DrivaEget > Ekonomi

Tuesday, 24 October, 07:56

DrivaEget - 14 sep 17 kl. 06:12

Bli vän med kunden och sälj mer Försäljning  Dags för sista delen i vår e-handelsskola: Din webbshop är på plats, vi har gått igenom logistik, marknadsföring och konverteringar. Nu är det dags att knyta kunden riktigt nära – så här lyckas du! Läs vidare, kommentera eller dela.
Läs mer på DrivaEget

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bli vänmed , kundenoch , sälj, mer
IDG - 30 aug 13 kl. 08:29

Så får du kunden att handla mer i nätbutiken


Knepen som fungerar i den fysiska butiken fungerar även i e-butiken..

DrivaEget - 30 okt 15 kl. 14:59

Välj åt kunden – tjäna mer själv

 Försäljning  Trött på att zappa dig genom livet? Det är dina kunder också. När valmöjligheterna blir för många kan du tjäna på att välja åt dem – så här.

YLE - 26 apr 15 kl. 05:15

Kameran visar hur kunden tänker i butiken

Handeln vill veta allt mer om oss. Informationen är betydelsefull i en tid då konkurrensen inom dagligvarubranschen hårdnar. Statens tekniska forskningsinstitut VTT har hjälpt handeln och andra intressenter att uttveckla apparatur för exakt information om kunder och deras beteende under ett butiksbesök.

YLE - 09 feb 17 kl. 16:57

Nicke Aldén: Har kunden alltid rätt?

Vi har alla varit där. Vi har fått dålig service, varit missnöjda med en matportion eller blivit besvikna efter ett besök till frissan. Vi har rätt att klaga men har vi alltid rätt?

Dagensanalys.se - 27 sep 16 kl. 11:31

Kunden i fokus på Conversion Jam

I torsdags bjöd Conversionista in 650 personer från hela världen till Conversion Jam, världens största event för konverteringsspecialister. Med tio talare på programmet var det mycket som diskuterades. Men en sak återkom så gott som alla till: Du måste ha kundens upplevelse i fokus.

Dagensanalys.se - 30 mar 16 kl. 09:49

Sluta stressa – låt kunden bestämma när de vill köpa

Tyvärr. Nu kommer jag att säkert att göra många contentexperter och digitala marknadsförings-specialister väldigt upprörda genom att ett tankeexperiment: vi har mer tur än skicklighet när vi lyckas konvertera. Säljare och andra marknadsföringskritiker kommer att få vatten på sin kvarn och få bekräftat att vi bara famlar runt i mörkret och inte riktigt vet vad vi håller på med.

Dagensanalys.se - 29 mar 16 kl. 10:37

Sälj mer genom att spara din kunds tid

I vårt digitala landskap, med oändliga valmöjligheter gör människor nästan vad som helst för att spara lite tid. Varför? För att vi har för mycket att göra.

YLE - 28 jul 16 kl. 15:20

S-gruppen samlar in mer info om kunden – väcker blandade känslor hos kunderna

S-gruppen börjar samla in allt noggrannare information om de köp som kunderna gör med S-bonuskortet. Från och med september sparas alla kundens köp till ett register där alla enskilda produkter listas. Det vill säga S-gruppen får exakt data på vilka ölsorter kunden köper, vilka hygienprodukter hen använder eller när kunden köpt till exempel preventivmedel.

YLE - 14 nov 16 kl. 19:00

von Koskull: Kunden måste få personlig service med ett klick

Nordea har under senare tid lidit av ett försämrat rykte. Genom att förnya hela sitt sätt att fungera vill banken vinna tillbaka kundernas förtroende och välvilja. Receptet är att förbättra tjänster och service över nätet.

Dagensanalys.se - 19 jul 17 kl. 21:42

”Detaljhandeln kan bli mer kundcentrerad”

Det är numera närmast banalt att hävda att alla företag – ja, faktiskt alla – måste sätta kunden i fokus. Men hur ska det gå till? Idag förändras alla marknader blixtsnabbt, främst konsumentmarknaderna.

Dagensanalys.se - 11 maj 17 kl. 13:12

Olle F. förklarar: När kunden klagar får säljaren chansen

En god vän till mig har en liten agenturfirma för förpackningsmaskiner. Han säljer ganska stora och komplicerade anläggningar – och det händer att de går sönder och måste repareras eller justeras. Då ringer kunderna till honom själv, framför allt på kvällar och i veckosluten.

Fler nyheter från DrivaEget

DrivaEget - 1 timme sedan

Det finns bara en quick fix – hälsotips för företagare

 Ditt liv  Hur vi sköter vår hälsa spelar så stor roll för hur vi presterar att det borde ingå i varje starta eget-kurs. Här är hälsotipsen som funkar. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 07:01

Hon satsade allt på eget klädmärke

 Inspiration  Efter tre år som kombinatör hoppade Helena Lumijärvi av sitt fasta jobb för att satsa allt på sitt företag. Resultatet kom direkt: Minskad stress och rejält ökade intäkter! Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - Igår: 19:27

Årsredovisning – allt du behöver veta

 Affärer  Alla aktiebolag måste skicka in en årsredovisning till Bolagsverket. Gör du fel riskerar du att krävas på upp till 20 000 kronor eller åtalas för bokföringsbrott. Här går vi igenom det du behöver veta.

DrivaEget - 20 okt 17 kl. 06:25

Så hittar du rätt affärsängel

 Affärer  Många entreprenörer drömmer om extra kapital till företaget. Men hur skaffar man en affärs­ängel – och hur ser samarbetet ut? Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 okt 17 kl. 11:00

Fördubbling av missnöjda kunder online

 Nätaffärer  Antalet missnöjda kunder som handlat på internet har nästan fördubblats – på ett år. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 okt 17 kl. 06:36

Generationsväxling med små steg för Percy och Nina

 Inspiration  Frågan om generationsväxling är laddad för både små och stora företag. För byggherren Percy Nilsson sker överlämningen till dottern Nina så långsamt att hon nästan inte märker det … Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 18 okt 17 kl. 06:50

Vilket drömföretag – en egen chokladfabrik

 Inspiration  Efter en ren tillfällighet vaknade Agnes en natt med affärsidén klar för sig: Backamo choklad & frukt, med unika smaker som blåmögelost och banan. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 okt 17 kl. 16:25

Så vann de mot Skatteverket!

 Skatt  Deras kamp mot Skatteverket gav resultat. Nu tvingas myndigheten betala tillbaka. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 okt 17 kl. 13:32

Så hanterar du medarbetare i kris

 Personal  Hur ska du vara som chef när en medarbetare hamnar i svår sorg? Här ger experten handfasta tips.   Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 17 okt 17 kl. 06:43

Ta smartare beslut med meditation

 Ditt liv  Stora beslut att ta? Då kan det vara läge för en meditationspaus. Läs vidare, kommentera eller dela.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.