Mobil > Teknik

Monday, 23 October, 06:30

Mobil - 15 sep 17 kl. 15:32

Iphone 8 och 8 Plus har mindre batterier än föregångarnaApples två nya telefonmodeller Iphone 8 och 8 Plus ska enligt Apple ha samma batteritid som föregångarna Iphone 7 och 7 Plus. Detta trots att batterierna i de nya telefonerna är mindre..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Plus, Iphone, Apple

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Iphone8 och 8 , Plushar mindre , batterier, än, föregångarna
IDG - 05 okt 17 kl. 11:19

Uppdatering låter Camera + använda dubbelkameran i Iphone Plus fullt ut


Äntligen kan utvecklare dra full nytta av den information dubbelkameran i Iphone Plus ger. Camera + är en av de första apparna att använda det..

IDG - 30 sep 17 kl. 11:44

Rapporter om svällande Iphone 8 Plus-batterier – en ska ha varit förstörd redan vid leverans


Två Iphone 8 Plus ska ha blivit totalförstörda av sina svällande batterier. Apple ska nu analysera vad felet beror på..

Mobil - 25 aug 14 kl. 13:17

Apple byter ut Iphone 5-batterier

Iphone 5 har ett tillverkningsfel i vissa enheter som gör att batteriet kan behöva bytas ut. Här får du veta om du är drabbad och kan få batteriet utbytt..

Affärsvärlden - 10 sep 15 kl. 07:54

Här är nya Iphone 6s

Det amerikanska it-bolaget Apple lanserar vid onsdagens produktpresentation nya versioner av iPhone och iPhone Plus. Beteckningen blir 6S och telefonerna kommer att finnas tillgängliga i USA från och med 25 september..

IDG - 24 maj 16 kl. 08:15

Busenkelt för Apple att skapa en Iphone Pro – med en enda kontakt


Apple skulle kunna förvandla Iphone Plus till Iphone Pro, bara genom att lägga till en liten kontakt och därigenom öppna för en ny värld av tillbehör..

Cornucopia - 14 sep 15 kl. 10:11

Rusta din iPhone för hösten med iPhonebutiken

Hösten börjar tränga sig på och har man en iPhone här det hög tid att preppa den för regn, rusk, älgjakt samt åska, hagel och drivis1.. Detta gör man självklart på iPhonebutiken.se, som erbjuder en lång rad lämpliga tillbehör för höst, vinter och den som ofta är ute i tjänst eller rekreation.

Computer Sweden - 06 okt 17 kl. 13:54

Nya uppgifter om svällande batterier i Iphone 8 Plus


Statlig media i Kina rapporterar om ett nytt fall av ett uppsvällt batteri i en Iphone 8 Plus..

IDG - 06 okt 17 kl. 13:54

Nya uppgifter om svällande batterier i Iphone 8 Plus


Statlig media i Kina rapporterar om ett nytt fall av ett uppsvällt batteri i en Iphone 8 Plus..

Mobil - 10 okt 17 kl. 08:42

Apple undersöker batteriproblem med Iphone 8

Efter ett antal rapporter om svällande batterier i Iphone 8 och 8 Plus har Apple inlett en undersökning för att se om man har ett fabrikationsproblem..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Experternas dom mot nya iPhone-modellernaTrött på teknik?Mått

Här är experternas dom mot Apples nya telefoner iPhone 6 och iPhone 6 plus.Flyttat på låsknappenSajten Mashable ger sexan, som de kallar vacker, gott betyg. De nya telefonerna är större än föregångarna, och Apple har återgått till den något kurviga designen som användes innan fyran kom.

Fler nyheter från Mobil

Mobil - I förrgår: 13:40

HTC U11 Plus presenteras den 2 november

HTC har med en färsk tweet mer eller mindre bekräftat att vi får se en Plus-version av flaggskeppet U11 i samband med ett lanseringsevent den 2 november..

Mobil - I förrgår: 15:24

Test: Tåliga CAT S41 med jättebatteri

Utöver att vara en tålig telefon kan batteriet i den här förutom att driva telefonen en hel dag även ladda ytterligare en telefon..

Mobil - I förrgår: 11:13

Apple stäms – namnet ”Animoji” anses vara varumärkes-intrång

En amerikansk man har stämt Apple för varumärkesintrång. Mannen hävdar nämligen att han äger rätten till namnet ”Animoji”, det vill säga det namn som Apple valt för den teknologi med animerade emoji-symboler som man offentliggjorde i samband med presentationen av flaggskeppet Iphone X..

Mobil - I förrgår: 11:38

“Apple kan strypa Iphone 8-produktionen”

Med en vecka kvar innan Iphone X kan förbeställas kommer uppgifter om att Apple kraftigt drar ner produktionen av Iphone 8 och Iphone 8 Plus..

Mobil - I förrgår: 09:10

Skadlig kod upptäckt i Minecraft-appar

En ny typ av skadlig kod kallad Sockbot gäckar nu Android-användare. Den skadliga koden har identifierats i åtta populära spelrelaterade appar. De användare som installerat någon av dem får sina enheter tillagda i ett så kallat botnät..

Mobil - I förrgår: 08:49

Instant Apps nu även i Googles Playbutik

Har du någon gång önskat att du kunde testköra en app innan du bestämmer dig för om du ska installera den eller inte? Just den saken blir nu möjlig, efter att Google rullat ut konceptet Instant Apps till sin Playbutik..

Mobil - I förrgår: 08:03

Apptips till Iphone: Geographer

Gissa var du är i världen. En supersimpel idé, men kul!.

Mobil - 19 okt 17 kl. 14:54

Analytiker övertygad: Nya Apple Watch kommer starkt

Daniel Ives, som är tech-expert på analysfirman GBH Insights, hävdar med bestämdhet att den nya versionen av Apple Watch har potential att få fart på hela segmentet. Han kallar enheten för en ”game changer” och menar att klockan redan visar tecken på att ha ett starkt momentum..

Mobil - 19 okt 17 kl. 14:56

HTC U11 Plus får massivt batteri

HTC har bjudit in till ett lanseringsevent där man förväntas visa upp en Plus-version av sin flaggskeppstelefon U11, sannolikt kallad U11 Plus. Och nu kommer rykten om att den nya versionen av telefonen kommer att vara utrustad med ett batteri på hela 4 000 mAh..

Mobil - 19 okt 17 kl. 09:46

Nokia 7 släppt

HMD Global har nu släppt sin femte mobil, men bara på den kinesiska marknaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.