Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 22 February, 13:43

Trelleborgs Allehanda - 15 sep 17 kl. 17:14

En anhållen för dubbelmord i MantorpEn man har på sannolika skäl anhållits för det uppmärksammade dubbelmordet på en gård utanför Mantorp i juni. "Polisen systematiska och uthålliga kartläggningsarbete har lett fram till att vi lyckades identifiera en misstänkt man.(TT).
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Mantorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En anhållenför , dubbelmordi , Mantorp
Expressen - 15 sep 17 kl. 16:59

En person anhållen för dubbelmordet i Mantorp

En person har anhållits misstänkt för dubbelmordet i Mantorp utanför Linköping, uppger åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.Mannen är anhållen på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat paret i Mantorp.  – Denna man är tidigare okänd för oss, säger vice chefsåklagare Eva Nemec Nordh, vid åklagarkammaren i Linköping..

Sydsvenskan - 10 dec 14 kl. 17:48

Misstänkt anhållen för dubbelmord i Dalby

En man är anhållen misstänkt för dubbelmord på sin hustru och deras gemensamma baby under tisdagskvällen i Dalby..

DN - 15 sep 17 kl. 17:02

Person anhållen för dubbelmordet i Mantorp

En person är anhållen för dubbelmordet i Mantorp utanför Linköping. – Polisen systematiska och uthålliga kartläggningsarbete har lett fram till att vi lyckades identifiera en misstänkt man, säger vice chefsåklagare Eva Nemec Nordh, vid åklagarkammaren i Linköping i ett uttalande..

DN - 15 sep 17 kl. 17:02

Man anhållen för dubbelmordet i Mantorp

En man är anhållen för dubbelmordet i Mantorp utanför Linköping. – Polisen systematiska och uthålliga kartläggningsarbete har lett fram till att vi lyckades identifiera en misstänkt man, säger vice chefsåklagare Eva Nemec Nordh, vid åklagarkammaren i Linköping i ett uttalande..

Expressen - 06 maj 13 kl. 04:10

Man anhållen för dubbelmordet i natt

HISINGS BACKA. Två personer hittades på söndagsförmiddagen döda i en lägenhet i Blå Staden i Backa. Enligt polisen rör det sig om ett dubbelmord.

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 13 kl. 11:50

Man anhållen för dubbelmord

En man i 45-årsåldern sitter anhållen hos polisen i Göteborg misstänkt för dubbelmordet på Övralidsgatan i Blå staden på Hisingen på söndagen. En man och en kvinna, båda födda 1948, hittades döda i sin bostad och det stod snabbt klart att de hade mördats. Polisen knackade dörr och pratade med närboende och misstankarna riktades så småningom mot den man som nu har anhållits..

Helsingborgs Dagblad - 08 jun 15 kl. 12:19

Man anhållen för dubbelmord

En man har gripits och anhållits misstänkt för mordet på ett äldre gift på i Norrahammar söder om Jönköping— Det är en man boende i Jönköping. Han är anhållen misstänkt för två fall av mord samt mordbrand, säger Johan Frisk, chef för avdelningen grova brott vid Jönköpingspolisen till TT.Det var i torsdags i förra veckan som paret hittades döda i sin bostad i Norrahammar.

Sydsvenskan - 08 jun 15 kl. 12:19

Man anhållen för dubbelmord

En man har gripits och anhållits misstänkt för mordet på ett äldre gift på i Norrahammar söder om Jönköping— Det är en man boende i Jönköping. Han är anhållen misstänkt för två fall av mord samt mordbrand, säger Johan Frisk, chef för avdelningen grova brott vid Jönköpingspolisen till TT.Det var i torsdags i förra veckan som paret hittades döda i sin bostad i Norrahammar.

Sydsvenskan - 15 feb 16 kl. 10:29

Man anhållen för dubbelmord

En man i 30-årsåldern har anhållits på sannolika skäl misstänkt för dubbelmordet i en lägenhet i Södertälje den 24 januari.Polisen misstänker att fler personer kan vara inblandade i morden.— Fler gripanden kan vara aktuella, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen i region Stockholm.

NSD - 24 okt 12 kl. 07:37

Man anhållen för dubbelmord

En man sitter anhållen i Luleå misstänkt för att ha dödat en man och en kvinna i Kemi i Finland. - Han kom frivilligt in och anmälde sig på en bensinmack i Töre, säger Erik Kummu, länsvakthavande befäl..

Polisen - 26 apr 13 kl. 13:28

Man anhållen för dubbelmord på Öland

En man i 55-årsåldern har idag under fredag förmiddag gripits av polisen. Han sitter nu anhållen misstänkt för dubbelmordet på Öland..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

”Det är tråkigt att det inte är så många handlare kvar”

Det gamla Åhléns-huset är inte det enda som gapar tomt i centrala Trelleborg. Längs Algatan lyser handeln med sin frånvaro i ett antal butikslokaler. Den ökade näthandeln är en av förklaringarna till att handeln haltar.

Trelleborgs Allehanda - 30 minuter sedan

Bo Pellnäs: Vad kan EU tolerera på Balkan?

Om EU ska expandera med fler Balkanstater gäller det att ställa hårda krav på anpassning. .

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Ishockey: Tif Vikings ger sig in kvalfyllda tider

Efter flera månaders seriespel börjar nu ishockeysäsongen på allvar. Tif Vikings möter Lenhovda i en matchserie för att sedan nå kvalserien till division två..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Av alla intressen är försvaret det mest allmänna

Det räcker inte med mankraft för att försvara landet. Man behöver materiel också..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Olycka: Kvinna påkörd på Hedvägen – föraren smet

En 35-årig kvinna blev på onsdagen påkörd när hon skulle köra ut från en bensinstation på Hedvägen. Föraren i den andra bilen försvann från platsen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Digital utveckling: Även vårt sätt att sörja har förändrats

Virtuella ljus, digitala minnessidor, QR-koder på gravstenar och hjälp med att stänga ner Facebooksidor. Inom begravningsbranschen efterfrågas nya tjänster i takt med att den digitala utvecklingen går framåt och samhällsutvecklingen påverkar vårt sätt att sörja..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

”I Trelleborg får man räkna med att vissa lokaler ibland står tomma”

Tomma lokaler är inget konstigt i en stad i Trelleborgs storlek. Det anser Torbjörn Karlsson (S), kommunalråd, som liksom cityledare Lotta Wahlqvist anser att det mest brådskande är att det tomma Åhléns-huset åter fyller en funktion..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Hoppborgar, lek och rörelse på Söderslättshallen

För tionde året arrangerade Aktiv ungdom en sportlovsaktivitet med hoppborgs-tema på Söderslättshallen..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Inga erbjudanden till lantbrukare i ringvägszonen

Kommunen kommer inte att gå ut med liknande erbjudanden till lantbrukare vars marker berörs av den planerade ringvägen som man gjort till småhusägarna..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Efterlysning: Är du den typiska trelleborgaren?

Är du en typisk trelleborgare? Vi söker dig eller er som är genomsnittet för en trelleborgare i dag. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.