DI > Ekonomi

Sunday, 17 December, 05:17

DI - 14 sep 17 kl. 22:12

Trump planerar AsienresaUnder den senare delen av året kommer USA:s president Donald Trump att besöka Kina, Japan och Sydkorea, enligt Vita huset..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asienresa, USA, Donald Trump, Kina, Sydkorea, Vita

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, planerar, Asienresa
Expressen - 18 aug 17 kl. 18:49

Uppgifter: Trump planerar sparka Bannon

Donald Trump planerar att sparka chefsstrategen Steve Bannon.Det uppger källor inom Vita huset för New York Times. Bannon har uppgetts hänga löst under flera månader, och senast i veckan vägrade Trump vid en presskonferens att garantera att chefsstrategen skulle få jobba kvar.

UNT - 22 nov 16 kl. 04:53

Trump planerar att överge TPP direkt

Donald Trump planerar att överge frihandelsavtalet TPP den första dagen på nya jobbet, säger han i en video där han berättar om sina planer för den första tiden vid makten..

DI - 22 nov 16 kl. 05:15

Trump planerar att överge TPP direkt

Donald Trump planerar att överge frihandelsavtalet TPP den första dagen på nya jobbet, säger han i en video där han berättar om sina planer för den första tiden vid makten. Han kallar avtalet för "en potentiell katastrof" för USA..

UNT - 22 nov 16 kl. 06:26

Trump planerar att överge TPP direkt

Donald Trump planerar att överge frihandelsavtalet TPP den första dagen på nya jobbet, säger han i en video där han berättar om sina planer för den första tiden vid makten..

NSD - 22 nov 16 kl. 06:13

Trump planerar att överge TPP direkt

Donald Trump planerar att överge frihandelsavtalet TPP den första dagen på nya jobbet, säger han i en video där han berättar om sina planer för den första tiden vid makten..

Expressen - 22 feb 17 kl. 18:46

Trump planerar att deportera fler

WASHINGTON. President Trump planerar en ny omgång inresestopp. Samtidigt ska ”outnyttjade delar av lagen” utnyttjas för att deportera fler.

Affärsvärlden - 22 maj 17 kl. 06:58

Trump planerar nedskärningar i program mot fattigdom

USA:s president Donadl Trump planerar nedskärningar på 1.700 miljarder dollar i en kategori som inkluderar stora sociala program för amerikaner med låga inkomster, som del av ett försök att balansera budgeten inom ett årtionde. Det skriver Bloomberg News..

SR - 06 nov 17 kl. 06:34

Trump inleder Asienresa – väntas diskutera Nordkorea med Japans ledare

USA:s president Donald Trump befinner sig i Japan som är det första landet på hans första Asienresa som president..

SR - 04 nov 17 kl. 17:09

Nordkorea väntas stå i fokus när Trump inleder Asienresa

USA:s president Donald Trump har nu inlett en lång rundresa i Asien. Han kommer att besöka fem länder i östra Asien, och konflikten med Nordkorea väntas stå i fokus under resan..

SmålandsPosten - 22 nov 16 kl. 00:55

Trump planerar att överge TPP direkt

Den nyvalde presidenten Donald Trump kommer att vidta åtgärder under sin första dag på jobbet, när han tar över den 20 januari. Bland annat kommer han att överge Stillahavsavtalet TPP, säger han i en video som han släppt.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Statens servicecenter döms för upphandling

Statens servicecenter (SSC) gjorde en olaglig direktupphandling av konsulttjänster av företaget PWC och ska betala 750 000 kronor i böter, så kallad upphandlingsskadeavgift. Det har förvaltningsrätten i Falun beslutat sedan ärendet valsat fram och tillbaka genom rättssystemet i flera år..

DI - 8 timmar sedan

Viktor Munkhammar: Bopriserna är ett hot mot festen

Konjunkturen får 2018 en extra skjuts av en mycket expansiv budget. Men byggandet är ett frågetecken. Den redan goda konjunkturen får under 2018 ytter­ligare skjuts av en mycket expansiv budget.

DI - 8 timmar sedan

Specialistsjuksköterskor kräver mer i lön

Nu har 372 erfarna specialistsjuksköterskor vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg tröttnat på skevheter i lönesättning och i ett brev till regionpolitiker och socialminister Annika Strandhäll (S) kräver de 15 000 kronor mer i månaden, skriver tidningen Vårdfokus..

DI - 8 timmar sedan

Svensk startup visar upp elbilsprototyp

Pengar som samlats in via nätet och försäljning hos en stor elektronikkedja. Svenska startupbolaget Uniti tänker i nya banor för att sätta en ny elbil på marknaden. Nu ska den första prototypen visas upp..

DI - 9 timmar sedan

PPM-fonderna som snart kan försvinna

Statens fondtorg, PPM, krymper dramatiskt redan i sommar. Ett par hundra fonder lär försvinna när nya tuffa regler införs. Bland dem finns storsäljarfonder hos storbankerna, AMF och Didner & Gerge..

DI - 9 timmar sedan

SKL förkastar lagändring om vindkraften

En försvagning av det kommunala självstyret och av den lokala demokratin. Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) avfärdar förslaget att avskaffa lagkravet på kommunal tillstyrkan vid vindkraftsetablering..

DI - 9 timmar sedan

Danska snabbtåg kraftigt försenade

Efter tre månaders försening kan den nya snabbspårvägen i danska Århus få grönt ljus för passagerartrafik i nästa vecka. Men borgmästaren Jacob Bundsgaard (S) väntar med att fira, tills han med egna ögon ser godkännandet från Trafikstyrelsen..

DI - 10 timmar sedan

Halka på fler ställen i landet

Det har varit mycket halt på vägarna i de södra och västra delarna av Sverige tidigare under lördagen. Och nu håller halkan på att breda ut sig österut i landet..

DI - 11 timmar sedan

Vård och omsorg i metoo-upprop

1 309 vårdanställda samlas under #nustickerdettill i ett upprop mot sexuella trakasserier, skriver Dagens Nyheter..

DI - 11 timmar sedan

Trump far med osanning om möten med kvinnor

Donald Trump nekar till att ens ha träffat de kvinnor som anklagar honom för sexuella trakasserier, men det stämmer inte. Två av dem var med i hans tv-serie och han syns på bild med flera av de andra..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.