Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 17 December, 18:42

Dagensanalys.se - 14 sep 17 kl. 12:40

Den globala tillväxten för video i mobilen avstannarÄven om antalet visningar i mobilen planat ut har långa format; video som är längre än 20 minuter, fortsatt att växa oavsett typ av enhet och tar allt större del av de totala antalet visningar. Resultatet kommer från rapporten Global Video Index, för andra kvartalet 2017, som tagits fram av Ooyala. För att lyckas med annonsering i video handlar det mycket om att tänka på alla tre plattformar. Samtidigt har alla plattformar påverkats av reklamblockerare. En av de större trenderna är att frångå traditionella reklamfilmer och dess vanliga längd.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
 Global Video Index, Ooyala, David Mühle, TV

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den globala, tillväxtenför , videoi , mobilen, avstannar
Affärsvärlden - 22 sep 14 kl. 07:35

G20: Ska höja den globala tillväxten

G20-ländernas finansministrar och centralbankschefer bekräftar löftet att höja den globala tillväxten kraftigt genom mer investeringar i infrastruktur..

DI - 06 nov 14 kl. 11:27

OECD: Globala tillväxten är hotad

Euroområdet står inför en inbromsning och utgör en stor risk mot den globala tillväxten, med en fortsatt hög arbetslöshet och en inflation som ihålligt är långt under målet. Det skriver OECD i en prognos på torsdagen..

DI - 02 jan 15 kl. 13:02

Ljusa utsikter för globala tillväxten

2015 kan bli första gången på fem år som de globala tillväxtprognoserna kommer höjas istället för att kapas, skriver nyhetsbyrån Bloomberg. Det som bidrar till optimismen är bland annat raset i oljepriset och snabb förväntad tillväxt i USA..

DI - 18 feb 16 kl. 13:37

Globala tillväxten revideras ner – igen

OECD reviderar ner prognoserna för världens tillväxt än en gång. Tillväxten väntas landa på 3 procent i år och 3,3 procent nästa år..

DI - 17 apr 16 kl. 18:15

G20: Globala tillväxten är fortsatt dämpad

Tillväxten är fortsatt dämpad och kräver fler åtgärder, men konkurrensdevalveringar bör fortsatt undvikas. Det skriver finansministrarna och centralbankscheferna inom G20 i ett uttalande efter mötet i Washington..

Helsingborgs Dagblad - 03 sep 15 kl. 04:18

IMF ser ökande hot mot tillväxten

Inbromsningen i Kina verkar få större effekter för världsekonomin än vad som tidigare väntats, i synnerhet på de växande marknaderna. Det skriver Internationella valutafonden (IMF) i en rapport inför helgens G20-möte i Ankara.I rapporten pekas en rad orosmoln ut, som den stärkta dollarkursen, fallande råvarupriser och svagare kapitalflöde på finansmarknaderna.

Sydsvenskan - 03 sep 15 kl. 04:18

IMF ser ökande hot mot tillväxten

Inbromsningen i Kina verkar få större effekter för världsekonomin än vad som tidigare väntats, i synnerhet på de växande marknaderna. Det skriver Internationella valutafonden (IMF) i en rapport inför helgens G20-möte i Ankara.I rapporten pekas en rad orosmoln ut, som den stärkta dollarkursen, fallande råvarupriser och svagare kapitalflöde på finansmarknaderna.

DI - 01 sep 16 kl. 16:11

IMF: Så ska tillväxten lyfta

Utsikterna för den globala tillväxten är fortsatt dämpade och den senaste tidens data pekar mot en än mer blygsam tillväxttakt i år..

SvD - 17 nov 14 kl. 05:50

G20-ledarna: Åtar oss att lyfta tillväxten

Ledarna i G20-gruppen välkomnar en starkare ekonomisk utveckling i vissa nyckelekonomier, men den globala tillväxten är ännu trög, ojämn och levererar inte de jobb som behövs..

