DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 19:38

DI - 14 sep 17 kl. 20:29

Boule Diagnostics ordförande har storsålt aktierBoule Diagnostics styrelseordförande Peter von Ehrenheim har i tre affärer daterade den 14 september sålt totalt 7.000 aktier i Boule Diagnostics, till kurser på mellan 264,94 kronor och 270,08 kronor. Affärerna är alltså värda mellan 1,8 och 1,9 miljoner kronor.   Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Diagnostics, Peter, Ehrenheim, Boule Diagnostics, Finansinspektionens

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boule, Diagnostics, ordförandehar , storsålt, aktier
DI - 14 sep 17 kl. 09:03

Boule diagnostics ordförande köper aktier för över miljonen

Boule Diagnostics styrelseordförande Peter von Ehrenheim har på tisdagen och onsdagen köpt sammanlagt 4.358 aktier i bolaget för totalt 1,17 miljoner kronor. Kursen i den största av transaktionerna var 268:81 kronor..

DI - 09 jul 13 kl. 15:38

Ordförande storsäljer i Nordic Mines

Ordförande Lennart Schönning har via bolag sålt 4 miljoner aktier i Nordic Mines..

DI - 17 aug 16 kl. 11:35

Safe at Seas ordförande storsäljer efter kurslyft

Peter Alexandersson har den 15 augusti sålt 58.234 aktier, och den 16 augusti sålt ytterligare 40.000 aktier, i Aktietorgslistade Safe at Sea, där han är styrelsens ordförande..

Affärsvärlden - 22 feb 16 kl. 07:17

Ordförande köper i Boule Diagnostics

Boule Diagnostics styrelseordförande Peter von Ehrenheim köpte den 18 februari 10.000 aktier i bolaget..

DI - 12 sep 17 kl. 09:46

Styrelseordförande ökar i Boule Diagnostics

Boule Diagnostics styrelseordförande Peter von Ehrenheim har den 11 september köpt 2.442 aktier i bolaget..

DI - 26 nov 13 kl. 15:41

Seamless ordförande storsäljer aktier

Michael Sundin sålde via bolag 100.000 aktier i betaltjänstföretaget Seamless, där han är styrelseordförande, den 22 november..

DI - 30 maj 17 kl. 23:10

Styrelseledamot i Boule Diagnostics storsäljer aktier

Thomas Eklund, styrelseledamot i Boule Diagnostics, har sålt totalt 20.517 aktier i bolaget indelat i tre olika omgångar från den 29 maj..

DI - 01 jun 18 kl. 07:07

Boule Diagnostics handlas efter split under fredagen

Diagnostikbolaget Boule Diagnostics handlas idag fredagen den 1 juni efter split 4:1, innebärande att en befintlig aktie har delats upp i fyra aktier. .

Länstidningen i Jämtland - 14 timmar sedan

LRF-ordförande om skogsbränderna:"Största katastrofen vi har sett"

Skogsbränderna fortsätter att härja runt om i länet och värden för miljoner brinner ner. För många lantbrukare är krisen total. – Det här är den största katastrofen vi har sett, säger Lars Ahlin Grinde, ordförande i LRF Jämtland..

Expressen - 8 timmar sedan

Efter miljardaffären: Telias ordförande tankar aktier

I fredags blev det klart att Telia köper Bonnier Broadcasting, med flaggskeppet TV4, för 9,2 miljarder kronor. Under måndagen köpte telekomjättens ordförande Marie Ehrling Telia-aktier för 394 900 kronor, enligt Finansinspektionens insynsregister.  .

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Tobias Wikström: Stärk beredskapen

LEDARE. De omfattande skogsbränderna kommer säkerligen att få politiska konsekvenser om katastrofen urartar. Men om bränderna till slut kommer under kontroll kan det vara svårt att utnyttja situationen i politiska syften..

DI - 4 minuter sedan

Chefsekonom: Trumps twittrande har slutat påverka börsen

Trots att Donald Trump på Twitter hotat Iran med "konsekvenser som få har lidit av tidigare i historien" var marknaderna i det närmaste opåverkade.  "Det verkar som att marknaderna inte längre tar tweetsen på allvar", säger Paul Donovan, global chefsekonom på UBS. .

DI - 15 minuter sedan

Arvid Åhlund: Özil-affären är uppförstorad

LEDARE. Att fotboll och politik inte hör ihop är en floskel som inte lirar. Fotboll kan både ena befolkningar, som i Frankrike häromveckan, och leda till krig, som mellan El Salvador och Honduras 1969..

DI - 30 minuter sedan

Urstarkt halvår för schweizisk klockexport

Den schweiziska klockindustrin fick en bra start på 2018. Totalt exporterade alplandet klockor för 10,5 miljarder schweizerfranc, motsvarande 93,8 miljarder kronor, under årets första sex månader vilket var en ökning på 10,5 procent jämfört med samma period 2017. .

DI - 30 minuter sedan

Länsstyrelsen tar över ansvaret för Ljusdalsbranden

Länsstyrelsen tar över ansvaret för den kommunala räddningstjänsten från Ljusdals kommun. Det är andra gången det sker i svensk historia. Första gången var i Västmanland 2014.

DI - 1 timme sedan

Precomp solutions genomför riktad nyemission om cirka 3,6 miljoner

First North-bolaget Precomp Solutions har under måndagen beslutat att genomföra en riktad nyemission om cirka 3,6 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Avvaktande på Wall Street – Halliburton sjunker

De ledande amerikanska börserna inledde veckan utan någon tydlig riktning. USA:s president Donald Trump har hällt bränsle på den geopolitiska elden genom en tweet där han uppmanade Irans president Hassan Rouhani att "aldrig någonsin hota USA igen".     .

DI - 1 timme sedan

Delseger för ÖoB i toffelbråk – slipper uppge hur många "foppatofflor" de sålt

ÖoB har sålt "foppatofflor" i strid mot upphovsrätten, menar den amerikanska skotillverkaren Crocs. Men nu slipper ÖoB att uppge företagshemligheter innan fallet prövats i sin helhet efter en dom i Patent- och marknadsdomstolen..

DI - 1 timme sedan

Trevande på Norden-börserna – Danske Bank steg trots böter

De nordiska börserna inledde veckan trevande. Samlingsindexet Vinx 30 steg 0,2 procent till nivån 937. Helsingforsbörsens OMXH25-index var ned 0,1 procent till nivån 4.

DI - 1 timme sedan

Europabörserna svagt nedåt

Handelsoron ökade under måndagen och de ledande europeiska börserna inledde veckan något lägre. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 sjönk 0,2 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.