DI > Ekonomi

Friday, 25 May, 06:57

DI - 13 sep 17 kl. 22:25

USA-börser: Apple backade på Iphone-oroAmerikanska börser bjöd på mycket blygsamma rörelser på onsdagen, dagen efter den stora Applelanseringen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Iphone, Applelanseringen

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Apple, backade, Iphone-oro
DI - 15 nov 17 kl. 22:37

USA-börser: Apple och Microsoft backade

USA-börserna hängde på den globala aktieindexnedgången under onsdagen. Ett lägre oljepris och i hållande oro kring den amerikanska skattereformen samt oro för den kinesiska ekonomin bidrog till det negativa sentimentet..

DI - 08 jun 15 kl. 22:21

USA-börser: Apple i moll trots ny tjänst

USA-börserna tappade ytterligare mark på måndagen, och det är fortsatt oro för en amerikansk räntehöjning och Greklands skuldförhandlingar som gäckar investerare. Apple stod i centrum under kvällen då bolaget presenterade sin kommande Spotify-konkurrent..

DI - 09 sep 14 kl. 22:14

USA-börser: Apple-rally kom av sig

De ledande amerikanska aktieindexen stängde i rött på tisdagen, i samband med en växande oro för att Federal Reserve kan komma att höja räntor tidigare än väntat och ett rally i Apple som kom av sig..

DI - 02 jan 14 kl. 22:20

USA-börser: Apple sjönk och drog många med sig

New York-börserna sjönk under torsdagen. Årets första handelsdag präglades till viss del av en tilltagande oro hos investerarna för en potentiell korrektion på marknaden, efter ett relativt starkt börsår 2013..

DI - 13 mar 18 kl. 15:27

USA-börser: Uppåt trots oro efter Trumps ministerbyte

USA-börserna stärktes efter att tisdagens siffermässiga huvudnummer, KPI-statistiken, visat sig ligga i linje med förhandstipsen. USA-dollarn tappade, liksom räntorna, efter siffrorna som publicerades en timme före öppning. Utfallet spädde på spekulationer om att Federal Reserve inte måste öka takten i räntehöjningarna..

DI - 03 jul 13 kl. 19:16

USA-börser: Jobbdata trumfar politisk oro

USA-börserna steg något på onsdagen, som var halvdag på grund av den amerikanska nationaldagen på torsdagen. Stark amerikansk jobbdata övervägde den politiska oron från Egypten och Portugal..

DI - 03 jul 13 kl. 19:16

USA-börser: Jobbdata trumfade politisk oro

USA-börserna steg något på onsdagen, som var halvdag på grund av den amerikanska nationaldagen på torsdagen. Stark amerikansk jobbdata övervägde den politiska oron från Egypten och Portugal..

DI - 25 apr 14 kl. 18:31

USA-börser: Trio jättar går nedåt

Tilltagen oro kring situationen i Ukraina och några mindre imponerande bolagsrapporter fick riskaptiten bland investerarna på fredagens USA-börser att minska. Visa, Ford och Amazon.com hittades bland förlorarna..

DI - 03 mar 14 kl. 16:55

USA-börser: Tyngs av Ukraina-oro

Kurserna på New York-börsen har som väntat inlett nedåt på måndagen, tyngda av ökad riskaversion efter oroligheterna i Ukraina. Måndagen är också tät på viktig statistik..

DI - 04 jun 13 kl. 22:12

USA-börser: Nedåt efter Fed-oro

USA-börserna backade på tisdagen, efter en volatil handelsdag. En tilltagande oro för när Fed kan tänkas trappa ned på tillgångsköpen tyngde sentimentet, efter att företrädare för Goldman Sachs och Deutsche Bank sagt att det kan ske redan efter sommaren..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Valmyndigheten: Sårbart och dyrt system

Vårt valsystem är sårbart, dyrt och dåligt för miljön, anser Valmyndigheten. "Det är mycket i systemet som inte är långsiktigt hållbart", säger kanslichef Anna Nyqvist..

DI - 1 timme sedan

Fed: Ser tre höjningar i år och tre nästa år

När året började spådde Fedchefen i Philadelphia, Patrick Harker, tre räntehöjningar i år och ytterligare tre nästa år, och ännu har han inte ändrat sig på den punkten..

DI - 1 timme sedan

Nordkorea: Villigt att föra samtal med USA "när som helst"

Nordkorea överraskades av amerikanske presidenten Donald Trumps beslut att ställa in mötet med Kim Jong-Un och är beredda att möta USA "när som helst" för samtal. .

DI - 1 timme sedan

Reinfeldt prickar rätt – Max Matthiessen ökar

Trots prispress och hot om skärpta provisionsregler ökar vinsten för pensions- och försäkringsförmedlaren Max Matthiessen. Bakom fjolårets resultat på 305 miljoner kronor ligger provisioner och fondavgifter..

DI - 8 timmar sedan

Gaps resultat under förväntan

Den amerikanska klädkedjan Gap redovisar ett resultat per aktie på 0:42 dollar för det första kvartalet (månad februari-april) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019..

DI - 8 timmar sedan

USA-börser: Inhemska biltillverkare steg på Trumps tullhot

USA-börserna vände uppåt och tog igen något av nedgången tidigare under torsdagen tack vare en dämpad geopolitisk oro. Dippen i index efter ett par timmars handel var ett resultat av nyheten om att USA:s president Donald Trump har ställt in mötet mellan USA och Nordkorea som skulle ha ägt rum den 12 juni i Singapore. .

DI - 8 timmar sedan

Rusning till Turkietresor

Samtidigt som den turkiska liran kollapsar har svenskarna fått tillbaka suget på Turkietsemester. Inför semestern har bokningarna ökat med omkring 85 procent jämfört med samma period i fjol. .

DI - 8 timmar sedan

Hälften av svenskarna har tyckt att MP är "hemskt"

Nästan hälften av svenskarna har tyckt att Miljöpartiet är hemskt. I Sifos "hemskhetsindex" från 2017, som Svenska Dagbladet publicerar, svarade 49 procent detta..

DI - 9 timmar sedan

Fler företag använder visselblåsartjänst efter Metoo

Näringslivet har agerat efter höstens kampanjer mot sexuella trakasserier genom att skaffa visselblåsartjänster. Företaget WhistleB redovisar att antalet nya kunder mer än tiodubblat och de inkomna rapporterna om missförhållanden ökat med 500 procent..

DI - 9 timmar sedan

Felicia Åkerman: EU har överläge i handelsstriden

Knappt hade investerare hunnit andas ut över ljusglimtar i förhandlingarna mellan Kina och USA innan det var dags igen. På torsdagen stod det klart att USA inleder en utredning om 25-procentiga importtullar på bilar från bland annat Europa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.