DI > Ekonomi

Sunday, 17 December, 05:17

DI - 15 sep 17 kl. 14:44

Ekonomistudion: ”Alliansen har gjort allvarliga taktiska missbedömningar”Ekonomistudion är Di TV:s nya program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik. Se programmet på Di.se varje vardag klockan 14.45..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di TV, Di

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonomistudion, Alliansenhar gjort , allvarliga, taktiska, missbedömningar
BT - 22 apr 12 kl. 09:24

Alliansen har fått lite att fundera över

Se på de fyra allianspartiledarnas miner. Bekymrade, bedrövade ? och kanske lite småförbaskade.

DI - 20 sep 17 kl. 14:43

Ekonomistudion 20/9: Fokus på budgeten

Ekonomistudion är Di TV:s program som rör sig i skärningspunkten mellan Ekonomi och politik. Ekonomistudion sänds varje vardag klockan 14.45..

Sydsvenskan - 07 jul 14 kl. 05:30

Alliansen vann matchen

Alliansen vann den taktiska matchen mot de rödgröna i Almedalen. Men finalen spelas den 14 september – det är då allt avgörs.Här är partiledarnas dribblingar, brytningar, konstsparkar, mål och självmål under politikerveckan i Visby:Stefan Löfven (S) gjorde avspark med ett tak för antal barn i förskolan: högst femton ungar per grupp.

Barometern - 28 aug 13 kl. 09:30

Skärp straffen för allvarliga våldsbrott

En av Alliansregeringens viktigare målsättningar inom rättspolitiken har varit att skärpa straffen för allvarliga våldsbrott. Målsättningen omsattes i en reform den 1 juli 2010 då en rad åtgärder vidtogs i detta syfte. Men trots tydliga reformer visar nuvarande statistik att domstolarna inte har dömt ut längre straff för våldsbrott.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 14 kl. 11:38

Alliansen vill skärpa straff

Alliansen lovar att skärpa straffen för allvarliga våldsbrott genom att höja minimistraffen. Samtidigt ska återfallsbrottslingar straffas hårdare.
På en presskonferens påpekar statsminister Fredrik Reinfeldt att våldsbrotten minskar och att brottsligheten ser ut att sjunka.

Expressen - 13 sep 17 kl. 11:40

Ekonomistudion ger dig koll på pengar och politik

I dag är det premiär för ”Ekonomistudion” – ett nytt program om pengar och politik i Di TV.– Det handlar om skärningspunkten mellan pengar och politik, om förslagen som påverkar näringslivet och om de makroekonomiska faktorer som styr exempelvis räntor och valutor, säger Jon Åsberg, programledare i Di TV..

DI - 13 sep 17 kl. 14:47

Se premiären av Ekonomistudion i Di TV

Ekonomistudion är Di TV:s nya program som ska röra sig i skärningspunkten mellan politik och ekonomi. I det första avsnittet, med premiär på onsdagen, avhandlas bland annat Prosperas inflationssiffror, tillväxten och Ulf Kristerssons möjligheter att vända Moderaternas opinionsläge..

DI - 14 sep 17 kl. 14:47

Ekonomistudion ”Farligt att satsa så mycket i toppen av en högkonjunktur”

Ekonomistudion är Di TV:s nya program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik..

DI - 21 sep 17 kl. 14:39

Nordeas chefsanalytiker i Ekonomistudion

Ekonomistudion är Di TV:s program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik. Sänds varje vardag klockan 14.45..

DI - 22 sep 17 kl. 14:44

Ekonomistudion: Det ska försvaret använda pengarna till

Ekonomistudion är Di TV:s nya program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik..

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Statens servicecenter döms för upphandling

Statens servicecenter (SSC) gjorde en olaglig direktupphandling av konsulttjänster av företaget PWC och ska betala 750 000 kronor i böter, så kallad upphandlingsskadeavgift. Det har förvaltningsrätten i Falun beslutat sedan ärendet valsat fram och tillbaka genom rättssystemet i flera år..

DI - 8 timmar sedan

Viktor Munkhammar: Bopriserna är ett hot mot festen

Konjunkturen får 2018 en extra skjuts av en mycket expansiv budget. Men byggandet är ett frågetecken. Den redan goda konjunkturen får under 2018 ytter­ligare skjuts av en mycket expansiv budget.

DI - 8 timmar sedan

Specialistsjuksköterskor kräver mer i lön

Nu har 372 erfarna specialistsjuksköterskor vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg tröttnat på skevheter i lönesättning och i ett brev till regionpolitiker och socialminister Annika Strandhäll (S) kräver de 15 000 kronor mer i månaden, skriver tidningen Vårdfokus..

DI - 8 timmar sedan

Svensk startup visar upp elbilsprototyp

Pengar som samlats in via nätet och försäljning hos en stor elektronikkedja. Svenska startupbolaget Uniti tänker i nya banor för att sätta en ny elbil på marknaden. Nu ska den första prototypen visas upp..

DI - 9 timmar sedan

PPM-fonderna som snart kan försvinna

Statens fondtorg, PPM, krymper dramatiskt redan i sommar. Ett par hundra fonder lär försvinna när nya tuffa regler införs. Bland dem finns storsäljarfonder hos storbankerna, AMF och Didner & Gerge..

DI - 9 timmar sedan

SKL förkastar lagändring om vindkraften

En försvagning av det kommunala självstyret och av den lokala demokratin. Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) avfärdar förslaget att avskaffa lagkravet på kommunal tillstyrkan vid vindkraftsetablering..

DI - 9 timmar sedan

Danska snabbtåg kraftigt försenade

Efter tre månaders försening kan den nya snabbspårvägen i danska Århus få grönt ljus för passagerartrafik i nästa vecka. Men borgmästaren Jacob Bundsgaard (S) väntar med att fira, tills han med egna ögon ser godkännandet från Trafikstyrelsen..

DI - 10 timmar sedan

Halka på fler ställen i landet

Det har varit mycket halt på vägarna i de södra och västra delarna av Sverige tidigare under lördagen. Och nu håller halkan på att breda ut sig österut i landet..

DI - 11 timmar sedan

Vård och omsorg i metoo-upprop

1 309 vårdanställda samlas under #nustickerdettill i ett upprop mot sexuella trakasserier, skriver Dagens Nyheter..

DI - 11 timmar sedan

Trump far med osanning om möten med kvinnor

Donald Trump nekar till att ens ha träffat de kvinnor som anklagar honom för sexuella trakasserier, men det stämmer inte. Två av dem var med i hans tv-serie och han syns på bild med flera av de andra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.