Realtid > Ekonomi

Monday, 20 August, 17:04

Realtid - 14 sep 17 kl. 16:36

Internationella karriärmöjligheter viktigt för global byrå“Vi får många spontanansökningar, vilket jag tror beror på att vi kan erbjuda arbete i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter”. Det säger Baker McKenzies managing partner Anders Fast i Realtids tolfte del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Baker McKenzies, Anders Fast, Realtids

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internationella, karriärmöjligheter, viktigtför , global, byrå
Realtid - 31 mar 16 kl. 04:16

Bättre karriärmöjligheter för doktorander

En ny statlig utredning föreslår tryggare arbetsvillkor och bättre karriärmöjligheter för doktorander. En rektor på Handels i Göteborg tycker dock att utredningen har lite för stort nationellt fokus.  .

YLE - 08 mar 15 kl. 19:48

Akava: Unga kvinnor har sämre karriärmöjligheter än män

Unga, utbildade kvinnor är lika måna om att avancera i karriären som män. Kvinnorna upplever ändå att deras möjligheter att avancera är betydligt sämre än männens, visar akademikercentralen Akavas utredning. Bara var sjätte högutbildad ung kvinna tror på en god karriärutveckling medan en tredjedel av de unga männen tror det samma.

Realtid - 05 jul 16 kl. 13:16

Hög arbetsbelastning ger sämre karriärmöjligheter

En ny enkätundersökning från Finansförbundet visar att fyra av tio finansanställda får sin planerade kompetensutveckling inställd.  "Den som inte ges möjlighet till kompetensutveckling har mycket sämre möjligheter att göra karriär", säger förbundsordförande Ulrika Boëthius..

Nya Wermlands Tidningen - 08 okt 13 kl. 06:00

Nya karriärmöjligheter i förskolan

I somras infördes reformen med karriärtjänster för lärare inom grundskolan och gymnasiet..

Nya Wermlands Tidningen - 14 okt 13 kl. 18:35

Nya karriärmöjligheter i förskolan

I somras infördes reformen med karriärtjänster för lärare inom grundskolan och gymnasiet..

Nyteknik - 27 jun 18 kl. 13:02

”Jag har fått unika karriärmöjligheter”

Hos Infotiv står konsulterna i centrum, genom en unik plattform ger konsultbolaget goda förutsättningar till snabb karriär. Sociala nätverk, kompetensutbyte och varierande uppdrag är delar i det vinnande konceptet..

Barometern - 06 dec 13 kl. 08:19

Karriär och lön viktigt i välfärden

Jobben. ”Ska vi locka unga till välfärdsjobben framöver måste vi bli bättre på att informera om faktiska förhållanden för att förändra en bild som ibland är missvisande.” Sex av tio unga kan tänka sig en framtid i välfärdssektorn.

Trelleborgs Allehanda - 28 feb 13 kl. 08:20

Ny karriär för lärare

En lärare som vill göra karriär har hittills varit hänvisad till att lämna undervisningen och satsa på ledarskap. Nu vill Trelleborgs kommun ge sina lärare en ny möjlighet till utveckling och samtidigt vara kvar i klassrummet.
?

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 13:01

Karriärtjänsterna är bra för skolan

Foto: KATARZYNA KORZA / TT
Kristianstad. Karriärtjänster som förstelärare och lektor har introducerats för att öka elevernas kunskapsresultat. För Kristianstads kommuns del kan det i år bli ett 70-tal nya sådana tjänster, skriver Fredrik Axelsson (M) och Maria Malmer Stenergard (M).

Barometern - 29 aug 14 kl. 08:31

Fler vägar i karriären för vårdens kvinnor

”I landstinget i Kalmar län är cirka 80 procent av våra medarbetare kvinnor. Vi ser behov att skapa karriär­vägar med en tydlig signal att utbildning ska löna sig.” I Sverige är kvinnors lön i genomsnitt 14,1 procent lägre än mäns och det skiljer ungefär 3,6 miljoner kronor i livs­arbetsinkomst mellan en ­genomsnittlig kvinna och man.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Crowdfundingbolag släpper egen branschpraxis

I otålig väntan på ny crowdfunding-lag presenterar Tessin, Pepins och Lendify en egen bolagskod för branschen i höst. "Det råder mycket osäkerhet kring vad som gäller", säger Jonas Björkman, talesperson för Crowdfunding Alliance, till Realtid.se..

Realtid - 15 minuter sedan

Isak Åsbrink blir vd för Legres

Legres anställer Isak Åsbrink som ny vd för bolaget. Isak Åsbrink efterträder tf vd Charlotte Strandberg. Isak Åsbrink kommer närmast från Clear Channel i Norge..

Realtid - 4 timmar sedan

Resurs Holding tar plats i jämställdhetsportfölj

Indecap lyfter fram Resurs Holding som ett av 30 svenska börsbolag som har högst andel kvinnor på ledande positioner. Utifrån dessa kriterier har Indecap Q30:s fondförvaltare Elena Herrero valt att investera i Resurs..

Realtid - 3 timmar sedan

Nordenchef på Cushman & Wakefield lämnar

Fastighetsrådgivaren Cushman & Wakefields Sverige- och Nordenchef, Agneta Jacobsson, slutar efter 25 år i företaget..

Realtid - 2 timmar sedan

LRF Konsult förvärvar utmanare på redovisningssidan

Bokoredo är en snabbväxande digital redovisningsbyrå. Nu köps byrån av LRF Konsult, som i och med köpet förvärvar en av marknadens mest effektiva ekonomiprocesser..

Realtid - 3 timmar sedan

Marginalen bank vänder uppåt under andra kvartalet

Nischbanken Marginalen Banks rörelseresultat minskade med 7 procent under första halvåret i år. Men ett kraftigt resultatlyft under andra kvartalet gör vd:n Ewa Glennow optimistisk. “Jag är mycket nöjd över utvecklingen”, kommenterar hon halvårsrapporten..

Realtid - 5 timmar sedan

Ny vd och vice vd på Hallvarsson & Halvarsson

Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson anställer Anna Grönlund Krantz som ny vd för byrån. H&H Group utser även en av huvudägarna, Johan Ramsten, till vice vd i koncernen med fokus på affärsutveckling..

Realtid - 4 timmar sedan

Resurs tar plats i jämställdhetsportfölj

Indecap lyfter fram Resurs Holding som ett av 30 svenska börsbolag som har högst andel kvinnor på ledande positioner. Utifrån dessa kriterier har Indecap Q30:s fondförvaltare Elena Herrero, valt att investera i Resurs..

Realtid - 5 timmar sedan

Ny vd på Hallvarsson & Halvarsson

Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson anställer Anna Grönlund Krantz till ny vd för bolaget. H&H utser även en av huvudägarna, Johan Ramsten, till vice vd med fokus på affärsutveckling..

Realtid - 6 timmar sedan

Addtech säljer Solar Supply till E.on

Addtech säljer samtliga aktier i Solar Supply till E.on Energilösningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.