Realtid > Ekonomi

Monday, 20 August, 17:05

Realtid - 15 sep 17 kl. 07:00

"Har du inte en digital process är du borta"För ett år sedan blev Emric – som automatiserar kreditprocesser – uppköpt av svenska it-jätten Tieto. Tillsammans ska de utveckla helhetslösningar för banker på fintech-området och expandera i Europa. "Vi kopplar ihop våra erbjudanden inom kärnbanks- och kortsystem", säger Emrics vd Pedram Tadayon till Realtid.se..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Har,  emric, Tieto, Europa, ;Vi, Emrics, Pedram Tadayon, Realtid

Dela artikeln

99 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Hardu inte en , digital, processär du , borta"
Magazin24 - 03 okt 12 kl. 09:47

"Bissen" i nationell stroke-kampanj

Framgångarna med Bissen Brainwalk-utmaningen blir bara större och större. Nu ska Mathias "Bissen" Larsson även delta i en nationell stroke-kampanj tillsammans med Anette Norberg, Stefan Holm och Staffan Olsson. Den 10 oktober drar den stora strokekampanjen Stroke vs Idrott i gång.

Magazin24 - 11 apr 13 kl. 16:00

Arvikas tränare inför KFF-mötet: "Jättetuff match"

På lördag möts Köping FF och IK Arvika Fotboll i division 3-premiären. Magazin24.se tog sig ett snack med Arvikas tränare Mikael Holgersson.

Magazin24 - 16 maj 13 kl. 18:28

Derbydags på lördag

Nu äntligen smäller det i damernas division 2. Det är första derbyt mellan Forsby FF och Arboga Södra IF. Forsby FF har fått rutin från division 2 efter att ha spelat där nu en säsong.

Magazin24 - 07 sep 12 kl. 09:50

"Det var otroligt häftigt"

På fredagsmorgonen var Mathias "Bissen" Larsson med i TV4 Nyhetsmorgon för att prata om Bissen Brainwalk. De senaste två Bissen Brainwalk har samlat in över 216 000 kronor till Hjärnfonden. Klockan 7.

Magazin24 - 19 apr 13 kl. 07:57

På gång i helgen

Denna helg bjuder pland annat på semifinal i Livekarusellen, galakväll, second hand, fars och teater. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 05 sep 12 kl. 12:50

Följ svenskarnas första match i rullstolsrugbyn

I dag, onsdag, drar gruppspelet för rullstolsrugbyn i Paralympics igång. Det svenska laget möter Belgien i en match klockan 17.15.

Magazin24 - 26 apr 13 kl. 07:30

På gång i helgen

Denna helg blir det bland annat marknad, Kämparnas dag, konserter och teaterföreställningar. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Crowdfundingbolag släpper egen branschpraxis

I otålig väntan på ny crowdfunding-lag presenterar Tessin, Pepins och Lendify en egen bolagskod för branschen i höst. "Det råder mycket osäkerhet kring vad som gäller", säger Jonas Björkman, talesperson för Crowdfunding Alliance, till Realtid.se..

Realtid - 15 minuter sedan

Isak Åsbrink blir vd för Legres

Legres anställer Isak Åsbrink som ny vd för bolaget. Isak Åsbrink efterträder tf vd Charlotte Strandberg. Isak Åsbrink kommer närmast från Clear Channel i Norge..

Realtid - 4 timmar sedan

Resurs Holding tar plats i jämställdhetsportfölj

Indecap lyfter fram Resurs Holding som ett av 30 svenska börsbolag som har högst andel kvinnor på ledande positioner. Utifrån dessa kriterier har Indecap Q30:s fondförvaltare Elena Herrero valt att investera i Resurs..

Realtid - 3 timmar sedan

Nordenchef på Cushman & Wakefield lämnar

Fastighetsrådgivaren Cushman & Wakefields Sverige- och Nordenchef, Agneta Jacobsson, slutar efter 25 år i företaget..

Realtid - 2 timmar sedan

LRF Konsult förvärvar utmanare på redovisningssidan

Bokoredo är en snabbväxande digital redovisningsbyrå. Nu köps byrån av LRF Konsult, som i och med köpet förvärvar en av marknadens mest effektiva ekonomiprocesser..

Realtid - 3 timmar sedan

Marginalen bank vänder uppåt under andra kvartalet

Nischbanken Marginalen Banks rörelseresultat minskade med 7 procent under första halvåret i år. Men ett kraftigt resultatlyft under andra kvartalet gör vd:n Ewa Glennow optimistisk. “Jag är mycket nöjd över utvecklingen”, kommenterar hon halvårsrapporten..

Realtid - 5 timmar sedan

Ny vd och vice vd på Hallvarsson & Halvarsson

Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson anställer Anna Grönlund Krantz som ny vd för byrån. H&H Group utser även en av huvudägarna, Johan Ramsten, till vice vd i koncernen med fokus på affärsutveckling..

Realtid - 4 timmar sedan

Resurs tar plats i jämställdhetsportfölj

Indecap lyfter fram Resurs Holding som ett av 30 svenska börsbolag som har högst andel kvinnor på ledande positioner. Utifrån dessa kriterier har Indecap Q30:s fondförvaltare Elena Herrero, valt att investera i Resurs..

Realtid - 5 timmar sedan

Ny vd på Hallvarsson & Halvarsson

Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson anställer Anna Grönlund Krantz till ny vd för bolaget. H&H utser även en av huvudägarna, Johan Ramsten, till vice vd med fokus på affärsutveckling..

Realtid - 6 timmar sedan

Addtech säljer Solar Supply till E.on

Addtech säljer samtliga aktier i Solar Supply till E.on Energilösningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.