Realtid > Ekonomi

Monday, 23 October, 06:29

Realtid - 14 sep 17 kl. 16:36

Internationella karriärmöjligheter viktigt för global byrå“Vi får många spontanansökningar, vilket jag tror beror på att vi kan erbjuda arbete i en internationell miljö med stora utvecklingsmöjligheter”. Det säger Baker McKenzies managing partner Anders Fast i Realtids tolfte del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Baker McKenzies, Anders Fast, Realtids

Dela artikeln

34 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internationella, karriärmöjligheter, viktigtför , global, byrå
Realtid - 31 mar 16 kl. 04:16

Bättre karriärmöjligheter för doktorander

En ny statlig utredning föreslår tryggare arbetsvillkor och bättre karriärmöjligheter för doktorander. En rektor på Handels i Göteborg tycker dock att utredningen har lite för stort nationellt fokus.  .

YLE - 08 mar 15 kl. 19:48

Akava: Unga kvinnor har sämre karriärmöjligheter än män

Unga, utbildade kvinnor är lika måna om att avancera i karriären som män. Kvinnorna upplever ändå att deras möjligheter att avancera är betydligt sämre än männens, visar akademikercentralen Akavas utredning. Bara var sjätte högutbildad ung kvinna tror på en god karriärutveckling medan en tredjedel av de unga männen tror det samma.

Realtid - 05 jul 16 kl. 13:16

Hög arbetsbelastning ger sämre karriärmöjligheter

En ny enkätundersökning från Finansförbundet visar att fyra av tio finansanställda får sin planerade kompetensutveckling inställd.  "Den som inte ges möjlighet till kompetensutveckling har mycket sämre möjligheter att göra karriär", säger förbundsordförande Ulrika Boëthius..

Nya Wermlands Tidningen - 08 okt 13 kl. 06:00

Nya karriärmöjligheter i förskolan

I somras infördes reformen med karriärtjänster för lärare inom grundskolan och gymnasiet..

Nya Wermlands Tidningen - 14 okt 13 kl. 18:35

Nya karriärmöjligheter i förskolan

I somras infördes reformen med karriärtjänster för lärare inom grundskolan och gymnasiet..

Barometern - 06 dec 13 kl. 08:19

Karriär och lön viktigt i välfärden

Jobben. ”Ska vi locka unga till välfärdsjobben framöver måste vi bli bättre på att informera om faktiska förhållanden för att förändra en bild som ibland är missvisande.” Sex av tio unga kan tänka sig en framtid i välfärdssektorn.

Trelleborgs Allehanda - 28 feb 13 kl. 08:20

Ny karriär för lärare

En lärare som vill göra karriär har hittills varit hänvisad till att lämna undervisningen och satsa på ledarskap. Nu vill Trelleborgs kommun ge sina lärare en ny möjlighet till utveckling och samtidigt vara kvar i klassrummet.
?

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 13:01

Karriärtjänsterna är bra för skolan

Foto: KATARZYNA KORZA / TT
Kristianstad. Karriärtjänster som förstelärare och lektor har introducerats för att öka elevernas kunskapsresultat. För Kristianstads kommuns del kan det i år bli ett 70-tal nya sådana tjänster, skriver Fredrik Axelsson (M) och Maria Malmer Stenergard (M).

Barometern - 29 aug 14 kl. 08:31

Fler vägar i karriären för vårdens kvinnor

”I landstinget i Kalmar län är cirka 80 procent av våra medarbetare kvinnor. Vi ser behov att skapa karriär­vägar med en tydlig signal att utbildning ska löna sig.” I Sverige är kvinnors lön i genomsnitt 14,1 procent lägre än mäns och det skiljer ungefär 3,6 miljoner kronor i livs­arbetsinkomst mellan en ­genomsnittlig kvinna och man.

BT - 17 jun 14 kl. 09:34

Vi ger kvinnor en ny karriärväg

Replik. Svar till Ida Legnemark (V), BT 11/6. Ida Legnemark kritiserar bland annat företagande i vård och omsorg för att vara negativt för jämställdheten.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 16:09

EBM har gjort en husrannsakan hos Seamless

Ekobrottsmyndigheten (EBM) genomförde på torsdagen en husrannsakan hos First North-noterade fintech- och it-bolaget Seamless vid norrtull i centrala Stockholm..

Realtid - I förrgår: 15:27

Jool Markets kliver in i Danmark och Finland

Med sina två första emissioner av företagsobligationer i Danmark och Finland kliver Jool Markets in på marknaden i ytterligare två nordiska länder..

Realtid - I förrgår: 13:34

Sven Hagströmer ökar innehavet när kursen rasar i Avanza Bank

Under två dagar har Sven Hagströmer, via bolaget Biovestor, förvärvat 30.000 aktier i Avanza Bank. Förvärven gjordes efter kursraset som ägde rum efter kvartalsrapporten..

Realtid - I förrgår: 11:50

Försvarsminister kliver in i SBB:s styrelse

Den tidigare norska försvars- och hälsoministern Anne-Grete Strøm-Erichsen förslås ta plats styrelsen för Ilija Batljans fastighetsbolag SBB..

Realtid - I förrgår: 10:35

F.d. riksrevisor nomineras till Europeiska revisionsrätten

Regeringen nominerar Eva Lindström till ny ledamot i Europeiska revisionsrätten från och med 1 mars 2018. Det är första gången Sverige nominerar en kvinna till denna post..

Realtid - I förrgår: 09:55

Avtal24:s nya satsning ska ge färre tvister

Den webbaserade juristbyrån Avtal24 knoppar av sin verksamhet i ett nytt bolag vars verksamhet syftar till att hjälpa kunderna att utforma och förhandla avtal utan inblandning av jurister. En av investerarna är  Sven Hagströmer. "Det här kommer att bli revolutionerande" säger Anders Perméus, som leder satsningen, till Realtid.

Realtid - I förrgår: 08:25

Bankchefer tror på högkonjunktur

Två av tre bankkontorschefer tror på en fortsatt stark konjunktur under 2017. Det framgår av en undersökning bland 150 bankkontorschefer som genomförs på uppdrag av Almi Företagspartner..

Realtid - I förrgår: 08:37

Castellum ökar förvaltningsresultatet

Castellum ökar hyresintäkterna och förvaltningsresultatet under niomånadersperioden 2017..

Realtid - I förrgår: 09:02

Kraftig ökning av intäkterna i Collector

Rekordkvartal för den digitala nischbanken Collector. Intäkterna ökade med 31 procent i Collector Bank under tredje kvartalet. .

Realtid - I förrgår: 07:00

"Fintech har inte revolutionerat finansmarknaden"

Över 8 miljarder dollar har investerats i europeiska fintech-bolag sedan 2010. Men den snabba tillväxten kan få ett abrupt om riskkapitallister skräms av höga värderingar och börjar sälja av sina fintech-innehav. Den omtalade fintech-revolutionen har också uteblivit.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.