DrivaEget > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 10:48

DrivaEget - 14 sep 17 kl. 06:12

Bli vän med kunden och sälj mer Försäljning  Dags för sista delen i vår e-handelsskola: Din webbshop är på plats, vi har gått igenom logistik, marknadsföring och konverteringar. Nu är det dags att knyta kunden riktigt nära – så här lyckas du! Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bli vänmed , kundenoch , sälj, mer
IDG - 30 aug 13 kl. 08:29

Så får du kunden att handla mer i nätbutiken


Knepen som fungerar i den fysiska butiken fungerar även i e-butiken..

DrivaEget - 30 okt 15 kl. 14:59

Välj åt kunden – tjäna mer själv

 Försäljning  Trött på att zappa dig genom livet? Det är dina kunder också. När valmöjligheterna blir för många kan du tjäna på att välja åt dem – så här.

YLE - 26 apr 15 kl. 05:15

Kameran visar hur kunden tänker i butiken

Handeln vill veta allt mer om oss. Informationen är betydelsefull i en tid då konkurrensen inom dagligvarubranschen hårdnar. Statens tekniska forskningsinstitut VTT har hjälpt handeln och andra intressenter att uttveckla apparatur för exakt information om kunder och deras beteende under ett butiksbesök.

YLE - 09 feb 17 kl. 16:57

Nicke Aldén: Har kunden alltid rätt?

Vi har alla varit där. Vi har fått dålig service, varit missnöjda med en matportion eller blivit besvikna efter ett besök till frissan. Vi har rätt att klaga men har vi alltid rätt?

Dagensanalys.se - 27 sep 16 kl. 11:31

Kunden i fokus på Conversion Jam

I torsdags bjöd Conversionista in 650 personer från hela världen till Conversion Jam, världens största event för konverteringsspecialister. Med tio talare på programmet var det mycket som diskuterades. Men en sak återkom så gott som alla till: Du måste ha kundens upplevelse i fokus.

Dagensanalys.se - 30 mar 16 kl. 09:49

Sluta stressa – låt kunden bestämma när de vill köpa

Tyvärr. Nu kommer jag att säkert att göra många contentexperter och digitala marknadsförings-specialister väldigt upprörda genom att ett tankeexperiment: vi har mer tur än skicklighet när vi lyckas konvertera. Säljare och andra marknadsföringskritiker kommer att få vatten på sin kvarn och få bekräftat att vi bara famlar runt i mörkret och inte riktigt vet vad vi håller på med.

Dagensanalys.se - 29 mar 16 kl. 10:37

Sälj mer genom att spara din kunds tid

I vårt digitala landskap, med oändliga valmöjligheter gör människor nästan vad som helst för att spara lite tid. Varför? För att vi har för mycket att göra.

YLE - 28 jul 16 kl. 15:20

S-gruppen samlar in mer info om kunden – väcker blandade känslor hos kunderna

S-gruppen börjar samla in allt noggrannare information om de köp som kunderna gör med S-bonuskortet. Från och med september sparas alla kundens köp till ett register där alla enskilda produkter listas. Det vill säga S-gruppen får exakt data på vilka ölsorter kunden köper, vilka hygienprodukter hen använder eller när kunden köpt till exempel preventivmedel.

YLE - 14 nov 16 kl. 19:00

von Koskull: Kunden måste få personlig service med ett klick

Nordea har under senare tid lidit av ett försämrat rykte. Genom att förnya hela sitt sätt att fungera vill banken vinna tillbaka kundernas förtroende och välvilja. Receptet är att förbättra tjänster och service över nätet.

Dagensanalys.se - 19 jul 17 kl. 21:42

”Detaljhandeln kan bli mer kundcentrerad”

Det är numera närmast banalt att hävda att alla företag – ja, faktiskt alla – måste sätta kunden i fokus. Men hur ska det gå till? Idag förändras alla marknader blixtsnabbt, främst konsumentmarknaderna.

Dagensanalys.se - 11 maj 17 kl. 13:12

Olle F. förklarar: När kunden klagar får säljaren chansen

En god vän till mig har en liten agenturfirma för förpackningsmaskiner. Han säljer ganska stora och komplicerade anläggningar – och det händer att de går sönder och måste repareras eller justeras. Då ringer kunderna till honom själv, framför allt på kvällar och i veckosluten.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 06 feb 18 kl. 07:20

Skala upp utan risk

 Affärer  Vill du växa men slippa personalansvar? Samverka med andra och få större uppdrag och högre omsättning. Så här lyckas du också!

DrivaEget - 05 feb 18 kl. 11:29

Minskad oro trots skärpta regler för anställdas hälsa

 Ditt liv  Under 2018 skärps reglerna för arbetsgivarnas rehabiliteringsansvar ytterligare. Trots det minskar företagarnas oro för att medarbetarna ska insjukna. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 04 feb 18 kl. 18:26

8 fällor som gör att kunderna flyr

 Försäljning  Här är 8 misstag som kan göra att potentiella kunder inte köper av dig – och hur du undviker dem. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 16:15

Måste man betala på tio dagar?

 Affärer  Hur gör man när leverantören kräver betalt inom tio dagar? Våra experter reder ut vad som gäller.   Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 11:25

“Kan jag skriva kvitto för hand?”

 Affärer  Kan man skriva kvitto för hand? Expertern reder ut vad som gäller. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 02 feb 18 kl. 07:10

Så skapar du bra samtal

 Ditt liv  Hur håller man sitt första utvecklingssamtal? Vår expert svarar på frågor om företagarlivets mänskliga sidor. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 01 feb 18 kl. 07:47

Ensam är inte stark – nätverk ökar vinsten

 Affärer  Nej, ensam är inte stark. Emelie Fågelstedt anlitar konsulter och får större uppdrag, bättre slutresultat – och ökad vinst. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 31 jan 18 kl. 12:07

Kissie vinner och förlorar i domstol

 Nätaffärer  Idag kom domen mot influensen Kissie. Och det blev en halv seger för bloggerskan. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 31 jan 18 kl. 08:40

7 vanliga misstag när du startar eget

 Starta eget  Sugen på att starta eget? Kul! Men för att lyckas gäller det att undvika de här vanliga fällorna – så här gör du!

DrivaEget - 30 jan 18 kl. 12:53

Är du ekobrottsling – utan att veta om det?

 Affärer  Allt fler småföretagare begår ekobrott. Främst beror det på okunskap och slarv. Vet du vad som gäller?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.