DI > Ekonomi

Sunday, 17 December, 18:43

Liknande nyheter

Taggar: VBG, Groupfår , genombrottsorderi , USA, värd13 miljoner , dollar
DI - 11 nov 16 kl. 08:51

VBG plockar in 800 Mkr för att köpa Ratosbolag

VBG Group kommer efter förvärvet av Mobile Climate Control, MCC, att genomföra en nyemission om cirka 800 miljoner kronor med företrädesrätt för VBG Groups aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 17 jan 11 kl. 07:51

VBG: DI rekommenderar köp

Den allt högre efterfrågan på lastbilar kommer att ge fina vinstlyft för VBG Group som säljer släpvagnskopplingar..

DI - 11 nov 16 kl. 14:14

Hemlig köpare stortankar VBG-aktier

SEB mäklade drygt 1,5 miljoner B-aktier i VBG Group på fredagseftermiddagen till en kurs om drygt 135 kronor per aktie.   Det framgår av Infronts avslutsstatistik..

Affärsvärlden - 11 nov 16 kl. 14:29

SEB mäklar storköp i VBG

SEB mäklade drygt 1,5 miljoner B-aktier i VBG Group på fredagseftermiddagen till en kurs om drygt 135 kronor per aktie. Det framgår av Infronts avslutsstatistik..

DI - 22 aug 17 kl. 13:24

VBG dubblar omsättningen

Verkstadsbolaget VBG Group redovisar ökad omsättning under andra kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar även högre rörelseresultat, samtidigt som rörelsemarginalen backade. .

DI - 15 apr 11 kl. 17:56

Securitas köper USA-bolag

Securitas amerikanska enhet Paragon Systems har köpt säkerhetsföretaget Security Consultants Group i USA. Enterprise value uppskattas till 140 miljoner kronor..

Cornucopia - 20 okt 16 kl. 07:37

Bra artikel och intervju kring Climeons genombrottsorder

Det svenska energiinnovationsbolaget Climeon har i veckan fått vad som kan kallas en första större genombrottsorder i form av en beställning på arton moduler Climeon Ocean från Richard Bransons nystartade kryssningsrederi Virgin Voyages. Och Dagens Industri levererar en riktigt bra artikel med tillhörande filmad intervju med VD:n.Ja, ja, det står Silja Line.

SvD - 11 nov 16 kl. 09:37

VBG:s MCC-köp dubblar omsättning och vinst

VBG:s förvärv av Mobile Climate Control, MCC, från Ratos fördubblar koncernens omsättning och resultat samt ger VBG en utökad närvaro i Nordamerika..

DI - 26 okt 17 kl. 14:15

VBG: Rörelsemarginal nedåt efter etableringar

VBG:s affärsområde VBG Truck Equipments rörelsemarginal om 18,3 procent för det tredje kvartalet var en minskning jämfört med fjolårets 20,8 procent.  .

DI - 31 okt 17 kl. 09:43

VBG tecknar Kina-avtal

VBG Groups division VBG Truck Equipment har skrivit ett exklusivt distributionsavtal med kinesiska Hyva China Mechanics. Avtalet innebär att divisionens hela sortiment av kopplingar kommer att marknadsföras och säljas till den kinesiska marknaden med början under hösten. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

USA tipsade Ryssland om terrorattack

Rysslands president Vladimir Putin har ringt USA:s president Donald Trump för att tacka honom för information som gjort det möjligt att förhindra en terrorattack i Ryssland, enligt Nyhetsbyrån Interfax som refererar till källor från Kreml..

DI - 45 minuter sedan

Spänt inför veckans Riksbanksbesked

När riksbankschef Stefan Ingves på onsdag levererar besked om penningpolitiken är läget mer osäkert än på länge. Och det kan leda till stora rörelser på ränte- och valutamarknaden..

DI - 1 timme sedan

Bo Hugemark m.fl: Gråzonen inbjuder till missförstånd

REPLIK. I och med angreppen mot Georgien och Ukraina förstörde Ryssland den säkerhetsordning i Europa som rått sedan det kalla krigets slut. .

DI - 1 timme sedan

Björn Rosengren: Fiskodling kan rädda Sveriges landsbygd

DEBATT. Sverige bör ändra den restriktiva lagstiftningen kring fisk-, skaldjurs-, ostron-, och musselodling. Det här är en näring som kan få hela Sverige att leva igen.

DI - 2 timmar sedan

Storägare ger H&M underkänt

Marknaden har förändrats mer än vad H&M vill ta till sig, och det behövs troligen en ny ledning för att vända utvecklingen.Det säger stjärnförvaltaren Henrik Didner om den problemtyngda modejätten..

DI - 2 timmar sedan

Byt spår för statsskulden

Alla bristproblem beror inte på pengar, men ibland är pengabrist det viktigaste. Krisen i ordningsmakten och sjukvården beror till exempel på att det offentliga under lång tid bedrivit rovdrift på poliser och sjuksköterskor som därför flyr sina arbetsplatser.   .

DI - 2 timmar sedan

Majoritet av britterna vill stoppa brexit

Den brittiska opinionen har svängt i Brexitfrågan - med bred marginal dessutom. En ny undersökning visar att 51 procent av britterna vill stanna i EU, medan bara 41 procent vill lämna..

DI - 3 timmar sedan

Veckans aktie: Pressad nykomling lockar till köp

Medicinteknikbolaget har inte rosat aktiemarknaden under sin första tid som börsnoterat bolag. Framtida kassaflöde tillsammans med den potentiella nytändning som brukar börja lysa runt avknoppade företag gör aktien köpvärd med en kurspotential på 30 procent. .

DI - 4 timmar sedan

Plågsam utfrågning för Trumps kandidat

Matthew S Petersen är president Trumps kandidat till att bli federal domare i Washington DC. När han frågades ut under ed i kongressen av senatorn John Kennedy blev det plågsamt uppenbart att Petersen inte kunde svara på frågorna om grundläggande juridiska begrepp..

DI - 4 timmar sedan

Biltest: Alfa Romeo siktar mot toppen med Stelvio

Stelvio är uppkallad efter Italiens högsta bergspass (2 757 meter) och det råder inga tvivel om att Alfa Romeo siktar högt med modellen. För två år sedan, 2015, såldes det endast 57 351 Alfa Romeo, om tre år, 2020, ska siffran vara uppe i 400 000..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.