DI > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:29

DI - 16 sep 17 kl. 15:15

Åkare med glans prisad igenSveriges snyggaste lastbil återfinns i Skurup, Skåne. Ralf Ekdahls ”Arctic Griffin” kom tvåa och blev bästa svensk i tävlingen Nordic Trophy som nyligen avgjordes på klassisk motormark i Mantorp..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Skurup, Ekdahls Arctic Griffin, Nordic Trophy, Mantorp

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkaremed , glans, prisad, igen
NT - 08 okt 13 kl. 18:15

Tullhusbron prisad igen

Återigen har Tullhusbron blivit prisad. Den här gången internationellt..

UNT - 31 okt 11 kl. 17:00

Gerhardsson prisad - igen

FOTBOLL. Peter Gerhardsson har av elitdomarklubben utsetts till Årets ledare - igen. Häckentränaren och Uppsalabekantingen fick priset även 2009..

Hela Gotland - 03 dec 11 kl. 04:00

Åsa Akre prisad igen "Jag är hedrad"

Förra veckan fick Åsa Akre i Hemse Gotlands Tidningars kulturpris. Nu har hon belönats igen. Denna gång får hon MR-priset som har delats ut på Gotland sedan 2001.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 14:04

Falskaläkare slog till igen

Tjuvduon som utger sig för att vara läkare har slagit till igen. I tisdags bestals en 97-årig kvinna i sin bostad..

UNT - 05 sep 12 kl. 09:58

Dömd läkare vill arbeta igen

En våldtäktsdömd läkare har försökt få Socialstyrelsen att utfärda ett nytt specialistbevis i plastikkirurgi. Tidigare försökte han få tillbaka legitimationen genom en vädjan till HSAN. Den drogs in efter våldtäktsdomen.

NSD - 08 nov 13 kl. 21:05

Läkare anmäld igen

Mannen var kraftigt drogpåverkad, avmagrad och smutsig. Besöket på socialförvaltningen fick avbrytas. Mannens läkare känner till missbruksproblemen, men skriver ändå ut narkotikaklassade läkemedel..

NSD - 08 nov 13 kl. 21:00

Läkare anmäld igen

Mannen var kraftigt drogpåverkad, avmagrad och smutsig. Besöket på socialförvaltningen fick avbrytas. Mannens läkare känner till missbruksproblemen, men skriver ändå ut narkotikaklassade läkemedel..

Nerikes Allehanda - 15 nov 16 kl. 18:39

Hårt kritiserad hyrläkare anmäls igen

En hyrläkare som har arbetat på vårdcentraler i länet anmäls nu återigen till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo). Agerandet ses som så pass allvarligt att läkaren inte får arbeta kvar på sin senaste arbetsplats..

Skånskan - 07 jan 15 kl. 06:00

Anmäld tandläkare vill jobba igen

Tandläkaren som vid flera tillfällen anmälts, varnats, underkänts under en prövoperiod och fått sin legitimation indragen – vill nu ha möjlighet att jobba igen..

Sydsvenskan - 05 apr 17 kl. 13:10

Rånare som frågar efter tandläkare slog till igen

En stöldliga som stulit värdesaker från flera äldre i Malmö igen på tisdagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export steg preliminärt 6,9 procent

Sydkoreas export steg preliminärt med 6,9 procent under de första 20 dagarna i oktober jämfört med samma period året före. Importen ökade med 3,1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pristillväxten på bostäder sjönk i Kina

Priserna på nya bostäder steg i 44 av Kinas 70 största städer i september jämfört föregående månad. Priserna sjönk i 18 städer. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DI - 1 timme sedan

Italienska regioner röstade för mer självstyre

Två rika regioner i norra Italien har röstat för ett ökat självstyre gentemot regeringen i Rom. En fjärdedel av Italiens befolkning bor i områdena..

DI - 1 timme sedan

Glädjeskutt på Tokyobörsen efter Shinzo Abes valseger

HONGKONG. Tokyobörsen tog glädjeskutt efter att premiärminister Shinzo Abe vunnit söndagens rysarval. Nu väntas landets ekonomiska stimulanspaket intensifieras..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 23 oktober

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Wihlborgs (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Corem Property (kl 8.

DI - 7 timmar sedan

Krönika: Kinesisk orgie i brylkräm

Att vara chef är stressande. Men att vara ledare för ett helt land – med ekonomiska problem, växande sjukvårdsköer och terrorattacker – borde vara nog för att göra vem som helst gråhårig. Men inte i Kina..

DI - 8 timmar sedan

Litet teknikbolag lockar tunga namn

Den planerade noteringen ställdes in. I stället startar industriföretaget Flexenclosure om med nytt kapital. Nye ordföranden Lars Thunell är en av flera kända näringslivsprofiler som ser stor potential i det lilla teknikbolaget..

DI - 9 timmar sedan

Ulf Petersson: Positiv kursreaktion att vänta på Securitasrapport

Säkerhetsbolaget Securitas niomånadersrapport var inte lika händelserik som sättet den presenterades på efter att bolaget tvingats snabbrapportera resultatsiffrorna sedan att en hög medarbetare i fredags kväll blivit bestulen på bland annat arbetsmaterial som berörde rapporten. Stölden gjorde att Securitas skickade ut rapporten på söndagskvällen i stället för som tänkt nästkommande fredag..

DI - 10 timmar sedan

Resultatet något lägre än väntat för Securitas

Securitas tidigarelagda rapport visar att koncernen förbättrar försäljningen och rörelseresultatet. Lönsamheten sjunker dock något..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.