DI > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:27

DI - 15 sep 17 kl. 18:11

Motormännens ilska: Konsumenterna straffas i efterhandMiljözoner kan införas tidigast 2025. Det tycker Motorbranschen Riksförbund (MRF). ”Hur bra är det att en person som tror sig ha köpt en miljöbil 2015 kan bli förbjuden att köra med den redan 2020?”, säger Charlie Magnusson, informationschef på MRF..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Motorbranschen Riksförbund, MRF, Charlie Magnusson

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motormännens, ilska, Konsumenterna, straffasi , efterhand
Trelleborgs Allehanda - 05 nov 13 kl. 08:11

Motormännens tips inför begagnad bil-köpet

Erik Hagman
- Mitt bästa råd är att först och främst göra klart för sig vilken bil man har behov av. Sen gäller det att kolla alla fakta om bilen innan man slår till. Serviceboken, att säljaren verkligen är ägare och så vidare.

Jönköpingsnytt - 14 maj 13 kl. 11:45

Motormännens granskning visar att fusk är vanligt

Motormännen har granskat fem oberoende verkstäder som ingår i välkända servicekedjor. Alla verkstäderna fick underkänt. De följde inte biltillverkarnas anvisningar och krav för hur en service ska gå till..

Dagens Media - 08 maj 14 kl. 13:41

Motormännens nya titel

Motormännen ger, tillsammans med OTW, ut Magasinet Bilsemester som innehåller tips på hur du maxar din bilsemester..

DalaDemokraten - 20 maj 17 kl. 19:00

Nu ger sig Motormännens eldsjäl, Lennart, ut på vägarna igen

Vägombudsbilen är hämtad i Stockholm.
Nu är Lennart Kjellin i Motormännen Dalarna redo för en ny sommar ute på vägarna.
– Det blir säkert 1 200 mil på drygt fyra månader, säger den alltid lika glade trafikentusiasten..

SvD - 05 feb 15 kl. 12:00

Motormännen: ”Folk oroliga för att köra fel”

Myndigheterna behöver förbättra sin information om vad som gäller för mittfilskörning. Det menar Motormännen, som föreslår att man sätter upp skyltar vid de trefiliga motorvägarna. – Det är uppenbart att folk inte känner till det här, säger Motormännens presstalesman Mikael Högskoog..

Sydsvenskan - 16 feb 15 kl. 09:10

Motormän lockar få kvinnor

Könsrelaterade föreningsnamn som Motormännen och Kalmarflickorna kan hämma föreningar. Det är en genusforskare vid Linnéuniversitetet i Växjö som tror att namn som utesluter det ena könet — trots att båda könen är välkomna — riskerar att sätta stopp för en tillströmning av nya medlemmar, rapporterar P4 Kronoberg.— Det är inte på sikt så smart med ett namn som utesluter och bara pekar mot ett kön, säger genusforskaren Hanna Hallgren till P4.

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 15 kl. 09:10

Motormän lockar få kvinnor

Könsrelaterade föreningsnamn som Motormännen och Kalmarflickorna kan hämma föreningar. Det är en genusforskare vid Linnéuniversitetet i Växjö som tror att namn som utesluter det ena könet — trots att båda könen är välkomna — riskerar att sätta stopp för en tillströmning av nya medlemmar, rapporterar P4 Kronoberg.— Det är inte på sikt så smart med ett namn som utesluter och bara pekar mot ett kön, säger genusforskaren Hanna Hallgren till P4.

Barometern - 13 apr 16 kl. 16:05

Motormännen vill få bilister att tänka på cyklister

I veckan genomför Motormännen en rikstäckande kampanj - Think Bikes. Wilhelm Alström, ordförande i Motormännens lokalklubb Kalmar län norra, informerar Högsbyborna..

Nya Wermlands Tidningen - 25 feb 13 kl. 07:30

Motormännen får kolla körkort

Motormännens riksförbund ska få tillgång till vägtrafikregistret när man utfärdar internationella körkort. Men det gäller bara begränsad information, fastslår Förvaltningsrätten i Karlstad i en dom..

Expressen - 27 jan 14 kl. 10:01

Motormännen: "Bättre att förbjuda biltrafik"

Att passera ett gångfartsområde i låg hastighet kan vara "jättesvårt" säger Motormännens pressansvarige, Mikael Högskoog. - Det är märkligt att bötfälla någon som kör i så låg fart. Då är det bättre att förbjuda biltrafik helt i området, tycker han..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Sydkoreas export steg preliminärt 6,9 procent

Sydkoreas export steg preliminärt med 6,9 procent under de första 20 dagarna i oktober jämfört med samma period året före. Importen ökade med 3,1 procent..

DI - 15 minuter sedan

Pristillväxten på bostäder sjönk i Kina

Priserna på nya bostäder steg i 44 av Kinas 70 största städer i september jämfört föregående månad. Priserna sjönk i 18 städer. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Försvarets hundköp kan vara olagliga

Försvarsmakten kan ha brutit mot lagen när myndigheten utan att annonsera ut en offentlig upphandling köpt schäferhundar för över 12 miljoner kronor, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

DI - 1 timme sedan

Italienska regioner röstade för mer självstyre

Två rika regioner i norra Italien har röstat för ett ökat självstyre gentemot regeringen i Rom. En fjärdedel av Italiens befolkning bor i områdena..

DI - 1 timme sedan

Glädjeskutt på Tokyobörsen efter Shinzo Abes valseger

HONGKONG. Tokyobörsen tog glädjeskutt efter att premiärminister Shinzo Abe vunnit söndagens rysarval. Nu väntas landets ekonomiska stimulanspaket intensifieras..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 23 oktober

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Wihlborgs (kl 7.30), Inwido (kl 7.45), Corem Property (kl 8.

DI - 7 timmar sedan

Krönika: Kinesisk orgie i brylkräm

Att vara chef är stressande. Men att vara ledare för ett helt land – med ekonomiska problem, växande sjukvårdsköer och terrorattacker – borde vara nog för att göra vem som helst gråhårig. Men inte i Kina..

DI - 8 timmar sedan

Litet teknikbolag lockar tunga namn

Den planerade noteringen ställdes in. I stället startar industriföretaget Flexenclosure om med nytt kapital. Nye ordföranden Lars Thunell är en av flera kända näringslivsprofiler som ser stor potential i det lilla teknikbolaget..

DI - 9 timmar sedan

Ulf Petersson: Positiv kursreaktion att vänta på Securitasrapport

Säkerhetsbolaget Securitas niomånadersrapport var inte lika händelserik som sättet den presenterades på efter att bolaget tvingats snabbrapportera resultatsiffrorna sedan att en hög medarbetare i fredags kväll blivit bestulen på bland annat arbetsmaterial som berörde rapporten. Stölden gjorde att Securitas skickade ut rapporten på söndagskvällen i stället för som tänkt nästkommande fredag..

DI - 10 timmar sedan

Resultatet något lägre än väntat för Securitas

Securitas tidigarelagda rapport visar att koncernen förbättrar försäljningen och rörelseresultatet. Lönsamheten sjunker dock något..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.