Dagens PS > Ekonomi

Monday, 21 May, 09:27

Dagens PS - 16 sep 17 kl. 07:06

Expert om nya Iphone X: ”Helt klart värd priset”Vissa kallar den för en ”svindyr emoji-maskin”, men den här recensenten tycker iPhone X är prisvärd. Apples nya flagskepp har långt ifrån övertygat alla. Vissa belackare går så långt att de kallar den för en svindyr ”emoji-maskin”. Prislappen på iPhone X blir deusstom extra saftig i Sverige; i USA kommer modellen att kosta från 999 dollar – vilket motsvarar cirka 8 000 kronor i Sverige – men i Sverige börjar den rekommenderade prislappen på 11 495 kronor, enligt Apple Store. Vill du köpa versionen med 256 GB i minne får du punga ut med hela 13 195 kronor.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Iphone, Sverige, USA, Apple Store, GB, Steve Kovach, Business Insider, Apples, Iphones, iOS, Expert, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expertom nya , IphoneX , Heltklart , värd, priset
DI - 28 maj 16 kl. 12:44

Nästa Iphone helt i glas – enligt källor

Apple förbereder för att tillverka nästa iPhone helt i glas, enligt Allen Horng, vd för Catcher Technology som är tillverkaren av iPhones chassi sedan lång tid, rapporterar Forbes.com..

Expressen - 18 sep 13 kl. 10:24

Nu blir din Iphone helt annorlunda

I dag släpper Apple nya operativsystemet IOS 7.Hundratusentals svenskars Iphone kommer därmed att få ett helt nytt utseende.Räkna med att du inte kommer att känna igen dig efter uppdateringen..

Metro - 27 feb 13 kl. 16:26

Expanderad Iphone ?helt normalt? enligt Apple

Batteriet i hans Iphone expanderade av sig självt och hela baksidan av mobilen sprack upp. Apples....

Metro - 27 feb 13 kl. 16:39

Sprängd Iphone ?helt normalt? enligt Apple

Batteriet i hans Iphone expanderade av sig självt och hela baksidan av mobilen sprack upp. Apples....

IDG - 22 mar 13 kl. 13:34

Dansk vindmätare till Iphone helt elfri

Ett danskt Kickstarterprojekt hoppas att människor är i stort behov av en portabel vindmätare till Iphone och Androidmobiler..

SvD - 15 mar 16 kl. 10:15

Expert: Inget helt tillbakadragande

Ryssland drar tillbaka cirka 2 500 man, men har enligt uppgift ännu 3 500 soldater kvar på sina baser vid Syriens gräns. – Det handlar inte om något helt tillbakadragande, säger Gudrun Persson, Rysslandsexpert vid FOI, Totalförsvarets Forskningsinstitut..

Cornucopia - 14 sep 15 kl. 10:11

Rusta din iPhone för hösten med iPhonebutiken

Hösten börjar tränga sig på och har man en iPhone här det hög tid att preppa den för regn, rusk, älgjakt samt åska, hagel och drivis1.. Detta gör man självklart på iPhonebutiken.se, som erbjuder en lång rad lämpliga tillbehör för höst, vinter och den som ofta är ute i tjänst eller rekreation.

IDG - 14 nov 13 kl. 15:22

Tele2 slopar operatörslås på iPhone

Tele2 säljer nu iPhone helt utan operatörslås, något som gör det möjligt att byta operatör eller stoppa in ett lokalt simkort om du befinner dig utomlands..

Mobil - 21 jun 16 kl. 08:50

Rykte: Iphone 7 får dual SIM

Ett nytt rykte kan ge Iphone helt ny funktionalitet..

Mobil - 09 nov 16 kl. 11:35

Rykte: Iphone 8 får nyskapande laddning

Om ryktet stämmer kommer du kunna ladda nästa Iphone helt trådlöst..