Affärsvärlden - 06 okt 15 kl. 16:11

IMF sänker globala tillväxtprognosen

Internationella valutafonden har i sin konjunkturprognos World Economic Outlook sänkt prognoserna för den globala tillväxten till +3,1 procent för 2015 och +3,6 procent 2016, vilket är 0,2 procentenheter lägre för vardera år än vid rapporten i juli..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 45 minuter sedan

Facebook går nu ut med en varning till alla passiva användare

Nu varnar även Facebook för att passivt använda tjänsten. Det är så att du kan börja må dåligt om du inte själv är aktiv med inlägg. Bakom påståendet finner vi forskning.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:45

Kosing ska konkurrera ut Trisslotten som belöningsverktyg

De senaste åren har allt fler i undersökningsbranschen uppmärksammat att svarsfrekvenserna minskat, något som även vi skrivit om. Allt fler har därför börjat ge ut incentives/belöningar till deltagarna, men det är jobbigt att administrera och är svårt att göra vid mycket korta undersökningar. Nu kommer dock ett nytt verktyg som avser råda bot på problemet.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:40

MMS: Julkalendern slår rekord på onlinevideo

Uppladdningen inför julafton har börjat och årets julkalender Jakten på tidskristallen visas på SVT 1, Barnkanalen samt SVT Play. Årets premiär av julkalendern sågs av 2,7 miljoner personer, vilka hade sett på någon av tv-sändningarna 1 december. Detta är 85 000 färre tittare jämfört med förra årets premiär av julkalendern Selmas saga.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:31

Snapchat låter användarna få skapa egna filter

Igår meddelande Snapchat att de öppnar upp sin AR-plattform för alla. Det innebär att du kan skapa dina egna AR-filter för Snapchat, dock är vissa funktioner fortfarande förbehållna företagen. I syfte att öka engagemanget bland användarna och skapa fler filter som de kan interagera med öppnar Snapchat nu upp sin AR-plattform för alla att leka med.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:35

Branschönskningar till tomten är helt bortkastade för han lyssnar inte

En av Resumes bloggare, Daniel Collin, har lämnat sina branschönskningar till tomten. Helt vettiga tankar men problemet är att han inte vill lyssna, för då måste han släppa biran och börja jobba. Tweet, tweet och tweet … oj, vad jag tycker till om händelser i branschen utan någon effekt.

Dagensanalys.se - I förrgår: 11:01

Nytt verktyg identifierar subliminala ansiktsuttryck

Företaget Human, som utvecklar teknik för att tolka undermedvetna känslomässiga egenskaper och förutspår mänskligt beteende, har lanserat ett verktyg som kan läsa konsumenternas subliminala ansiktsuttryck och reaktioner på produkter och kampanjer i realtid. Med termen subliminal perception avses fenomenet att en individs tankar, beteenden eller känslor påverkas av stimuli som inte uppfattas på en medveten nivå. Den omedvetna registreringen av stimuli kallas för subliminal perception.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:14

Social Media Coordinator till Outnorth AB

Är du en vass digital kommunikatör som har ett intresse för outdoor och utomhusträning? Då kan det här vara en tjänst för dig! Outnorth AB stärker upp sitt team och söker efter en Social Media Coordinator.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:21

Så tycker användarna om reklamblockerare

Företaget Statista genomförde nyligen en stor undersökning i USA för att ta reda på vad internetanvändarnas inställning till reklam och reklamblockerare är. Resultaten är delvis väntade, och delvis förvånande. Statista fick omkring 1000 svar på sin undersökning om hur användare uppfattar reklam och reklamblockerare.

Dagensanalys.se - I förrgår: 10:01

Mailchimp automatiserar välkomstmail

Den enormt populära mailutskicksmotorn Mailchimp satsar allt mer på automatisering. Senaste funktionen som rullas ut tar hand om välkomstmail till nya prenumeranter av exempelvis e-postbaserade nyhetsbrev. ”MailChimp’s automations are like a second brain for your business.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:19

Apple lanserar analystjänst för poddar

Nu är Apples analystjänst för alla poddägare igång som listar sina poddar hos Apple. Tjänsten är fortfarande i beta, men fungerar som ska, enligt Apple. Du kan spåra unika enheter och se statistik för playback.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.