DI > Ekonomi

Saturday, 21 October, 16:01

DI - 14 sep 17 kl. 08:39

VBG Group får genombrottsorder i USA värd 13 miljoner dollarVerkstadsbolaget VBG Groups division Mobile Climate Control har fått en order värd 13 miljoner dollar. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
VBG Group, USA, VBG Groups, Mobile Climate Control

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: VBG, Groupfår , genombrottsorderi , USA, värd13 miljoner , dollar
DI - 11 nov 16 kl. 08:51

VBG plockar in 800 Mkr för att köpa Ratosbolag

VBG Group kommer efter förvärvet av Mobile Climate Control, MCC, att genomföra en nyemission om cirka 800 miljoner kronor med företrädesrätt för VBG Groups aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 17 jan 11 kl. 07:51

VBG: DI rekommenderar köp

Den allt högre efterfrågan på lastbilar kommer att ge fina vinstlyft för VBG Group som säljer släpvagnskopplingar..

DI - 11 nov 16 kl. 14:14

Hemlig köpare stortankar VBG-aktier

SEB mäklade drygt 1,5 miljoner B-aktier i VBG Group på fredagseftermiddagen till en kurs om drygt 135 kronor per aktie.   Det framgår av Infronts avslutsstatistik..

Affärsvärlden - 11 nov 16 kl. 14:29

SEB mäklar storköp i VBG

SEB mäklade drygt 1,5 miljoner B-aktier i VBG Group på fredagseftermiddagen till en kurs om drygt 135 kronor per aktie. Det framgår av Infronts avslutsstatistik..

DI - 22 aug 17 kl. 13:24

VBG dubblar omsättningen

Verkstadsbolaget VBG Group redovisar ökad omsättning under andra kvartalet 2017 jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar även högre rörelseresultat, samtidigt som rörelsemarginalen backade. .

DI - 15 apr 11 kl. 17:56

Securitas köper USA-bolag

Securitas amerikanska enhet Paragon Systems har köpt säkerhetsföretaget Security Consultants Group i USA. Enterprise value uppskattas till 140 miljoner kronor..

Cornucopia - 20 okt 16 kl. 07:37

Bra artikel och intervju kring Climeons genombrottsorder

Det svenska energiinnovationsbolaget Climeon har i veckan fått vad som kan kallas en första större genombrottsorder i form av en beställning på arton moduler Climeon Ocean från Richard Bransons nystartade kryssningsrederi Virgin Voyages. Och Dagens Industri levererar en riktigt bra artikel med tillhörande filmad intervju med VD:n.Ja, ja, det står Silja Line.

SvD - 11 nov 16 kl. 09:37

VBG:s MCC-köp dubblar omsättning och vinst

VBG:s förvärv av Mobile Climate Control, MCC, från Ratos fördubblar koncernens omsättning och resultat samt ger VBG en utökad närvaro i Nordamerika..

DI - 17 feb 11 kl. 14:06

VBG trefaldigar utdelningen

Verkstadsbolaget VBG redovisar ett resultat efter skatt på 13,0 miljoner kronor (-11,8), vilket renderade ett resultat per aktie om 1,04 kronor (-0,94)..

DI - 03 maj 11 kl. 15:05

VBG ökar vinsten

Verkstadsbolaget VBG redovisar ett resultat efter skatt på 38,1 miljoner kronor för det första kvartalet 2011 (14,7)..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Renée Voltaire: ”Jag skulle gärna hitta en annan vd, men jag tror inte att det går”

Hur hon byggt upp sitt företag och hur man undviker att bränna ut sig. Det pratar entreprenören Renée Voltaire, som driver matföretag i eget namn, om i lördagens avsnitt av podden Förnuft & Känsla. .

DI - 15 minuter sedan

Securitas bestulna på finansiell information – tidigarelägger rapport

Securitas meddelar under lördagen att bolaget skjuter fram delårsrapporten till söndag 22 oktober 20.00 svensk tid. Det efter att en medarbetare blivit besluten på bland annat finansiell information, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

DI - 1 timme sedan

Hans Bolander: Våga prata sparande vid köksbordet

Visst är det bra att under lång tid bygga upp ett sparkapital som ungdomarna kan utnyttja när de väl lämnar boet. Men viktigare än att ekonomiskt curla barnen maximalt är att skapa förutsättningar så att de kan stå på egna ben..

DI - 1 timme sedan

Experterna: Så sparar du bäst till barnen

Nästa års barnbidragshöjning innebär fetare spargrisar för många barn. Sex av tio barnfamiljer månadssparar åt de minsta och många har en framtida bostad i sikte..

DI - 1 timme sedan

Magnus Dagel: Kontorsbrist lyfter fastighetsbolag

När börsens bostadsutvecklare kollapsat på börsen visar fastighetsaktierna styrka. När det skett en överetablering bland utvecklarna har det i stället byggts för lite kontor vilket nu gör att hyrorna rusar..

DI - 2 timmar sedan

Katalanska regeringen sparkas

Spaniens premiärminister föreslår att Kataloniens regionregering avsätts, med hänvisning till grundlagens artikel 155..

DI - 2 timmar sedan

Delat boende vinner mark

Delningsekonomin slår nu igenom även i boendet. Den nya trenden är att ytan per person minskar och de gemensamma ytorna ökar. Kollektivboendet är tillbaka..

DI - 3 timmar sedan

Bannon: "George W Bush var inkompetent"

Steve Bannon, före detta rådgivare åt Donald Trump, anklagar expresident George W Bush för att ha varit inkompetent som USA:s president. Uttalandet skedde på ett republikanskt partimöte i Kalifornien, och är ett svar på kritik från Bush..

DI - 3 timmar sedan

Scania vill lyfta åkeriernas lönsamhet

Trots låga räntor och hyfsat billiga drivmedel är lönsamheten hos många åkeriföretag dålig. Ett dotterbolag hos lastbilstillverkaren Scania säljer tjänster som hjälper svenska åkerier att tjäna mer pengar genom bättre logistik och nu är siktet inställt på övriga världen..

DI - 3 timmar sedan

Japaner föredrar spargris framför börsen

Tokyobörsen har inte gått så här bra på över 50 år. Men det imponerar inte på den vanlige japanen, som fortsätter att spara i kontanter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.