DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 17:03

DI - 15 sep 17 kl. 18:11

Motormännens ilska: Konsumenterna straffas i efterhandMiljözoner kan införas tidigast 2025. Det tycker Motorbranschen Riksförbund (MRF). ”Hur bra är det att en person som tror sig ha köpt en miljöbil 2015 kan bli förbjuden att köra med den redan 2020?”, säger Charlie Magnusson, informationschef på MRF..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Motorbranschen Riksförbund, MRF, Charlie Magnusson

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motormännens, ilska, Konsumenterna, straffasi , efterhand
Trelleborgs Allehanda - 05 nov 13 kl. 08:11

Motormännens tips inför begagnad bil-köpet

Erik Hagman
- Mitt bästa råd är att först och främst göra klart för sig vilken bil man har behov av. Sen gäller det att kolla alla fakta om bilen innan man slår till. Serviceboken, att säljaren verkligen är ägare och så vidare.

Västerbottens Folkblad - 31 jul 18 kl. 19:00

[PLUS] Trafikverket delar inte Motormännens bild

Trafikverket delar inte Motormännens bild av Västerbottens vägar. Tvärtom Trafikverkets egna tester....

Jönköpingsnytt - 14 maj 13 kl. 11:45

Motormännens granskning visar att fusk är vanligt

Motormännen har granskat fem oberoende verkstäder som ingår i välkända servicekedjor. Alla verkstäderna fick underkänt. De följde inte biltillverkarnas anvisningar och krav för hur en service ska gå till..

Dagens Media - 08 maj 14 kl. 13:41

Motormännens nya titel

Motormännen ger, tillsammans med OTW, ut Magasinet Bilsemester som innehåller tips på hur du maxar din bilsemester..

DalaDemokraten - 20 maj 17 kl. 19:00

Nu ger sig Motormännens eldsjäl, Lennart, ut på vägarna igen

Vägombudsbilen är hämtad i Stockholm.
Nu är Lennart Kjellin i Motormännen Dalarna redo för en ny sommar ute på vägarna.
– Det blir säkert 1 200 mil på drygt fyra månader, säger den alltid lika glade trafikentusiasten..

SvD - 05 feb 15 kl. 12:00

Motormännen: ”Folk oroliga för att köra fel”

Myndigheterna behöver förbättra sin information om vad som gäller för mittfilskörning. Det menar Motormännen, som föreslår att man sätter upp skyltar vid de trefiliga motorvägarna. – Det är uppenbart att folk inte känner till det här, säger Motormännens presstalesman Mikael Högskoog..

Sydsvenskan - 16 feb 15 kl. 09:10

Motormän lockar få kvinnor

Könsrelaterade föreningsnamn som Motormännen och Kalmarflickorna kan hämma föreningar. Det är en genusforskare vid Linnéuniversitetet i Växjö som tror att namn som utesluter det ena könet — trots att båda könen är välkomna — riskerar att sätta stopp för en tillströmning av nya medlemmar, rapporterar P4 Kronoberg.— Det är inte på sikt så smart med ett namn som utesluter och bara pekar mot ett kön, säger genusforskaren Hanna Hallgren till P4.

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 15 kl. 09:10

Motormän lockar få kvinnor

Könsrelaterade föreningsnamn som Motormännen och Kalmarflickorna kan hämma föreningar. Det är en genusforskare vid Linnéuniversitetet i Växjö som tror att namn som utesluter det ena könet — trots att båda könen är välkomna — riskerar att sätta stopp för en tillströmning av nya medlemmar, rapporterar P4 Kronoberg.— Det är inte på sikt så smart med ett namn som utesluter och bara pekar mot ett kön, säger genusforskaren Hanna Hallgren till P4.

Barometern - 13 apr 16 kl. 16:05

Motormännen vill få bilister att tänka på cyklister

I veckan genomför Motormännen en rikstäckande kampanj - Think Bikes. Wilhelm Alström, ordförande i Motormännens lokalklubb Kalmar län norra, informerar Högsbyborna..

Dagens Media - 04 dec 17 kl. 15:56

Motormännen får kritik för Facebook-inlägg

Efter den nya lagändringen om att det ska bli förbjudet att rattsurfa, riktar nu flera kritik mot Motormännens kampanjfilmer på Facebook. I filmen väljer Motormännen nämligen att istället fokusera på cyklister..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

New York-börser: Klädjätte lyfter till ny rekordnivå

New York-börserna inledde måndagen oregelbundet med viss dragning uppåt efter viss optimism om att framsteg görs för att lösa handelskonflikten mellan USA och Kina. Kursuppgången var dock mindre än på de ledande europeiska börserna. Teslas aktie tappade något sedan banken JP Morgan sänkt sin riktkurs på elbilstillverkaren.

DI - 15 minuter sedan

Synact Pharma får positiva data från studie

Läkemedelsutvecklaren Synact Pharma har erhållit positiva data från en preklinisk studie inom nefrotisk syndrom (NS) för läkemedelskandidaten AP1189.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Johan Rockström: Vi kan sätta slutdatum för diesel och bensin

Var är bristen på kunskap som allra störst? Över de globala miljörisker vi står inför, eller över de stora möjligheter som hållbarhet erbjuder? Jag är osäker, vilket förstärker känslan av frustration..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Turkiska liran försvagas efter sänkt kreditbetyg

Europeiska statspappersräntor noterade mestadels endast mindre nettorörelser på måndagen, men italienska räntor sjönk 4-6 trots viss oro efter uppgifterna om att den italienska regeringen planerar att satsa upp till 80 miljarder euro på infrastruktur..

DI - 45 minuter sedan

V-ledamot kritiseras – nekar till att driva egen kampanj

Riksdagsledamoten Amineh Kakabavehs (V) blogg samlade in pengar till hennes personvalskampanj – trots att Vänsterpartiet är emot att kandidaterna driver egna kampanjer. Men Kakabaveh nekar till inblandning. ”Jag bedriver inte en personvalskampanj”, säger hon..

DI - 45 minuter sedan

Lägre försäljning i tyska klädhandeln

Försäljningen i tyska klädbutiker sjönk med 4 procent under vecka 33 i förhållande till motsvarande vecka föregående år..

DI - 1 timme sedan

Leovegas-chef säljer aktier

Gamblingbolaget Leovegas produktchef, Jarl Modén, sålde i fredags 15.000 aktier till snittkurs om 62,99 kronor..

DI - 1 timme sedan

Mediehusen kräver svar av Kristersson efter Balis DN-attack

"Press E to destroy DN" har den moderate riksdagsmannen Hanif Bali skrivit under ett bildmontage där han själv poserar med en automatpistol i varje hand och två automatkarbiner slängda över ryggen..

DI - 1 timme sedan

Sveriges byggindustrier: Vi måste marknadsanpassa hyrorna

För första gången på över fem år minskar bostadsbyggandet av nya lägenheter under det första halvåret, enligt siffror från Statistiska Centralbyrån (SCB). "Vi har många medlemmar som är väldigt oroliga över det här", säger Fredrik Isaksson, chefsekonom på Sveriges Byggindustrier..

DI - 1 timme sedan

H&M öppnar ytterligare outletbutik

H&M:s nya outlet-satsning Afound öppnar nästa vecka sin tredje och hittills största butik i Skärholmen Centrum i Stockholm. Det rapporterar Breakit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.