Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:42

Dagens PS - 16 sep 17 kl. 07:06

Expert om nya Iphone X: ”Helt klart värd priset”Vissa kallar den för en ”svindyr emoji-maskin”, men den här recensenten tycker iPhone X är prisvärd. Apples nya flagskepp har långt ifrån övertygat alla. Vissa belackare går så långt att de kallar den för en svindyr ”emoji-maskin”. Prislappen på iPhone X blir deusstom extra saftig i Sverige; i USA kommer modellen att kosta från 999 dollar – vilket motsvarar cirka 8 000 kronor i Sverige – men i Sverige börjar den rekommenderade prislappen på 11 495 kronor, enligt Apple Store. Vill du köpa versionen med 256 GB i minne får du punga ut med hela 13 195 kronor.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Iphone, Sverige, USA, Apple Store, GB, Steve Kovach, Business Insider, Apples, Iphones, iOS, Expert, Dagensps

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expertom nya , IphoneX , Heltklart , värd, priset
DI - 28 maj 16 kl. 12:44

Nästa Iphone helt i glas – enligt källor

Apple förbereder för att tillverka nästa iPhone helt i glas, enligt Allen Horng, vd för Catcher Technology som är tillverkaren av iPhones chassi sedan lång tid, rapporterar Forbes.com..

Expressen - 18 sep 13 kl. 10:24

Nu blir din Iphone helt annorlunda

I dag släpper Apple nya operativsystemet IOS 7.Hundratusentals svenskars Iphone kommer därmed att få ett helt nytt utseende.Räkna med att du inte kommer att känna igen dig efter uppdateringen..

Metro - 27 feb 13 kl. 16:26

Expanderad Iphone ?helt normalt? enligt Apple

Batteriet i hans Iphone expanderade av sig självt och hela baksidan av mobilen sprack upp. Apples....

Metro - 27 feb 13 kl. 16:39

Sprängd Iphone ?helt normalt? enligt Apple

Batteriet i hans Iphone expanderade av sig självt och hela baksidan av mobilen sprack upp. Apples....

IDG - 22 mar 13 kl. 13:34

Dansk vindmätare till Iphone helt elfri

Ett danskt Kickstarterprojekt hoppas att människor är i stort behov av en portabel vindmätare till Iphone och Androidmobiler..

SvD - 15 mar 16 kl. 10:15

Expert: Inget helt tillbakadragande

Ryssland drar tillbaka cirka 2 500 man, men har enligt uppgift ännu 3 500 soldater kvar på sina baser vid Syriens gräns. – Det handlar inte om något helt tillbakadragande, säger Gudrun Persson, Rysslandsexpert vid FOI, Totalförsvarets Forskningsinstitut..

Cornucopia - 14 sep 15 kl. 10:11

Rusta din iPhone för hösten med iPhonebutiken

Hösten börjar tränga sig på och har man en iPhone här det hög tid att preppa den för regn, rusk, älgjakt samt åska, hagel och drivis1.. Detta gör man självklart på iPhonebutiken.se, som erbjuder en lång rad lämpliga tillbehör för höst, vinter och den som ofta är ute i tjänst eller rekreation.

IDG - 14 nov 13 kl. 15:22

Tele2 slopar operatörslås på iPhone

Tele2 säljer nu iPhone helt utan operatörslås, något som gör det möjligt att byta operatör eller stoppa in ett lokalt simkort om du befinner dig utomlands..

Mobil - 21 jun 16 kl. 08:50

Rykte: Iphone 7 får dual SIM

Ett nytt rykte kan ge Iphone helt ny funktionalitet..

Mobil - 09 nov 16 kl. 11:35

Rykte: Iphone 8 får nyskapande laddning

Om ryktet stämmer kommer du kunna ladda nästa Iphone helt trådlöst..

