DI > Ekonomi

Saturday, 20 January, 23:44

DI - 15 sep 17 kl. 18:11

Motormännens ilska: Konsumenterna straffas i efterhandMiljözoner kan införas tidigast 2025. Det tycker Motorbranschen Riksförbund (MRF). ”Hur bra är det att en person som tror sig ha köpt en miljöbil 2015 kan bli förbjuden att köra med den redan 2020?”, säger Charlie Magnusson, informationschef på MRF..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Motorbranschen Riksförbund, MRF, Charlie Magnusson

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Motormännens, ilska, Konsumenterna, straffasi , efterhand
Trelleborgs Allehanda - 05 nov 13 kl. 08:11

Motormännens tips inför begagnad bil-köpet

Erik Hagman
- Mitt bästa råd är att först och främst göra klart för sig vilken bil man har behov av. Sen gäller det att kolla alla fakta om bilen innan man slår till. Serviceboken, att säljaren verkligen är ägare och så vidare.

Jönköpingsnytt - 14 maj 13 kl. 11:45

Motormännens granskning visar att fusk är vanligt

Motormännen har granskat fem oberoende verkstäder som ingår i välkända servicekedjor. Alla verkstäderna fick underkänt. De följde inte biltillverkarnas anvisningar och krav för hur en service ska gå till..

Dagens Media - 08 maj 14 kl. 13:41

Motormännens nya titel

Motormännen ger, tillsammans med OTW, ut Magasinet Bilsemester som innehåller tips på hur du maxar din bilsemester..

DalaDemokraten - 20 maj 17 kl. 19:00

Nu ger sig Motormännens eldsjäl, Lennart, ut på vägarna igen

Vägombudsbilen är hämtad i Stockholm.
Nu är Lennart Kjellin i Motormännen Dalarna redo för en ny sommar ute på vägarna.
– Det blir säkert 1 200 mil på drygt fyra månader, säger den alltid lika glade trafikentusiasten..

SvD - 05 feb 15 kl. 12:00

Motormännen: ”Folk oroliga för att köra fel”

Myndigheterna behöver förbättra sin information om vad som gäller för mittfilskörning. Det menar Motormännen, som föreslår att man sätter upp skyltar vid de trefiliga motorvägarna. – Det är uppenbart att folk inte känner till det här, säger Motormännens presstalesman Mikael Högskoog..

Sydsvenskan - 16 feb 15 kl. 09:10

Motormän lockar få kvinnor

Könsrelaterade föreningsnamn som Motormännen och Kalmarflickorna kan hämma föreningar. Det är en genusforskare vid Linnéuniversitetet i Växjö som tror att namn som utesluter det ena könet — trots att båda könen är välkomna — riskerar att sätta stopp för en tillströmning av nya medlemmar, rapporterar P4 Kronoberg.— Det är inte på sikt så smart med ett namn som utesluter och bara pekar mot ett kön, säger genusforskaren Hanna Hallgren till P4.

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 15 kl. 09:10

Motormän lockar få kvinnor

Könsrelaterade föreningsnamn som Motormännen och Kalmarflickorna kan hämma föreningar. Det är en genusforskare vid Linnéuniversitetet i Växjö som tror att namn som utesluter det ena könet — trots att båda könen är välkomna — riskerar att sätta stopp för en tillströmning av nya medlemmar, rapporterar P4 Kronoberg.— Det är inte på sikt så smart med ett namn som utesluter och bara pekar mot ett kön, säger genusforskaren Hanna Hallgren till P4.

Barometern - 13 apr 16 kl. 16:05

Motormännen vill få bilister att tänka på cyklister

I veckan genomför Motormännen en rikstäckande kampanj - Think Bikes. Wilhelm Alström, ordförande i Motormännens lokalklubb Kalmar län norra, informerar Högsbyborna..

Dagens Media - 04 dec 17 kl. 15:56

Motormännen får kritik för Facebook-inlägg

Efter den nya lagändringen om att det ska bli förbjudet att rattsurfa, riktar nu flera kritik mot Motormännens kampanjfilmer på Facebook. I filmen väljer Motormännen nämligen att istället fokusera på cyklister..

Nya Wermlands Tidningen - 25 feb 13 kl. 07:30

Motormännen får kolla körkort

Motormännens riksförbund ska få tillgång till vägtrafikregistret när man utfärdar internationella körkort. Men det gäller bara begränsad information, fastslår Förvaltningsrätten i Karlstad i en dom..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tusentals kvinnor i nya protester mot Trump

Tusentals människor har samlats runt om i USA för den andra kvinnomarschen i protest mot president Donald Trump. Demonstrationer i Washington, New York, Los Angeles och omkring 250 andra städer har som syfte att få in fler feminister i mellanårsvalet. "Vi kommer att göra våra röster hörda vid omröstningarna i höst", säger en av arrangörerna, Emily Patton, i Washington..

DI - 2 timmar sedan

Hennes sittjeans utmanar modevärlden

Louise Linderoths examenskollektion från Textilhögskolan i Borås gav eko över hela världen och blev hyllad av Vogue. Nu backas hon av jeansmärket Dr Denims nystartade fond, för att göra jeans till dem som sitter ned..

DI - 3 timmar sedan

Republikansk tungviktare: "Få slut på galenskapen"

Republikanernas ledare i senaten Mitch McConnell, vill återuppta partiöverskridande diskussioner för att öppna USA:s statsapparat igen. Men president Donald Trump tänker inte förhandla innan Demokraterna "slutar spela spel", meddelar Vita huset..

DI - 3 timmar sedan

Assistent stal toppchefens lyxviner

En assistent till en av de högsta cheferna på investmentbanken Goldman Sachs har enligt amerikanska myndigheter stulit och sålt vidare franska årgångsviner med ett uppskattat värde på 1,2 miljon dollar, eller knappt 10 miljoner kronor. Det skriver New York Times..

DI - 4 timmar sedan

Rusning till Aktietorget

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. Men utvecklingen kan vända tvärt, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Rivstart på Aktietorget kan bli kortlivad

Aktietorget inleder året i raketfart med fyra nynoteringar och ytterligare två bolag står på tur innan januari är över. En börsens sista suck, menar Avanzas sparekonom Claes Hemberg. ”Får vi en sättning på säg 10 procent så kommer nynoteringsfloden abrupt att stoppas”, säger han..

DI - 4 timmar sedan

Norra Europas största lerfyndighet finns i Östersund

Efter en brand i anläggningen 1985 levererar Tegelbolaget lönsamma glaseringar av andra producenters tegel i stället. Men företaget sitter fortfarande på Norra Europas största lerfyndighet och kittlande möjligheter. Om de vill..

DI - 4 timmar sedan

Personliga bilskyltar som fick avslag

Förra året skaffade 3.373 svenskar personliga registreringsskyltar. Men det är inte alla budskap som Transportstyrelsen godkänner..

DI - 5 timmar sedan

Impulsköpen en allt girigare ficktjuv

Svenskarna lägger alltmer pengar på godis och läsk, enligt en rapport från Nordea – ett snaskande som kan kosta upp till 20.000 kronor om året..

DI - 5 timmar sedan

Pensionärer reser för miljarder

Svenska pensionärer reser mer än många tror. Varje år spenderar Sveriges seniorer drygt 70 miljarder kronor på resande, enligt en undersökning från Seniorbarometern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.