VA > Ekonomi

Monday, 20 August, 17:04

Liknande nyheter

Taggar: Svenske, mäklarenDet här är den bästa , investeringendu , kan göra just nu
Eurosport - 07 aug 14 kl. 14:30

Svenske cykeltalangen allvarligt skadad - kan bli borta ett halvår

Sveriges kanske största cykeltalang just nu, 20-årige Fredrik Ludvigsson, ser ut att tvingas operera ena benet och kan därför bli borta i upp till ett halvår..

Nyheter 24 - 05 jul 12 kl. 13:51

Här är de svenska proffsen som kan lämna i sommar


Zlatan till Real Madrid? Vilken klubb kommer värva kontraktslöse Andreas Isaksson? Nyheter24 benar ut de mest troliga övergångarna för de svenska landslagsspelarna.

Kristianstadsbladet - 11 jun 11 kl. 06:30

"Visst kan jag vinna en major"

Den egna tävlingen hemma på Sturup Park är mest träning och uppladdning för nästa stora golfhändelse: US Open. "Har jag en bra vecka och allt stämmer så kan jag visst vinna en major", säger trelleborgaren Peter Hanson.
STURUP.

Dagens PS - 13 mar 18 kl. 09:30

Svenske bilkungen: ”Många vill vara med och leka”

Christian von Koenigsegg intervjuas på bilmässan i Genève. Hans bolag firar 25 år nästa år och succén är ett faktum – trots att Christian von Koenigsegg inte hade någon erfarenhet alls av bilbranschen när han startade upp sin exklusiva sportbilstillverkning i Skåne. ”Just nu är det väldigt lätt att hitta drivkraft för det är många som vill vara med och leka.

BT - 05 maj 14 kl. 19:06

Ovissheten värst för svenske majoren

Efter två dygn släpptes den svenske majoren Thomas Johansson av separatisterna. Han vet fortfarande inte varför just han valdes ut i gisslan. De sju övriga observatörerna från OSSE blev frigivna i lördags.

Nyheter 24 - 01 mar 11 kl. 14:57

"Det här är bland det tråkigaste som kan hända"


Marcus Hellner och Daniel Richardsson var oerhört besvikna efter skandalen. OSLO. Besvikelsen bland de svenska åkarna efter vallakatastrofen var enorm.

Nyheter 24 - 14 jul 11 kl. 18:25

Just nu: Doldissvensken på väg mot succéstart


British Opens första runda bjöd inte på någon svensksuccé, men däremot en dansk sådan. KENT. Svenske Fredrik Andersson Hed, som hittills inte gjort något större avtryck i golfvärlden, har inlett British Open överraskande bra.

Kristianstadsbladet - 26 jul 14 kl. 09:12

Åtalet kan försvåra Yangtorps återkomst

Foto: Malin Palm
Efter konkursen väntas buddhisttemplet Yangtorp öppna igen i september. Samtidigt utreds ett åtal mot templets drivare Marcus Bongart för bland annat grovt bokföringsbrott. En fällande dom kan resultera i ett treårigt näringsförbud.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenske experten: Ebola-utbrottet stoppas i år8 500 har dött

När Nyheter24 pratade med professor Hans Rosling i oktober förra året var han kritisk till de svenska insatserna – och menade att det kunde ta lång tid innan ebola-utbrottet i Västafrika kunde stoppas. Men nu, i en intervju med Dagens Nyheter, är professorn betydligt mer positiv.– Vi kommer absolut att klara det här i år, kanske redan under årets första sex månader, säger han till tidningen.

Dagens PS - 09 okt 17 kl. 12:38

JUST NU: Sverige snuvas på ekonomipriset

Richard H Thaler vid University of Chicago Booth School of Business får Riksbankens ekonomipris till Alfred Nobels minne. (Foto: TT) Nej, det blir inte Assar Lindbeck som belönas med prestigepriset. Den amerikanska beteendeekonomen Richard H Thaler tilldelas ekonomipriset till Alfred Nobels minne.

Fler nyheter från VA

VA - 30 minuter sedan

JP Morgan sänker riktkursen – Tesla faller

Analytikerna ändrar tillbaka riktkursen efter osäkerhet kring potentiellt utköp. .

VA - 1 timme sedan

Hon tippas bli Wall Streets första kvinnliga bank-vd

Hon är en av de mäktigaste kvinnorna inom finansbranschen och nämns ofta som en lämplig kandidat till en topposition på en av Wall Streets största banker. .

VA - 3 timmar sedan

Zlatans sportmärke går i graven – förluster på hundratals miljoner

A-Z blev en stor besvikelse.  .

VA - 3 timmar sedan

Råvaruinvesterarnas dröm: Här är världens första reglerade whiskyfond

The Single Malt Fund är världens första reglerade whiskyfond. Fonden är under tillsyn av Finansinspektionen och dess andelar skall noteras på NGM i Stockholm. Ett unikt fondsparande i en produkt som tidigare varit omöjlig att handla med på en reglerad marknad.

VA - 6 timmar sedan

Mulberry rasar efter besked om svag trend i Storbritannien

Mulberry föll nära 30 procent på Londonbörsen. .

VA - 6 timmar sedan

Svenska rymdentreprenören: ”Jag gillar galna förslag – om 5–10 år går de att genomföra”

Tvättmaskiner utan vatten, yteffektiva lastbilshytter och drönare som tål extrem kyla. Cecilia Hertz ser till att innovationerna som utvecklats för rymden kan användas på jorden. .

VA - 7 timmar sedan

Tobii förvärvar mjukvarubolaget Smartbox – för 130 miljoner kronor

Ögonsensorbolaget Tobii förvärvar genom sitt affärsområde Dynavox det brittiska företaget Smartbox Assistive Technology. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.