Realtid > Ekonomi

Thursday, 26 April, 11:48

Realtid - 14 sep 17 kl. 16:36

Internationella karriärmöjligheter viktigt för global byrå“Vi får många spontanansökningar, vilket jag tror beror på att vi kan erbjuda arbete i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter”. Det säger Baker McKenzies managing partner Anders Fast i Realtids tolfte del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Baker McKenzies, Anders Fast, Realtids

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internationella, karriärmöjligheter, viktigtför , global, byrå
Realtid - 31 mar 16 kl. 04:16

Bättre karriärmöjligheter för doktorander

En ny statlig utredning föreslår tryggare arbetsvillkor och bättre karriärmöjligheter för doktorander. En rektor på Handels i Göteborg tycker dock att utredningen har lite för stort nationellt fokus.  .

YLE - 08 mar 15 kl. 19:48

Akava: Unga kvinnor har sämre karriärmöjligheter än män

Unga, utbildade kvinnor är lika måna om att avancera i karriären som män. Kvinnorna upplever ändå att deras möjligheter att avancera är betydligt sämre än männens, visar akademikercentralen Akavas utredning. Bara var sjätte högutbildad ung kvinna tror på en god karriärutveckling medan en tredjedel av de unga männen tror det samma.

Realtid - 05 jul 16 kl. 13:16

Hög arbetsbelastning ger sämre karriärmöjligheter

En ny enkätundersökning från Finansförbundet visar att fyra av tio finansanställda får sin planerade kompetensutveckling inställd.  "Den som inte ges möjlighet till kompetensutveckling har mycket sämre möjligheter att göra karriär", säger förbundsordförande Ulrika Boëthius..

Nya Wermlands Tidningen - 08 okt 13 kl. 06:00

Nya karriärmöjligheter i förskolan

I somras infördes reformen med karriärtjänster för lärare inom grundskolan och gymnasiet..

Nya Wermlands Tidningen - 14 okt 13 kl. 18:35

Nya karriärmöjligheter i förskolan

I somras infördes reformen med karriärtjänster för lärare inom grundskolan och gymnasiet..

Barometern - 06 dec 13 kl. 08:19

Karriär och lön viktigt i välfärden

Jobben. ”Ska vi locka unga till välfärdsjobben framöver måste vi bli bättre på att informera om faktiska förhållanden för att förändra en bild som ibland är missvisande.” Sex av tio unga kan tänka sig en framtid i välfärdssektorn.

Trelleborgs Allehanda - 28 feb 13 kl. 08:20

Ny karriär för lärare

En lärare som vill göra karriär har hittills varit hänvisad till att lämna undervisningen och satsa på ledarskap. Nu vill Trelleborgs kommun ge sina lärare en ny möjlighet till utveckling och samtidigt vara kvar i klassrummet.
?

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 13:01

Karriärtjänsterna är bra för skolan

Foto: KATARZYNA KORZA / TT
Kristianstad. Karriärtjänster som förstelärare och lektor har introducerats för att öka elevernas kunskapsresultat. För Kristianstads kommuns del kan det i år bli ett 70-tal nya sådana tjänster, skriver Fredrik Axelsson (M) och Maria Malmer Stenergard (M).

Barometern - 29 aug 14 kl. 08:31

Fler vägar i karriären för vårdens kvinnor

”I landstinget i Kalmar län är cirka 80 procent av våra medarbetare kvinnor. Vi ser behov att skapa karriär­vägar med en tydlig signal att utbildning ska löna sig.” I Sverige är kvinnors lön i genomsnitt 14,1 procent lägre än mäns och det skiljer ungefär 3,6 miljoner kronor i livs­arbetsinkomst mellan en ­genomsnittlig kvinna och man.

BT - 17 jun 14 kl. 09:34

Vi ger kvinnor en ny karriärväg

Replik. Svar till Ida Legnemark (V), BT 11/6. Ida Legnemark kritiserar bland annat företagande i vård och omsorg för att vara negativt för jämställdheten.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Bures substansvärde ökar med 7,5 procent

Under årets första kvartal ökade Bures substansvärde med 7,5 procent. Värdeuppgången i portföljbolaget Mycronic stod för huvuddelen av tillväxten..

Realtid - 30 minuter sedan

Ökade intäkter för Izettle

Betalbolaget redovisar ökade intäkter och minskade förluster. Omsättningen ökade med 51 procent under 2017. Bolaget har nu närvaro i tolv länder i Europa och Latinamerika..

Realtid - 2 timmar sedan

Nordnets vinst minskar

Nischbanken Nordnets rörelseresultat minskade med 56 procent under första kvartalet och uppgick till knappt 44 miljoner kronor. “Vi gör fortsatt investeringar för att bygga det nya Nordnet och möjliggöra framtida tillväxt”, kommenterar vd:n Peter Dahlgren..

Realtid - 1 timme sedan

Grant Thornton-revisorn överklagar inte domen i Falu tingsrätt

Nya arbetsgivaren Grant Thornton har rekommenderat revisorn att inte överklaga. Tidsfristen går ut i dag torsdag den 26 april..

Realtid - 2 timmar sedan

TF Bank fortsätter växa

Under inledningen på året ökade låneportföljen med 11 procent, inlåningen med 12 procent och rörelseresultatet med 12 procent, visar delårsrapporten. “Vår verksamhet fortsatt att expandera”, kommenterar vd:n Mattias Carlsson..

Realtid - 5 timmar sedan

Med Göran Persson på ekonomisk cykeltur

Förre statsministern Göran Persson kritiserar Riksbanken för att ha målat in sig i ett hörn och tycker samtidigt att Sverige bör gå med i euron. Men han är ute och cyklar och märker inte att den största uppförsbacken som svensk ekonomi har att hantera har han lagt grunden till själv, skriver krönikören Per Lindvall i en analys..

Realtid - 4 timmar sedan

Ulander får ytterligare ett ombud

Domstolen godkänner ytterligare ett ombud till Johan Ulander då utredningen är så pass omfattande. Advokat Hans Strandberg får hjälp av kollegan, advokat Evelina Rosenborg från Advokatfirman Nordia..

Realtid - 19 timmar sedan

Ny finanschef på Marginalen Bank

Marginalen Bank har utsett Adnan Hadziosmanovic till ny finanschef. Den nya tjänsten inkluderar även ansvar för bankens investerarrelationer..

Realtid - 19 timmar sedan

Castellum ändrar finanspolicyn

Castellums ambition är att ytterligare förstärka profilen som ett kommersiellt fastighetsbolag med låg finansiell risk. Styrelsen har därför beslutat att ändra finanspolicyn i bolaget..

Realtid - 21 timmar sedan

Stark utveckling i Wihlborgs när bolaget byter vd

Hyresintäkterna ökade med 22 procent och driftsöverskottet med 19 procent under det första kvartalet i år, visar bolagets delårsrapport. “Tillväxten är mycket god i både den svenska och den danska verksamheten”, säger avgående vd:n Anders Jarl som nu tar över ordförandeklubban i fastighetsbolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.