Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 19 March, 19:08

Dagensanalys.se - 14 sep 17 kl. 12:40

Den globala tillväxten för video i mobilen avstannarÄven om antalet visningar i mobilen planat ut har långa format; video som är längre än 20 minuter, fortsatt att växa oavsett typ av enhet och tar allt större del av de totala antalet visningar. Resultatet kommer från rapporten Global Video Index, för andra kvartalet 2017, som tagits fram av Ooyala. För att lyckas med annonsering i video handlar det mycket om att tänka på alla tre plattformar. Samtidigt har alla plattformar påverkats av reklamblockerare. En av de större trenderna är att frångå traditionella reklamfilmer och dess vanliga längd.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
 Global Video Index, Ooyala, David Mühle, TV

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den globala, tillväxtenför , videoi , mobilen, avstannar
Affärsvärlden - 22 sep 14 kl. 07:35

G20: Ska höja den globala tillväxten

G20-ländernas finansministrar och centralbankschefer bekräftar löftet att höja den globala tillväxten kraftigt genom mer investeringar i infrastruktur..

DI - 06 nov 14 kl. 11:27

OECD: Globala tillväxten är hotad

Euroområdet står inför en inbromsning och utgör en stor risk mot den globala tillväxten, med en fortsatt hög arbetslöshet och en inflation som ihålligt är långt under målet. Det skriver OECD i en prognos på torsdagen..

Affärsvärlden - 13 mar 18 kl. 11:09

OECD: USA höjer den globala tillväxten

Den globala BNP-tillväxten blir än högre med USA som draglok, men ökad protektionism är en överhängande risk..

DI - 02 jan 15 kl. 13:02

Ljusa utsikter för globala tillväxten

2015 kan bli första gången på fem år som de globala tillväxtprognoserna kommer höjas istället för att kapas, skriver nyhetsbyrån Bloomberg. Det som bidrar till optimismen är bland annat raset i oljepriset och snabb förväntad tillväxt i USA..

DI - 18 feb 16 kl. 13:37

Globala tillväxten revideras ner – igen

OECD reviderar ner prognoserna för världens tillväxt än en gång. Tillväxten väntas landa på 3 procent i år och 3,3 procent nästa år..

DI - 17 apr 16 kl. 18:15

G20: Globala tillväxten är fortsatt dämpad

Tillväxten är fortsatt dämpad och kräver fler åtgärder, men konkurrensdevalveringar bör fortsatt undvikas. Det skriver finansministrarna och centralbankscheferna inom G20 i ett uttalande efter mötet i Washington..

Helsingborgs Dagblad - 03 sep 15 kl. 04:18

IMF ser ökande hot mot tillväxten

Inbromsningen i Kina verkar få större effekter för världsekonomin än vad som tidigare väntats, i synnerhet på de växande marknaderna. Det skriver Internationella valutafonden (IMF) i en rapport inför helgens G20-möte i Ankara.I rapporten pekas en rad orosmoln ut, som den stärkta dollarkursen, fallande råvarupriser och svagare kapitalflöde på finansmarknaderna.

Sydsvenskan - 03 sep 15 kl. 04:18

IMF ser ökande hot mot tillväxten

Inbromsningen i Kina verkar få större effekter för världsekonomin än vad som tidigare väntats, i synnerhet på de växande marknaderna. Det skriver Internationella valutafonden (IMF) i en rapport inför helgens G20-möte i Ankara.I rapporten pekas en rad orosmoln ut, som den stärkta dollarkursen, fallande råvarupriser och svagare kapitalflöde på finansmarknaderna.

DI - 01 sep 16 kl. 16:11

IMF: Så ska tillväxten lyfta

Utsikterna för den globala tillväxten är fortsatt dämpade och den senaste tidens data pekar mot en än mer blygsam tillväxttakt i år..

