DI > Ekonomi

Sunday, 17 December, 18:41

DI - 14 sep 17 kl. 20:29

Boule Diagnostics ordförande har storsålt aktierBoule Diagnostics styrelseordförande Peter von Ehrenheim har i tre affärer daterade den 14 september sålt totalt 7.000 aktier i Boule Diagnostics, till kurser på mellan 264,94 kronor och 270,08 kronor. Affärerna är alltså värda mellan 1,8 och 1,9 miljoner kronor.   Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Diagnostics, Peter, Ehrenheim, Boule Diagnostics, Finansinspektionens

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boule, Diagnostics, ordförandehar , storsålt, aktier
DI - 14 sep 17 kl. 09:03

Boule diagnostics ordförande köper aktier för över miljonen

Boule Diagnostics styrelseordförande Peter von Ehrenheim har på tisdagen och onsdagen köpt sammanlagt 4.358 aktier i bolaget för totalt 1,17 miljoner kronor. Kursen i den största av transaktionerna var 268:81 kronor..

DI - 09 jul 13 kl. 15:38

Ordförande storsäljer i Nordic Mines

Ordförande Lennart Schönning har via bolag sålt 4 miljoner aktier i Nordic Mines..

DI - 17 aug 16 kl. 11:35

Safe at Seas ordförande storsäljer efter kurslyft

Peter Alexandersson har den 15 augusti sålt 58.234 aktier, och den 16 augusti sålt ytterligare 40.000 aktier, i Aktietorgslistade Safe at Sea, där han är styrelsens ordförande..

Affärsvärlden - 22 feb 16 kl. 07:17

Ordförande köper i Boule Diagnostics

Boule Diagnostics styrelseordförande Peter von Ehrenheim köpte den 18 februari 10.000 aktier i bolaget..

DI - 12 sep 17 kl. 09:46

Styrelseordförande ökar i Boule Diagnostics

Boule Diagnostics styrelseordförande Peter von Ehrenheim har den 11 september köpt 2.442 aktier i bolaget..

DI - 26 nov 13 kl. 15:41

Seamless ordförande storsäljer aktier

Michael Sundin sålde via bolag 100.000 aktier i betaltjänstföretaget Seamless, där han är styrelseordförande, den 22 november..

DI - 30 maj 17 kl. 23:10

Styrelseledamot i Boule Diagnostics storsäljer aktier

Thomas Eklund, styrelseledamot i Boule Diagnostics, har sålt totalt 20.517 aktier i bolaget indelat i tre olika omgångar från den 29 maj..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

En ordförande som gillar byggen

Karin Jönsson är sedan tre år ordförande i Kristdemokraterna i Trelleborg. Men under två mandatperioder 1994- 2002 satt hon i byggnadsnämnden i Trelleborg för Socialdemokraterna. Om KD kommer in i fullmäktige hoppas hon få jobba med byggnadsfrågorna igen..

Skånskan - 09 apr 16 kl. 14:00

Ny ordförande tar över i PRO i Hörby

HÖRBY Det blev skifte i PRO-toppen på årsmötet nyligen.
Efter 13 år som ordförande lämnade Bengt Ståhl över stafettpinnen till Kerstin Allansson. Själv fortsätter han som vice ordförande i föreningen.

Politologerna - 14 mar 14 kl. 13:00

Vem väljer EU-Kommissionens nästa ordförande?

Det här är ett gästinlägg av Sofie Blombäck, doktorand vid statsvetenskapliga institutionen vid Göteborgs universitet. *** I fredags utsåg Europeiska folkpartiet (EPP) sin officiella kandidat till att efterträda Barroso på posten som EU-kommissionens ordförande. Luxemburgs före detta premiärminister Jean-Claude Juncker gör därmed Martin Schulz (Socialdemokraterna, S&D), Guy Verhofstadt (Liberalerna, ALDE), Alexis Tsipras (GUE/NGL) och José Bové och Ska Keller (Greens/EFA) sällskap som officiella kandidater.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..

DI - 45 minuter sedan

Spänt inför veckans Riksbanksbesked

När riksbankschef Stefan Ingves på onsdag levererar besked om penningpolitiken är läget mer osäkert än på länge. Och det kan leda till stora rörelser på ränte- och valutamarknaden..

DI - 1 timme sedan

Bo Hugemark m.fl: Gråzonen inbjuder till missförstånd

REPLIK. I och med angreppen mot Georgien och Ukraina förstörde Ryssland den säkerhetsordning i Europa som rått sedan det kalla krigets slut. .

DI - 1 timme sedan

Björn Rosengren: Fiskodling kan rädda Sveriges landsbygd

DEBATT. Sverige bör ändra den restriktiva lagstiftningen kring fisk-, skaldjurs-, ostron-, och musselodling. Det här är en näring som kan få hela Sverige att leva igen.

DI - 2 timmar sedan

Storägare ger H&M underkänt

Marknaden har förändrats mer än vad H&M vill ta till sig, och det behövs troligen en ny ledning för att vända utvecklingen.Det säger stjärnförvaltaren Henrik Didner om den problemtyngda modejätten..

DI - 2 timmar sedan

Byt spår för statsskulden

Alla bristproblem beror inte på pengar, men ibland är pengabrist det viktigaste. Krisen i ordningsmakten och sjukvården beror till exempel på att det offentliga under lång tid bedrivit rovdrift på poliser och sjuksköterskor som därför flyr sina arbetsplatser.   .

DI - 2 timmar sedan

Majoritet av britterna vill stoppa brexit

Den brittiska opinionen har svängt i Brexitfrågan - med bred marginal dessutom. En ny undersökning visar att 51 procent av britterna vill stanna i EU, medan bara 41 procent vill lämna..

DI - 3 timmar sedan

Veckans aktie: Pressad nykomling lockar till köp

Medicinteknikbolaget har inte rosat aktiemarknaden under sin första tid som börsnoterat bolag. Framtida kassaflöde tillsammans med den potentiella nytändning som brukar börja lysa runt avknoppade företag gör aktien köpvärd med en kurspotential på 30 procent. .

DI - 3 timmar sedan

Plågsam utfrågning för Trumps kandidat

Matthew S Petersen är president Trumps kandidat till att bli federal domare i Washington DC. När han frågades ut under ed i kongressen av senatorn John Kennedy blev det plågsamt uppenbart att Petersen inte kunde svara på frågorna om grundläggande juridiska begrepp..

DI - 4 timmar sedan

Biltest: Alfa Romeo siktar mot toppen med Stelvio

Stelvio är uppkallad efter Italiens högsta bergspass (2 757 meter) och det råder inga tvivel om att Alfa Romeo siktar högt med modellen. För två år sedan, 2015, såldes det endast 57 351 Alfa Romeo, om tre år, 2020, ska siffran vara uppe i 400 000..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.