DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 19:11

DI - 15 sep 17 kl. 14:44

Ekonomistudion: ”Alliansen har gjort allvarliga taktiska missbedömningar”Ekonomistudion är Di TV:s nya program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik. Se programmet på Di.se varje vardag klockan 14.45..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di TV, Di

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonomistudion, Alliansenhar gjort , allvarliga, taktiska, missbedömningar
BT - 22 apr 12 kl. 09:24

Alliansen har fått lite att fundera över

Se på de fyra allianspartiledarnas miner. Bekymrade, bedrövade ? och kanske lite småförbaskade.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Alliansen vill att byggnadsnämnden slopar trafikstrategin

Stadens trafikstrategi har ännu inte gett önskad effekt och ska utvärderas. Därför borde byggnadsnämnden sluta förhålla sig till den. Det kräver alliansen i ett yrkande..

DI - 20 sep 17 kl. 14:43

Ekonomistudion 20/9: Fokus på budgeten

Ekonomistudion är Di TV:s program som rör sig i skärningspunkten mellan Ekonomi och politik. Ekonomistudion sänds varje vardag klockan 14.45..

Sydsvenskan - 07 jul 14 kl. 05:30

Alliansen vann matchen

Alliansen vann den taktiska matchen mot de rödgröna i Almedalen. Men finalen spelas den 14 september – det är då allt avgörs.Här är partiledarnas dribblingar, brytningar, konstsparkar, mål och självmål under politikerveckan i Visby:Stefan Löfven (S) gjorde avspark med ett tak för antal barn i förskolan: högst femton ungar per grupp.

Barometern - 28 aug 13 kl. 09:30

Skärp straffen för allvarliga våldsbrott

En av Alliansregeringens viktigare målsättningar inom rättspolitiken har varit att skärpa straffen för allvarliga våldsbrott. Målsättningen omsattes i en reform den 1 juli 2010 då en rad åtgärder vidtogs i detta syfte. Men trots tydliga reformer visar nuvarande statistik att domstolarna inte har dömt ut längre straff för våldsbrott.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 14 kl. 11:38

Alliansen vill skärpa straff

Alliansen lovar att skärpa straffen för allvarliga våldsbrott genom att höja minimistraffen. Samtidigt ska återfallsbrottslingar straffas hårdare.
På en presskonferens påpekar statsminister Fredrik Reinfeldt att våldsbrotten minskar och att brottsligheten ser ut att sjunka.

SN - 10 nov 14 kl. 12:15

Akt 2 i det stora allvarliga spelet

I dag presenterades Allianspartiernas gemensamma oppositionsbudget. Det är den starkaste sammanhållna enheten i riksdagen som levererar gemensam politik. Det tål att minnas i de här sammanhangen.

Expressen - 13 sep 17 kl. 11:40

Ekonomistudion ger dig koll på pengar och politik

I dag är det premiär för ”Ekonomistudion” – ett nytt program om pengar och politik i Di TV.– Det handlar om skärningspunkten mellan pengar och politik, om förslagen som påverkar näringslivet och om de makroekonomiska faktorer som styr exempelvis räntor och valutor, säger Jon Åsberg, programledare i Di TV..

DI - 13 sep 17 kl. 14:47

Se premiären av Ekonomistudion i Di TV

Ekonomistudion är Di TV:s nya program som ska röra sig i skärningspunkten mellan politik och ekonomi. I det första avsnittet, med premiär på onsdagen, avhandlas bland annat Prosperas inflationssiffror, tillväxten och Ulf Kristerssons möjligheter att vända Moderaternas opinionsläge..

DI - 14 sep 17 kl. 14:47

Ekonomistudion ”Farligt att satsa så mycket i toppen av en högkonjunktur”

Ekonomistudion är Di TV:s nya program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Magnus Dagel: Valet är solklart – teckna inte e-handlaren

E-handlarens snabba tillväxt lär locka många när bolaget tar klivet in på börsen nästa vecka.  Men den skyhöga värderingen, massor med goodwill och lån och osäkra marginalutsikter ger ett svajigt intryck. Vi tecknar inte.

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Facebook faller ytterligare

New York-börserna handlas klart lägre när handeln nådde halvtid på måndagen. Inför Federal Reserves räntesignaler på onsdagskvällen fortsatte mycket av nyhetsflödet att ha med eventuella tullar och handelskrig att göra..

DI - 1 timme sedan

Uber avbryter test med självkörande bilar efter dödsolycka

Taxi- och samåkningsföretaget Uber avbryter sina tester med självkörande bilar i flera amerikanska städer efter en dödsolycka i delstaten Arizona där en kvinna blev påkörd och avled..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Tung dag för teknik och industri

Europabörserna inledde veckans handel med att tydligt sjunka på måndagen, efter en överlag negativ stämning på omvärldsbörserna..

DI - 1 timme sedan

Förvaltare om Putin: "Intressant situation för aktiemarknaden"

Vladimir Putins seger i det ryska presidentvalet har fått ett svalt mottagande på börsen. Nu vänds blickarna till vilka reformer han kan driva igenom under de kommande sex åren..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på dyster handelsdag

Stockholmsbörsen backade i tidig måndagshandel för att därefter avsluta svagt. Utvecklingen var likartad på de ledande börserna i Europa. Börserna i New York inledde svagt vilket satte press på OMXS30 under eftermiddagen och fick index att stänga kring dagslägsta.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionen

Norden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca presenterar framgångsrik fas 3-studie

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca presenterade på måndagen resultaten från fas 3-studien Derive som utvärderade effektiviteten och säkerheten kring Farxiga (dapagliflozin 10 mg) hos patienter med typ 2-diabetes med måttliga njurproblem. Studien nådde sina primära och sekundära effektivitetsmål..

DI - 2 timmar sedan

Iskalla klädaktier fortsätter falla

Stockholmsbörsen fortsätter att ge klädbolagen kalla handen och måndagen blev ytterligare en röd dag för sektorn. Tyngst var det för MQ som rasar med 9,4 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Mats Gabrielsson utlöser budplikt i Trention

Trentions storägare Mats Gabrielsson har på måndagen genom sitt helägda bolag B.O. Intressenter köpt ytterligare 2.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.