SvD - 17 nov 14 kl. 05:50

G20-ledarna: Åtar oss att lyfta tillväxten

Ledarna i G20-gruppen välkomnar en starkare ekonomisk utveckling i vissa nyckelekonomier, men den globala tillväxten är ännu trög, ojämn och levererar inte de jobb som behövs..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Resan mot ett digitalt hem – Skydda ditt hem mot oönskade intrång

När vi startade den här serien var Stöldskyddsföreningen (SSF) snabba med att höra av sig. De jobbar för att hjälpa människor att skydda sig mot oönskade intrång, vilket i dagens värld även gäller digitala sådana. Jag träffade därför Michael Sanda, IT-ansvarig på Stöldskyddsföreningen som dessutom byggt sitt eget smarta hem.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

L’Oréal bygger på sin digitala verksamhet genom köp av ModiFace

Skönhetsföretaget L’Oréal har tagit ytterligare ett kliv mot att ha en mer digital närvaro. Genom köpet av AR och AI företaget ModiFace vill L’Oréal bygga på sina erbjudanden till kunderna med innovativa skönhetsupplevelser. För bara några månader sedan lanserade L’Oréal världens första smarta hårborste som lovar att veta mer om ditt hår än vad din frisör gör.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Cambridge Analytica stängs av från Facebook för olaga användande av persondata

Den senaste tiden har allt fler blivit medvetna om analysfirman Cambridge Analyticas system för att skörda information från över 50 miljoner Facebookanvändare i syfte att hjälpa Donald Trump bli president. Nu stängs visserligen företaget av från Facebook, men du kan fortfarande behöva skydda dig från andra som vill komma åt dina uppgifter. Genom att locka med roliga personlighetstester fick Cambridge Analytica tillgång till miljontals människors uppgifter på Facebook.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Ulrika Ek är ny vd för Nyheter24-Gruppen

Ulrika Ek har utsetts till ny vd för mediehuset Nyheter24-Gruppen. Ulrika Ek har tidigare verkat som vice vd i gruppen, och tar nu över vd-posten, efter avgående vd Daniel Weilar. – Jag är stolt och glad över att Ulrika nu tar över ledarskapet för bolaget.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Så här lyckas Elgiganten med sin kundklubb

Elgigantens kundklubb har passerat drömgränsen 1 miljoner kundmedlemmar. Nu fortsätter satsningen med nya exklusiva samarbeten och klubberbjudanden som medlemmarna själva är med och bestämmer. Här berättar Andreas Einesson om satsningen.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Programmatisk annonshandel misslyckades med att uppfylla de mål som man utlovade

Programmatisk annonsering öppnade dörren för annonsbedrägerier och stora problem med vart annonserna visas. Under de senaste fem åren har programmatisk annonshandel varit en av de hetaste trenderna inom digital annonsering. Det har skrivits mängder av artiklar om ämnet och alla lovordade det nya smarta sättet att annonsera.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Under Armour lockar med skuggboxning

Anthony Joshua, skuggboxning och Youtube ska locka konsumenterna till Under Armour. Producerad av Lucky Generals i samarbete med Dark Horse ska den här kampanjen med Anthony Joshua locka tillbaka konsumenterna och få dem att tänka – jag kan! “Using the metaphor of shadow boxing, the campaign dramatizes how even great athletes like AJ in the world must overcome their internal demons to really improve their performance and deliver when it matters,” förklarar skaparna.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Enkätverktyget Qualtrics som tog in miljarder öppnar tech-center i Polen

Amerikanska enkätverktyget Qualtrics har öppnat upp nytt kontor i Polen för att vara närmare sina europeiska kunder med tech-kunskap. Qualtrics som har sitt europeiska säljkontor på Irland vill nu bredda sig och komma närmare kunderna i Europa och bistå dem även med tekniska frågor. Därför öppna man nu upp ett tech-center i Polen.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Isabella Löwengrip gör realityserie tillsammans med Perfect day media

Serien blir en förlängning av Isabella Löwengrips Instastories och ska ge tittarna en inblick i hennes hektiska liv. Tittarna ska få se ytterligare ett lager av Isabella Löwengrip. Hon kommer att dejta, driva sitt företag, resa och balansera sitt liv som tvåbarnsmamma.

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Micael Dahlén börjar skriva för Aftonbladet

Dahlén är känd för att ha skrivit flera böcker om reklam och kommunikation. Han brukar även tala om sin forskning om marknadsföring och kreativitet. Dahlén är också professor i ekonomi på Handelshögskolan i Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.