DI > Ekonomi

Monday, 19 March, 19:11

Liknande nyheter

Taggar: VBG, Groupfår , genombrottsorderi , USA, värd13 miljoner , dollar
GöteborgsPosten - 20 feb 18 kl. 16:02

Bästa året någonsin för VBG Group

VBG Group visar åter upp ett rekordår. Omsättningen uppgick till över tre miljarder kronor i försäljning under 2017..

DI - 11 nov 16 kl. 08:51

VBG plockar in 800 Mkr för att köpa Ratosbolag

VBG Group kommer efter förvärvet av Mobile Climate Control, MCC, att genomföra en nyemission om cirka 800 miljoner kronor med företrädesrätt för VBG Groups aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 17 jan 11 kl. 07:51

VBG: DI rekommenderar köp

Den allt högre efterfrågan på lastbilar kommer att ge fina vinstlyft för VBG Group som säljer släpvagnskopplingar..

DI - 11 nov 16 kl. 14:14

Hemlig köpare stortankar VBG-aktier

SEB mäklade drygt 1,5 miljoner B-aktier i VBG Group på fredagseftermiddagen till en kurs om drygt 135 kronor per aktie.   Det framgår av Infronts avslutsstatistik..

Affärsvärlden - 11 nov 16 kl. 14:29

SEB mäklar storköp i VBG

SEB mäklade drygt 1,5 miljoner B-aktier i VBG Group på fredagseftermiddagen till en kurs om drygt 135 kronor per aktie. Det framgår av Infronts avslutsstatistik..

DI - 22 aug 17 kl. 13:24

VBG dubblar omsättningen

Verkstadsbolaget VBG Group redovisar ökad omsättning under andra kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar även högre rörelseresultat, samtidigt som rörelsemarginalen backade. .

DI - 18 dec 17 kl. 14:33

VBG bantar ledningen – två får lämna

Fordonsunderleverantören VBG Group etablerar en ny övergripande koncernledning med sex personer, i stället för de åtta som enligt bolagets hemsida nu ingår i ledningen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 apr 11 kl. 17:56

Securitas köper USA-bolag

Securitas amerikanska enhet Paragon Systems har köpt säkerhetsföretaget Security Consultants Group i USA. Enterprise value uppskattas till 140 miljoner kronor..

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Verto Analytics tillsätter ansvarig för USA

Finska Verto Analytics som vill roffa åt sig marknadsandelar i USA tillsätter Patrick Brennan som ansvarig för den regionen. Verto vill konkurrera med både Nielsen och comScore vad det gäller målgruppsmätningar online. Brennan var senast på MSW Research i New York.

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

The Real Group roade på Bryggaren

Att The Real Group är proffs märktes tydligt när de framträdde på Västerviks Teater & Konferens i söndags kväll..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Magnus Dagel: Valet är solklart – teckna inte e-handlaren

E-handlarens snabba tillväxt lär locka många när bolaget tar klivet in på börsen nästa vecka.  Men den skyhöga värderingen, massor med goodwill och lån och osäkra marginalutsikter ger ett svajigt intryck. Vi tecknar inte.

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Facebook faller ytterligare

New York-börserna handlas klart lägre när handeln nådde halvtid på måndagen. Inför Federal Reserves räntesignaler på onsdagskvällen fortsatte mycket av nyhetsflödet att ha med eventuella tullar och handelskrig att göra..

DI - 1 timme sedan

Uber avbryter test med självkörande bilar efter dödsolycka

Taxi- och samåkningsföretaget Uber avbryter sina tester med självkörande bilar i flera amerikanska städer efter en dödsolycka i delstaten Arizona där en kvinna blev påkörd och avled..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Tung dag för teknik och industri

Europabörserna inledde veckans handel med att tydligt sjunka på måndagen, efter en överlag negativ stämning på omvärldsbörserna..

DI - 1 timme sedan

Förvaltare om Putin: "Intressant situation för aktiemarknaden"

Vladimir Putins seger i det ryska presidentvalet har fått ett svalt mottagande på börsen. Nu vänds blickarna till vilka reformer han kan driva igenom under de kommande sex åren..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen: Bred nedgång på dyster handelsdag

Stockholmsbörsen backade i tidig måndagshandel för att därefter avsluta svagt. Utvecklingen var likartad på de ledande börserna i Europa. Börserna i New York inledde svagt vilket satte press på OMXS30 under eftermiddagen och fick index att stänga kring dagslägsta.

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Rejäla minus i hela regionen

Norden-börserna föll tillbaka rejält på måndagen efter att omvärldsbörserna också pekat nedåt. Vinx 30-indexet, där de mest handlade aktierna i Norden ingår, var ned 1,2 procent till 936..

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca presenterar framgångsrik fas 3-studie

Läkemedelsbolaget Astra Zeneca presenterade på måndagen resultaten från fas 3-studien Derive som utvärderade effektiviteten och säkerheten kring Farxiga (dapagliflozin 10 mg) hos patienter med typ 2-diabetes med måttliga njurproblem. Studien nådde sina primära och sekundära effektivitetsmål..

DI - 2 timmar sedan

Iskalla klädaktier fortsätter falla

Stockholmsbörsen fortsätter att ge klädbolagen kalla handen och måndagen blev ytterligare en röd dag för sektorn. Tyngst var det för MQ som rasar med 9,4 procent. .

DI - 2 timmar sedan

Mats Gabrielsson utlöser budplikt i Trention

Trentions storägare Mats Gabrielsson har på måndagen genom sitt helägda bolag B.O. Intressenter köpt ytterligare 2.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.