DI > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:42

DI - 14 sep 17 kl. 18:18

Magnus Dagel: Tesla laddar med lastbilEfter en svacka under sommaren har Tesla-aktien tagit ordentlig fart den senaste tiden. En viktig orsak till det är att förväntningarna byggts upp att bolaget är på väg att förändra en ny industri med sin el-lastbil..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Dagel, Tesla

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magnus, Dagel, Tesla, laddarmed , lastbil
DI - 02 dec 16 kl. 09:33

Magnus Dagel: Aktien är fortfarande lite dyr

Di:s börsanalytiker Magnus Dagel om Lundbergs aktie. Ur fredagens Börsmorgon..

DI - 18 apr 17 kl. 20:05

Magnus Dagel: Tydlig Tesla-bubbla

Tesla gör fantastiska bilar men när marknaden får drömma fritt pådrivet av en riskvilja på topp, ett teknikskifte till elbilar, ultralåga räntor och en karismatisk ledare har en klassisk aktiebubbla skapats..

DI - 01 nov 16 kl. 16:50

Magnus Dagel: Köp bilen i stället för aktien

Sällan har det varit så viktigt att skilja aktien från företaget som när man närmar sig den hajpade elbilstillverkaren Tesla. För lika bra som bilarna är – lika övervärderad är aktien..

DI - 22 jun 17 kl. 04:00

Magnus Dagel: Så påverkas oljepriset av elbilar

Oljepriset noteras på den lägsta nivån på sju månader och samtidigt rusar elbilstillverkaren Tesla. Det är dags att börja fundera över hur oljan påverkas när elbilarna tar fart det kommande decenniet..

Sydsvenskan - 10 okt 14 kl. 09:39

Tesla laddar ännu mer

Elbiltillverkaren Tesla lanserade ju tidigare i höst flera snabbladdningsstationer i Europa och i veckan kom det ytterligare en vid E20 vid Jung/Kvänum..

BT - 13 dec 17 kl. 20:32

Jätten Tesla laddar för satsning – i Sjuhärad

Elbilsjätten Tesla ska bygga 20 laddstationer i Ubbarp. Det skriver Ulricehamns Tidning. .

GöteborgsPosten - 05 apr 16 kl. 13:11

Magnus Betnér laddar för ny turné

Magnus Betnér och Soran Ismail gör ny stor turné ihop. - Det är alltid roligare att åka med en kompis, säger Magnus Betnér..

Expressen - 02 nov 16 kl. 06:59

Börsmorgon: Lever Tesla upp till hypen?

I Börsmorgon i dag diskuterar vi bilindustrin och mer specifikt Tesla - hur lever bolaget upp till hypen? Unibet och Lundin Petroleum har rapporterat och så tar vi en titt på om det kan vara läge att bottenfiska i Ericsson. Allt detta tillsammans med Di:s analytiker Magnus Dagel och Joakim Bornold, Nordnet..

DI - 16 aug 16 kl. 16:17

Magnus Dagel: Läge att ta hem vinsten i Oriflame

Oriflame rusade ytterligare 10 procent på börsen efter en bra kvartalsrapport på tisdagen som visade att krisen nu ligger bakom kosmetikabolaget.Men med en kursuppgång på hela 130 procent det senaste halvåret är värderingen väl hög..

DI - 17 aug 16 kl. 12:08

Magnus Dagel: En historia vi hört förut

Peab lyckades inte nå upp till förväntningarna i halvårsrapporten och aktien tillhörde förlorarna på börsen under onsdagsförmiddagen. Orderingången är stark medan resultatet kommer in sämre än väntat. Det är tyvärr en historia vi har hört många gånger förr från byggbolaget..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Di:s experter: Tio bolag du ska hålla extra koll på i rapportfloden

Behåller H&M sin utdelning trots försäljningsraset? Och kommer slumrande bjässen Telia bjuda aktieägarna på ännu en besvikelse?  Di:s experter synar tio tunga bolag inför boksluten.

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen ser efterfrågan på ellastbilar

Tyska Volkswagen ser ett behov av eldrivna lastbilar för användning i stadsområden, för så kallade "last mile"-leveranser, den sista biten av en transportsträcka..

DI - 15 minuter sedan

Carnegie sänker JM

Carnegie sänker riktkursen på JM till 210 kronor (220), upprepar behåll - BN.

DI - 15 minuter sedan

Skingsley: Kan agera före ECB

Riksbanken har uppnått det de avsett att göra vad gäller inflationen, och det är rimligt att de kan agera före ECB med att höja räntan. Det sade vice riksbankschef Cecilia Skingsley i en intervju under Davos-mötet enligt Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Electrolux stiger efter tullbesked

Electrolux stiger som mest 1,9 procent på onsdagen då det visat sig att vitvarutillverkaren antagligen inte kommer påverkas av USA:s nya tullar på import av tvättmaskiner..

DI - 30 minuter sedan

EMU-KPI steg i januari

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 58,6 i januari, jämfört med 58,1 föregående månad. .

DI - 30 minuter sedan

Polens arbetslöshet ökar

Polens arbetslöshet ökade som väntat till 6,6 procent i december (6,5..

DI - 30 minuter sedan

Europabörserna viker nedåt

Europabörserna har inlett med mestadels försiktiga nedgångar på onsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Gita Nabavi föreslås leda Fi

Gita Nabavi föreslås till partiledare, vid sidan av Gudrun Schyman, för Feministiskt initiativ. Hon tror att Fi har goda chanser att ta steget in i riksdagen i valet i höst. "Jag ser chanserna som väldigt stora", säger Gita Nabavi till TT..

DI - 45 minuter sedan

Japans avvaktar med bitcointerminer

Japans finansiella tillsynsmyndighet har inte bråttom med att möjliggöra för listning av bitcointerminer, enligt en tjänsteman vid myndigheten som Bloomberg News pratat med. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.