har Tullhusbron blivit prisad. Den här gången internationellt..

UNT - 31 okt 11 kl. 17:00

Gerhardsson prisad - igen

FOTBOLL. Peter Gerhardsson har av elitdomarklubben utsetts till Årets ledare - igen. Häckentränaren och Uppsalabekantingen fick priset även 2009..

Hela Gotland - 03 dec 11 kl. 04:00

Åsa Akre prisad igen "Jag är hedrad"

Förra veckan fick Åsa Akre i Hemse Gotlands Tidningars kulturpris. Nu har hon belönats igen. Denna gång får hon MR-priset som har delats ut på Gotland sedan 2001.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 14:04

Falskaläkare slog till igen

Tjuvduon som utger sig för att vara läkare har slagit till igen. I tisdags bestals en 97-årig kvinna i sin bostad..

UNT - 05 sep 12 kl. 09:58

Dömd läkare vill arbeta igen

En våldtäktsdömd läkare har försökt få Socialstyrelsen att utfärda ett nytt specialistbevis i plastikkirurgi. Tidigare försökte han få tillbaka legitimationen genom en vädjan till HSAN. Den drogs in efter våldtäktsdomen.

NSD - 08 nov 13 kl. 21:05

Läkare anmäld igen

Mannen var kraftigt drogpåverkad, avmagrad och smutsig. Besöket på socialförvaltningen fick avbrytas. Mannens läkare känner till missbruksproblemen, men skriver ändå ut narkotikaklassade läkemedel..

NSD - 08 nov 13 kl. 21:00

Läkare anmäld igen

Mannen var kraftigt drogpåverkad, avmagrad och smutsig. Besöket på socialförvaltningen fick avbrytas. Mannens läkare känner till missbruksproblemen, men skriver ändå ut narkotikaklassade läkemedel..

Nerikes Allehanda - 15 nov 16 kl. 18:39

Hårt kritiserad hyrläkare anmäls igen

En hyrläkare som har arbetat på vårdcentraler i länet anmäls nu återigen till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo). Agerandet ses som så pass allvarligt att läkaren inte får arbeta kvar på sin senaste arbetsplats..

Skånskan - 07 jan 15 kl. 06:00

Anmäld tandläkare vill jobba igen

Tandläkaren som vid flera tillfällen anmälts, varnats, underkänts under en prövoperiod och fått sin legitimation indragen – vill nu ha möjlighet att jobba igen..

Sydsvenskan - 05 apr 17 kl. 13:10

Rånare som frågar efter tandläkare slog till igen

En stöldliga som stulit värdesaker från flera äldre i Malmö igen på tisdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tusentals kvinnor i nya protester mot Trump

Tusentals människor har samlats runt om i USA för den andra kvinnomarschen i protest mot president Donald Trump. Demonstrationer i Washington, New York, Los Angeles och omkring 250 andra städer har som syfte att få in fler feminister i mellanårsvalet. "Vi kommer att göra våra röster hörda vid omröstningarna i höst", säger en av arrangörerna, Emily Patton, i Washington..

DI - 2 timmar sedan

Hennes sittjeans utmanar modevärlden

Louise Linderoths examenskollektion från Textilhögskolan i Borås gav eko över hela världen och blev hyllad av Vogue. Nu backas hon av jeansmärket Dr Denims nystartade fond, för att göra jeans till dem som sitter ned..

DI - 2 timmar sedan

Republikansk tungviktare: "Få slut på galenskapen"

Republikanernas ledare i senaten Mitch McConnell, vill återuppta partiöverskridande diskussioner för att öppna USA:s statsapparat igen. Men president Donald Trump tänker inte förhandla innan Demokraterna "slutar spela spel", meddelar Vita huset..

DI - 3 timmar sedan

Assistent stal toppchefens lyxviner

En assistent till en av de högsta cheferna på investmentbanken Goldman Sachs har enligt amerikanska myndigheter stulit och sålt vidare franska årgångsviner med ett uppskattat värde på 1,2 miljon dollar, eller knappt 10 miljoner kronor. Det skriver New York Times..

DI - 4 timmar sedan

Rusning till Aktietorget

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. Men utvecklingen kan vända tvärt, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Rivstart på Aktietorget kan bli kortlivad

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. En börsens sista suck, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Norra Europas största lerfyndighet finns i Östersund

Efter en brand i anläggningen 1985 levererar Tegelbolaget lönsamma glaseringar av andra producenters tegel i stället. Men företaget sitter fortfarande på Norra Europas största lerfyndighet och kittlande möjligheter. Om de vill..

DI - 4 timmar sedan

Personliga bilskyltar som fick avslag

Förra året skaffade 3.373 svenskar personliga registreringsskyltar. Men det är inte alla budskap som Transportstyrelsen godkänner..

DI - 5 timmar sedan

Impulsköpen en allt girigare ficktjuv

Svenskarna lägger alltmer pengar på godis och läsk, enligt en rapport från Nordea – ett snaskande som kan kosta upp till 20.000 kronor om året..

DI - 5 timmar sedan

Pensionärer reser för miljarder

Svenska pensionärer reser mer än många tror. Varje år spenderar Sveriges seniorer drygt 70 miljarder kronor på resande, enligt en undersökning från Seniorbarometern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.