Realtid > Ekonomi

Thursday, 26 April, 11:46

Realtid - 15 sep 17 kl. 07:00

"Har du inte en digital process är du borta"För ett år sedan blev Emric – som automatiserar kreditprocesser – uppköpt av svenska it-jätten Tieto. Tillsammans ska de utveckla helhetslösningar för banker på fintech-området och expandera i Europa. "Vi kopplar ihop våra erbjudanden inom kärnbanks- och kortsystem", säger Emrics vd Pedram Tadayon till Realtid.se..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Har,  emric, Tieto, Europa, ;Vi, Emrics, Pedram Tadayon, Realtid

Dela artikeln

99 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Hardu inte en , digital, processär du , borta"
Magazin24 - 03 okt 12 kl. 09:47

"Bissen" i nationell stroke-kampanj

Framgångarna med Bissen Brainwalk-utmaningen blir bara större och större. Nu ska Mathias "Bissen" Larsson även delta i en nationell stroke-kampanj tillsammans med Anette Norberg, Stefan Holm och Staffan Olsson. Den 10 oktober drar den stora strokekampanjen Stroke vs Idrott i gång.

Magazin24 - 11 apr 13 kl. 16:00

Arvikas tränare inför KFF-mötet: "Jättetuff match"

På lördag möts Köping FF och IK Arvika Fotboll i division 3-premiären. Magazin24.se tog sig ett snack med Arvikas tränare Mikael Holgersson.

Magazin24 - 16 maj 13 kl. 18:28

Derbydags på lördag

Nu äntligen smäller det i damernas division 2. Det är första derbyt mellan Forsby FF och Arboga Södra IF. Forsby FF har fått rutin från division 2 efter att ha spelat där nu en säsong.

Magazin24 - 07 sep 12 kl. 09:50

"Det var otroligt häftigt"

På fredagsmorgonen var Mathias "Bissen" Larsson med i TV4 Nyhetsmorgon för att prata om Bissen Brainwalk. De senaste två Bissen Brainwalk har samlat in över 216 000 kronor till Hjärnfonden. Klockan 7.

Magazin24 - 19 apr 13 kl. 07:57

På gång i helgen

Denna helg bjuder pland annat på semifinal i Livekarusellen, galakväll, second hand, fars och teater. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Magazin24 - 05 sep 12 kl. 12:50

Följ svenskarnas första match i rullstolsrugbyn

I dag, onsdag, drar gruppspelet för rullstolsrugbyn i Paralympics igång. Det svenska laget möter Belgien i en match klockan 17.15.

Magazin24 - 26 apr 13 kl. 07:30

På gång i helgen

Denna helg blir det bland annat marknad, Kämparnas dag, konserter och teaterföreställningar. Här tipsar vi om några av helgens evenemang. För mer information och fler evenemang, besök respektive kommuns hemsida.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Bures substansvärde ökar med 7,5 procent

Under årets första kvartal ökade Bures substansvärde med 7,5 procent. Värdeuppgången i portföljbolaget Mycronic stod för huvuddelen av tillväxten..

Realtid - 30 minuter sedan

Ökade intäkter för Izettle

Betalbolaget redovisar ökade intäkter och minskade förluster. Omsättningen ökade med 51 procent under 2017. Bolaget har nu närvaro i tolv länder i Europa och Latinamerika..

Realtid - 2 timmar sedan

Nordnets vinst minskar

Nischbanken Nordnets rörelseresultat minskade med 56 procent under första kvartalet och uppgick till knappt 44 miljoner kronor. “Vi gör fortsatt investeringar för att bygga det nya Nordnet och möjliggöra framtida tillväxt”, kommenterar vd:n Peter Dahlgren..

Realtid - 1 timme sedan

Grant Thornton-revisorn överklagar inte domen i Falu tingsrätt

Nya arbetsgivaren Grant Thornton har rekommenderat revisorn att inte överklaga. Tidsfristen går ut i dag torsdag den 26 april..

Realtid - 2 timmar sedan

TF Bank fortsätter växa

Under inledningen på året ökade låneportföljen med 11 procent, inlåningen med 12 procent och rörelseresultatet med 12 procent, visar delårsrapporten. “Vår verksamhet fortsatt att expandera”, kommenterar vd:n Mattias Carlsson..

Realtid - 5 timmar sedan

Med Göran Persson på ekonomisk cykeltur

Förre statsministern Göran Persson kritiserar Riksbanken för att ha målat in sig i ett hörn och tycker samtidigt att Sverige bör gå med i euron. Men han är ute och cyklar och märker inte att den största uppförsbacken som svensk ekonomi har att hantera har han lagt grunden till själv, skriver krönikören Per Lindvall i en analys..

Realtid - 4 timmar sedan

Ulander får ytterligare ett ombud

Domstolen godkänner ytterligare ett ombud till Johan Ulander då utredningen är så pass omfattande. Advokat Hans Strandberg får hjälp av kollegan, advokat Evelina Rosenborg från Advokatfirman Nordia..

Realtid - 19 timmar sedan

Ny finanschef på Marginalen Bank

Marginalen Bank har utsett Adnan Hadziosmanovic till ny finanschef. Den nya tjänsten inkluderar även ansvar för bankens investerarrelationer..

Realtid - 19 timmar sedan

Castellum ändrar finanspolicyn

Castellums ambition är att ytterligare förstärka profilen som ett kommersiellt fastighetsbolag med låg finansiell risk. Styrelsen har därför beslutat att ändra finanspolicyn i bolaget..

Realtid - 21 timmar sedan

Stark utveckling i Wihlborgs när bolaget byter vd

Hyresintäkterna ökade med 22 procent och driftsöverskottet med 19 procent under det första kvartalet i år, visar bolagets delårsrapport. “Tillväxten är mycket god i både den svenska och den danska verksamheten”, säger avgående vd:n Anders Jarl som nu tar över ordförandeklubban i fastighetsbolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.