DI > Ekonomi

Saturday, 21 October, 15:59

DI - 15 sep 17 kl. 14:44

Ekonomistudion: ”Alliansen har gjort allvarliga taktiska missbedömningar”



Ekonomistudion är Di TV:s nya program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik. Se programmet på Di.se varje vardag klockan 14.45..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di TV, Di

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekonomistudion, Alliansenhar gjort , allvarliga, taktiska, missbedömningar
BT - 22 apr 12 kl. 09:24

Alliansen har fått lite att fundera över

Se på de fyra allianspartiledarnas miner. Bekymrade, bedrövade ? och kanske lite småförbaskade.

DI - 20 sep 17 kl. 14:43

Ekonomistudion 20/9: Fokus på budgeten

Ekonomistudion är Di TV:s program som rör sig i skärningspunkten mellan Ekonomi och politik. Ekonomistudion sänds varje vardag klockan 14.45..

Sydsvenskan - 07 jul 14 kl. 05:30

Alliansen vann matchen

Alliansen vann den taktiska matchen mot de rödgröna i Almedalen. Men finalen spelas den 14 september – det är då allt avgörs.Här är partiledarnas dribblingar, brytningar, konstsparkar, mål och självmål under politikerveckan i Visby:Stefan Löfven (S) gjorde avspark med ett tak för antal barn i förskolan: högst femton ungar per grupp.

Barometern - 28 aug 13 kl. 09:30

Skärp straffen för allvarliga våldsbrott

En av Alliansregeringens viktigare målsättningar inom rättspolitiken har varit att skärpa straffen för allvarliga våldsbrott. Målsättningen omsattes i en reform den 1 juli 2010 då en rad åtgärder vidtogs i detta syfte. Men trots tydliga reformer visar nuvarande statistik att domstolarna inte har dömt ut längre straff för våldsbrott.

Expressen - 13 sep 17 kl. 11:40

Ekonomistudion ger dig koll på pengar och politik

I dag är det premiär för ”Ekonomistudion” – ett nytt program om pengar och politik i Di TV.– Det handlar om skärningspunkten mellan pengar och politik, om förslagen som påverkar näringslivet och om de makroekonomiska faktorer som styr exempelvis räntor och valutor, säger Jon Åsberg, programledare i Di TV..

DI - 13 sep 17 kl. 14:47

Se premiären av Ekonomistudion i Di TV

Ekonomistudion är Di TV:s nya program som ska röra sig i skärningspunkten mellan politik och ekonomi. I det första avsnittet, med premiär på onsdagen, avhandlas bland annat Prosperas inflationssiffror, tillväxten och Ulf Kristerssons möjligheter att vända Moderaternas opinionsläge..

DI - 14 sep 17 kl. 14:47

Ekonomistudion ”Farligt att satsa så mycket i toppen av en högkonjunktur”

Ekonomistudion är Di TV:s nya program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik..

DI - 21 sep 17 kl. 14:39

Nordeas chefsanalytiker i Ekonomistudion

Ekonomistudion är Di TV:s program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik. Sänds varje vardag klockan 14.45..

DI - 22 sep 17 kl. 14:44

Ekonomistudion: Det ska försvaret använda pengarna till

Ekonomistudion är Di TV:s nya program som rör sig i skärningspunkten mellan ekonomi och politik..

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 14 kl. 11:38

Alliansen vill skärpa straff

Alliansen lovar att skärpa straffen för allvarliga våldsbrott genom att höja minimistraffen. Samtidigt ska återfallsbrottslingar straffas hårdare.
På en presskonferens påpekar statsminister Fredrik Reinfeldt att våldsbrotten minskar och att brottsligheten ser ut att sjunka.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Renée Voltaire: ”Jag skulle gärna hitta en annan vd, men jag tror inte att det går”

Hur hon byggt upp sitt företag och hur man undviker att bränna ut sig. Det pratar entreprenören Renée Voltaire, som driver matföretag i eget namn, om i lördagens avsnitt av podden Förnuft & Känsla. .

DI - 15 minuter sedan

Securitas bestulna på finansiell information – tidigarelägger rapport

Securitas meddelar under lördagen att bolaget skjuter fram delårsrapporten till söndag 22 oktober 20.00 svensk tid. Det efter att en medarbetare blivit besluten på bland annat finansiell information, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Hans Bolander: Våga prata sparande vid köksbordet

Visst är det bra att under lång tid bygga upp ett sparkapital som ungdomarna kan utnyttja när de väl lämnar boet. Men viktigare än att ekonomiskt curla barnen maximalt är att skapa förutsättningar så att de kan stå på egna ben..

DI - 1 timme sedan

Experterna: Så sparar du bäst till barnen

Nästa års barnbidragshöjning innebär fetare spargrisar för många barn. Sex av tio barnfamiljer månadssparar åt de minsta och många har en framtida bostad i sikte..

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Kontorsbrist lyfter fastighetsbolag

När börsens bostadsutvecklare kollapsat på börsen visar fastighetsaktierna styrka. När det skett en överetablering bland utvecklarna har det i stället byggts för lite kontor vilket nu gör att hyrorna rusar..

DI - 2 timmar sedan

Katalanska regeringen sparkas

Spaniens premiärminister föreslår att Kataloniens regionregering avsätts, med hänvisning till grundlagens artikel 155..

DI - 2 timmar sedan

Delat boende vinner mark

Delningsekonomin slår nu igenom även i boendet. Den nya trenden är att ytan per person minskar och de gemensamma ytorna ökar. Kollektivboendet är tillbaka..

DI - 3 timmar sedan

Bannon: "George W Bush var inkompetent"

Steve Bannon, före detta rådgivare åt Donald Trump, anklagar expresident George W Bush för att ha varit inkompetent som USA:s president. Uttalandet skedde på ett republikanskt partimöte i Kalifornien, och är ett svar på kritik från Bush..

DI - 3 timmar sedan

Scania vill lyfta åkeriernas lönsamhet

Trots låga räntor och hyfsat billiga drivmedel är lönsamheten hos många åkeriföretag dålig. Ett dotterbolag hos lastbilstillverkaren Scania säljer tjänster som hjälper svenska åkerier att tjäna mer pengar genom bättre logistik och nu är siktet inställt på övriga världen..

DI - 3 timmar sedan

Japaner föredrar spargris framför börsen

Tokyobörsen har inte gått så här bra på över 50 år. Men det imponerar inte på den vanlige japanen, som fortsätter att spara i kontanter..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.