DI > Ekonomi

Thursday, 26 April, 11:49

DI - 15 sep 17 kl. 18:11

Motormännens ilska: Konsumenterna straffas i efterhandMiljözoner kan införas tidigast 2025. Det tycker Motorbranschen Riksförbund (MRF). ”Hur bra är det att en person som tror sig ha köpt en miljöbil 2015 kan bli förbjuden att köra med den redan 2020?”, säger Charlie Magnusson, informationschef på MRF..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Motorbranschen Riksförbund, MRF, Charlie Magnusson

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motormännens, ilska, Konsumenterna, straffasi , efterhand
Trelleborgs Allehanda - 05 nov 13 kl. 08:11

Motormännens tips inför begagnad bil-köpet

Erik Hagman
- Mitt bästa råd är att först och främst göra klart för sig vilken bil man har behov av. Sen gäller det att kolla alla fakta om bilen innan man slår till. Serviceboken, att säljaren verkligen är ägare och så vidare.

Jönköpingsnytt - 14 maj 13 kl. 11:45

Motormännens granskning visar att fusk är vanligt

Motormännen har granskat fem oberoende verkstäder som ingår i välkända servicekedjor. Alla verkstäderna fick underkänt. De följde inte biltillverkarnas anvisningar och krav för hur en service ska gå till..

Dagens Media - 08 maj 14 kl. 13:41

Motormännens nya titel

Motormännen ger, tillsammans med OTW, ut Magasinet Bilsemester som innehåller tips på hur du maxar din bilsemester..

DalaDemokraten - 20 maj 17 kl. 19:00

Nu ger sig Motormännens eldsjäl, Lennart, ut på vägarna igen

Vägombudsbilen är hämtad i Stockholm.
Nu är Lennart Kjellin i Motormännen Dalarna redo för en ny sommar ute på vägarna.
– Det blir säkert 1 200 mil på drygt fyra månader, säger den alltid lika glade trafikentusiasten..

SvD - 05 feb 15 kl. 12:00

Motormännen: ”Folk oroliga för att köra fel”

Myndigheterna behöver förbättra sin information om vad som gäller för mittfilskörning. Det menar Motormännen, som föreslår att man sätter upp skyltar vid de trefiliga motorvägarna. – Det är uppenbart att folk inte känner till det här, säger Motormännens presstalesman Mikael Högskoog..

Sydsvenskan - 16 feb 15 kl. 09:10

Motormän lockar få kvinnor

Könsrelaterade föreningsnamn som Motormännen och Kalmarflickorna kan hämma föreningar. Det är en genusforskare vid Linnéuniversitetet i Växjö som tror att namn som utesluter det ena könet — trots att båda könen är välkomna — riskerar att sätta stopp för en tillströmning av nya medlemmar, rapporterar P4 Kronoberg.— Det är inte på sikt så smart med ett namn som utesluter och bara pekar mot ett kön, säger genusforskaren Hanna Hallgren till P4.

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 15 kl. 09:10

Motormän lockar få kvinnor

Könsrelaterade föreningsnamn som Motormännen och Kalmarflickorna kan hämma föreningar. Det är en genusforskare vid Linnéuniversitetet i Växjö som tror att namn som utesluter det ena könet — trots att båda könen är välkomna — riskerar att sätta stopp för en tillströmning av nya medlemmar, rapporterar P4 Kronoberg.— Det är inte på sikt så smart med ett namn som utesluter och bara pekar mot ett kön, säger genusforskaren Hanna Hallgren till P4.

Barometern - 13 apr 16 kl. 16:05

Motormännen vill få bilister att tänka på cyklister

I veckan genomför Motormännen en rikstäckande kampanj - Think Bikes. Wilhelm Alström, ordförande i Motormännens lokalklubb Kalmar län norra, informerar Högsbyborna..

Dagens Media - 04 dec 17 kl. 15:56

Motormännen får kritik för Facebook-inlägg

Efter den nya lagändringen om att det ska bli förbjudet att rattsurfa, riktar nu flera kritik mot Motormännens kampanjfilmer på Facebook. I filmen väljer Motormännen nämligen att istället fokusera på cyklister..

Nya Wermlands Tidningen - 25 feb 13 kl. 07:30

Motormännen får kolla körkort

Motormännens riksförbund ska få tillgång till vägtrafikregistret när man utfärdar internationella körkort. Men det gäller bara begränsad information, fastslår Förvaltningsrätten i Karlstad i en dom..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Jenny Petersson: Passa på och pruta på ditt bolån

När det gäller bolåneräntorna är det mer än Riksbanken som styr. Men just nu finns det helt klart utrymme för räntepress. .

DI - 5 minuter sedan

Hemsö ökar intäkterna

Fastighetsbolaget Hemsö, som är inriktat på samhällsfastigheter, ökade hyresintäkterna och förvaltningsresultatet i första kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal i fjol..

DI - 15 minuter sedan

Jan Wäreby: "Han är ju storägare i bolaget"

Det ligger ingen dramatik bakom ordförandebytet i Fingerprint Cards styrelse, där nu storägaren Johan Carlström föreslås bli ny ordförande. Det menar den avgående ordföranden Jan Wäreby till Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 15 minuter sedan

Tyskland räknar med USA-tullar från maj

Den tyska regeringen räknar med att president Donald Trump vid månadsskiftet tar bort de tillfälliga undantagen för stål och aluminium från EU. Tullhotet har bland annat pressat SSAB-aktien rejält..

DI - 30 minuter sedan

Ingen utdelning i Safe at Sea

Aktieägarna i räddningsbåtstillverkaren Safe at Sea kallas till årsstämma torsdagen den 24 maj i Hisings Backa..

DI - 30 minuter sedan

Disney World ska anställa 3.500 personer

Disney World i Orlando, Florida, är ute efter att fylla 3 500 positioner inför sommarsäsongen, enligt CNN Money..

DI - 30 minuter sedan

Kicks öppnar ny flaggskeppsbutik

Den Axel Johnson-ägda kosmetikakedjan Kicks ska öppna en fjärde flaggskeppsbutik i köpcentrumet Gallerian i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Bokhandelskedja såld till hedgefond

Bokhandelskedjan Waterstones har sålts till den brittiska delen av den amerikanska hedgefonden Elliot Advisors.  Det skriver Financial Times..

DI - 30 minuter sedan

Vadsbo Switch Tech tar exportorder

Vadsbo Switch Tech, listat på Aktietorget, har tecknat avtal med en exportkund inom smart belysning och sakernas internet (IoT). Bolaget har mottagit en första order värd 0,6 miljoner kronor för leverans under andra kvartalet. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 30 minuter sedan

Invisio backar på bred front

Kommunikationsutrustningsbolaget Invisio hade en omsättning på 84,2 miljoner kronor under första kvartalet (87,9), en minskning med 4 procent jämfört med motsvarande period föregående år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.