IDG - 04 maj 17 kl. 11:16

Bråket trappas upp: Qualcomm vill stoppa amerikansk import av Iphone


Licenskriget når nya höjder när Qualcomm försöker stoppa Iphone helt – på dess hemmamarknad..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 1 timme sedan

BÖRSEN: Hexagon backar på Økokrim besked

Överklagar den frikännande domen mot Hexagons vd Ola Rollén. Som Dagens PS kunde berätta tidigare i morse är alltså den norska ekobrottsmyndigheten inte nöjd med den frikännande domen för insiderbrott, som det börsnoterade mätteknikbolaget Hexagons vd Ola Rollén stått inför rätta för i Norge. Det var den 10 januari som Oslo tingsrätt frikände Rollén för insiderbrott.

Dagens PS - 1 timme sedan

Swedbank: Bopriserna kan falla 5 procent till

Banken tror inte att boprisfallet är över i storstäderna med omnejd. Swedbank räknar med i sin senaste konjunkturrapport att bopriserna kan backa ytterligare 5 procent i storstadsregionerna. Det rapporterar flera medier nu på onsdagsmorgonen.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Snöovädret orsakar flygstopp på Arlanda

Kraftiga förseningar även på utrikesflyget och i stort sett alla inrikesflyg är inställda. Det här uppger Swedavia, rapporterar DN.se, som konstaterar att det är den tunga blötsnön i kombination med starka vindar som gör att inriksflygen stoppas.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Rekryterar mångfaldschef efter sexism-attack

Uber har rekryterat Bo Young Lee som sin första mångfaldschef. Det rapporterar Recode. Bo Young Lee kommer närmast från en liknande roll på finanstjänstebolaget Marsh och tar upp sin nya tjänst i mars, enligt Uber.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Friande domen mot stjärn-vd:n överklagas

Norska Økokrim överklagar frikännandet av Ola Rollén rörande insiderbrott. Rollén och hans advokater kommer samtidigt att yrka på ett avvisande, uppger advokatfirman Hjort. Advokaterna Christian B.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Ökad maktbalans mellan säljare och köpare

Det menar Fastighetsbyråns mäklarpanel. Priserna fortsätter enligt rapporterna falla men ändå råder det nu maktbalans mellan säljare och köpare – men det gäller endast sett till hela landet. I Stockholm och Göteborg är det alltjämt köparnas marknad, konstaterar mäklarpanelen, som består av 426 mäklare runt om i Sverige, skriver TT.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Experten: ”Nordeas flytt negativt för aktien”

Det säger chefsanalytikern Peter Malmqvist till SR. Peter Malmqvist sågar Nordeas flyttplaner på punkt efter punkt. Han menar att argumenten för flytten är ”otroligt tunna”, säger han till Sveriges Radio.

Dagens PS - Igår: 10:30

Ikea investerar i Matsmart: ”Genuin affärsidé”

Möbeljätten Ikea har gått in med 25 miljoner kronor i nätbutiken Matsmarts finansieringsrunda på 100 miljoner kronor. Det skriver Di Digital. Matsmart som förbereder en expansion utanför Norden har sedan tidigare hämtat in 75 miljoner kronor i riskkapital från Norrsken och Axel Johnson-sfärens D-Ax.

Dagens PS - 22 timmar sedan

JP Morgan öppnar hundratals nya bankkontor

Storbanken JP Morgan Chase planerar rejäla satsningar efter den skattereform som införts i USA. Planen är att etablera upp emot 400 kontor på nya marknader runt om i landet, öka utlåningen till låginkomsttagare och öka lönerna för vissa kontorsanställda, uppger vd Jamie Dimon i en intervju med Wall Street Journal. I samband med JP Morgans delårsrapport i mitten av januari sade finanschefen Marianne Lake att den effektiva skattesatsen kommer att vara omkring 19 procent i år och 20 procent de närmsta åren.

Dagens PS - 23 timmar sedan

Stukat H&M lockar utländska börshajar

De utländska fonderna har ökat sina innehav i den krisande modekedjan H&M. Ägandet från utländska fonder har ökat från ungefär 9 procent till 15 procent av kapitalet på ett år, uppgav Petter Hedborg, vd för ägardatatjänsten Holdings, i Di Börsmorgon. Ledande har varit den Chicago-baserade värdeinvesteraren Harris Associates, som sedan i december är H&M:s näst största ägare efter Stefan Persson med familj.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.