IDG - 04 maj 17 kl. 11:16

Bråket trappas upp: Qualcomm vill stoppa amerikansk import av Iphone


Licenskriget når nya höjder när Qualcomm försöker stoppa Iphone helt – på dess hemmamarknad..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - Igår: 09:55

TEST: Nya Volvo V60 – Ett steg i rätt riktning men…

I princip spelar det ingen roll vad Volvo lanserar. Deras bilar är fortfarande omåttligt populära bland oss svenskar och förhoppningarna är stora på att nya V60 ska bli den naturliga arvtagaren till ”folkhemsbilen” V70, men jag är lite tveksam. Mycket snyggare än föregångaren.

Dagens PS - I förrgår: 08:10

Tips – spana in vår grillbuffé

Här är guiden till den bästa grillen – för dig. Det finns en uppsjö av olika sorters grillar. För den som bara ska ha picknick lämpar sig en bärbar minigrill.

Dagens PS - I förrgår: 08:00

Smartphone-test: Det sa bara klick!

Så kände Dagens PS redaktör när han testade Huaweis nya flaggskepp P20 Pro. P20 Pro beskrivs initialt som ”nästa generations bildskärmsteknik”, den kantlösa fingeravtrycksläsaren med sin smarta navigering kan användas i stället för det virtuella menyfältet. Du kan med enkelhet fota i mörker med denna smartphone – och till och med vara skakig på handen – och ändå få skarpa bilder.

Dagens PS - I förrgår: 07:55

Därför kapsejsar inte lutande tornet

Gåtan kan ha fått en förklaring, enligt medieuppgifter. Ny Teknik skriver, med hänvisning till University of Bristol, att sexton ingenjörer kan ha funnit svaret på varför det lutande tornet i Pisa inte vickat omkull trots nästan en handfull jordbävningar i området. Enligt artikeln har forskarna studerat befintlig seismologisk, geoteknisk och strukturell data och kommit fram till att förklaringen kan hänga ihop med ett fenomen som på engelska kallas dynamic soil-structure interaction, DSSI.

Dagens PS - I förrgår: 07:31

Här lever du snålt – trots kronraset

Spana in vilka länder det blivit billigare att turista i. Kronans värde faller som Dagens PS tidigare berättat, framför allt mot euron och dollarn, även om Riksbanken anser att den inte är tillräckligt svag. Men det finns fortfarande resmål som är billiga och till och med har blivit billigare för svenska turister.

Dagens PS - I förrgår: 07:27

Kvinnor spar – männen drar

Så olika hanterar könen skatteåterbäringen. Drygt tusen kvinnor och män har deltagit i en undersökning av SBAB om vad de prioriterar med sina skattepengar. Svaren visar att kvinnor i högre grad sätter in slantarna på ett sparkonto medan männen väljer att spendera pengarna på resor och inköp.

Dagens PS - I förrgår: 14:52

”Bakom rubrikerna ryms många öden”

”Demokratin dör i mörkret.” Det är The Washington Posts slogan. Jag tror att svensk media långsamt men tålmodigt börjar förstå vidden av det nu.

Dagens PS - 17 maj 18 kl. 13:14

VD snopet ”lurad” på optionsprogram

Fick nej på bolagsstämman – snuvas nu på klippet. Precise Biometrics nye vd Stefan K Persson skulle enligt ett förslag från styrelsen få ett incitamentsprogram där han skulle betala marknadspris för 1 miljon teckningsoptioner, berättar Di, som uppger att programmet skulle gjort att han kunde köpa Precise-aktier om tre år. Stefan K Persson skulle, enligt exemplet, betala 140.

Dagens PS - I förrgår: 12:51

Rea på brittiska aktier – guldläge för dig?

Enligt medieuppgifter skrämmer brexit börsinvesterare. Samtidigt bäddar det för klipp. Affärsvärlden citerar The Telegraph, som berättar att brittiska aktier inte varit så billiga som nu sedan de två världskrigen.

Dagens PS - 18 maj 18 kl. 08:58

200-årigt bolag räddas i sista stund

Remington, som är USA:s äldsta vapentillverkare, har fått sitt räddningspaket med fordringsägarna undertecknat. Därmed undviket bolaget konkurs, rapporterar Sky News. Det var i mars som Remington ansökte om konkursskydd på grund av för stora skulder, vikande försäljning och en stämning med koppling till dödsskjutningen vid skolan Sandy Hook 2012.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.