Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 17 December, 18:44

Dagensanalys.se - 15 sep 17 kl. 10:19

Expressen drar till med en bot som håller koll på lagetSportExpressen lanserar en bot i Facebook Messenger. Här får användarna alla artiklar, krönikor och tv-klipp om sina lag skickade till sig direkt på begäran. – Vi vill finnas på de plattformar där läsarna finns och testa nya saker för att vår publik en ännu bättre service. Vi ser fram emot att så många som möjligt testar och kommer med input till oss om hur vi ytterligare kan förbättra upplevelsen, säger Karin Skogh, tillförordnad editionschef för sociala medier på Expressen. Från start kan sportintresserade användare följa alla lag i allsvenskan, superettan, SHL, Premier League samt de största klubbarna i Europa.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook Messenger, Karin Skogh, Expressen, SHL, League, Europa, Messenger, Martin Heinius, SportExpressen, SportExpressens, More, Marie Kry, Expressens

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expressendrar till med en , botsom , håller, koll, på laget
Expressen - 19 sep 12 kl. 21:21

Mer pengar för PSG - men Uefa håller koll

Nya sponsormiljarder ska pumpas in Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain. Men Uefa håller ögonen på klubben..

Expressen - 02 jun 16 kl. 15:28

Gry fick en bot – tog en oväntad polisbild

Programledaren och radioprofilen Gry Forssell körde för fort och stannades av polis. Efter att hon bötfälldes tog hon en selfie med trafikpolisen och hyllade yrket. "Oerhört tacksam över att trafikpolisen håller koll", skriver hon på Facebook..

Expressen - 09 jan 14 kl. 12:00

Malmö håller koll på petad Ajax-svensk

Tobias Sana valde Ajax före Malmö FF. Nu har mittfältaren hamnat i holländarnas frysbox och i MFF ser man ett potentiellt nyförvärv. – Självklart följer vi honom fortfarande, säger sportchefen Per Ågren..

Expressen - 15 jan 14 kl. 13:45

Lindgren håller koll på IFK under turneringen

All fokus ligger på landslaget inför kvällens knivskarpa EM-match mot Vitryssland. Men förbundskapten Ola Lindgren kan inte släppa kontakten med sitt klubblag IFK Kristianstad. – Han ringde i dag på förmiddagen, säger assisterande tränaren Björn Sätherström..

Expressen - 11 nov 15 kl. 17:15

Vancouver Canucks: Vi håller koll på Rödin

NHL-klubben Vancouver punktmarkerar Brynässtjärnan Anton Rödin. Risken är stor att SHL blir av med sin poängkung till nästa säsong. – Han tillhör Vancouver och vi är glada över att han har fått den utvecklingen under de senaste åren sedan han har kommit hem från Nordamerika, säger Canucks-scouten Inge Hammarström..

Expressen - 08 jun 12 kl. 12:48

Sverige håller spioner borta: "Har koll på det"

KIEV. På fredagsförmiddagen var det dags för det svenska landslagets första stängda träning i Kiev. Och förbundet var förberett med säkerhetspersonal och staket för att undvika några objudna gäster.

Expressen - 15 apr 16 kl. 10:34

Bergh: "Har ni ingen koll på reglementet?"

Jag var tydlig med att jag skulle anmäla Angel Rain barfota - men troligtvis köra med skor. Nu blev det exakt på det viset – men ändå håller folk på att klaga på bristande spelsäkerhet. Har ni ingen koll på hur reglementet är utformat?.

Expressen - 14 okt 17 kl. 22:03

Sju rollfigurer att hålla koll på i andra säsongen av "Jordskott"

”Jordskott” är äntligen tillbaka. Seriens andra säsong har premiär 15 oktober i SVT.Här är allt du behöver veta om de nya avsnitten och sju rollfigurer det gäller att ha extra koll på.

Expressen - 04 dec 17 kl. 17:05

Håll koll på ljusen i adventstider

 Levande ljus skänker trivsel och stämning – men det gäller att hålla koll på sina ljusstakar. I adventstider ökar larmen om bostadsbränder. – Man ska placera ljusen så fritt som möjligt, säger Robert Petersen Runmon, brandinspektör på Stockholms brandförsvar.

