Realtid > Ekonomi

Saturday, 20 January, 23:42

Realtid - 14 sep 17 kl. 16:36

Internationella karriärmöjligheter viktigt för global byrå“Vi får många spontanansökningar, vilket jag tror beror på att vi kan erbjuda arbete i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter”. Det säger Baker McKenzies managing partner Anders Fast i Realtids tolfte del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Baker McKenzies, Anders Fast, Realtids

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internationella, karriärmöjligheter, viktigtför , global, byrå
Realtid - 31 mar 16 kl. 04:16

Bättre karriärmöjligheter för doktorander

En ny statlig utredning föreslår tryggare arbetsvillkor och bättre karriärmöjligheter för doktorander. En rektor på Handels i Göteborg tycker dock att utredningen har lite för stort nationellt fokus.  .

YLE - 08 mar 15 kl. 19:48

Akava: Unga kvinnor har sämre karriärmöjligheter än män

Unga, utbildade kvinnor är lika måna om att avancera i karriären som män. Kvinnorna upplever ändå att deras möjligheter att avancera är betydligt sämre än männens, visar akademikercentralen Akavas utredning. Bara var sjätte högutbildad ung kvinna tror på en god karriärutveckling medan en tredjedel av de unga männen tror det samma.

Realtid - 05 jul 16 kl. 13:16

Hög arbetsbelastning ger sämre karriärmöjligheter

En ny enkätundersökning från Finansförbundet visar att fyra av tio finansanställda får sin planerade kompetensutveckling inställd.  "Den som inte ges möjlighet till kompetensutveckling har mycket sämre möjligheter att göra karriär", säger förbundsordförande Ulrika Boëthius..

Nya Wermlands Tidningen - 08 okt 13 kl. 06:00

Nya karriärmöjligheter i förskolan

I somras infördes reformen med karriärtjänster för lärare inom grundskolan och gymnasiet..

Nya Wermlands Tidningen - 14 okt 13 kl. 18:35

Nya karriärmöjligheter i förskolan

I somras infördes reformen med karriärtjänster för lärare inom grundskolan och gymnasiet..

Barometern - 06 dec 13 kl. 08:19

Karriär och lön viktigt i välfärden

Jobben. ”Ska vi locka unga till välfärdsjobben framöver måste vi bli bättre på att informera om faktiska förhållanden för att förändra en bild som ibland är missvisande.” Sex av tio unga kan tänka sig en framtid i välfärdssektorn.

Trelleborgs Allehanda - 28 feb 13 kl. 08:20

Ny karriär för lärare

En lärare som vill göra karriär har hittills varit hänvisad till att lämna undervisningen och satsa på ledarskap. Nu vill Trelleborgs kommun ge sina lärare en ny möjlighet till utveckling och samtidigt vara kvar i klassrummet.
?

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 13:01

Karriärtjänsterna är bra för skolan

Foto: KATARZYNA KORZA / TT
Kristianstad. Karriärtjänster som förstelärare och lektor har introducerats för att öka elevernas kunskapsresultat. För Kristianstads kommuns del kan det i år bli ett 70-tal nya sådana tjänster, skriver Fredrik Axelsson (M) och Maria Malmer Stenergard (M).

Barometern - 29 aug 14 kl. 08:31

Fler vägar i karriären för vårdens kvinnor

”I landstinget i Kalmar län är cirka 80 procent av våra medarbetare kvinnor. Vi ser behov att skapa karriär­vägar med en tydlig signal att utbildning ska löna sig.” I Sverige är kvinnors lön i genomsnitt 14,1 procent lägre än mäns och det skiljer ungefär 3,6 miljoner kronor i livs­arbetsinkomst mellan en ­genomsnittlig kvinna och man.

BT - 17 jun 14 kl. 09:34

Vi ger kvinnor en ny karriärväg

Replik. Svar till Ida Legnemark (V), BT 11/6. Ida Legnemark kritiserar bland annat företagande i vård och omsorg för att vara negativt för jämställdheten.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 15:30

BDO flyttar till ny adress i Malmö

BDO har växt ur sina lokaler i Malmö. Nu går flytten till ännu större lokaler som är bättre anpassade för den tillväxtresa som BDO just nu gör i regionen..

Realtid - Igår: 13:47

Regeringen och V överens om vinsttak i välfärden

Regeringen och Vänsterpartiet har enats om ett vinsttak på sju procent på operativt kapital för välfärdsföretag inom skola och omsorg..

Realtid - Igår: 12:06

Öresund tyngs av Bilia

Innehavet i Bilia tyngde investmentbolaget Öresunds resultat under 2017. Substansvärdet ökade med 6 procent, vilket innebär att bolaget underpresterat index med 3,5 procentenheter..

Realtid - Igår: 10:10

Swedbank-kvartett startar eget 

Personerna bakom Swedbank Kommersiella Fastigheter startar nu bolaget Mike Kommersiella Fastigheter. "Med oss tar vi allt som är bra men gör det ännu bättre"..

Realtid - Igår: 10:45

Westanders vinst minskar

Pr-byrån Westanders rörelseresultat under 2017 blev 8,0 miljoner kronor, en minskning med 0,7 miljoner eller åtta procent jämfört med 2016. Vinstdelningen till de anställda blir 3,2 miljoner..

Realtid - Igår: 09:53

SEB minskar eget kapital

Förändrade redovisningsprinciper, nedskrivningar och andra jämförelsestörande poster kommer minska SEB:s eget kapital med 8,2 miljarder kronor och kapitalbasen med 4,3 miljarder kronor..

Realtid - Igår: 08:25

Brunswick Real Estate förvärvar 13 fastigheter i London

Brunswick Real Estate UK, har förvärvat en fastighetsportfölj om sammanlagt 13 fastigheter i centrala London. Sammanlagt kommer 150 miljoner pund att investeras i fastigheterna i ett femårigt kapitalförvaltningsprogram..

Realtid - Igår: 08:31

MTG säljer sin andel i Trace

MTG säljer sin andel om 75 procent i mediegruppen Trace till TPG Growth..

Realtid - Igår: 08:38

SEB mäklar 5,7 procent av kapitalet i Addnode

SEB mäklade på torsdagseftermiddagen drygt 1,7 miljoner B-aktier i IT-företaget Addnode till kursen 75:50 kronor. .

Realtid - Igår: 08:55

Skanska får ny komdirektör

Karolina Cederhage blir byggkoncernen Skanskas nya kommunikationsdirektör. Hon ersätter Katarina Grönwall som har värvats av Handelsbanken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.