Realtid > Ekonomi

Saturday, 20 January, 23:32

Realtid - 15 sep 17 kl. 07:00

"Har du inte en digital process är du borta"För ett år sedan blev Emric – som automatiserar kreditprocesser – uppköpt av svenska it-jätten Tieto. Tillsammans ska de utveckla helhetslösningar för banker på fintech-området och expandera i Europa. "Vi kopplar ihop våra erbjudanden inom kärnbanks- och kortsystem", säger Emrics vd Pedram Tadayon till Realtid.se..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Har,  emric, Tieto, Europa, ;Vi, Emrics, Pedram Tadayon, Realtid

Dela artikeln

99 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Hardu inte en , digital, processär du , borta"
Magazin24 - 03 okt 12 kl. 09:47

"Bissen" i nationell stroke-kampanj

Framgångarna med Bissen Brainwalk-utmaningen blir bara större och större. Nu ska Mathias "Bissen" Larsson även delta i en nationell stroke-kampanj tillsammans med Anette Norberg, Stefan Holm och Staffan Olsson. Den 10 oktober drar den stora strokekampanjen Stroke vs Idrott i gång.

Magazin24 - 11 apr 13 kl. 16:00

Arvikas tränare inför KFF-mötet: "Jättetuff match"

På lördag möts Köping FF och IK Arvika Fotboll i division 3-premiären. Magazin24.se tog sig ett snack med Arvikas tränare Mikael Holgersson.

Magazin24 - 16 maj 13 kl. 18:28

Derbydags på lördag

Nu äntligen smäller det i damernas division 2. Det är första derbyt mellan Forsby FF och Arboga Södra IF. Forsby FF har fått rutin från division 2 efter att ha spelat där nu en säsong.

Magazin24 - 07 sep 12 kl. 09:50

"Det var otroligt häftigt"

På fredagsmorgonen var Mathias "Bissen" Larsson med i TV4 Nyhetsmorgon för att prata om Bissen Brainwalk. De senaste två Bissen Brainwalk har samlat in över 216 000 kronor till Hjärnfonden. Klockan 7.

Magazin24 - 19 apr 13 kl. 07:57

På gång i helgen

Denna helg bjuder pland annat på semifinal i Livekarusellen, galakväll, second hand, fars och teater. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 05 sep 12 kl. 12:50

Följ svenskarnas första match i rullstolsrugbyn

I dag, onsdag, drar gruppspelet för rullstolsrugbyn i Paralympics igång. Det svenska laget möter Belgien i en match klockan 17.15.

Magazin24 - 26 apr 13 kl. 07:30

På gång i helgen

Denna helg blir det bland annat marknad, Kämparnas dag, konserter och teaterföreställningar. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 15:30

BDO flyttar till ny adress i Malmö

BDO har växt ur sina lokaler i Malmö. Nu går flytten till ännu större lokaler som är bättre anpassade för den tillväxtresa som BDO just nu gör i regionen..

Realtid - Igår: 13:47

Regeringen och V överens om vinsttak i välfärden

Regeringen och Vänsterpartiet har enats om ett vinsttak på sju procent på operativt kapital för välfärdsföretag inom skola och omsorg..

Realtid - Igår: 12:06

Öresund tyngs av Bilia

Innehavet i Bilia tyngde investmentbolaget Öresunds resultat under 2017. Substansvärdet ökade med 6 procent, vilket innebär att bolaget underpresterat index med 3,5 procentenheter..

Realtid - Igår: 10:10

Swedbank-kvartett startar eget 

Personerna bakom Swedbank Kommersiella Fastigheter startar nu bolaget Mike Kommersiella Fastigheter. "Med oss tar vi allt som är bra men gör det ännu bättre"..

Realtid - Igår: 10:45

Westanders vinst minskar

Pr-byrån Westanders rörelseresultat under 2017 blev 8,0 miljoner kronor, en minskning med 0,7 miljoner eller åtta procent jämfört med 2016. Vinstdelningen till de anställda blir 3,2 miljoner..

Realtid - Igår: 09:53

SEB minskar eget kapital

Förändrade redovisningsprinciper, nedskrivningar och andra jämförelsestörande poster kommer minska SEB:s eget kapital med 8,2 miljarder kronor och kapitalbasen med 4,3 miljarder kronor..

Realtid - Igår: 08:25

Brunswick Real Estate förvärvar 13 fastigheter i London

Brunswick Real Estate UK, har förvärvat en fastighetsportfölj om sammanlagt 13 fastigheter i centrala London. Sammanlagt kommer 150 miljoner pund att investeras i fastigheterna i ett femårigt kapitalförvaltningsprogram..

Realtid - Igår: 08:31

MTG säljer sin andel i Trace

MTG säljer sin andel om 75 procent i mediegruppen Trace till TPG Growth..

Realtid - Igår: 08:38

SEB mäklar 5,7 procent av kapitalet i Addnode

SEB mäklade på torsdagseftermiddagen drygt 1,7 miljoner B-aktier i IT-företaget Addnode till kursen 75:50 kronor. .

Realtid - Igår: 08:55

Skanska får ny komdirektör

Karolina Cederhage blir byggkoncernen Skanskas nya kommunikationsdirektör. Hon ersätter Katarina Grönwall som har värvats av Handelsbanken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.