Expressen - 02 jan 15 kl. 22:01

Polisen vill att HD tar upp fråga om p-bot

Felparkerad eller inte, det är det som är frågan. Nu vill Skånepolisen att Högsta domstolen fäller en Malmöbo för felparkering – annars riskerar hela Sverige att få skyltas om, hävdar de. "Om hovrättens beslut kvarstår får detta stora konsekvenser för landets kommuner", skriver polisen..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Facebook går nu ut med en varning till alla passiva användare

Nu varnar även Facebook för att passivt använda tjänsten. Det är så att du kan börja må dåligt om du inte själv är aktiv med inlägg. Bakom påståendet finner vi forskning.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:45

Kosing ska konkurrera ut Trisslotten som belöningsverktyg

De senaste åren har allt fler i undersökningsbranschen uppmärksammat att svarsfrekvenserna minskat, något som även vi skrivit om. Allt fler har därför börjat ge ut incentives/belöningar till deltagarna, men det är jobbigt att administrera och är svårt att göra vid mycket korta undersökningar. Nu kommer dock ett nytt verktyg som avser råda bot på problemet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:40

MMS: Julkalendern slår rekord på onlinevideo

Uppladdningen inför julafton har börjat och årets julkalender Jakten på tidskristallen visas på SVT 1, Barnkanalen samt SVT Play. Årets premiär av julkalendern sågs av 2,7 miljoner personer, vilka hade sett på någon av tv-sändningarna 1 december. Detta är 85 000 färre tittare jämfört med förra årets premiär av julkalendern Selmas saga.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:31

Snapchat låter användarna få skapa egna filter

Igår meddelande Snapchat att de öppnar upp sin AR-plattform för alla. Det innebär att du kan skapa dina egna AR-filter för Snapchat, dock är vissa funktioner fortfarande förbehållna företagen. I syfte att öka engagemanget bland användarna och skapa fler filter som de kan interagera med öppnar Snapchat nu upp sin AR-plattform för alla att leka med.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:35

Branschönskningar till tomten är helt bortkastade för han lyssnar inte

En av Resumes bloggare, Daniel Collin, har lämnat sina branschönskningar till tomten. Helt vettiga tankar men problemet är att han inte vill lyssna, för då måste han släppa biran och börja jobba. Tweet, tweet och tweet … oj, vad jag tycker till om händelser i branschen utan någon effekt.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:01

Nytt verktyg identifierar subliminala ansiktsuttryck

Företaget Human, som utvecklar teknik för att tolka undermedvetna känslomässiga egenskaper och förutspår mänskligt beteende, har lanserat ett verktyg som kan läsa konsumenternas subliminala ansiktsuttryck och reaktioner på produkter och kampanjer i realtid. Med termen subliminal perception avses fenomenet att en individs tankar, beteenden eller känslor påverkas av stimuli som inte uppfattas på en medveten nivå. Den omedvetna registreringen av stimuli kallas för subliminal perception.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:14

Social Media Coordinator till Outnorth AB

Är du en vass digital kommunikatör som har ett intresse för outdoor och utomhusträning? Då kan det här vara en tjänst för dig! Outnorth AB stärker upp sitt team och söker efter en Social Media Coordinator.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:21

Så tycker användarna om reklamblockerare

Företaget Statista genomförde nyligen en stor undersökning i USA för att ta reda på vad internetanvändarnas inställning till reklam och reklamblockerare är. Resultaten är delvis väntade, och delvis förvånande. Statista fick omkring 1000 svar på sin undersökning om hur användare uppfattar reklam och reklamblockerare.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:01

Mailchimp automatiserar välkomstmail

Den enormt populära mailutskicksmotorn Mailchimp satsar allt mer på automatisering. Senaste funktionen som rullas ut tar hand om välkomstmail till nya prenumeranter av exempelvis e-postbaserade nyhetsbrev. ”MailChimp’s automations are like a second brain for your business.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:19

Apple lanserar analystjänst för poddar

Nu är Apples analystjänst för alla poddägare igång som listar sina poddar hos Apple. Tjänsten är fortfarande i beta, men fungerar som ska, enligt Apple. Du kan spåra unika enheter och se statistik för playback.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.